Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.613.746
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Diablo 3

Zanima me kolika je trajnost jedne Diablo igre? (offline)

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Alex Mercer kaže...

Sedam megadžula.

17 godina
protjeran
Alex Mercer kaže...

15 god minimalno {#}{#}

13 godina
Alex Mercer kaže...

Ugl. imat ceš sta igrat  do diabla 4, 2045..;)

14 godina
Diablo 3

Ma ne rekli su da ce izadji jos dva nastavka diabla  3 kao triologija samo 3 nastavka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chosenone1 kaže...

Ma ne rekli su da ce izadji jos dva nastavka diabla  3 kao triologija samo 3 nastavka.

molim izvor ovog :)

14 godina

Progooglaj blizzards future plans.

evo primjera http://www.hackersmalta.com/HKZ/news/53-pc-news/415-a-leak-of-blizzards-future-plans

Naravno nije blizzard to objavio al predsjednik blizzarda u kini je dobio otkaz cim je leak izasao isti dan.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 23:10 (Chosenone1).
16 godina
neaktivan
Chosenone1 kaže...

Progooglaj blizzards future plans.

evo primjera http://www.hackersmalta.com/HKZ/news/53-pc-news/415-a-leak-of-blizzards-future-plans

Naravno nije blizzard to objavio al predsjednik blizzarda u kini je dobio otkaz cim je leak izasao isti dan.

pa vidi recimo na ovoj slici koju svi već dobro znamo piše da d3 izlazi Q4 2011, znači u startu se kuži da je to netko u paintu napravio. ista stvar za starcraft 2 expanziju.

tako da ništa od toga nema smisla dok blizzard ne potvrdi a do tad je to sve rekla kazala :)

14 godina
Diablo 3

Da ali nemasi puno zar ne.Nije bitno vrijeme nego hoce li biti diablo da iline,po ovom meni se cini da oce jos 2 jer nemoze sve stati u ovaj od lore-a ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chosenone1 kaže...

Da ali nemasi puno zar ne.Nije bitno vrijeme nego hoce li biti diablo da iline,po ovom meni se cini da oce jos 2 jer nemoze sve stati u ovaj od lore-a ^^

pa naravno da će bit još expanzija, ali se netreba razbacivat brojkama :P

15 godina
Alex Mercer kaže...

kako za koga, za neke gamere 1-2 mjeseca za neke 5-10 godina :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
14 godina
Diablo 3

Diablo mozes igrati godinama bez problema,bez dodavanja novih expanzija ili sadrzaja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 10:24 (Chosenone1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Gdje ima najpovoljnije za kupiti diablo 2 sa ekspanzijom? Razmisljam si opet malo do trojke igrati, no ne znam gdje ima najpovoljnije za kupiti digitalnu verziju.

Bf3 - Fallourorigins
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

na bnetu je ja mislim duja + exp 15 eura

15 godina

Izgleda da je na bnetu 15 eura pojedinacno. Znaci 30 eura oboje. Imas neki link od toga? Ili negdje jeftinije. Malo mi puno 30 eura za to.

Bf3 - Fallourorigins
16 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Izgleda da je na bnetu 15 eura pojedinacno. Znaci 30 eura oboje. Imas neki link od toga? Ili negdje jeftinije. Malo mi puno 30 eura za to.

Izvoliš http://www.g2play.net/store/Diablo-2-With-Lord-of-Destruction-Battlechest-Digital-Download2.html

17 godina

preorder za D3 je 45,50€ na shopto.net-u, svakako se više isplati dati 45€ za retail, nego 60€ za digitalku na b.netu

17 godina
neaktivan
nCh! kaže...

preorder za D3 je 45,50€ na shopto.net-u, svakako se više isplati dati 45€ za retail, nego 60€ za digitalku na b.netu

Ovo je već ok.

Cca 345 kuna može proći. Iako smatram da će biti još niže...

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 17:53 (Erda).
16 godina
Chosenone1 kaže...

Diablo mozes igrati godinama bez problema,bez dodavanja novih expanzija ili sadrzaja.

Kako misliš? Je li ima puno questova ko u TES-u ili random encountera ili nešto treće?

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Diablo 3 se može igrat godinama bez problema, čak i za one kojima neka nova igra brzo dosadi, mišljenja sam da će Diablo 3 moć igrat godinama bez da se dosađuju. Igra koliko sam je uspio proučit do sad, nosi niz stvari koje će ljude držat prikovanim za računalom. Naravno, uvijek će bit i onih koji će biti razočarani, al velika većina će bit zadovoljna igrom. Stoga 5 godina igranja minimalno će bit zagarantirano, bez da se dosađujemo i tražimo neka nova riješenja. Npr dvojku sam intezivno igro cirka pet godina, a totalno sam je presto igrat 2007. Dakle nekih 6 godina sam je igro sveukupno, al igra se može igrat i danas bez beda, al meni je dosadila jer sam sa svim likovima na normal prešo igricu, a na night mare i hell mi se nije dalo, jednostavno ne vidim neku razliku u tome što će mi bit malo teži likovi malo manja imunost na neke stvari to me ne pali, kad igricu pređem i kad mi počinje bit dosadna jednostavno je prestanem igrat. Tako je bilo i s Diablom 2, al uvjeren sam da će ovo biti najbolji RPG do sada, i da će pet godina zabave bit zagarantirano, a u međuvremenu će kao i za dvojku i jedna expanzija izać, iako se spominje da će biti dvije, al naravno službene potvrde za nešto takvo nema. Al moj glasić, koji me nikad nije do sad prevario, mi kaže da će izbacit dvije expanzije, naravno možda i ne bi da Bllizard ne razmišlja o zaradi. Upravo ta želja da zarade dodatne novce, će vjerojatno bit presudna pa će Diablo 3 vjerojatno imat 2 nastavka tj. dvije expanzije. I iskreno volio bih to, jer to znači da će bit više igranja, i više novih zanimljivosti vezanih uz samu igru. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Nije ti se dalo igrati na 3 razini (nightmare),a igrao si 6 godina ? A u Diablu 3 ces imati 5 tezina,od cega na zadnjoj ispadaju stvari vrijedne prodaje na aukciji i najjaca oprema.Da li to znaci da ces D3 igrati 12 godina ili ces samo igrati do 3 razine tezine?

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Alex Mercer kaže...
Chosenone1 kaže...

Kako misliš? Je li ima puno questova ko u TES-u ili random encountera ili nešto treće?

Itemz 

Shazbot !
17 godina
neaktivan
Mene će Diablo 3 doći oko 200kn (£24.99), al to samo zato jer je preorder napravljen još 2009 godine kada je bila takva cijena na game.co.uk.
15 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...
Mene će Diablo 3 doći oko 200kn (£24.99), al to samo zato jer je preorder napravljen još 2009 godine kada je bila takva cijena na game.co.uk.

{#}

No matter where you go, there you are.
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Da li se zna koliko će ljudi moći odjednom igrati PvE? Da li je to 2 co-op ili može više istovremeno?

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Da li se zna koliko će ljudi moći odjednom igrati PvE? Da li je to 2 co-op ili može više istovremeno?

4 u partyu najviše

17 godina
AlterEgo kaže...

Ako Game ne propadne prije toga...

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Što se tiće ekspanzija ili nekakvih DLC nastavaka za Diablo 3, smatram da trenutno nema konkretnih planova za iste jer se danas marketing fokusira oko potrošaća, a mi smo ti koji ćemo oblikovati životni vijek ove igre. Blizzard je, bar po mojem mišljenju, uvjek imao dobar support i zato mogu dobro odrediti što dalje...

0 0 hvala 0
17 godina

A recite, jel se isplati uzeti preorder sada ili da cekam da izade igra? Oce li cijena kasnije rasti ili padati?

Jel se moze kako do beta key-a?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 8:53 (goodye).
16 godina
goodye kaže...

A recite, jel se isplati uzeti preorder sada ili da cekam da izade igra? Oce li cijena kasnije rasti ili padati?

Jel se moze kako do beta key-a?

Evo ovdje je cijena za 50 kn manja od digital downloada, nisam ništa uzimao od njih ali piše da je dostava besplatna za cijelu RH.

A za betu ne znam preostaje li išta osim čekanja da još malo povećaju broj testera ili pak sudjelovati u nekim igrama raznoraznih stranih gaming portala ako toga uopće još ima, stvarno ne znam, lagano sam već odustao od bete {#}

Možda ekipa zna još neki dobar site ali preko amazona je 70 funti za D3 Collector's Edition.

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice