Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.620.609
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Rhodin kaže...

Iskreno, sve je to divno i krasno, ali ima cd key za narucit za tipa 360kn, a D3 u algoritmu (sa kutijom) kosta 450kn, studentski popust 405 kn. Meni imat kutiju na polici da skuplja prasinu i da za 2 godine ne znam dal da ju bacim ili cuvam ne vrijedi 50kn razlike u cijeni.

EDIT: naravno pod uvjetom da kao ja imate frenda koji jos studira i mozete ostvarit taj popust, inace je to skoro 100kn razlike, a to definitivno ne vrijedi!

Jesi ti čitao imalo postove iznad? Košta te 450 kn jedino ako imaš fetiš da uzimaš stvari isključivo iz Algoritma.

Druga stvar ako preferiraš cd key. To je tvoj osobni izbor...

15 godina
Diablo 3

Kupljena digitalna verzija na g2play za 325 kuna uz uskrsnji popust i otprije malo ostalih bodova. Mislim da je sad pravo vrjeme za sve ostale koje zele uzeti ditalno izdanje za neku razumnu cjenu. Akcija traje jos par dana pa navalite :)

http://tragumjetnosti.net/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne pratim u zadnje vrijeme, koliko bi digitalna verzija cca. tebala koštati

kada igra izađe?

Pitam da znam da li je puno isplativije da se sad bacam u minus

ili ce biti u pitanju 50ak kn?

No matter where you go, there you are.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Koliko traje sp? Koliko vidim neki od vas su igrali godinama, zar ima veću kampanju od Skyrim-a ili.... BTW hoće sp biti glavni ili mp..

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
forzzuk kaže...

kada igra izađe?

Nece biti velike razlike, oko 50 kuna. Znaci popusti uskrsnji najeftinije eto 320 - 350 kuna,kad bude blizu izlaska mozda poskupi malo.

Bera kaže...

Koliko traje sp? Koliko vidim neki od vas su igrali godinama, zar ima veću kampanju od Skyrim-a ili.... BTW hoće sp biti glavni ili mp..

Pa sp traje po nekim analizama 20-30 sati ali to je jedan prelazak s jednim karakterom. Znaci isprobati par karaktera,sve tezine proci itd...Dodes na stotine sati,neki ce i na tisuce :)

Nema klasicnog multipleja, nego se igra zasniva na coop. Da ne bi mislio da je neka masivka,nije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 14:58 (thechosenfreak).
15 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...
forzzuk kaže...

kada igra izađe?

Nece biti velike razlike, oko 50 kuna. Znaci popusti uskrsnji najeftinije eto 320 - 350 kuna,kad bude blizu izlaska mozda poskupi malo.

Bera kaže...

Pa sp traje po nekim analizama 20-30 sati ali to je jedan prelazak s jednim karakterom. Znaci isprobati par karaktera,sve tezine proci itd...

Nema klasicnog multipleja, nego se igra zasniva na coop. Da ne bi mislio da je neka masivka,nije.

Opa, dugo onda traje sp...{#} Gledao sam malo po netu, mp će biti kao neakav COOP, možda igru i uzmem, bed što nisam igrao nikad prije Diablo 3. Čekat ću da vidim kakav će biti mp,  teško mi je dat 300 kn za pretežito sp igru ( radje uzmem Total War i Wow)

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
15 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Kupljena digitalna verzija na g2play za 325 kuna uz uskrsnji popust i otprije malo ostalih bodova. Mislim da je sad pravo vrjeme za sve ostale koje zele uzeti ditalno izdanje za neku razumnu cjenu. Akcija traje jos par dana pa navalite :)

Ima i na game.co.uk kutija za 335kn zajedno sa poštarinom. Od tamo sam si ja naručio.

17 godina
FLes kaže...
thechosenfreak kaže...

Ima i na game.co.uk kutija za 335kn zajedno sa poštarinom. Od tamo sam si ja naručio.

Javi kako je prošlo, ja baš ne bih naručivao regularnu boxed verziju izvana radi carinske kontrole , nije vrijedno natezanja sa carinicima za goli box i DVD {#}

15 godina
Bera kaže...
thechosenfreak kaže...
forzzuk kaže...

kada igra izađe?

Bera kaže...

Pa sp traje po nekim analizama 20-30 sati ali to je jedan prelazak s jednim karakterom. Znaci isprobati par karaktera,sve tezine proci itd...

Opa, dugo onda traje sp...{#} Gledao sam malo po netu, mp će biti kao neakav COOP, možda igru i uzmem, bed što nisam igrao nikad prije Diablo 3. Čekat ću da vidim kakav će biti mp,  teško mi je dat 300 kn za pretežito sp igru ( radje uzmem Total War i Wow)

Vidi ne znam kako da ti objasnim, uglavnom ukratko tko igra ovakve igre tipa Diablo,Titan Quest.... Te igre se mogu igrati stotine sati ako ne i duze, ima vise karaktera, sada u diablu 3 ima vise komponenti koje ce spajati igrace,aukcijska kuca,coop te kasnije ce doci pvp arena... Tako da je jedino pitanje da li volis ovakav tip igre,ako je odgovor da mislim da se ne bi trebao predomisljat oko kupovine. Za ove novce koliko das dobit ces dosta toga i moci ces se stvarno naigrati. Te vjerujem da ce igra biti odlicno ispolirana, prvenstveno kad uzmem u obzir ostale naslove koje izdaju uvjek su dosta sredene te bez previse bugova. Sto je vrlo bitno za ovakvu igru.

17 godina
protjeran
Diablo 3

Eh ljudi ajde mi malo pomozite. Gdje bi se mogla kod nas nać collectors edition box verzija?

Jer ono sumnjam da ako to naručujem izvana da bi mi propustili kroz carinu tek tako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Pa mozes izvana, ali racunaj da ces platit carinu... nije puno ali osjeti se.

Iskreno, nisam nikada uzimao collectors verziju, imam neku odbojnost prema tome... Ko voli oversized figurice, postoji warhammer, cijelu vojsku slozis za cijenu 2 collectors editiona, imas brdo figurica, plus cinjenica da daje pun k. sati igre ako volis takve stvari.

To je doduse moje osobno misljenje. Neki doduse vole imat knjigu na polici, vecina ju jednom, dvaput prelista i zaboravi na nju, a lako se nadje u digitalnom obliku. Posteri mi takodjer nisu nesto sto bih uzimao u collectors, odes u more comics ili negdje, postera kakvih hoces za bitno manje para kad se sve zbroji i oduzme.

Ne znam... pogotovo ovakve igre koje ce imat ingame shop (kao microtransaction) i/ili auction house za prave pare (od kojih veliki dio ide blizzardu) - pa radije onda tim putem financiras igru i imas nesto od toga u samoj igri.

Ipak, svakom svoje!

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
p0temk1n kaže...
(...)

Javi kako je prošlo, ja baš ne bih naručivao regularnu boxed verziju izvana radi carinske kontrole , nije vrijedno natezanja sa carinicima za goli box i DVD {#}

Cak i da me potrefi pdv, ispadne 413kn sa poštarinom (igra 305kn +25% pdv + poštarina 30-ak kuna), što je onda otprilike ko u Algoritmu sa studentskim popustom, tak da opet nisam popušio. U svakom slučaju javim čim stigne.

17 godina
protjeran
Rhodin kaže...

Pa mozes izvana, ali racunaj da ces platit carinu... nije puno ali osjeti se.

Iskreno, nisam nikada uzimao collectors verziju, imam neku odbojnost prema tome... Ko voli oversized figurice, postoji warhammer, cijelu vojsku slozis za cijenu 2 collectors editiona, imas brdo figurica, plus cinjenica da daje pun k. sati igre ako volis takve stvari.

To je doduse moje osobno misljenje. Neki doduse vole imat knjigu na polici, vecina ju jednom, dvaput prelista i zaboravi na nju, a lako se nadje u digitalnom obliku. Posteri mi takodjer nisu nesto sto bih uzimao u collectors, odes u more comics ili negdje, postera kakvih hoces za bitno manje para kad se sve zbroji i oduzme.

Ne znam... pogotovo ovakve igre koje ce imat ingame shop (kao microtransaction) i/ili auction house za prave pare (od kojih veliki dio ide blizzardu) - pa radije onda tim putem financiras igru i imas nesto od toga u samoj igri.

Ipak, svakom svoje!

Ma slažem se s tobom u potpunosti ali ono strašno sam zagrijan za taj diablo 3 pa ono pala mi ideja za taj collectors ali dosta se predomišljam. Na kraju vjerojatno budem uzeo običnu verziju koja već takva dosta košta.

16 godina
Diablo 3

hej.. ljudovi.. mene zanima da li ima koji domaci ducan sa diablo 3 majicama? :)

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Prvi put sam se registrovao na ovaj forum, ali pratim ga vec dugo. Mene zanima koliko je sigurno kupovanje na ovaj nacin? Bio sam na njihovom sajtu, kazu da skeniraju cd-key retail boxova. Sta oni rade poslije sa tom ogromnom kolicinom boxova?

Nadam se da uniste key na kutiji nakon skeniranja u bazu. Isplati li se rizikovati zbog 15 eura?   Pozdrav

15 godina
chili8 kaže...
thechosenfreak kaže...

Prvi put sam se registrovao na ovaj forum, ali pratim ga vec dugo. Mene zanima koliko je sigurno kupovanje na ovaj nacin? Bio sam na njihovom sajtu, kazu da skeniraju cd-key retail boxova. Sta oni rade poslije sa tom ogromnom kolicinom boxova?

Nadam se da uniste key na kutiji nakon skeniranja u bazu. Isplati li se rizikovati zbog 15 eura?   Pozdrav

Nemas rizika,ne brini. Vec sam stotine kuna ostavio na g2play i uvjek usluga odlicna. Sigurno je,zato sam i tu napravio prednarudzbu za diablo 3.

17 godina
Diablo 3

Ja isto vec dugo uzimam sa G2Play i nikad ama bas nikakvih problema.

D3 preorderan sa -25%...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
blankyboy kaže...

hej.. ljudovi.. mene zanima da li ima koji domaci ducan sa diablo 3 majicama? :)

jedini ko mi pada na pamet sa takvim stvarima je Links, imaju podloge, imali su i majice WoW, nazovi i pitaj,možda mogu naručit

@ hellbyte0 Algoritam ti za sada ima CE, ali ti je kapara 200 kuna

15 godina
neaktivan
blankyboy kaže...

ja sam našao jedino ovaj ducan sa diablo 3 majicom, ali cini mi se da blizzard ima offical store na battle.net-u

13 godina
neaktivan
Diablo 3

jel se moze ikako dobiti diablo 3 beta trial il nekaj? ili jel ima neko i voljan se dogovorit da mi da(proda) na neko vrijeme

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
medo36 kaže...

jel se moze ikako dobiti diablo 3 beta trial il nekaj? ili jel ima neko i voljan se dogovorit da mi da(proda) na neko vrijeme

Ne i ne.

No matter where you go, there you are.
17 godina
Diablo 3

Eto, frend i ja smo narucili, 330kn preko G2play ovaj vikend (jos sutra) - iskreno mislim da igra nece biti osjetno jeftinija nigdje (za EU je kao 60€, algoritam ce imat cijenu od 450kn - 405 za studente).

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
forzzuk kaže...
medo36 kaže...

Ne i ne.

ko ce docekat release...

15 godina
neaktivan

Game.co.uk ima za 300-njak Kn...

17 godina
Diablo 3

Istina, ali to nije digitalna verzija, vec kutija, koja se dostavlja na kucnu adresu (postarina za RH je oko 2.5-3 funte ako se dobro sjecam) i podlozno je carini, ako ti ju naplate ne isplati se, a vec sa postarinom ti dodje ko G2play.

Gledo sam i tu opciju...

dodatni problem je sto shipping pocinje obicno na release date, a definitivno neces dobit same day kao ljudi iz UK.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 0:59 (Rhodin).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

svaka čast game.co.uk dobar su dućan, jeftin i sve, al dok se ne maknu carine ne isplati se. s time da u HR se može nać igre koje ti se na kućnu adresu dostave, praktički za istu paru tako da ne vidim razloga da naručujem od njih, kad mogu našima radit promet. malo domoljublja, po ovom pitanju ne škodi. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Istina, ali to nije digitalna verzija, vec kutija, koja se dostavlja na kucnu adresu (postarina za RH je oko 2.5-3 funte ako se dobro sjecam) i podlozno je carini, ako ti ju naplate ne isplati se, a vec sa postarinom ti dodje ko G2play.

Gledo sam i tu opciju...

dodatni problem je sto shipping pocinje obicno na release date, a definitivno neces dobit same day kao ljudi iz UK.

"We will ship your preordered item to you prior to release via your chosen method of shipping. The vast majority of preorders arrive for the day of release."

I kolko ja znam podlozno je samo pdv-u, a ne i carini.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 11:51 (FLes).
13 godina
neaktivan
Moj PC  
6 0 hvala 3
17 godina

Može mi netko reći kolik je provizija ako uzmem preko kartice s g2play.net?

BF3:crna_bandera
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Planiram naručiti Diablo 3 na infomark.hr pa me zanima dal je netko od vas imao iskustva sa njima te da li su pouzdani.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 13:01 (goblin103).

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice