CS:S i CS 1.6

poruka: 58
|
čitano: 10.832
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

decki ako neznate danas je vrbi rodendan.mislim da je uredu da mu cestitate XXD

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Re: CS:S i CS 1.6
herc1988 kaže...

vrba jesi to ti sa mrcine klana?

Jesam, ti si moj papučar pretpostavljam {#} već sam te i htio pitati jesi to ti.

Choose your excuse: 1. Lag | 2. Reg | 3. Cheats | 4. Bad Server | 5. Bullshit | 6. Mouse | 7. Fps lag | 8. All of The Above
14 godina

papucar?

a pravi se javio XD

ja sam tvoj najbolji bot u css-u XXD

14 godina
neaktivan

za mene je cs 1.6 puno puno bolji .....igram cs neke 3 godine al "ozbiljno" igram 1 god i odigram ponekad neki CW ako zatreba igrac ..nisam EXPERT al igram na najboljim serverima u SRBIJI i BiH.....sve u svemu cs 1.6 je puno  bolji ..jednostavno zahtjevniji i ne moze se to igrat tako da dodjes sa fudbala il bilo kojeg sporta il ne znam ni ja odakle sav umoren i sjednes onako jadno za komp i kazes e sad cu ih sve pobit na serveru ....:)

SKLJ
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
FreeStyle kaže...

za mene je cs 1.6 puno puno bolji .....igram cs neke 3 godine al "ozbiljno" igram 1 god i odigram ponekad neki CW ako zatreba igrac ..nisam EXPERT al igram na najboljim serverima u SRBIJI i BiH.....sve u svemu cs 1.6 je puno  bolji ..jednostavno zahtjevniji i ne moze se to igrat tako da dodjes sa fudbala il bilo kojeg sporta il ne znam ni ja odakle sav umoren i sjednes onako jadno za komp i kazes e sad cu ih sve pobit na serveru ....:)

onda "dođi s futbala il bilo kojeg sporta il ne znam ni ja odakle sav umoren i sjedni onako jadno za komp i kazi e sad cu ih sve pobit na serveru" na CS:S pa da vidimo koliko ćeš biti daleko od istine.

14 godina

realno gledano teze mi je bilo prec sa cs1.6 na css nego obrnuto.css je tezi jer stvarno moras imat skill a kod 1.6 sve mi je nekak nerealno

pogotovo kretanje igraca.ko robot

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 19:23 (al zagorec).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel tko igra na private serverima? i Oće li mi CS:S na Windows 7 zapinjat? (blokavat)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da ne otvaram novu temu pitat cu ovdje..

u pitanju je cs 1.6..

u igri, kada scrollam da mi promjeni iz puske u neko drugo oruzje trazi mi potvrdu, tj. moram scrollati, pa lijeva tipka misa kao potvrda, i tek onda mi mijenja oruzje..

vjerujem da postoji opcija za direktnu promjenu oruzja, posto na CS:S mjenja samo sa scrollom..(bez ikakvih potvrda)

ako netko zna gdje u opcijama to mogu postaviti, molio bih da napise..

0 0 hvala 0
16 godina
domagoj05 kaže...

u pitanju je cs 1.6..

u igri, kada scrollam da mi promjeni iz puske u neko drugo oruzje trazi mi potvrdu, tj. moram scrollati, pa lijeva tipka misa kao potvrda, i tek onda mi mijenja oruzje..

vjerujem da postoji opcija za direktnu promjenu oruzja, posto na CS:S mjenja samo sa scrollom..(bez ikakvih potvrda)

U konzolu(~) upisi "hud_fastswitch 1" , bez navodnika naravno.

Nikad te necemo zaboraviti. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

hmm..evo probao sam i ne ide..

ima kakav drugi prijedlog??

btw.. igram preko steama..(mozda ima kakve veze)

0 0 hvala 0
16 godina

Probaj staviti ovu jedinicu u navodnike.

A kad u konzoli upisujes to, jel ti se pojavi ispod "hud_fastswitch 0" ?

14 godina
neaktivan

ne radi ni sa navodnicima..

dok upisujem u konzolu ne pojavljuje mi se uopce ta opcija..

kad upisem npr. hud_ dole mi padne lista..kada na to dodam f ne baca ispod nista nego ju moram cijelu napisati sam..

0 0 hvala 0
16 godina

U 1.6 ne postoji fastswitch opcija.

16 godina
dreammaker kaže...

U 1.6 ne postoji fastswitch opcija.

Postoji, samo sto ju moras u konzoli enableat.

Znam da u Source-u ima u multiplayer optionsima za ukljucit.

@domagoj Neznam zasto neradi, meni izbaci dolje listu. Nevjerujem da je zato sto imas steam.

15 godina
domagoj05 kaže...

u pitanju je cs 1.6..

Mislim da to u 1.6 nema

Al nezz u cemu ti je problem imas npr AK u ruci i na "Q" pistolj i to ti je to.

16 godina

Ne postoji.

15 godina
neaktivan

Igrao sam CS:S 2 mjeseca i jednostavno mi nije legla. Nekako mi je igra prelagana i loš je balans između kalaša i emke. Igrao sam donedavno STEAM CS 1.6, dosadilo mi ga igrat jer me fps zezao pa mi lagalo. 

Pogledajte videe, samo neznam koliko su objektivni. Jer za one koji su igrali CS 1.6, CS:S ima puno propusta. Za one koji su počeli na CS:Su tih propusta nema.

Evo prvi video, dalje preko youtube idite po brojevima preko "related videos".

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

FPS te zezao na CS 1.6 pa si išo igrat Source?

Molim modove da ubace facepalm smajl u kolekciju.

16 godina
dreammaker kaže...

Ne postoji.

Evo ti dokaz da postoji

Samo stavite na 480p i povecajte prozor da se vidi sto pise.

16 godina

Ja ne znam koju ti verziju igre koristiš i kakvi su modovi u njoj. Original CS 1.6 verzija NEMA fastswitch!

15 godina
neaktivan

NE. Nisam prešao s 1.6 na Source nego obrnuto. Prvi CS koji sam upalio bio je Source. Igrao sam ga 2 mjeseca na 20-30fps. Kasnije sam skužio za 1.6 i nastavio ga igrat na 50, 60. Nakon toga mi je punjač otišao i počeo se laptop pregrijavat, uglavnom više ništa nemogu pokrenit na laptopu, čak ni Rayman 2 kojeg sam instalira da se prisjetim igre iz djetinjstva. Laptopu mi je u idleu na prosjek svih komponenti 80°C.

Dok sam igra Surs nisam imao pojma o igri, nisan zna šta je kanter uopće. Onda sam počea masivnije igra 1.6 i svidio mi se. Ali kako se ono kaže, svako svog konja hvali.

Mislim da ova rasprava nema smisla, jer svaka igra ima prednosti i nedostatke. Samo flame war radimo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 21:06 (Vapor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Vapor kaže...

NE. Nisam prešao s 1.6 na Source nego obrnuto. Prvi CS koji sam upalio bio je Source. Igrao sam ga 2 mjeseca na 20-30fps. Kasnije sam skužio za 1.6 i nastavio ga igrat na 50, 60. Nakon toga mi je punjač otišao i počeo se laptop pregrijavat, uglavnom više ništa nemogu pokrenit na laptopu, čak ni Rayman 2 kojeg sam instalira da se prisjetim igre iz djetinjstva. Laptopu mi je u idleu na prosjek svih komponenti 80°C.

Dok sam igra Surs nisam imao pojma o igri, nisan zna šta je kanter uopće. Onda sam počea masivnije igra 1.6 i svidio mi se. Ali kako se ono kaže, svako svog konja hvali.

Mislim da ova rasprava nema smisla, jer svaka igra ima prednosti i nedostatke. Samo flame war radimo.

Da bi povećao FPS u opcijama od grafičke kartice npr. ako imas nvidiu odes u nvida control panel iskljućiš vsnyc i sve filtere ugl stavi sve na performance i onda ce ti bit 100fps-a u igri i neces imati nikakvih problema

Cs 1.6 steam:Cakija_ST Kupujem Logitech g9
15 godina
neaktivan

Znam ja to sve, znam komande u dušu, ali integrirka ne može dat više niti se može isključit vsync. Ionako više nemogu pokrenit ništa a da se laptop ne ugasi zbog temperature.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Meni na kompu trenutno na integriranoj grafici kad iskljucim sve filtere i vsync u windovsu to ti je vrlo bitno znaci ne u igri nego u windovsu cs radi na 100fps bez problema

Cs 1.6 steam:Cakija_ST Kupujem Logitech g9
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 15:49 (Cakija_ST).
11 godina
neaktivan

E dosta o raspravkama o cs 1.6 i cs:s,trebam jedan dobar skin za aug i deagle.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Znam ja to sve, znam komande u dušu, ali integrirka ne može dat više niti se može isključit vsync. Ionako više nemogu pokrenit ništa a da se laptop ne ugasi zbog temperature.

Što ne kupiš postolje sa ventilatorima,nije skupo oko 120 kn.

17 godina

Lol. Zadnja poruka je stara 3 godine, tak da sumnjam da će ti ljudi ili odgovoriti ili imaju setup kao prije

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice