Zanima me kolika je trajnost jedne Diablo igre? (offline)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sedam megadžula.
15 god minimalno
Ugl. imat ceš sta igrat do diabla 4, 2045..;)
Ma ne rekli su da ce izadji jos dva nastavka diabla 3 kao triologija samo 3 nastavka.
Ma ne rekli su da ce izadji jos dva nastavka diabla 3 kao triologija samo 3 nastavka.
molim izvor ovog :)
Progooglaj blizzards future plans.
evo primjera http://www.hackersmalta.com/HKZ/news/53-pc-news/415-a-leak-of-blizzards-future-plans
Naravno nije blizzard to objavio al predsjednik blizzarda u kini je dobio otkaz cim je leak izasao isti dan.
Progooglaj blizzards future plans.
evo primjera http://www.hackersmalta.com/HKZ/news/53-pc-news/415-a-leak-of-blizzards-future-plans
Naravno nije blizzard to objavio al predsjednik blizzarda u kini je dobio otkaz cim je leak izasao isti dan.
pa vidi recimo na ovoj slici koju svi već dobro znamo piše da d3 izlazi Q4 2011, znači u startu se kuži da je to netko u paintu napravio. ista stvar za starcraft 2 expanziju.
tako da ništa od toga nema smisla dok blizzard ne potvrdi a do tad je to sve rekla kazala :)
Da ali nemasi puno zar ne.Nije bitno vrijeme nego hoce li biti diablo da iline,po ovom meni se cini da oce jos 2 jer nemoze sve stati u ovaj od lore-a ^^
Da ali nemasi puno zar ne.Nije bitno vrijeme nego hoce li biti diablo da iline,po ovom meni se cini da oce jos 2 jer nemoze sve stati u ovaj od lore-a ^^
pa naravno da će bit još expanzija, ali se netreba razbacivat brojkama :P
kako za koga, za neke gamere 1-2 mjeseca za neke 5-10 godina :)
Diablo mozes igrati godinama bez problema,bez dodavanja novih expanzija ili sadrzaja.
Gdje ima najpovoljnije za kupiti diablo 2 sa ekspanzijom? Razmisljam si opet malo do trojke igrati, no ne znam gdje ima najpovoljnije za kupiti digitalnu verziju.
na bnetu je ja mislim duja + exp 15 eura
Izgleda da je na bnetu 15 eura pojedinacno. Znaci 30 eura oboje. Imas neki link od toga? Ili negdje jeftinije. Malo mi puno 30 eura za to.
Izgleda da je na bnetu 15 eura pojedinacno. Znaci 30 eura oboje. Imas neki link od toga? Ili negdje jeftinije. Malo mi puno 30 eura za to.
Izvoliš http://www.g2play.net/store/Diablo-2-With-Lord-of-Destruction-Battlechest-Digital-Download2.html
preorder za D3 je 45,50€ na shopto.net-u, svakako se više isplati dati 45€ za retail, nego 60€ za digitalku na b.netu
preorder za D3 je 45,50€ na shopto.net-u, svakako se više isplati dati 45€ za retail, nego 60€ za digitalku na b.netu
Ovo je već ok.
Cca 345 kuna može proći. Iako smatram da će biti još niže...
Diablo mozes igrati godinama bez problema,bez dodavanja novih expanzija ili sadrzaja.
Kako misliš? Je li ima puno questova ko u TES-u ili random encountera ili nešto treće?
Diablo 3 se može igrat godinama bez problema, čak i za one kojima neka nova igra brzo dosadi, mišljenja sam da će Diablo 3 moć igrat godinama bez da se dosađuju. Igra koliko sam je uspio proučit do sad, nosi niz stvari koje će ljude držat prikovanim za računalom. Naravno, uvijek će bit i onih koji će biti razočarani, al velika većina će bit zadovoljna igrom. Stoga 5 godina igranja minimalno će bit zagarantirano, bez da se dosađujemo i tražimo neka nova riješenja. Npr dvojku sam intezivno igro cirka pet godina, a totalno sam je presto igrat 2007. Dakle nekih 6 godina sam je igro sveukupno, al igra se može igrat i danas bez beda, al meni je dosadila jer sam sa svim likovima na normal prešo igricu, a na night mare i hell mi se nije dalo, jednostavno ne vidim neku razliku u tome što će mi bit malo teži likovi malo manja imunost na neke stvari to me ne pali, kad igricu pređem i kad mi počinje bit dosadna jednostavno je prestanem igrat. Tako je bilo i s Diablom 2, al uvjeren sam da će ovo biti najbolji RPG do sada, i da će pet godina zabave bit zagarantirano, a u međuvremenu će kao i za dvojku i jedna expanzija izać, iako se spominje da će biti dvije, al naravno službene potvrde za nešto takvo nema. Al moj glasić, koji me nikad nije do sad prevario, mi kaže da će izbacit dvije expanzije, naravno možda i ne bi da Bllizard ne razmišlja o zaradi. Upravo ta želja da zarade dodatne novce, će vjerojatno bit presudna pa će Diablo 3 vjerojatno imat 2 nastavka tj. dvije expanzije. I iskreno volio bih to, jer to znači da će bit više igranja, i više novih zanimljivosti vezanih uz samu igru.
Nije ti se dalo igrati na 3 razini (nightmare),a igrao si 6 godina ? A u Diablu 3 ces imati 5 tezina,od cega na zadnjoj ispadaju stvari vrijedne prodaje na aukciji i najjaca oprema.Da li to znaci da ces D3 igrati 12 godina ili ces samo igrati do 3 razine tezine?
Kako misliš? Je li ima puno questova ko u TES-u ili random encountera ili nešto treće?
Itemz
Da li se zna koliko će ljudi moći odjednom igrati PvE? Da li je to 2 co-op ili može više istovremeno?
Da li se zna koliko će ljudi moći odjednom igrati PvE? Da li je to 2 co-op ili može više istovremeno?
4 u partyu najviše
Što se tiće ekspanzija ili nekakvih DLC nastavaka za Diablo 3, smatram da trenutno nema konkretnih planova za iste jer se danas marketing fokusira oko potrošaća, a mi smo ti koji ćemo oblikovati životni vijek ove igre. Blizzard je, bar po mojem mišljenju, uvjek imao dobar support i zato mogu dobro odrediti što dalje...
A recite, jel se isplati uzeti preorder sada ili da cekam da izade igra? Oce li cijena kasnije rasti ili padati?
Jel se moze kako do beta key-a?
A recite, jel se isplati uzeti preorder sada ili da cekam da izade igra? Oce li cijena kasnije rasti ili padati?
Jel se moze kako do beta key-a?
Evo ovdje je cijena za 50 kn manja od digital downloada, nisam ništa uzimao od njih ali piše da je dostava besplatna za cijelu RH.
A za betu ne znam preostaje li išta osim čekanja da još malo povećaju broj testera ili pak sudjelovati u nekim igrama raznoraznih stranih gaming portala ako toga uopće još ima, stvarno ne znam, lagano sam već odustao od bete
Možda ekipa zna još neki dobar site ali preko amazona je 70 funti za D3 Collector's Edition.