mozes li mi ti poslati serijski za tu igricu,nema sanse da to nadjem a igricu imam??????
.. nisam izdržao ni do Tesle a već sam letio u Uninstall. Izgledalo mi je fora na početku, al ima boljih naslova za utući vrijeme.
mozes li ti meni pomoci,nemam serijski za tu igricu i nikako da ga nadjem,kako da pocnem ograti trazi mi serijski broj,i unlock kod neki,pomogni mi igra mi se ta igrica...????
da nemas mozda serijski za dark void treba mi,skinuo sam preko torenta igricu,instalirao ali mi trazi serijski???
dajte mi serijski za dark void ne mogu da je pokrenem?????????
ne razumijem,ako igricu ne moram kupiti zasto moram serijski,pa zar ga neko od vas nema??????
mozes li mi ti poslati serijski za tu igricu,nema sanse da to nadjem a igricu imam??????
Spamaš temu, popit ćeš ban.
Za početak predlažem da se upoznaš sa pravilima foruma te korištenjem istog.
Tko kaže da igru ne moraš kupiti da bi ju igrao? To što ti ovdje tražiš je ilegalno! Ako netko i ima serijski broj, vjerovatno ga je kupio i ne vidim zašto bi ti ga dao. Za sve ostalo se malo raspitaj, možeš i na PM pa ću ti objasniti.
Ispričavam se na nastupu i OT ali ovo je već stvarno sada previše.
P.S. Postoji gumb "Uredi", počni ga koristiti!
A dajte majke vam pomozite,pa imam odličan PC ali kad ocu da instaliram ovaj physx patch piše mi software not found,pa pomagajte molim vas,trazim ko budala po guglu ali niđe veze