Devil May Cry 4 PC

poruka: 64
|
čitano: 13.871
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Devil May Cry 4 pitanje
17 godina
neaktivan
Devil May Cry 4 PC

Vrijeme je za izazak DMC4 za PC.

Nisam igrao ni jednu DMC epizodu. Kakva su mišljenja iskusnijih u tome? Jel slična "sword 'n' guns" borbi kao u Hellgate ili je više arkadna anime? Usporedbe s drugim naslovima?

Probao sam demo, ali prekratko da zaključim. Ne volim to anime baratanje neproporcionalnim mačem.

Jel vrijedi kao akcija i priča, igrivost, mape, kretanje?

Ja ću jednu srednju ćevapa i malo točeno. Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Devil May Cry 4 PC
Faerdhur kaže...

Vrijeme je za izazak DMC4 za PC.

Nisam igrao ni jednu DMC epizodu. Kakva su mišljenja iskusnijih u tome? Jel slična "sword 'n' guns" borbi kao u Hellgate ili je više arkadna anime? Usporedbe s drugim naslovima?

Probao sam demo, ali prekratko da zaključim. Ne volim to anime baratanje neproporcionalnim mačem.

Jel vrijedi kao akcija i priča, igrivost, mape, kretanje?

Da vrijeme je....napokon
Čuj ovako, DMC 3 kao i cijeli serijal, čistokrvna je "hack and slash" borbena akcijom i dobrom muzikom nabijena igra.
Ne očekuj previše priče jer priča je tamo mač, a sugovornici "tipovi sa kosama".
DMC 4 ima za razliku od DMC 3 puno bolju grafiku što je super.
Ono kaj nema i ogromni je minus je Dante (ima ga ali s krive strane).
Uglavnom jednistvena igra na PC-u koju se "mora" odigrati.
Da čuješ samo soundtrack!!!
Kad ti ju šutnem s 35m, nećeš je ni vidjeti!!
17 godina
odjavljen
Devil May Cry 4 PC

Ja sam cuo soundtrack i strava je... demo sam nazalost igro preko tipkovnice, ali ce ta igra biti razlog da sebi kupim malo bolji gamepad,. Ovaj koji trenutno imam nije bas za ovakvu igru, ne po broju dugmadi ili obliku, vec nije mu precizan analog

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Devil May Cry 4 PC

igro sam DMC 3 ... preprepredobro

prica igrivost, glazba...sve

monsteri .. bossovi...

uopce nema zamjerke...predobra arkada

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs) 2048MB RAM 250 GB Total ASUS EAH3650 Series 1024 MB xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Devil May Cry 4 PC

Mene je zivcirao los port kontrola na pc, one njihove oznake, pa ti pise za kombo stisni 6-6-7....pa trebas otkrit koja oznaka je 6....

A i opcenito to igrat na tipkovnici nevalja.

Inace se igra cini super, ak imas gamepad valjda i je

(Govorim za trojku jelte...)

www.dice3d.com - Online portfolio

0 0 hvala 0
17 godina
Devil May Cry 4 PC

Ljudi, DMC 4 za PC je vani!!!

Sad sam maloprije pogledal, ima skoro 8gb.

Nemojte očekivati kvalitetnu igru s tipkovnicom, ipak je igra stvorena za gamepad.

Što se tiće combo udaraca, nije uopće komplicirano. Samo ak su ti tipke na gamepadu označeneCool

Kad ti ju šutnem s 35m, nećeš je ni vidjeti!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Devil May Cry 4 PC

Jup, vani je i PC verzija donosi neke novitete, ali ništa posebno, više o tome ovdje:

LINK

Uglavnom ja igrao PC demo koji je izašao prije kojih mjesec dana i stvarno je igra odlična. Zarazna, grafički lijepa, dobro optimizirana i zanimljiva. Cut scene ponovno ownaju, barem ako je suditi po onih par što sam vidio u demou.  Prejaka igra uglavnom, nabavit ću si ovo.

Gaming Portal Hrvatske Cyber Lige - www.hcl.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2008 13:32 (Ementaler).

0 0 hvala 0
17 godina
Devil May Cry 4 PC

Igra isprobana.

Doživljaj fantastičan.

Uvod u samu igru i njezin početak mjerljiv je samo sa najboljim Final Fansatsy cut-scenama.

Zbilja perfektno.

S grafičke strane briljira kako atraktivnošću, tako i super optimiziranim enginom.

Meni na mojem kompu radi sve na apsolutno najviše kaj se da podesiti, sa AAx8 u DX10.

Ovo vam baš ne mogu opisati, morate sami isprobati.

You ruin my store. Now, you will pay.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Devil May Cry 4 PC

A na kojem to kompu?

Valjda ce radit na mojoj radeonki x1950gt (proc je q6600 i 2gb rama) kak spada.

A jesi igro na tipkovnici ili gamepadu? Jel ima imalo smisla na tipk. igrat uopce? DMC3 me samo zbog tog zivciro, mozda je ovo bolje prilagodjeno....

E i usput, ak uspijem posudit gamepad za ps1 (onaj dualshock klasicni sivi), i kupim za nekih 50 kn onaj konverter prikljucka (vidio sam u nekom ducanu to), jel to radi kak spada? Nemam nikakvog iskustva s tim pa opce neznam kak ljudi to spajaju, il kupe gamepad koji vec ima neki konektor koji moze na komp....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
horizon kaže...

E i usput, ak uspijem posudit gamepad za ps1 (onaj dualshock klasicni sivi), i kupim za nekih 50 kn onaj konverter prikljucka

Mogu ti reći iz osobnog iskustva, već 3 godine imam onaj Logitech Dual-nešto gamepad koji je tada koštao 180 kn i nikada nisam požalio, čak sam prezadovoljan, pa ti zato pišem. Ima raspored tipki koji je sličan PSu, jednostavan je, kvalitetan, izvrsne drajvere i radi svugdje.

Ne posuđuješ, kupiš jednom i riješio si taj način igranja za par godina, kad naiđe takva igra koja to treba.
17 godina
neaktivan
Devil May Cry 4 PC

Ovaj tu: LINK ?

Da na prvi pogled izgleda dost ok, al ne igram ja igre cesto, pa neznam kolko bi mi ovo koristilo, al budem razmislio, cini mi se da ce ovo ljeto bit dosadno pa bi i mogo probat

(Sori ljudi na OT)

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2008 14:13 (horizon).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
horizon kaže...

Ovaj tu: LINK ?

E, da, baš taj! Vidim da mu ne spuštaju cijenu. Mislim da i ne trebaju, odličan je.

Nije bit samo u tome hoće li ti povremeno trebati, već onda kada ti zatreba bolje je imati, a ne posuđivati. Moj uglavnom skuplja prašinu koju povremeno otpuhnem, ali kad zatreba onda je to prava stvar. ISPLATI se.

Dobar je povremeno u PES, relaksacija, pomalo u nekoj vožnji, a sada, eto, u Devil May Cry 4.

Preporuka (nema nikog u Linksu ili bilo gdje u IT šopovima, samo želim pomoći, jer čvrsto vjerujem da se isplati imati ga za povremeno).
17 godina
neaktivan
Devil May Cry 4 PC

Odigrao sam prva 3 DMC-a i jedino što mogu reći je > PREDOBRO! Dante je lik i pol, totalno je egoističan i ufuran i premacho (tipično japansko pretjerivanje - što je u slučaju DMC - itekako dobra stvar).

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Devil May Cry 4 PC

Evo danas ja bas namjeravam instalirat pa da vidim, trojku sam igrao na ps2 i bilo je fakat ok, dante je faca i pol. Gledajuci anime jos sam se dodatno nabrijao tako da ono :D

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Devil May Cry 4 PC

Ovo jednostavno morate igrati!

Koji genijalan pristup (po običaju DMC-a)!

Svaki moment igre ćete po nečem pamtiti, izjave likova (po običaju) su genijalne, grafika sve bolja kako prolazite dalje, tj. sve ljepši leveli.

Moram reći, četvorka me je oduševila.

Ovo je nešto kaj PC gaming već duže vrijeme čeka.

10+

You ruin my store. Now, you will pay.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Devil May Cry 4 PC

Ja bas cekam da mi se komp vrati sa servisa pa da skinem igru prek torrenta.... Jedva cekam jer cini mi se jako dobra....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Devil May Cry 4 PC

Ja nažalost nisam imao prilike zaigrati niti jednu od prijašnjih epizoda.

Imam trojku za sony 2 ali pošto mi on služi samo kaako bi pridržao vrata

da se ne zatvore nisam ju isprobaoSmijeh

Evo baš sam sad prestao igrati četvorku i stvarno me se dojmila.

Grafa predobra,,igra je ful optimizirana i ono pusti mozak na pašu i deri.

Ma da ništa ne kužim to je ipak nastavak (i to već četvrti) pa tako što

se priče tiče stvarno nemam pojma o čemu se tu zapravo radi.

Al ono sve super.Grafika je toliko blještava i sve sijeva pa mi je tek

sad jasno zašto japanci padaju u nesvijest pred monitorimaSmijeh

Idem sad spavat,treba se malo odmorit prije druge smijene.POZDRAV

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spaz kaže...

Ma da ništa ne kužim to je ipak nastavak (i to već četvrti) pa tako što

se priče tiče stvarno nemam pojma o čemu se tu zapravo radi.

Da, i meni bi trebalo da netko ovdje kratko i jasno pojasni cijelu priču DMC serijala. Premda za zabavu nema potrebe, ali ima nas koji volimo i malo sočnosti u sadržaju, pa izvolite...
17 godina
Devil May Cry 4 PC

Evo jedne moje kratke verzije DMC povijesti:

Glavni junaci su dvojica braće kojima je otac demon koji se borio za dobro, imena Sparda. Oni su ljudskog stasa. Jedan je Dante, jedna od ikona gamina općenito, koji se bori za dobro. Njegov brat Virgil drugačije shvaća stvari te hoće pokoriti svijet. Naravno, Dante je cijelo vrijeme između Virgila i sigurnosti ljudskog roda. Dante-u je krajnji cilj zaustaviti svog brata od ludog pohoda. Kao što znamo, Virgil ima potporu vojski demona. No glavna faca koja šalje te horde demona je demonski lord, Mundus kojeg će Dante poraziti. Virgil nakon nekoliko borbi s bratom odlazi u demonski svijet.

Žalosno je da 4. dio donosi Dante-a kao negatvca. Sada igramo sa Nerom, nestašnim ratnikom odgojenim u redu viteza.

Toliko o povijesti. Cool

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2008 13:06 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Devil May Cry 4 PC

Hvala na flash verziji povijesti.

Čini mi se da ima još dosta toga i da bi priča mogla biti zanimljiva.

Probat ću negdje na netu pronać nešta opširnije.Ako možda znaš kakvu stranicu?

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Spaz kaže...

Hvala na flash verziji povijesti.

Čini mi se da ima još dosta toga i da bi priča mogla biti zanimljiva.

Probat ću negdje na netu pronać nešta opširnije.Ako možda znaš kakvu stranicu?

Probaj wikipedijuNamigiva
Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, Leadtek 7900 GS 256 MB, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.7.2008 3:56 (Dermentor).
17 godina
Devil May Cry 4 PC

Srecom ja imam gamepad i mislim da cu probat ovu igru.

Malo mi se ne svidja taj hack n slash al ljudi hvale igru pa necu nista komentirat dok ja ne probam. ^_^

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Devil May Cry 4 PC

Ako imate gamepad, igra je zabavna prvih sat vremena. Ona pjesma u borbi do3.14zdi, ponavlja se cijelo vrijeme.

0 0 hvala 0
17 godina
HalF-DeaD kaže...

Ako imate gamepad, igra je zabavna prvih sat vremena. Ona pjesma u borbi do3.14zdi, ponavlja se cijelo vrijeme.

Nije točno.
Pjesme se itekako mjenjaju.
Zvučna podloga možda je jedna od najbolji svih vremena, savršeno se uklapa.
Recimo, prema stadiju i momentu igre u kojem se nalaziš, čut ćeš sve od opere do heavy metala.

Ovo za prvih sat vremena ne stoji također.
Četvorka ima uvjerljivo najbolju priču koja je vrlo razrađena.
Nisam se ni sam tome nadal.
To kaj nije lako igrati, problem je onog kome nije lako!
Igra je dosta teška.
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
Devil May Cry 4 PC

Igra je dost lagana na easy tezini. Samo previse toga mi se ponavlja.

0 0 hvala 0
17 godina
HalF-DeaD kaže...

Igra je dost lagana na easy tezini. Samo previse toga mi se ponavlja.

Prvo, po tvojem, istina, igra može nakon nekog vremena postati monotona.
Ali zašto; Zato jer se većina neće koristiti novotkrivenim kombo udarcima i potezima već samo koriste one stare.
To je glavni problem nekih gamera, stalno koriste poteze iz samog početka.
Za malo jače kombinacije treba i malo više truda, no većina to neće raditi i onda vele da je igra jednostavna i lagana.
Zapravo, cijeli serijal je originalan!
Odigrajte pa ćete vidjeti.

17 godina
neaktivan

evo . tu imate recenziju igre , pa pogledajte koga zanima                http://max.tportal.hr/subPage.aspx?videoId=6946

17 godina
neaktivan
Devil May Cry 4 PC

Čovječe sinoć su me zaboljele oči čitajući povijest prva 3 serijala.

Ali isplatilo se,priča je stvarno kompleksna i jako zanimljiva.

Isčupao sam gamepad iz ps-a koji drži vrata i sad s njim igram.

Igra je pun k++++ teška(na težoj razini naravno).

Kao što je Armor rekao treba koristiti combo poteze.

Kad malo nadogradiš Neru možeš stvarno raditi čuda sa kombinacijama

mača,pištolja i devil bringera.Sviđa mi se što možeš u bilo kojem trenutku

skinut neki skill i bodove preusmjerit na neki drugi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Devil May Cry 4 PC

Kao prvo igra nije nis specijalno, nemojte bite tak euforicni i spominjat da je to PC igranje cekalo jer ako je tako odma PC gaming industrija moze propast. Igrao sam igru preko vikenda, stvarno je dobra i tu nemam zamjerki...osim: lose kamere, blaga katastrofa, voice acting (neznam di su nasli tu djecu) i na kraju sto muci manje vise sve igre...ponavljanje istih stvari sto se tice koncepta igre i borbe. Iako, gledajuci, to i nije tako veliki minus posto je sam DMC koncepiran na tom principu igranja. Cut scene su fenomenalne, vidi se tko na radit posao kako spada, a posto sam anime fan ovaj setting mi je predobro sjeo! 8/10, svakako igrati, topla preporuka!

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2008 11:48 (Aral).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Aral kaže...

Kao prvo igra nije nis specijalno, nemojte bite tak euforicni i spominjat da je to PC igranje cekalo jer ako je tako odma PC gaming industrija moze propast. Igrao sam igru preko vikenda, stvarno je dobra i tu nemam zamjerki...osim: lose kamere, blaga katastrofa, voice acting (neznam di su nasli tu djecu) i na kraju sto muci manje vise sve igre...ponavljanje istih stvari sto se tice koncepta igre i borbe. Iako, gledajuci, to i nije tako veliki minus posto je sam DMC koncepiran na tom principu igranja. Cut scene su fenomenalne, vidi se tko na radit posao kako spada, a posto sam anime fan ovaj setting mi je predobro sjeo! 8/10, svakako igrati, topla preporuka!

Igra je itekako "specijalna"!
Na temelju jednog vikenda nema realnih zaključaka (kao ni nakon 5min igranja neke igre koju recenziraš).
Ponavljanje koncepata igre je zbog toga kaj sam već prije naveo, svodi se na lijenost i  neučenje novih combo udaraca.
Ko zna cijelu povjest DMC, tj. odigrao je sve nastavke, četvorki može dati samo jedan minus, Dante kao negativac, nepošteno od developera.
On je jedan od ikona gaminga uopće.
Uostalom, zaigrajte DMC od početka, ne od 4. nastavka.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Devil May Cry 4 pitanje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice