Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.639.436
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Narode, ukoliko neko ima 1h weapon za prodati a koji je bolji od ovog kojeg trenutno nosim da mi se javne pa da se dogovorimo:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Spartacus-2244/hero/626115

pomalo sam se vec poceo patiti na Actu 3, ginem rijetko ali postaje dugotrajno.

Naravno i svaki drugi dio opreme ukoliko neko ima nesto bolje za Bar(a)bu mozemo se dogovoriti.

moze gold moze RMAH, moze u pivama, sličicama, stripovima...pa eto.

p.s neki savjet builda ili promjene odredjenih itema je dobrodosao svakako.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

Ak stavis revenge umjesto seismic slama , i jedan defenzivni passiv umjesto relentlessa i malo dignes all res s tvojim healtom nebi trebo umirati

13 godina
odjavljen
Diablo 3

Baš sam sad isprobao jedan run u normalnoj opremi, trebalo mi je na pola manje vremena nego u full MF opremi, ali zato sam  dobio samo jedan Legendary koji je postao brimstone i jedan item koji mogu prodati na AH. Tako da neznam baš koliko se isplati farmati ako nemaš MF gear. Da i dobio sam 300k golda manje nego sa MF opremom.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

hvala na savjetu, probati cu sa revengeom. Ma pokusavam da mi dmg ne pati previse i da ih brze ubijam umjesto prezivljavanja, zato i trazim bolje 1h oruzje.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

meni pao set item i prodao ga za 50 miljuna.... možda sam mogao i više dobiti ali i sa ovim sam zadovoljan

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Baš sam sad isprobao jedan run u normalnoj opremi, trebalo mi je na pola manje vremena nego u full MF opremi, ali zato sam  dobio samo jedan Legendary koji je postao brimstone i jedan item koji mogu prodati na AH. Tako da neznam baš koliko se isplati farmati ako nemaš MF gear. Da i dobio sam 300k golda manje nego sa MF opremom.

kolki ti je mf na mf opremi ... zanima me jer je meni bez NV 150% i nije mi legendary pao dugoooo...

13 godina
odjavljen
zagid3 kaže...

kolki ti je mf na mf opremi ... zanima me jer je meni bez NV 150% i nije mi legendary pao dugoooo...

MF mi je na cap-u, odnosno 391% i negdje oko 260% GF. Na normalnoj opremi mi je MF 200%

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 18:16 (formula1live).
17 godina
zagid3 kaže...
formula1live kaže...

Pretpostavljam da govorite o Act-u 3. Moje iskustvo je da nije dosta ni 200 MF-a bez NV-a. Ja sam sa Monkom uspio sloziti neku MF opremu i biti dovoljno otporan da ipak ne ginem ko muha i da bar isprobam taj ACT 3 jer svi i svagdje kazu da su tamo najbolji dropovi. I tri puta sam pokusao. Prvi puta sam od 5 elita dobio, pazite sad ovo, sa nekih 230 MF-a ukupno 2 (dva) rare itema i to mozda 60. level koliko se sjecam. Drugi puta mozda malo bolje. Onda sam u medjuvremenu navukao par paragona nesto golda malo poboljsao opremu koliko sam mogao i danas probao ponovo. I odustao do daljnjeg. Sa ukupnim MF-om od 250 (oprema+paragon+NV) uz malo muke sam uspio srediti nekih 15-ak elitea i nisam dobio nista vrijedno spomena. Cak ni da se mozda moze prodati za neku sicu. Gledajuci svu onu opremu na AH zapitao sam se koliki MF ti ljudi imaju i kako nabrijane likove da im padaju ti itemi!?

Onda sam se vratio na Act 1 nabacao svu MF i GF opremu i sa startnih 299, sa NV 374 MF-a za 20 min, setajuci, u kriptama dobio jedan krasan legendary.

Ring Ring
16 godina
Leopold_IV kaže...

Narode, ukoliko neko ima 1h weapon za prodati a koji je bolji od ovog kojeg trenutno nosim da mi se javne pa da se dogovorimo:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Spartacus-2244/hero/626115

pomalo sam se vec poceo patiti na Actu 3, ginem rijetko ali postaje dugotrajno.

Naravno i svaki drugi dio opreme ukoliko neko ima nesto bolje za Bar(a)bu mozemo se dogovoriti.

moze gold moze RMAH, moze u pivama, sličicama, stripovima...pa eto.

p.s neki savjet builda ili promjene odredjenih itema je dobrodosao svakako.

Nije tebi problem weapon. Ja sam sa 790 DPS weaponom i slabijim statsima (manji LoH i VIT/STR) presao Inferno.

Resistanci su ti strasno niski, a i build je neki cudan jer s obzirom na tvoj HP i stit brijem da bi isao na neki tank build, a onda je ovo sve cudno.

Mozes vidjeti moj build ako ides na tanka, za neki DPS nebi znao : http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mauro-2217/hero/14919148

If you're not paranoid, you're not paying attention
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel zna netko koliko treba da onaj SMS protect verification code stigne? Čekam već 5 minuta i ne dolazi mi. Treba mi za RMAH

0 0 hvala 0
14 godina
gringo88 kaže...

Jel zna netko koliko treba da onaj SMS protect verification code stigne? Čekam već 5 minuta i ne dolazi mi. Treba mi za RMAH

Trebo bi doc odmah, al meni na vip nije nikako dolazio pa sam prebacio na tele i tu je sve u redu...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
13 godina
neaktivan
Eld kaže...
zagid3 kaže...
formula1live kaže...

Pretpostavljam da govorite o Act-u 3. Moje iskustvo je da nije dosta ni 200 MF-a bez NV-a. Ja sam sa Monkom uspio sloziti neku MF opremu i biti dovoljno otporan da ipak ne ginem ko muha i da bar isprobam taj ACT 3 jer svi i svagdje kazu da su tamo najbolji dropovi. I tri puta sam pokusao. Prvi puta sam od 5 elita dobio, pazite sad ovo, sa nekih 230 MF-a ukupno 2 (dva) rare itema i to mozda 60. level koliko se sjecam. Drugi puta mozda malo bolje. Onda sam u medjuvremenu navukao par paragona nesto golda malo poboljsao opremu koliko sam mogao i danas probao ponovo. I odustao do daljnjeg. Sa ukupnim MF-om od 250 (oprema+paragon+NV) uz malo muke sam uspio srediti nekih 15-ak elitea i nisam dobio nista vrijedno spomena. Cak ni da se mozda moze prodati za neku sicu. Gledajuci svu onu opremu na AH zapitao sam se koliki MF ti ljudi imaju i kako nabrijane likove da im padaju ti itemi!?

Onda sam se vratio na Act 1 nabacao svu MF i GF opremu i sa startnih 299, sa NV 374 MF-a za 20 min, setajuci, u kriptama dobio jedan krasan legendary.

ja sam manje vise odusto od legendarya sad farmam act 2(ide mi puno brze od act 3 i ne zivciram se tolko) i ono kad nakupim pun stash i inventory rareova polako ih otvaram , uvijek bude 5-6 koji su za AH (od 50-tak) i prodam nize od svih cijena na ah-u i tak dnevno zaradim oko mil golda , a plave iteme iznad 60lvl salvageam a one ispod prodam vendoru ... tak mi je najisplativije ... ali probat cu sad bas act 1 sa mf opremom mozda se i meni posreci

17 godina
zagid3 kaže...
Eld kaže...

ja sam manje vise odusto od legendarya sad farmam act 2(ide mi puno brze od act 3 i ne zivciram se tolko) i ono kad nakupim pun stash i inventory rareova polako ih otvaram , uvijek bude 5-6 koji su za AH (od 50-tak) i prodam nize od svih cijena na ah-u i tak dnevno zaradim oko mil golda , a plave iteme iznad 60lvl salvageam a one ispod prodam vendoru ... tak mi je najisplativije ... ali probat cu sad bas act 1 sa mf opremom mozda se i meni posreci

A ja sam se bavio mislju da radim upravo isto kao i ti. Da se bacim malo na Act 2. Ali u zadnje vrijeme nemam volje za imalo bjezanja nego ravno u guzvu i operi. A to mogu samo na Actu 1. Tako da cu casual farmati golde na Actu 1, uz mozda pokoji item, a uz to ide i paragon pa polako .. Vec sam spomenu da mi je Diablo 3 postao zabava umjesto mahjonga ujutro uz kavu a prije citanja vijesti na netu {#}

14 godina
neaktivan
disibio kaže...
gringo88 kaže...

Trebo bi doc odmah, al meni na vip nije nikako dolazio pa sam prebacio na tele i tu je sve u redu...

Evo došlo je ipak.

I jedan mali offtopic. Za iskusniju RMAH/Pay Pal ekipu. Jel mogu primati uplate na pay pal s aukcija ako mi je kartica/račun još u procesu verificiranja.Tek se za 2-3 dana dobiva onaj kod transakcije koji mogu ukucati za verificiranja, al nestrpljiv sam prodao bi prodati bi neke stvari koje već dugo čuvam XD.

13 godina
protjeran
gringo88 kaže...
disibio kaže...
gringo88 kaže...

Evo došlo je ipak.

I jedan mali offtopic. Za iskusniju RMAH/Pay Pal ekipu. Jel mogu primati uplate na pay pal s aukcija ako mi je kartica/račun još u procesu verificiranja.Tek se za 2-3 dana dobiva onaj kod transakcije koji mogu ukucati za verificiranja, al nestrpljiv sam prodao bi prodati bi neke stvari koje već dugo čuvam XD.

Nisam siguran, bolje ti pričekaj da se verificira, da pare neodu negdje u nepovrat, vidio sam i luđih stvari da se događaju

15 godina
Diablo 3

Ma act3 je qurac, nisam dobio pošten item tamo ne sjećam se. Padne mi 52. lvl pa plačem malo onda.

Igram neki dan act1 padaju 63. ko ludi. Ne znam više ko je tu lud onda.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Eld

Eo probo act1 run sa 300%mf nista od legendarya ali 10tak lvl 63 itemea 2-3 ce proc na AH , ostalo vendoriro za 70k golda(samo rareove brojim)

14 godina
zagid3 kaže...

Eld

Eo probo act1 run sa 300%mf nista od legendarya ali 10tak lvl 63 itemea 2-3 ce proc na AH , ostalo vendoriro za 70k golda(samo rareove brojim)

I sad disconnect :P .

17 godina
zagid3 kaže...

Eld

Otprilike tako i ja radim. Bude par solidnih lvl 63 pa cak i odlicnih lvl 62 itema koje dam malo ispod cijene na AH a ostalo vendoriram. Nisam ni mislio niti se nadam da ce legendary tek tako na Act 1 jedan dropati ali eto ja sam ih sigurno 5-6 uspio dobiti do sada. Pa nek se nadju ako nista drugo za kraftanje.

15 godina
domac1986 kaže...

meni pao set item i prodao ga za 50 miljuna.... možda sam mogao i više dobiti ali i sa ovim sam zadovoljan

Ne znam stari nisam već dugo pratio te sourceve, ali ovak kad ga vidim ja mislim da vrijedi milijardu. Uglavnom ja boljeg nikad nisam vidio, a ovo je još i set :)

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
16 godina
neaktivan
del4nec kaže...
domac1986 kaže...

Ne znam stari nisam već dugo pratio te sourceve, ali ovak kad ga vidim ja mislim da vrijedi milijardu. Uglavnom ja boljeg nikad nisam vidio, a ovo je još i set :)

a čuj možda sam se  i sjebo.... jer svi koji su bili na ah nisu imali jači dmg od 300 dakle npr 80-300 a moj je do 400 i kusur potego... e sad njihovi su recimo imali 15% dmg na ono blade atacku dok moj 8% na orbu.. dakle tu pušim... oni su imali recimo 150 vita, ja 0   oni su recimo imali 250 int ja 170.... a koštali su oko 250 miljuna i bid im je bio 150 a nitko nije bido.... tak da sam belfiro i stavio 50 i prošlo mi i eto. dobar je item, da je za barba onda bih ga u 100k točnost znao procijeniti ali ovako... kad ne igram wizza odoka sam stavio. ma zadovoljan sam jer mi baš set item nije bacio mjesec i duže.... bacio 6 legendary od kojih sam 4 dao vendoru a 2 za brimstone zamjenio.... slabo pada, ali act3 je daleko najisplativiji kako zbog exp tako zbog itema. samo gold je pao ispod eura se može kupiti...

13 godina
Diablo 3

Ima par ljudi za koji rush... act II, III ? Inferno... AmonRa#2868 ... samo napisite da ste sa buga. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jbno loši dropovi. Načistio sam se Acta 3 zadnjih par dana s WW Barbom i ništa baš ni približno dobro ne pada. A prije zadnjih nekoliko patcheva je i Akt 1 bio pun dobrih dropova. Skoro svaki dan sam nešto dobro dobio. Napicio sam 14 Paragon levela već u dva dana a sve sami vendor trash. Legendarija nisam vidio vald dva mjeseca već.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

Jbno loši dropovi. Načistio sam se Acta 3 zadnjih par dana s WW Barbom i ništa baš ni približno dobro ne pada. A prije zadnjih nekoliko patcheva je i Akt 1 bio pun dobrih dropova. Skoro svaki dan sam nešto dobro dobio. Napicio sam 14 Paragon levela već u dva dana a sve sami vendor trash. Legendarija nisam vidio vald dva mjeseca već.

cisti random..ili "bad-luck"....

jucer s frendom u party-u, njemu 2 legendary, 1 set i 4 uber ilvl63 itema (paragon 9 + nv5), nemi nista vrijedno (paragon 10+nv5) i to na act3.

oba smo imali 0% MF na opremi....

14 godina
neaktivan
Test user kaže...
gringo88 kaže...

cisti random..ili "bad-luck"....

jucer s frendom u party-u, njemu 2 legendary, 1 set i 4 uber ilvl63 itema (paragon 9 + nv5), nemi nista vrijedno (paragon 10+nv5) i to na act3.

oba smo imali 0% MF na opremi....

Fino. Totalni bad luck imam nisam dobrog dropa vidio kažem ti 2 mjeseca. A sad baš meljem akt 3 s WW barbom po metodi onog Paragon 100 lika. Dosta igram zadnjih par dana već mislim da mi je acc black listan ili nešto, lol. Mislim, nije al svašta ti pada na pamet. Netreba mi sad neki uber item za mog lika nužno, neg da mi bar padne jedna onako super stvar da prodam i maknem se s nulte tiočke. Već se dvoumim da prodam stare DH stvari za novce ili puno golda da si mogu BIS gear za Barba uzet da nagrindam Paragon brže.

Jučer je frend stavio puni MF set na sebe a ja sam ubijao. Ni njemu s MF setom baš ništa nije palo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 14:14 (gringo88).
13 godina
Diablo 3

JUcer je nas 5 igralo i nista, ama bas nista vrijedno nije opalo. Mada meni opadne predobar hammer 420 strenght, 390 vitality, 126% critical dmg i onda samo 556 dps.a... katastrofa... Vise ne mislim sam farmat jer nema smisla, ovako ide puno brze i zanimljivije je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

jutros sam otvorio igru to public i kad je prvi suigrač ušo meni su opala 2 legendarija u razmaku 5 minuta, nije nekaj, bolje reč nevaljaju nikaj, al vesele, to sam bio sa monkom neki 38-39 lvl, sa 0 mf-a

i imam jedno pitanje u vezi monka uskoro če bit 60lvl i planiram koristit fist wepon, imam ih par od nekih 860 dps-a, sa soketima, dal če biti dovoljno to dps na oružju i na kolko bi bilo dobro dič all res, vit i dex? inače monk je super ima genijalne pasivne i aktivne skilove, čisto sam se začudio kolko je dobar, malo mi žal kaj sam njega ostavil zadnjeg za razvijat....

mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

JUcer je nas 5 igralo i nista, ama bas nista vrijedno nije opalo. Mada meni opadne predobar hammer 420 strenght, 390 vitality, 126% critical dmg i onda samo 556 dps.a... katastrofa... Vise ne mislim sam farmat jer nema smisla, ovako ide puno brze i zanimljivije je.

Wow kako ste uspjeli petoricu da igraju zajedno? :)

13 godina
Diablo 3

Ma zahebo sam, 4 sam mislio :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo pao mi prvi legendary nakon dugo, duuugo vremena. Neki monk helm krš. Taman da više ne mogu reć da mi ne padaju. Odma sam ga meltao u brimstone

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 21:28 (gringo88).

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice