Jer zombi filmovi su dokumentarci koji govore o stvarnom svijetu...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jer jedini izvor o zombi igrama su serije i stripovi. Nista drugo, osim ako ti imas neki drugi izvor.
neznan zasto al malo mi se nesvida to sta ce zombiji moc trcat kroz kucu,neces se moc nigdi sakrit,bilo bi dobro da dodaju ka neka mista di se mos sakrivat od zombija neke bunkere ili nesto
Zombiji će trčati kroz kuću?...nadam se da to nije istina jer bi to bilo ultra retardirano.
Zombiji će trčati kroz kuću?...nadam se da to nije istina jer bi to bilo ultra retardirano.
Zato jer su od malih nogu učeni da se u kući netrče? Nekužim zbog čega je ultra retardirano? Glupo je da su sposobni se penjati na ljestve, a ovo trčanje kroz kuću je "prirodno" za nekoga tko želi uhvatiti svoj obrok...
A sada hoće li to biti teško za igrača ili slično je druga priča...
the zombie speed has been reduced. Currently it is above the players but below the mod's. This will again be revised once AI and pathfinding has been altered.
EDIT:
http://dayzdev.tumblr.com/post/43155784654/ivan-is-back-the-last-two-weeks-have-gone
Izgleda da ovo više neće biti 15-20€ kako je prije govorio,bit će to više.
A i još nezna release date.
Ne vjerujem da će biti baš 50€ ali isto tako ne vjerujem da će biti ispod 30€. Uz toliku odgodu i rad koji će prema Hallovim tvrdnjama biti uložen više nije realno očkivati nešto u rangu 15€ budući da će troškovi znatno porasti. Tako da sve što je rečeno prije odgode možemo lagano zaboraviti.
30 Eura nije nista strasno, ali kako su dosta novih ljudi ubacili iznutra i izvana mogla bi biti cjena i nesto visa. No ne zalim se, ako znaci da ce biti kvalitetniji dayz dajem novce bez zaljenja. Cini mi se da igra nece tako brzo posto jos nisu ni blizu finaliziranja.
Moja procjena 100-150kn uvrh glave na početku i onda će rast. Mislim valja znaju gdje sad stoje s igrom i koliko im još otprilike treba za gotov proizvod (alfa verzija). A mogu nam valjda dat barem mjesec ak ne i točan datum. Samo se zna da će igra izać prije nego Rocket ide na Everest
Eh, da bar. Samo to bi značilo da cijena ostaje ista ko i prije. Ak se ne varam 18€ (cca 135kn) je zadnja koja se spominjala. A budući da se sad spominje moguća viša cijena ne vjerujem da ne će rasti iznad cifre koju si naveo.
Obećao do nove godine izbaciti igru i _govorio_ da cijena neće biti prevelika i da će postepeno rasti.
Em nije igra izašla, em cijena je narasla, a ako izađe malo veća onda može samo rasti prema 50$ dolara u punoj verziji, što i nije malo... Dammit, još mi je i Dayz postao upitan.
Samo ak govori istinu do nove godine je trebao izaći praktički mod prilagođen za samostalno izvođenje. A ovo je sad postala igra u kojoj je sve bar malo izmjenjeno a dosta toga je napravljeno od nule. Pa ono, bar je dao nekakav razlog koji donekle stoji. Zapravo meni se čini da odustaju od Minecraft modela i idu više prema načinu na koji se je razvijao recimo TF2.
U svakom slučaju nikakav preorder nisam ni mislio raditi. Ne vjerujem više nikome. Kad izađe budemo vidjeli na što će to ličiti.
Samo ak govori istinu
Ma nezna ni on šta govori... Stvarno, on nema uopće osjećaja za komunikaciju sa communityom, i taj marketing olako shvaća. Još kad je na mjesec dana nestao i nije izdavao obećane informacije pa onda obicne friday devblogove odgođivao za ponedjeljak... Ali draže bi mi bilo da je već izdao "unaprijeđeni mod" sa cijenom od 18 dolara, a ne da će u 3-4 mjesecu izbaciti igru sa duplo vecom cijenom... Tip mi sve više i više ide na kjurac od 8 mjeseca prošle godine, još kad sam slušao priče da će igra izaći do kraja mjeseca...
Jel reko nesto pametno lik, ili je reko until is done ? :D
Lol, NHF ali sad si već malo zabrijao... Hall komunicira više nego velika većina drugih devova i još ti k tome za sve navede konkretan razlog. A za sad nisam vidio da ga je netko optužio za namjerno laganje oko nečega.
Ali čini mi se da bi mu bilo puno pametnije da ko i ostali developeri jednostavno šuti i radi po svome. Bar se ne bi nahajpani ljudi mogli razočarati s promjenama planova ;)
Lol, NHF ali sad si već malo zabrijao... Hall komunicira više nego velika većina drugih devova i još ti k tome za sve navede konkretan razlog. A za sad nisam vidio da ga je netko optužio za namjerno laganje oko nečega.
Ali čini mi se da bi mu bilo puno pametnije da ko i ostali developeri jednostavno šuti i radi po svome. Bar se ne bi nahajpani ljudi mogli razočarati s promjenama planova ;)
Pa da samo održaje svoja obećana nebi bilo loše... Ništa više od toga.
I understand the frustration. I'm just as frustrated, I actually want to play it too. The thing is this. Our first plan was to simply tidy up the mod a little and release that. It probably would have sold very well, and cost very little. It would have been a decent end to a noteworthy phenomenon and that would have been that.
But while doing that, myself and Bohemia realized that we really had the chance here to do something special, but that required ramping things up. So we experimented on things the company had always wanted to do - but that were always deemed too hard and too much work. The thing is, the more we experimented, the bolder we got. And then we realized - we could actually do this.
The game is close to being what I would call "playable". It resembles, in terms of code/gameplay, the very early days of the mod currently. We're in that state where every bug that someone finds is getting reported and someone gets assigned to fix it - for those familiar with Scrum and burndown - this is the point at which you feel the project has reached it's momentum and it's at that point of inevitability.
Like I said in the blog, each week we go into it saying "this is the week we do a capacity test on the server", but so far there has been some (usually stability or server browser related) issue that has prevented it. One week soon, it's just going to happen.
The single biggest issue remaining now, is the zombies. Both in how they spawn, and in their AI/pathfinding. This is the active area of development at the moment, and the focus of both me and our programmers. With that completed, and with the server stability achieved, the large scale testing will progress.
EDIT:
Znači još najmanje mjesec- mjesec i pol dana do igre po riječima Rocketa na kraju kad je govorio o impementaciji nove zombie animacije.
To će potrajati još koji mjesec
Cijena i datum izlaska su mi skoro pa ne vazni. Platil budem kolko god bude kostalo a ako izade mjesec dana prije ili kasnije mi ne igra neku ulogu.
Bitno je da nema cheatera, a sve ostalo je slag na tortu.
Cijena i datum izlaska su mi skoro pa ne vazni. Platil budem kolko god bude kostalo a ako izade mjesec dana prije ili kasnije mi ne igra neku ulogu.
Bitno je da nema cheatera, a sve ostalo je slag na tortu.
Tak je njumen
Di je krenulo?
To je radi Arme 3 znas?
Di je krenulo?
To je radi Arme 3 znas?
Valjda je mislio na rasprodaju dok se može, odnosno dok Dayz i Arma III ne krenu punom...
Zbog čega treba linkat neki random popust sa Steama nevezan uz ovu igru kad postoji tema za Arma 2 Dayz Mod ? I jedna i druga tema se samo uništavaju glupostima.
Ovaj popust dolazi prije objave datuma izlaska igre tak da se može zaradit još koji dolar.
Ima on veze i s armom 3 i s dayz SA.