Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.619.705
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Diablo 3

Onda je barbar 100 puta jači nego bilo koji drugi lik...Zna sam da je jak, al da ti recimo s tom opremom možeš sve gazit na mp7, nemoj svatit ništa ko uvredu, al brutala...

Ja s wizardom muku mučim solo na mp5, al u grupi recimo sa jednim solidnim barbarom mogu bez problema mp7. Tonči je iša sa mnom dok još nisam ima ovako dobru opremu pa smo išli polako i nisam puno umira, šta bi značilo da bi sad sigurno išlo puno brže...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 15:31 (1.Lovac).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

ovo mi je stvarno smjesno, dodaj me idemo na mp7 stoj u bazi pa ces vidjet...

steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: NinjEEEk

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
1.Lovac kaže...

Onda je barbar 100 puta jači nego bilo koji drugi lik...Zna sam da je jak, al da ti recimo s tom opremom možeš sve gazit na mp7, nemoj svatit ništa ko uvredu, al brutala...

Ja s wizardom muku mučim solo na mp5, al u grupi recimo sa jednim solidnim barbarom mogu bez problema mp7. Tonči je iša sa mnom dok još nisam ima ovako dobru opremu pa smo išli polako i nisam puno umira, šta bi značilo da bi sad sigurno išlo puno brže...

Ma nema dodira s realnošću. Nije barbar toliko jak, pogotovo nakon novog patcha. Umjesto da si kupi neki ok skorn s 300 snage, 200 vita i cca 1300 dpsa on tu s ta dva trasha igra:).

12 godina
neaktivan
Nickname1 kaže...
1.Lovac kaže...

Ma nema dodira s realnošću. Nije barbar toliko jak, pogotovo nakon novog patcha. Umjesto da si kupi neki ok skorn s 300 snage, 200 vita i cca 1300 dpsa on tu s ta dva trasha igra:).

jedini problem s tim tvojim "izrugivanjem" sto ja zapravo i igram na mp7 i tamo farmam...

15 godina
Diablo 3

Ja ne znam koji je K s ovim diablom...

Nemogu primit šugavi sms, ne mogu uć u igru, pa koji K sam ja uopće kupova ovo kad ne mogu ništa radit...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

ja s tim http://eu.battle.net/d3/en/profile/mArkoman-2887/hero/12518671 mogu igrat na mp4 bez problema, mogu i na mp5 al malo teže. na mp6 ili 7 nemoguce zbog premalog dps-a. neznam ja kak ti igras na mp7:)

15 godina
Diablo 3

Možda lik stvarno igra mp7, al na hellu...

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma mp8 i nije toliki strašni problem, jedino šta je malo zamorno jer treba lupat beštije do besvijesti i na jako visokom dpsu.

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mArkoman kaže...
NinjEEEk kaže...

ja s tim http://eu.battle.net/d3/en/profile/mArkoman-2887/hero/12518671 mogu igrat na mp4 bez problema, mogu i na mp5 al malo teže. na mp6 ili 7 nemoguce zbog premalog dps-a. neznam ja kak ti igras na mp7:)

war cry + battle rage (armor i ar)...

to je onda negdje 80 i nesto k dps-a bez bersekera, i oko 700 ar, a s bersekerom ide preko 100k dpsa lako.... kao sto sam rekao ako trebas dokazivanje provest cu te kroz mp7,8 s ww barbarom....

13 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...
mArkoman kaže...
NinjEEEk kaže...

war cry + battle rage (armor i ar)...

to je onda negdje 80 i nesto k dps-a bez bersekera, i oko 700 ar, a s bersekerom ide preko 100k dpsa lako.... kao sto sam rekao ako trebas dokazivanje provest cu te kroz mp7,8 s ww barbarom....

i sta sad?? ja sa DH imam 100k bez icega, oko 200k sa bafovima pa ne mogu normalno igrat MP5... ako ti mozes s barbarom s takvim itemima igrat mp7 bez problema, mogu jedino poslat blizz u K****, kakva je to neizbalansirana igra... moj jedan item kosta ko pol tvoga geara... lol

onaj koji jesam
12 godina
neaktivan
Diablo 3

neda mi se uopce raspravljat ti usporedujes SS sa war cryem i battle rageom... i govorimo o DH klasi i o hebenom barbaru.

ako ocete da vas provezem kroz taj j***** mp7 dodajte me jer neshvacam u cemu je tolki problem u mp7, uopce nije nista strasno samo sto duplo duze treba da padnu pa runovi traju duze...

0 0 hvala 0
15 godina
shimeface kaže...

i sta sad?? ja sa DH imam 100k bez icega, oko 200k sa bafovima pa ne mogu normalno igrat MP5... ako ti mozes s barbarom s takvim itemima igrat mp7 bez problema, mogu jedino poslat blizz u K****, kakva je to neizbalansirana igra... moj jedan item kosta ko pol tvoga geara... lol

To je to... Jednostavno ili je taj lik barbar čudo svjetsko ili je ovaj momak čudo... Jer ispada da sam ja idiot šta igram nekog drugog lika koji nije barbar i ne mogu ništa...

16 godina
neaktivan
Diablo 3

isti bog stalo je kod retrieving hero list nes mrdaju sa serverima boga im njihovog

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
geek_boy1 kaže...

isti bog stalo je kod retrieving hero list nes mrdaju sa serverima boga im njihovog

Ma neće to proradit nikad, zajebaju nas svih u zdrav mozak...

12 godina
neaktivan
Diablo 3

evo uslo je napokon

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Ono za VIP sam i ja imao problema. Poslao sam ticket na Blizzard i nakon par dana su mi odgovorili da znaju za probleme sa ljudima iz Hrvatske i da to rješavaju. Nakon toga maila je za par sati sve proradilo i dobio sam SMS odmah (imam VIP na bonove).

PS: stvarno ste već dosadni sa prepiranjem tko može koji MP lvl igrat.

3 0 hvala 0
15 godina
formula1live kaže...

Ono za VIP sam i ja imao problema. Poslao sam ticket na Blizzard i nakon par dana su mi odgovorili da znaju za probleme sa ljudima iz Hrvatske i da to rješavaju. Nakon toga maila je za par sati sve proradilo i dobio sam SMS odmah (imam VIP na bonove).

Evo njihova 2 zadnja odgovora u kojima naravno nema nikakve korisne informacije -.-'' kao ni u prijašnjim...

Greetings!
Game Master Justin, at your service!
 I apologize for the long wait time - we are working as fast as possible around the clock to get it down.
Unfortunatly we cannot help you with this issue. It is possible that you cannot use the RMAH because the region you are in is unsupported and that is also why you cannot add the phone number.

ja odgovorim da su ljudi iz HR mogli bez problema uzest, pa da ne vidim razlog zašto ja ne bi mogao i zadnji odgovor ovo i ništa više...

Hi,
Your RMAH is not blocked at the moment it should be usable.

12 godina
neaktivan
Diablo 3

account jos uvijek na prodaju

http://eu.battle.net/d3/en/profile/satriani-2174/hero/17799071

u meduvremenu cu vjerojatno jos igrat pa me mozete dodat, mp5+ samo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo danas sam napravio jedan run i dropalo mi ova 2 itema. Zajedno vrijede oko 150M {#}.

Best run ever Best run ever
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Koji si ti sretnik!  Ja bi takav belt :D

Evo prekrasno, sad mi izbacuje neki AH error, na AH mi je pola predmeta nestalo -.-'' onda mi izbaci neki payment error -.-''

Šta se ovo događa???

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 18:36 (1.Lovac).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gle, ako čovjek kaže da može farmati MP7 s tim likom, tko ste vi da mu kažete da ne može?

Razumijem vas zašto se čudite, ali i vidi se da ne znate što je double tornado build.

Malo se informirajte, onda ćete mu imati pravo prigovarati (ako za to bude bilo potrebe).

12 godina
neaktivan
ma pusti zavrsili smo s tim ko moze gdje farmat neda mi se raspravljat s njima...
15 godina
Diablo 3

Imate li vi AH error?
Meni je nestalo nekoliko predmeta + izbacuje me -.-''

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Imate li vi AH error?
Meni je nestalo nekoliko predmeta + izbacuje me -.-''

Ne radi AH već sat vremena...blizzard danas briljira {#}

My global position systems are vocally addressed
13 godina
odjavljen
Diablo 3

He he he, BlizzardGM mi poručuje da koristim nedozvoljen plugin i da ne nekoj tamo stranici provjerim svoje podatke. Zar stvarno ima ljudi koji vjeruju takvim porukama?

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 19:41 (formula1live).

1 0 hvala 0
15 godina

Mozes li molim te napisati tu stranicu? Bio bih ti zahvalan! Dobio sam sličnu poruku i odmah je prijavio Blizzardu. Ako se ne varam adresa je bila www.d3-gm.tk i ocito da se radi o phishingu. Btw vjerujem da nazalost ima ljudi koji nasjedaju na takva upozorenja.

13 godina
odjavljen
arbogast kaže...

Mozes li molim te napisati tu stranicu? Bio bih ti zahvalan! Dobio sam sličnu poruku i odmah je prijavio Blizzardu. Ako se ne varam adresa je bila www.d3-gm.tk i ocito da se radi o phishingu. Btw vjerujem da nazalost ima ljudi koji nasjedaju na takva upozorenja.

www.diablo3-gm.tk

15 godina
Nickname1 kaže...
1.Lovac kaže...

Mislim da ima dovoljno life on hit i life steal da moze igrati mp7, a ressovi i life mu uopste nisu losi. Steta sto i ostale klase nemaju neku opciju life steala kroz belt i skillove, ovako je barbaru dosta olaksan posao.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
15 godina
formula1live kaže...
arbogast kaže...

www.diablo3-gm.tk

Hvala! Nekima je valjda dojadilo korištenje botova za farmanje pa su preusmjerili svoje accounte na krađu podataka drugih igrača. Prestrašno!

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Treba nam još jedan za ubere na MP7, ako je netko zainteresiran neka me doda na RealID, Sythus#2908

2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice