Sto se tice anticheat-a koristit ce se VAC. Za skinove nisam siguran, mislim da nije nigdje spomenuto. Mislim da stil igre bandit/survivor nece utjecati na odjecu nego ce koristiti neku drugu mehaniku. Sjecam se da je rocket prije spominjao oziljke i izraz lica.
Problem u modu možda ni nije toliko da je BattleEye loš već to što je ArmA jako otvorena za modove. Navodno je relativno lagano ubacivati kojekakve skripte s kojima cheateri rade gluposti. Također koliko sam skužio problem je i što se neke stvari ne odvijaju isključivo na serveru već se izvršavaju kod igrača.
Pa kad Rocket govori o zaključavanju igre misli upravo na to. Više ni približno ne bi trebalo biti tako lagano varati. I u standaloneu će isključivo serveri biti odgovorni za ključne odluke. Sve to bi trebalo smanjiti broj varalica.
Ali naravno misliti da će bilo što u potpunosti iskorijeniti varanje jednostavno nije realno za očekivati.
Dakle, leteći listam *swoosh* *paradrop*...
kad se očekuje release i koja bi mogla biti aprox. cijena?
Jer ovo definitivno nabavljam.
Na preporuku nekih od vas sam odustao od kupovine Arma-e i sveg tog
te čekam ovaj standalone pa me sad već lagano kopka.
Eh, nije lako nama ljubiteljima sveg ne-mrtvog
Dakle, leteći listam *swoosh* *paradrop*...
kad se očekuje release i koja bi mogla biti aprox. cijena?
Jer ovo definitivno nabavljam.
Na preporuku nekih od vas sam odustao od kupovine Arma-e i sveg tog
te čekam ovaj standalone pa me sad već lagano kopka.
Eh, nije lako nama ljubiteljima sveg ne-mrtvog
Izlazak, trenutno nepoznat... Cijena aprox. 15 dolara(mozda... nece biti previsoka u pocetku), pa pomalo raste dok ne izađe full...
Neće biti teže...Ako se šuljakaš okolo kao ja neće ti biti problem...
Mislim da je receno da ce im se dat da stavljaju slike i video sad nisam siguran gdje sam to procito. Tako da svakog dana cekam RhinoCruncha da nesto pikne na svoje channel posto je i on jedan od sudionika. Znaci sljedeci tjedan ide taj test i ako sve bude ok steam kupovina tjedan iza :D
Mislim da je receno da ce im se dat da stavljaju slike i video sad nisam siguran gdje sam to procito. Tako da svakog dana cekam RhinoCruncha da nesto pikne na svoje channel posto je i on jedan od sudionika. Znaci sljedeci tjedan ide taj test i ako sve bude ok steam kupovina tjedan iza :D
To bi bilo odlicno :D Izvor ?
Pa reko je da ce se ti NDA testovi odvijati samo jedan tjedan i da ako bude sve u redu u narednom tjednu bude se moglo kupiti.
Evo sa dayz tumblr-a:
"Once we have confirmed fixes for issues arising from the closed test, we will then reschedule an internal date for our public release. "
Ne mora znaciti da ce moci kupiti odmah nakon testiranja. Ako izadje ovog mjeseca to ce biti odlicno :)
Pratite ova 2 stream-a, oni su odbili upad i streamanje je dopušteno!
EDIT:
Dayz Music Video
Predobro
Stvarno odlican video. TO bi im mogla biti naslovna :D
Imal' ista novog u vezi ovog. Nekakvo zatisje nastalo pred alpha testing ovaj tjedan.
EDIT: Vidim da je uskoro SALE na steamu gotov. ARMAII opet u vrhu. Tako da mislim da bi to bilo to i da krece DayZ. Posto sta se kupilo se kupilo.
Dobre vijesti!
Cijena bi mogla biti između 15-20E...
I jos dosta zanimljivih stvari možete naći ovdje...
Rocket izrešetan s pitanjima:
http://www.reddit.com/r/dayz/comments/16p21g/overview_of_rockets_ama_from_today/
EDIT:
Novi dev tumblr update:
http://dayzdev.tumblr.com/post/41444643504/this-is-the-first-update-when-i-have-sat-down-and
Odlican stream bio :D Steta nisam gledao od pocetka ali ubrzo ce biti uploadovano na youtube pa ce se naci neko da sve to fino zapise :D Stvar koja mi se posebno svidjela je da u HUD-u vise necemo vidjeti broj metaka vec cemo morati provjeriti koliko ih imamo, mislim da ce biti nesto poput red orchestra 2 ili no more room in hell iako to rocket nije rekao. Cilj im je da poboljsaju interakciju izmedju igraca i daju naglasak na prezivljavanje, lov i sl. Sto se tice kamere i pogleda iz 1 i 3 lica to ce se morati promjeniti u meniju sto mi se jako svidja jer nece se moci tako lahko iskoristavati pogled iz 3 lica.
Neće to još mjesec-dva.
Neće to još mjesec-dva.
Bilo bi odlično ako izađe za mjesec-dva
Prvo igru odgode, a sad su krenili i s odgađanjem devblogova
Dev Blog postponed to Monday folks! I repacked the data and all the structures are below ground... wanted to take some video!
Danas rocket treba pustiti novi devblog sa, ako sam dobro skuzio, gameplay videom... pa stiskajte F5....
"Took all day to fix the build issues. Matt and myself will be staying up to capture some footage for a development blog tonight :)"
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
DAYZ VIDEO IS UP
http://dayzdev.tumblr.com/post/42331283958/lets-see-some-dayz-video-a-quiet-start-for-us
Strava... ima rocket super ideje samo da se provedu u stvarnost i bit ce odlično!