Dali bi zeljeli Split Second nastavak?

poruka: 3
|
čitano: 464
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Citao sam mapo po netu, i nastavak Split Seconda je vec bio u izradi, odnosno pocecima kad se Split Second nasao na policama....ali glupi Disney je otkazao igru i skresao team koj ga je radio i promjenio nacin poslovanja( krenuli u "fremium" )

Ja osobno obozavam Split Second i ne odvajam se od njega dan danas...i tesko mi je palo kad su obustavili izradu nastavka, koj se spominje na kraju igre...

Gledam malo po netu, dal bi se nekako moglo stupit u kontakt sa nekim vodecim, pa ono potaknut, pogurat ii nesto napravit, da se napravi nastavak...

Sta vi mislite o tome, koj ste igrali igru, dojmovi, i dal bi vi htijeli nastavak...

1 Obavezno nastavak!
0 A ono moze
3 Neznam
4 Ma kakav crni nastavak!
0 Vise volim kruske nego jabuke!
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 21:47 (TheDarkSide).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Pa naravno da bi bilo logicno napraviti 150-ti po redu klon need for speed-a koji ionako sam po sebi nema dovoljno nastavaka. Ja od 1999-te godine cekam utrku koja nije need for speed ili klon need for speed-a izgleda da cu se jos nacekati.....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Dali bi zeljeli Split Second nastavak?
Sint1 kaže...

Pa naravno da bi bilo logicno napraviti 150-ti po redu klon need for speed-a koji ionako sam po sebi nema dovoljno nastavaka. Ja od 1999-te godine cekam utrku koja nije need for speed ili klon need for speed-a izgleda da cu se jos nacekati.....

Jel si ti uopce igrao Split Second? Ako je to klon NFS-a onda ja neznam sta NIJE KLON po tebi!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice