Dead Space 2

poruka: 596
|
čitano: 141.323
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Dead Space 2

Svakako...Znamo što je bilo i s AC II (premda je razbijanje dosta dugo potrajalo, mora se priznati). Ali Dead Space 2 je puno očekivaniji naslov nego što je bio AC II (barem prema mojem mišljenju) pa će si pojedinci dati više truda. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dead Space 2
Riker kaže...

Svakako...Znamo što je bilo i s AC II (premda je razbijanje dosta dugo potrajalo, mora se priznati). Ali Dead Space 2 je puno očekivaniji naslov nego što je bio AC II (barem prema mojem mišljenju) pa će si pojedinci dati više truda. 

Yep, a i koliko vidim Dead Space 2 koristi skoro pa istu zaštitu koju je imao AC2, znači pošto sam jedva našao crack za AC2 koji radi, nadam se da se neću patit' da nađem za DS2. Nego, koliko je dugo trajalo AC2 breakanje?

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
17 godina
neaktivan
Dead Space 2

Hm, više od mjesec dana...Ali ne mogu točno reći jer se nisam previše interesirao za AC II (pošto mi se jedinica nije svidjela). Ali kad sam zaigrao dvojku, to je bio neki drugi svijet {#} Ako Dead Space 2 crack se ne izbaci brzo, već za npr. mjesec dana, biti će to veliko sra...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dead Space 2

eh, na nekim recenzijama su se malo zayebali ili ne znaju igrat. Municije ne fali! igra vam daje loot tj ammo zavisno o oruzju/oruzja koja nosite. ja furam samo plasma cutter i baca mi samo taj ammo.. ok tu i tamo baci neki tamo lijevi ammo ali cinjenica je da ga imam i previse. 

cilj mi je cijelu igru preci samo s plasma cutterom i njega i odjelo do kraja unaprijedit tako da 2, prelazak mogu unaprijediti javelin gun - zvuci super taj gun ali cu ga ipak ostavit za drugi prelazak (ima ga za kupit u store-u ali ne dam pare!)

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dead Space 2

Sve je to lijepo, ali mi želimo slike! {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
skank666 kaže...

eh, na nekim recenzijama su se malo zayebali ili ne znaju igrat. Municije ne fali! igra vam daje loot tj ammo zavisno o oruzju/oruzja koja nosite. ja furam samo plasma cutter i baca mi samo taj ammo.. ok tu i tamo baci neki tamo lijevi ammo ali cinjenica je da ga imam i previse. 

cilj mi je cijelu igru preci samo s plasma cutterom i njega i odjelo do kraja unaprijedit tako da 2, prelazak mogu unaprijediti javelin gun - zvuci super taj gun ali cu ga ipak ostavit za drugi prelazak (ima ga za kupit u store-u ali ne dam pare!)

Škrtico, neželiš pomoć inžinjeru Klarku {#}

ššššš - možda su u šumi
16 godina
odjavljen
Dead Space 2

ma ne treba mu... taj javelin gun, znaci ispaljuje koplja a desni klik ih naelektrizira, zvuci zabavno...

na poslu sam, danas opet nema kise tako da tek navecer, iako puse bura pa je hladno ali yebat ga..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dead Space 2

zadovoljstvo je neopisivo...

igra je super, zadovoljan sam jako...

došao sam do chapter 3... danas nastavljam dalje...

igram ju na xbox360, odigrao i jedinicu i ovaj nastavak se je jedva čekao!

hehe, Issac po prvi puta ima dijaloge u Dead Space2... u jedinici nije reko niti jednu jedinu riječ!

3 0 hvala 0
17 godina
Riker kaže...

Hm, više od mjesec dana...Ali ne mogu točno reći jer se nisam previše interesirao za AC II (pošto mi se jedinica nije svidjela). Ali kad sam zaigrao dvojku, to je bio neki drugi svijet {#} Ako Dead Space 2 crack se ne izbaci brzo, već za npr. mjesec dana, biti će to veliko sra...

Pao je i DS2. Baš im i nije trebalo mejsec dana već samo jedan dan.... {#} Upravo ga ćeram....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 20:59 (doktor1).
17 godina
Dead Space 2

Btw, šta je sa onim uvozom saveova.....?

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dead Space 2

???? Izašlo je? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

Izašao je "kreker"!

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 21:11 (gala385).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dead Space 2
o da FLT grupa :D napokon se yougurt prolio :D
Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!! [url=http://www.userbars.be][img]http://img64.imageshack.us/img64/6718/40997.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...
o da FLT grupa :D napokon se yougurt prolio :D

ALELUJAAAA!!!..napookoonn!

17 godina
neaktivan
Dead Space 2

Hura! Živjeli! {#} I sada dosta o tome, jer ćemo svi pobrati kartone...

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dead Space 2
Koji je ono sroljo reko da neće mjesec dana? omfg
Dinamo živi vječno

0 2 hvala 0
15 godina
Dead Space 2

Živjeli proizvođači jogurta {#}

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dead Space 2

Dečec, obuzdaj svoje hormone. Ovo nije forum na koji se dolazi psovati, pljuvati po drugima i raditi probleme. Ako si nezadovoljan samim sobom, životom, počni trenirati nešto...Nađi curu, ili nešto slično...

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
Kora kaže...
Koji je ono sroljo reko da neće mjesec dana? omfg

Valjda mislis na mene? Barem malo kulture imaj...

Da,izaslo je to nisam ja rekao niti sam rekao da je vjerodostojno,vec puki copy/paste sa privatnog torrent trackera.

Eto,idemo sada isprobati :D

:D
17 godina
neaktivan
Dead Space 2

Ne, divljak je mislio na mene...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dead Space 2

Uglavnom,na koga mislio,opet nije primjereno takvo pisati o nekome koga ne znas.

:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Uglavnom,na koga mislio,opet nije primjereno takvo pisati o nekome koga ne znas.

Napiši dal funkcionira.

16 godina

Se može staviti savegame?

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
14 godina
neaktivan

Ja ću još morati dovršiti jedinicu ( stao negdje na chaper 8 ) prije nego se prebacim na DS2. Eh kad sam odgađao prolaz igre, sad ću prolazit jedinicu dok će drugi fino trljat ruke i uživat u dvojci {#}

17 godina
emerik kaže...

Se može staviti savegame?

To i mene zanima. Ima onaj New Game+. Probao ubacit save file iz jedinice u direktorij, ali ono se ne otvara. Možda treba prvo odigrat normalno pa tek opnda iako sumnjam...

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

Radi kao beba. Grafika ista ko u prvom dijelu. Atmosfera također...{#}

0 0 hvala 0
17 godina
Dead Space 2

Prvi dojam je impresivan. Atmosfera je opet tu, kontorle su iste, ali to meni sve djeluje super (nisu mi smetale niti u prvom djelu), grafika odlična (1920x1080, AA, Very High 150-220+ FPSa), priča je tu, inžinjer Klark je dobio malo na osobnosti sa svojim govorm. Neka daju neko pakiranje prvog i drugog dijela zajedno i to se mora imat na polici. Svaka im dala.

EDIT: Obavezno preći jedinicu. To je jedna od onih igara di se nastavci moraju odigrat da doživljaj bude potpun.

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 22:40 (doktor1).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dead Space 2

Jeste pročitali post iznad? Ne shvaćam zašto se takvi imbecili ne maknu s foruma...Kakva korist od suspenzije? Opet će doći i opet nastaviti...

EDIT: Zahvaljujem se na brisanju posta. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 22:51 (Riker).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

kako dobiti plasma cutter? imam save game od jedinice. citao sam na netu da te odmah na pocetku obavjesti da si otkljucao plasma cutter. save game od Dead Space je u mojim dokumentima pod Electronic Arts. radim li nesto krivo?

17 godina
neaktivan
Dead Space 2

Evo ukratko...Igrao sam oko 15 minuta (možda više, tko zna. Kad se čovjek zabavlja, vrijeme brže ide {#} ). Nego, igra je odlična! I kad kažem odlična, to zaista i mislim. Jedini preduvjet da doista uživate u igri i da se uživite je da ste igrali i prvi dio (ne bi bilo loše više puta {#} ). U odnosu na jedinicu, grafika je dosta poboljšana. Sve je nekako finije, zaglađeno i 'pitko'. Igre svjetlosti i sjene nisu nešto neviđeno, ali u usporedbi s jedinicom itekako su bolje. Najveću, ali doista najveću promjenu je doživio Clark koji napokon napokon priča 'ko veliki'. I to je do sada najveći plus igri. Čovjek se napokon udostojio otvoriti usta i pokazati svijetu da nije mutav {#}  Još jedna stvar koja se meni sviđa je ta što zapravo mnogo toga sliči na jedinicu (kretanje, sličan dizajn interijera, iskakanje čudovišta itd. ). Sviđa mi se i odgovara jer imam osjećaj logičkog slijeda priče. A uz to, uopće nemam osjećaj da se sve izvelo copy-paste načinom. Stvari su viđene, ali na jedan tako 'fini' način osvježene da je pravi užitak igrati. Što se tiče čudovišta, odsjecanje udova je sada puno lijepše izvedeno, preciznije, a kad Clark lupi petom, bolje mu je ne biti na putu {#} Evo, to bi bili moji dojmovi za samo 15 minuta igranja. Sada moram ići spavati jer je kasni sat {#}

da ne drži nož, čovjek bi mogao svašta pomisliti...:O da ne drži nož, čovjek bi mogao svašta pomisliti...:O
evo, samo moment da si prerežem vrat...-.-'' evo, samo moment da si prerežem vrat...-.-''
hm, malo žulja u ramenima... hm, malo žulja u ramenima...
Moj PC  
8 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice