Dead Space

poruka: 105
|
čitano: 16.488
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Dead Space
Cika Jova Zmaj kaže...

Kontrole se ne mogu podesit da rade kao na svakom FPSu. Eto, jasan i glasan odgovor.

Vrlo jasno, hvala.

Za mene Dead Space = dead game...

Pomogli ste mi, thnx.

I'm sorry! Sorry! Excuse me for having an opinion! - Simon Cowell
17 godina
neaktivan
Dead Space

Iskljucio sam vsync, namjestio osjetljivost misa na 4000dpi i sada je kontroliranje kao u svakom drugom FPS-u :). Steta propustit ovakvu igru radi kontrola.

Q6600@3.6, 4 GB Crucial Ballistix @1000Mhz, Zotac AMP2! GTX260 @ 718/2540, 3x320 GB + 500 GB, Samsung 2232Bw, Samsung 930BF
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NortonCommander kaže...

Iskljucio sam vsync, namjestio osjetljivost misa na 4000dpi i sada je kontroliranje kao u svakom drugom FPS-u :). Steta propustit ovakvu igru radi kontrola.

Šteta je potrošiti vrijeme surfajući internetom u nadi da će čovjek naći soluciju za kontrole,koje su trebaleodmah biti dobro napravljene.Znači igrati igru out of the box,bez bilo kakvog surfanja po netu u nadi da će čovjek naći soluciju za kontrole.
Failure is never an option
17 godina
neaktivan
Dead Space

Dali su kontrole tipa, kao resident evil 4, da se mora jer je (jedino moguće) igrat samo sa tipkovnicom ili se može koristiti i miš? Ma ako shooter moraš igrat sa joistckom, onda je to stvarno shooter za smeće, nisam igrao nikad niti jednu pc igru sa joistickom, to koristim za playstation, nema mi gušta u tome miš i tipkovnica su nezamnjenjivi za shootere. Po meni naravno.Mršti se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dead Space

Kamera je koma, kontrole su koma, miš odbija suradnju, grafika je prosjek za 2008.

***SPOILER PRVIH PET MINUTA***

Kad sam pobjegao u lift, odsječena ruka čudovišta mi je zapela za rame tako da sam morao trčati i udarati u zid dok se nije oslobodila.

Deinstalacija!

Hvala Bogu Piratstva što nas sve čuva.

0 0 hvala 0
17 godina
bgood kaže...
Kad sam pobjegao u lift, odsječena ruka čudovišta mi je zapela za rame tako da sam morao trčati i udarati u zid dok se nije oslobodila.
Ovo bi mogao biti i odusevljeni komentar nekog zombi universe fana :p

Zbilja je sve relativno...
16 godina
neaktivan
Dead Space

Ak na 4000dpi ide ok taman toliko moj ima .lol.A opet nekako mi se cini da ce rijetko ko kupovat dodatni `pribor `za ovu igru.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pixidar kaže...
bgood kaže...
Ovo bi mogao biti i odusevljeni komentar nekog zombi universe fana :p

Zbilja je sve relativno...
 Stvarno kako je ovo dobro,Smijeh odsječena ruka čudovišta mi je zapela za rame, tako da sam morao trčati i udarati u zid dok nije oslobodila. Ovo je pre dobro, pa šta nisi zvao 911 , ili ghostbusterse pa jel znaš da oni mogu pomoć u takvim situacijama....Smijeh. Radi ovoga se postaje zombi fan.  RUKA, LIFT , ČUDOVIŠTE....koja fantastična kombinacija.
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Konkretno pitanje, kad se već borite oko kontrola:

Dal je zaigrao neko tu igru sa nekim Logitech gamepadom?

Osobno, imam Rumblepad 2 i svi "konzolitisi" mi srećom rade bez frke (osim novog NBA 2K9-radi ali nije to ko u NBA Live).

Imam volju igrati Dead Space ali ak mi ne rade kontrole, badava nabavljati.

I po zadnjim gameplay trailerima, youtube isječscima, izgleda super!

Igram je sa Rumblepadom 2 i igra je odlična,što se tiče kontrola na tipkovnici nisu bas nes(neznam sta ovi jadikuju da su kontrole katastrofa,njihov problem),al kad pređes na joypad bit ce sve lakse bar meni je tako bilo,Slicno ko i sa RE 4 koji je na tipkovnici imo katastrofa kontrole,al doslovno.Cim sam ukljucio svoj rumblepad 2 igra je isla ko po loju.
Pozdrav! 
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. AMD Athlon64 X2 5200,Ati radeon HD 4870 512ram,2xWD 160GB,Gigabyte GA-M57SLI,4 gb ram,OCZ 600w powerXstream,Zvučnici-Sony MHC-EC77,Kučište-Gigabyte Chasis Poseydon,Acer 19"
17 godina
neaktivan
Dead Space

Evo instalirao sam igru i igrao nekih sat vremena i kontrole uopće nisu toliko užasne koliko vi pričate. Sve sam ostavio na defaultu i radi odlično. Mislim da ste svi malo pretjerali. Za 10 minuta se može u potpunosti uhodati i svime dobro upravljati. Nema čak ni puno tipaka. Sa WASD se miče, E je interakcija s objektima, Q - korištenje medkita, M - otvaranje mape, B - pokazuje trenutni zadatak u slučaju da nemožete naći gdje treba ići. S mišom se vrti kamera, a na desnom kliku miša (kada ciljate s puškom) kamera se zaključa i vrtite se normalno kao u svakoj igri. I još par tipki treba al nisu vrijedne spomena. Ovo je glavno.

Kako ste vi to napričali ja sam mislio da će ovo biti katastrofa, a kad tamo - krajnje jednostavno. A i po   dojmovima što sam dosad skupio u ovih sat vremena igranja igra se čini uistinu kvalitetna i zabavna. Veliki palac gore za EA. Ako nastave praviti ovakve igre dobro im se piše.

Ako ima nekih koji se pitaju bi li im igra radila neka usporede s mojom konfom (u potpisu). Igram 1024x768 sve na low (iako i pri tim detaljima grafika izgleda odlično) i imam oko 35-40 fps. Nisam se još igrao s postavkama al mislim da ću i par stvari moć dignuti na medium. Eto toliko od mene. Nadam se da je pomoglo nekome.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa, pomogao bi mi kada bi ovdje prisegnuo na časnu pionirsku riječ da su kontrole kao u pravim FPS igrama ili se bar mogu lako podesiti. Ništa više. Jer su se dosta israli o tim kontrolama, a samo to me zanima za igrivost i zabavnost Dead Spacea, sve ostalo je bloodbath.

Hvala.

17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Pa, pomogao bi mi kada bi ovdje prisegnuo na časnu pionirsku riječ da su kontrole kao u pravim FPS igrama ili se bar mogu lako podesiti. Ništa više. Jer su se dosta israli o tim kontrolama, a samo to me zanima za igrivost i zabavnost Dead Spacea, sve ostalo je bloodbath.

Hvala.

Kontrole su više neka kombinacija FPS-a i akcijske avanture, i da budem iskren, najbolje su na defaultu. E ovako kad stojiš na mjestu možeš kameru rotirati oko svog lika. Čim se počneš kretati kamera se "zaključa" iza lika i s mišom skrećeš lijevo desno, a sa A i D strejfaš. Meni se čak svidilo to što se kamera može rotirati kad stojiš na mjestu jer je moreš okrenuti iza sebe i čim upreš desni klik miša (znači - izvučeš oružje) ILI počneš hodati lik se automatski okreće u tom smjeru. Ukratko - kontrole su dosta slične FPS-u samo što je malo manje fluidno (ipak je ovo 3rd person igra). Eto prisežem na časnu pionirsku da nije tako kritično koliko su mnogi govorili.Smijeh. Ja sam se navikao igrati razne konzolaške konverzije pomoću tipkovnice i Resident Evil 4 je imao duplo gore kontrole (njega se igra samo preko tipkovnice - iako ima loader za miš ali je bezveze). Ali i to je stvar navike. Resident Evil mi je nakon 30ak minuta privikavanja potpuno sjeo, a isto to mogu reći za Dead Space (za njega mi je trebalo 10 min). Ono što mnogima vjerovatno smeta je što se otprilike 1/4 ekrana ne vidi zbog lika kojeg vodiš ALI i to je stvar navike i čim se malo navikne na kontrole naučit ćeš što treba uraditi da bi imao preglednu situaciju. Igra je uistinu predobra da bi je se odbacilo radi malo težih kontrola. Ponavljam navika, sve je stvar navike!Smijeh 
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
neaktivan
Dead Space

I onda svi seru kako developeri vise ne zele raditi igre za PC.

Normalno da ne zele kad dobivaju komentare od ovakvih razmazenjaka.

Igra nije FPS. Stoga zamjerka da kontrole nisu kao u FPS-u ne stoji. Besmislica paradoksalna sama po sebi.

I treba shvatiti razliku izmedu kontrola i osjetljivosti misa pri ciljanju.

Kontrole?

Predobre. Nista vise kompliciranije nego kod nekog prosjecnog fps-a ili bilo koje druge pc igre.

Ciljanje na desnoj tipki misa, move/strafe na WASD, quick med-pack na Q, Use je na E, R  je Reload...

Uglavnom, vjerujem da kuzite.

A sa osjetljivoscu misa i ciljanjem nisam imao nekih vecih problema.

Zavrsio igru, sad krenuo impossible mode i to je to.

Oni koji zele fps osjetljivost...

Well, neka igraju Far Cry 2, koji je najmonotonije, najdosadnije i najprecjenjenije eye candy smece u zadnjih nekoliko godina.

A ovdje ga 90% clanova dize u nebesa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2008 15:55 (Yuri).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kikolo rikolo kaže...
Armor kaže...

Konkretno pitanje, kad se već borite oko kontrola:

Dal je zaigrao neko tu igru sa nekim Logitech gamepadom?

Osobno, imam Rumblepad 2 i svi "konzolitisi" mi srećom rade bez frke (osim novog NBA 2K9-radi ali nije to ko u NBA Live).

Imam volju igrati Dead Space ali ak mi ne rade kontrole, badava nabavljati.

I po zadnjim gameplay trailerima, youtube isječscima, izgleda super!

Igram je sa Rumblepadom 2 i igra je odlična,što se tiče kontrola na tipkovnici nisu bas nes(neznam sta ovi jadikuju da su kontrole katastrofa,njihov problem),al kad pređes na joypad bit ce sve lakse bar meni je tako bilo,Slicno ko i sa RE 4 koji je na tipkovnici imo katastrofa kontrole,al doslovno.Cim sam ukljucio svoj rumblepad 2 igra je isla ko po loju.
Pozdrav! 
 Imam i ja Rumblepad 2 ali kontrole nikako podesit. Gamepad ne reagira dok u drugim igrama mi valja. Jesu li ti odma valjale kontrole kad si prvi put pokrenia igru? Neznan u cemu je problem! Imas kakav savjet?
17 godina
Dead Space

Ja igram s mišem i tipkovnicom i rasturam. Hardcore gamerima ne smeta malo čudan response miša, privikne se za 2 min i osjećaj je tu, a onda uživancija jer je igra stvarno fenomenalna

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dead Space

Joj daj ne kenjajte sa glupostima tipa kontrole su glupave i slično, pa je stoga igra loša. Po tome principu se onda može reći da je i PES 2009 sranje od igre jer se ne može igrati bez gamepada, igra je port sa konzola i dizajnirana je za gamepad kontrole, a ne za tastaturu i miša.

U principu gamepad je bolji od tastature, jedino je sranje u fpsovima gađat sa oružjima kojia imaju projektile, mislim i to se da, ali treba dosta privikavanja.Vidio sam developere kako igraju call of duty 2 sa gamepadom, isto ko i sa mišem i tastaturom.

Sve se može ali smo svi naučeni na tastaturu i miša pa nam se sad ne da trošiti vrijeme na privikavanje na gamepad.Razumljivo, ali to ne znači da je igra automatski sranje jer netko siluje miša i tastaturu gdje je potreban kontroler, sem toga nije gamepad tako skup, za dvije glave da se nabaviti pristojan.Ja osobno igram sve što se da igrati sa gamepadom, sa gamepadom.Da ne govorim da je gospodskije igrati sa gamepadom, ljepo se nagneš u svom tapeciranom uredskom stolcu, staviš noge na tabure, kontroler u krilo i opustiš se, a nad tastaturom i mišem se grbiš, često su ti oči preblizu monitoru, i pigaš kičmu te kočiš vrat.

Igrao sam igru jedno petnaest minuta i grafika mi je solidna, i osim malo blesave kamere, jedino sam se ražifcirao tijekom intra na glupane od dizajnera.Kosa na onaj kravi muzari od ženske leti oko glave ko krpa na vjetru, totalno nerealno.

I već mi je slabo blesavo što u svakoj igri svaka ženska ima sise veličine kravinog vimena, valjda kretenski developeri sebe uzimaju mjerilo kad misle da cijeli gamerski svijet ne može dobiti, ili vidjeti pice, osim u zvjezdanim stazama i njihovim igrama.Čovječe ko da svi imamo fetiš ogromnih sisa.Već se osjećam malo blesavo kad pokrenem igru a svak ženska ima petice.Sranje, kad igraš igru moraš paziti da ti ženska ne baci pogled preko ramena, pa da ne umre od smjeha gledajuči u tebe jadnika koji igraš nekakve igre di su ženske sve građene ko da su ispale iz duplerice magazina juggs.Kretenijada na x2.

Baotica Baot
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Ja igram s mišem i tipkovnicom i rasturam. Hardcore gamerima ne smeta malo čudan response miša, privikne se za 2 min i osjećaj je tu, a onda uživancija jer je igra stvarno fenomenalna

Ipak sam isprobao. Slažem se.

Dead Space je dobro dizajniran, dobar horror, navikavanje na kontrole je jednostavno. Vrlo dobar koncept, koliko sam mogao vidjeti.

Obvezno podesiti osjetljivost miša! I Sve je OK. Zakretanje mišem je dobro zbog pozornosti. Vođenje WASD, dobro.

Borba je cool. Mišem, lijevim klikom, okidate melee (šamar Osmijeh), pucanje ide kad se drži desni klik (nišani) i okine lijevi, a tipka Space je za "stomp" (zgaziti protivnika). I glas na interkomu preporuča da se otkidaju udovi, a ne neposredno puca u tijelo (radi i pucanje jako dobro).

Što bi išlo ovako - vidiš gada, opališ mu šamar, on se udalji, nišaniš, pucaš u nogu, otkineš nogu, on legne, gaziš, gaziš... Jako dobro. A možeš i pucati, padaju i od toga.

Dead Space je ipak amosferičan (osobito ako skinete sa weba i pogledate crtić kao uvod u priču), i dobro koncipiran za gejmera.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2008 9:03 (Faerdhur).
16 godina
neaktivan
Dead Space

EA će iz Dead Space-a stvoriti cijelu franžisu. Najbolja stvar kod ove igre jest atmosfera.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
Lovac kaže...

Ipak sam isprobao. Slažem se.

Dead Space je dobro dizajniran, dobar horror, navikavanje na kontrole je jednostavno. Vrlo dobar koncept, koliko sam mogao vidjeti.

Obvezno podesiti osjetljivost miša! I Sve je OK. Zakretanje mišem je dobro zbog pozornosti. Vođenje WASD, dobro.

Borba je cool. Mišem, lijevim klikom, okidate melee (šamar Osmijeh), pucanje ide kad se drži desni klik (nišani) i okine lijevi, a tipka Space je za "stomp" (zgaziti protivnika). I glas na interkomu preporuča da se otkidaju udovi, a ne neposredno puca u tijelo (radi i pucanje jako dobro).

Što bi išlo ovako - vidiš gada, opališ mu šamar, on se udalji, nišaniš, pucaš u nogu, otkineš nogu, on legne, gaziš, gaziš... Jako dobro. A možeš i pucati, padaju i od toga.

Dead Space je ipak amosferičan (osobito ako skinete sa weba i pogledate crtić kao uvod u priču), i dobro koncipiran za gejmera.

Eto vidiš.Smijeh. Šta sam ti rekao. Meni stvarno nije jasno zašto su se mnogi bunili za te kontrole. Sasvim su normalne kao u drugim igrama. Meni je najveća fora onaj ekran što se pokazuje ispred isaaca.
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...
 zašto su se mnogi bunili za te kontrole. Sasvim su normalne kao u drugim igrama. Meni je najveća fora onaj ekran što se pokazuje ispred isaaca.

Budimo realni - kontrole nisu skroz kao u FPS i ne treba ljudima davati lažnu nadu. Ali meni su kontrole u Dead Space super, baš kako treba. Malo se navikneš, vidiš da su korisne baš takve kontrole, naučiš gaziti gadove na taj način, i onda uživanje.

A taj ekran za info, pa i onaj health bar na leđima, to mi je pre*ebeno!

17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
scorpion667 kaže...
  zašto su se mnogi bunili za te kontrole. Sasvim su normalne kao u drugim igrama. Meni je najveća fora onaj ekran što se pokazuje ispred isaaca.

Budimo realni - kontrole nisu skroz kao u FPS i ne treba ljudima davati lažnu nadu. Ali meni su kontrole u Dead Space super, baš kako treba. Malo se navikneš, vidiš da su korisne baš takve kontrole, naučiš gaziti gadove na taj način, i onda uživanje.

A taj ekran za info, pa i onaj health bar na leđima, to mi je pre*ebeno!

Nigdje nisam ni rekao da su kontrole kao u fps, jer ovo nije FPS igra. Al za svoj žanr igra ima dobre kontrole, kao što si ti rekao : "baš kako treba". Inače atomosfera u igri je pre*ebena. Nisam je imao prilike puno igrati (oko 2 sata) al danas imam vremena pa nastavljam. Opet kažem, začudilo me da EA može izbaciti ovako dobru igru.
16 godina
protjeran
Dead Space

OMG.
Ovako dobru igru već dugo dugo vremena nisam vidio.
Ne znam odakle da počnem, jer su apsolutno sve odradili fantastično.
über realna grafika, super odrađena zvučna kulisa, atmosfera na vrhuncu,  neprijatelji iskaču baš tamo gdje treba...

Najinovativnije i najljepše sučelje ikad, nevjerojatan spoj filmske kamere i 
klasične kontrole WASD+miš....
fakat se osjećam kao da sam zaista tamo.

Što je najbolje od svega, miriše na Doom, a začinjena je najfinijim  elementima Silent Hill serijala.

Nadam se samo da će se ovako nastaviti i u idućim chapterima; od mene zasad  zaslužuje čistu desetku :D

Što se tiče ovih likova što pričaju gluposti u vezi kontrola, zapravo ni ne očekujem nešto drugo od likova kojima je FC2 i Crysis bog bogova.

Kontrole su sasvim dobre i vrlo se brzo privikava na njih; zapravo kontrole su možda i najbolje napravljene od svih shootera dosad - vjerujte mi da ovakvu kombinaciju dosad niste vidjeli, ja bih to nazvao na neki način i evolucijom kontroliranja lika u FPS-u . Samo, očito da se   nekima to ne sviđa, vjerojatno zbog toga što možda može biti teško prilagoditi se na pozitivne promjene.

Prvi put kad sam vidio kako se kontrolira inventar i mapa, ostao sam PAF !         to ja smatram pravim NEXT-GEN naslovom.

vjerujte mi, ovu igru ne želite propustiti.

"Hedonism Is My LifeStyle"©
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2008 23:55 (l)oolvl).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

spoj filmske kamere i 
klasične kontrole WASD+miš....
fakat se osjećam kao da sam zaista tamo.

Što je najbolje od svega, miriše na Doom, a začinjena je najfinijim  elementima Silent Hill serijala.

Što se tiče ovih likova što pričaju gluposti u vezi kontrola, zapravo ni ne očekujem nešto drugo od likova kojima je FC2 i Crysis bog bogova.

Kontrole su sasvim dobre i vrlo se brzo privikava na njih; zapravo kontrole su možda i najbolje napravljene od svih shootera dosad - vjerujte mi da ovakvu kombinaciju dosad niste vidjeli, ja bih to nazvao na neki način i evolucijom kontroliranja lika u FPS-u . Samo, očito da se   nekima to ne sviđa, vjerojatno zbog toga što možda može biti teško prilagoditi se na pozitivne promjene.

Prvi put kad sam vidio kako se kontrolira inventar i mapa, ostao sam PAF !         to ja smatram pravim NEXT-GEN naslovom.

vjerujte mi, ovu igru ne želite propustiti.

Slažem se da su uveli nešto dobro i novije. Takva kamera i takvo sučelje - treba proći prvo čuđenje i malo navikavanja te podešavanja osjetljivosti miša, ali se isplati. Dosta naslova ide na sučelje koje je "integrirano" u ozračje. Dead Space je u tome izvrstan naslov.

Mene oduševljava kako je raznovrsna borba kad se malo taktizira. I creepovi te ne ganjaju dovijeka, može se skloniti negdje u zaklon (sobu, zatvoriti vrata) kao u horror filmovima.

Prvi put kad me napala 3 gada istovremeno popušio sam par puta. A onda se uključi mozak - gun criple u nogu jednog, pa dok on puzi, stasis na drugog, i dok on "čeka" ja gunom šamaram, ali doslovce šamaram (to mi je omiljeni fajt u ovog igri jer je dobro animirano "šamaranje") trećeg dok ga ne smlavim. I tako jednog po jednog.

A kad nahrupi još jedna hrpa luđaka onda bježanje u lift i zatvaranje vrata Osmijeh. Jako dobro.

Nemoj osuđivati ljude koji ne vole takve kontrole, stvarno treba preboljeti to prvo čuđenje i priviknuti se na ovo nakon godina FPS komandi. To je normalno.

17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Evo instalirao sam igru i igrao nekih sat vremena i kontrole uopće nisu toliko užasne koliko vi pričate. Sve sam ostavio na defaultu i radi odlično. Mislim da ste svi malo pretjerali. Za 10 minuta se može u potpunosti uhodati i svime dobro upravljati. Nema čak ni puno tipaka. Sa WASD se miče, E je interakcija s objektima, Q - korištenje medkita, M - otvaranje mape, B - pokazuje trenutni zadatak u slučaju da nemožete naći gdje treba ići. S mišom se vrti kamera, a na desnom kliku miša (kada ciljate s puškom) kamera se zaključa i vrtite se normalno kao u svakoj igri. I još par tipki treba al nisu vrijedne spomena. Ovo je glavno.

Kako ste vi to napričali ja sam mislio da će ovo biti katastrofa, a kad tamo - krajnje jednostavno. A i po   dojmovima što sam dosad skupio u ovih sat vremena igranja igra se čini uistinu kvalitetna i zabavna. Veliki palac gore za EA. Ako nastave praviti ovakve igre dobro im se piše.

Ako ima nekih koji se pitaju bi li im igra radila neka usporede s mojom konfom (u potpisu). Igram 1024x768 sve na low (iako i pri tim detaljima grafika izgleda odlično) i imam oko 35-40 fps. Nisam se još igrao s postavkama al mislim da ću i par stvari moć dignuti na medium. Eto toliko od mene. Nadam se da je pomoglo nekome.

Je u potpunosti si upravu igram je nekih 2,3 dana igra je strava atmosfera do jaja. Kontrole se navikneš nakon nekog vremena i ide bez problema . Jedino mi je malo na početku smetalo osijećaj konzolitisa , ono kamera i kretnje lika nisi baš  nešto, pretjerano pokretljiv nerivira me slab kut kamere . Al poslje se navikneš uglavom trenutno naj zanimljivija igra koju igra i da mi je ok, jesam se ispilao dok sam skužio u onoj komori za beztežinsko stanje šta treba radit odnosno kako treba skakat, al skužio sam kasnijeSmijehi odlična mi je fora secondarno pucanje sa onom puškom, kako je ono dobro isfurano kako cvrče one zvjeriSmijeh. Ma igra do jaja.
16 godina
protjeran
Faerdhur kaže...
Slažem se da su uveli nešto dobro i novije. Takva kamera i takvo sučelje - treba proći prvo čuđenje i malo navikavanja te podešavanja osjetljivosti miša, ali se isplati. Dosta naslova ide na sučelje koje je "integrirano" u ozračje. Dead Space je u tome izvrstan naslov.

Mene oduševljava kako je raznovrsna borba kad se malo taktizira. I creepovi te ne ganjaju dovijeka, može se skloniti negdje u zaklon (sobu, zatvoriti vrata) kao u horror filmovima.

Prvi put kad me napala 3 gada istovremeno popušio sam par puta. A onda se uključi mozak - gun criple u nogu jednog, pa dok on puzi, stasis na drugog, i dok on "čeka" ja gunom šamaram, ali doslovce šamaram (to mi je omiljeni fajt u ovog igri jer je dobro animirano "šamaranje") trećeg dok ga ne smlavim. I tako jednog po jednog.

A kad nahrupi još jedna hrpa luđaka onda bježanje u lift i zatvaranje vrata Osmijeh. Jako dobro.

Nemoj osuđivati ljude koji ne vole takve kontrole, stvarno treba preboljeti to prvo čuđenje i priviknuti se na ovo nakon godina FPS komandi. To je normalno.

da, pojavljivanje i samo ubijanje monstera su napravili izuzetno dobro... ja ih uvijek nastojim rokati u udove, ili ih šamaram ako me uhvate :), dok se upotrebe Stasisa nisam ni sjetio, morat ću isprobat...
Zanimljivo je kako monsteri znaju uplašiti, i baš kad misliš da ga "sigurno nema s neke druge strane", gad dođe sleđa i pruži nevjerojatan osjećaj pravog survival horrora   :D

jako mi se sviđa što ih možeš stompat (to su sigurno uzeli iz SH).   I apsolutno sam oduševljen načinom apgrejdanja skillova, zaslužuje veliki WOOOOOW     :D

kontrole su meni osobno savršene i samo pridonose filmskom doživljaju... izgleda pravo futuristički   :D 
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2008 19:59 (l)oolvl).
17 godina
neaktivan
Dead Space

Sama činjenica da "miriše" na Doom nemože tu biti ništa lošeg....Smijeh.....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dead Space

Evo ga, naso sam prvi bug u igrici :)

Nisam htio otvarat novu temu pa reko da tu stavim....

Ovo kaj je zaokruzeno crvenim....Oni koji igrate igru kuzite kaj tu fali :) .

Oni koji ne igraju objasnit cu...Tu treba inace pisat Cancel ,Confirm i mislim da Abort ili tak neke....Uglavnom, nema nicega....Ovo se dogodilo na 8. nivou

Asus Maximus Extreme, E8400@ 4GHZ, Zalman 9500, 2 X 1GB Corsair XMS3 @ 1433MHz, XFX 8800GT@ 700/1750/1000 Creative Labs X-Fi Xtreme Music, Chieftec BA-01B-B-B Razer Copperhead & Goliathus
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2008 21:16 (dainese46).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Dead Space

i, kako si to riješio ?     ne čini se kao velik problem s obzirom da ima sejv pointa svugdje   ^^

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dead Space

Taj se bug i meni javio, mislim na istom nivou.  Jednostavno pritisnes tamo gdje bi tipka za sejv trebala bit i sve ok.

Q6600@3.6, 4 GB Crucial Ballistix @1000Mhz, Zotac AMP2! GTX260 @ 718/2540, 3x320 GB + 500 GB, Samsung 2232Bw, Samsung 930BF
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2008 21:58 (NortonCommander).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dead Space

Jeli itko od vas gledao onaj video ispočetka kada se ništa ne dira kad piše "press any key"? Bolesno... a dojam je posebno bolestan radi ženskog glasa koji   tokom cijelog videa pjeva "Twinkle, twinkle little star...". Inače što više igram igru sve mi je bolja i bolja. Poslije Mass Effecta ovo mi je druga najbolja igra ove godine, i ne samo to nego i među mojih top 30 igara što sam ikada odigrao. A odigrao sam ih sigurno oko 250, ako ne i više u zadnjih 13 godina.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2008 22:32 (scorpion667).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice