Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.320
|
čitano: 4.318.626
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
12 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
TomoR kaže...
sauronas kaže...
Moze li i dalje dobiti hots portret i pennant u diablu? I kako?

Ne može više. To je bilo aktualno za vrijeme sezone 4, do 8.9.2015.

http://us.battle.net/d3/en/blog/19867266/

A sad ni sam ne znam https://us.battle.net/forums/en/d3/topic/20744844485 ovde pise da je jos aktivno, ali je post iz 05.2016. Trenutno sam lvl 9 u hots pa cu polako do 12 lvl. Mozda i bude nesto 

frusciante#2383
13 godina
Diablo 3

Zakasnio s Anniversary eventom 

Poneše me sezona, stao kod transmoga i Butcher peta, a ja bi još portrait frameeeee

Endure...and in enduring grow stronger
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pixie_st kaže...

Zakasnio s Anniversary eventom 

Poneše me sezona, stao kod transmoga i Butcher peta, a ja bi još portrait frameeeee

Biti ce na godinu opet  

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina
Diablo 3

Ja sam dizao lika na sezoni solo kroz event (i dobio Butcher pet), odradio sve named mobove u eventu van sezone (ipak sam bržeg lika imao tamo) za Portrait frame, a sve Cultist Page-eve sam skupio u jednom bounty run-u prije nego je sezona počela (to je za drugi portrait frame)... Naravno da sam pokupio i kravicu pet.

Mislim da je bilo čisto dosta vremena da se sve to skupi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
D1 event je još uvek aktivan...
frusciante#2383

1 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Jeste, al ja tipkam s posla ;)

Ma bijaše vremena TomoR, no zaludio me MH Archon Wiz pa zaboravio na datume 

Ginkgo biloba, here I come 

Endure...and in enduring grow stronger
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Kravica mi je najbolja stvar sto su napravili u tom eventu

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3
Smrt u penziji

0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

primal ancients... to ce dropat jednom u 2 tjedna.

yippee ki-yay

0 0 hvala 0
13 godina
Novi tear opreme.. no krasno.

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Ako će se isto moći dobiti Primal-a kroz Kanai, igra će još više postati Kanai simulator... Zapravo mi se ne sviđa ta ideja, tko dobije Primal oružje negdje rano u sezoni može svima ostalima lako pobjeći...

Ovdje i malo kopanja po file-ovima:

http://www.diablofans.com/news/48867-patch-2-5-0-ptr-notes-now-live

Smanjili Zonbie dog damage... A disintegrate još pojačali...

Ako ništa drugo, konačno crafting mats i "zamjena" buildova na jedan klik.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
geothia kaže...

• Equipping a saved armory build will automatically swap items and gear between the character and stash

Ovo me bas razocaralo :(

Ponadao sam se da ce Armory biti i kao nekakav storage, tj. da itemi spremljeni u armory buildu nece morati biti u stashu nego ce "stajati tamo". Onda nebi morao imati hrpu mula karaktera koji mi sluze samo za setove i off-set iteme koje ne koristim u trenutnim buildovima.

Izgleda da sam bio preveliki optimist.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
16 godina
Mauro kaže...

• Equipping a saved armory build will automatically swap items and gear between the character and stash

Ovo me bas razocaralo :(

Ponadao sam se da ce Armory biti i kao nekakav storage, tj. da itemi spremljeni u armory buildu nece morati biti u stashu nego ce "stajati tamo". Onda nebi morao imati hrpu mula karaktera koji mi sluze samo za setove i off-set iteme koje ne koristim u trenutnim buildovima.

Izgleda da sam bio preveliki optimist.

Ne slažem se s tobom...

Kao prvo, imat ćeš više mjesta u stah-u jer će svi crafting mats-i bit "nevidljivi". Uzmeš si jedan tab u stash-u za lika u koji mu staviš svu opremu za npr: GR support, GR push, high Torment farm, bounty farm, gold farm. U Armory spremiš tih 5 set-upova i jednim klikom mijenjaš.

Ja imam svih 6 klasa sa praktički svim (relevantnim) legendary-ima i do sad sam uspijevao držati po jedan stash "čistim" dok sam ganjao određenu klasu, tako da jako pozdravljam Armory.

To što bi ti dodatni stash, to je druga priča - dobit ćeš 2 komada kada kupiš Necra 

http://us.battle.net/d3/en/blog/20324407/restoring-the-balance-necromancer-overview-11-4-2016

EDIT:

I ja bih više stash tab-ova, naravno...

Dodatno, jako mi se sviđa ovo s bounty-ima, više nema dodatnog cache-a, nego samo jedan "veliki" koji će sadržavati sve kao i normalni + bonus bag do sada.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2017 8:43 (TomoR).
15 godina
Diablo 3

meni se svidja Primal Ancients to je ok :)

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Kao prvo, imat ćeš više mjesta u stah-u jer će svi crafting mats-i bit "nevidljivi". Uzmeš si jedan tab u stash-u za lika u koji mu staviš svu opremu za npr: GR support, GR push, high Torment farm, bounty farm, gold farm. U Armory spremiš tih 5 set-upova i jednim klikom mijenjaš.

To što bi ti dodatni stash, to je druga priča - dobit ćeš 2 komada kada kupiš Necra 

http://us.battle.net/d3/en/blog/20324407/restoring-the-balance-necromancer-overview-11-4-2016

Dodatno, jako mi se sviđa ovo s bounty-ima, više nema dodatnog cache-a, nego samo jedan "veliki" koji će sadržavati sve kao i normalni + bonus bag do sada.

Armory, f*ck jeah!

2 stasha s Necrom? Instant buy! 

Bez obzira na legendarnost Necra ipak mi je preslican doktoru.

16 godina
Diablo 3

Barberu, za sad, vraćaju 250% bonus na eksploziju, mogao bi dakle biti zanimljiv LoN s njim (ako tako ostane).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Je, ako nisi poceo 30.01.  

16 godina
Chaky kaže...
TomoR kaže...

Je, ako nisi poceo 30.01.  

Čak i 30+31.01. bi bili sasvim dovoljni. Po 2-3 sata na dan, sigurno bi riješio.

EDIT:

Ako vas zanimaju damage range-ovi na Primal ancient-ima (izgleda da počinju gdje završavaju za anciente):

http://i.imgur.com/bvalvwh.jpg

EDIT 2:

Za ovaj gore Vengeful Wind, liku je trebalo 110 upgrade-a u Kanai-u da ga dobije, i to mu je bio jedini Primal ancient!

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2017 10:33 (TomoR).
16 godina
Diablo 3

Eh, baš sam si zamislio koliko bi bounty-a trebao optrčat da dobiješ Primal Ancient...

Ja sam probao dobiti ancient Inna Daibo sad u sezoni - potrošio sam 100 bounty mats-a i 1000 FS-ova (znači 20 re-roll-ova) i nijedan nije ispao ancient...

Ako ne dropa, Primal ancient-i će biti samo za one koji imaju jako jako jako puno vremena...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Ne mogu vjerovat, jos jedan sloj RNG. Bas kad sam mislio da igra ne moze otic nize nego sto vec je, eto opet su me uspjeli iznenadit.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Eh, baš sam si zamislio koliko bi bounty-a trebao optrčat da dobiješ Primal Ancient...

Ja sam probao dobiti ancient Inna Daibo sad u sezoni - potrošio sam 100 bounty mats-a i 1000 FS-ova (znači 20 re-roll-ova) i nijedan nije ispao ancient...

Ako ne dropa, Primal ancient-i će biti samo za one koji imaju jako jako jako puno vremena...

Ili koji imaju jako puno srece. Znao sam u kocki od prve dobiti ancient ali isto tako kako velis po 20-30 rollova pa nista.

16 godina
Diablo 3

https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/5reyz1/chart_primal_vs_ancient_vs_normal_weapon_dps_avg/

• Primal 1H ~18% better than Ancient 1H
  • Primal 2H ~13% better than Ancient 2H

• Primal 1H ~48% better than Normal 1H

• Primal 2H ~31% better than Normal 2H

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Eld kaže...
 Ili koji imaju jako puno srece. Znao sam u kocki od prve dobiti ancient ali isto tako kako velis po 20-30 rollova pa nista.

TomoR kaže...

https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/5reyz1/chart_primal_vs_ancient_vs_normal_weapon_dps_avg/

• Primal 1H ~18% better than Ancient 1H
  • Primal 2H ~13% better than Ancient 2H

• Primal 1H ~48% better than Normal 1H

• Primal 2H ~31% better than Normal 2H

Evo taman sam i ja bacio oko na PTR.

Baš gledam da vas obojicu potpišem  

Sreća sreća sreća to najviše pomaže 

13 re-rollova u Cube - rezultat - 2 puta "obični"  ancient i jedan primal ancient.

I onda, najgori dio kad ne dobiješ neki super dobri primal! ALi, 11% veći dmg, za dvoručno oružje, to je to! Po meni, isplati se samo loviti ružje i ništa drugo (eventualno ako samo padne)!

Ali, samo ovaj tab za materijale je super.

I, izgleda da su na putu da fiksaju barber, mogao bi LoN WD konačni zamijeniti gen monka 

16 godina
striko kaže...

I, izgleda da su na putu da fiksaju barber, mogao bi LoN WD konačni zamijeniti gen monka 

https://us.battle.net/forums/en/d3/topic/20753315871#post-2

"3k para, full 105-120 augs, Primal ancient barber with 246% secondary, roughly about 5.6mil sheet unbuffed in town with 120 gems and barely cleared gr 100 in 3man.

Its definitely still under performing."

Po ovome gore, izgleda da baš i ne. Sigurno će poslužiti za neko fora farmanje, ali ne za push.

13 godina
Diablo 3

Ovo ce biti jako frustrirajuce, i ovako vec me frustrira taj ancient a sad ovo

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Rodić kaže...

Ovo ce biti jako frustrirajuce, i ovako vec me frustrira taj ancient a sad ovo

Ha, većina ekipa po forumima reve da u 3 dana skupe sve anc na sezoni i da nemaju razloga za dalje igranje.

Iako, sada će isti ti debili revati da im nije pao nijedan primal anc cijelu sezonu, i da mu zato zli boteri cheateri i no-liferi kradu njihovo prvo mjesto na leaderboardu, iako su ovu sezonu igrali čak 17 minuta tjedno.

Šalu na stranu, sada se može grindati i stvari, a ne samo paragona, to mi je OK

16 godina
Diablo 3

[D3 Patch 2.5.0] PTR Overview: Primal Ancients, Armory, Crafting

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Btw dobijaju se portret i pennant za diablo na 12 lvl u hots, jutros dobio. I dobija se još i pozadina za karte u heartstone
frusciante#2383

1 0 hvala 2
16 godina
odjavljen

Jebo te led koji dmg...

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice