Koja je razlika između ova dva?
edit: moja greška modovi, u krivi podforum sam stavio temu. sry.
Koja je razlika između ova dva?
edit: moja greška modovi, u krivi podforum sam stavio temu. sry.
Razlika je u engine-u
CS:S ljepše izgleda, treba veci skill i fizika je bolja
Jel ti zezaš?! xD
razlika ti je u grafici ogromna... ista su oruzija al u CS S izgledaju puno bolje samo sto u verzji 1.6 imas štit kod countera a u CS S nemaš
i fizika je puno bolja u CS S
Evo jedna brza anketa, jer se dvoumim što uzeti. Igrao sam dosta cs 1.6 (nonsteam), a css nisam uopće, pa sad neznam što uzeti na steamu, jer nisam probao oboje da mogu usporediti. Ako je tko igrao oboje, molim da mi da savjet i svoje mišljenje :D
33 | css |
---|---|
14 | cs 1.6 |
maaaa.... uzet ću oboje, da se ne bih pokajao
skinuo sam CS:S sa torrenta i instalirao ga na komp i kad kliknem na ikonu od njega ono se pojavi nesto crno i izadje odma jel neko mozda imao slicnih problema?
CS:S ljepše izgleda, treba veci skill i fizika je bolja
Sigurno ti za css triba veci skill
Cs 1.6 puno bolja igrivost bar po meni css prejednostavan skill ti skoro netriba jer je reciol smjesan cs_croshairscale 22000 to je sve sta cu ti rec nisan je kao tocka ...... al to je moje skromno misljenj XD
Css sam igrao dosta vremena al nema nitijedan hrv server koji je vrjedan spomena bio je ima dosta godina zvao se OnlinerampagingCroatia al je offline
Cs 1,6 e tu je već bolji izbor al opet to je moje skromno misljenje Pozzz
da, u css treba imati veci skill,vjerujte mi igram css 1.god i nemogu se nazvati pro-em,al cs 1.6 par mjeseci i razvaljujem
btw servera hrvatskih ima oko 4 koji su puni skoro cijeli dan i jos dosta "malih" servera
da, u css treba imati veci skill,vjerujte mi igram css 1.god i nemogu se nazvati pro-em,al cs 1.6 par mjeseci i razvaljujem
Evo jedna brza anketa, jer se dvoumim što uzeti. Igrao sam dosta cs 1.6 (nonsteam), a css nisam uopće, pa sad neznam što uzeti na steamu, jer nisam probao oboje da mogu usporediti. Ako je tko igrao oboje, molim da mi da savjet i svoje mišljenje :D
Ja ti osobno preporučujem CSS, ažuriranje je vrlo često, servera još uvijek ima, igranost je isto odlična, cheatera dosta malo (barem na VAC serverima) u odnosu na 1.6, tako da definitivno ne vidim razloga zašto bi još itko igrao 1.6 pored Source-a. Ja imam sve Coutnere na steamu i nepamtim kada sam zadnji put pokrenuo 1.6 (stari CS).
Ja ti osobno preporučujem CSS, ažuriranje je vrlo često, servera još uvijek ima, igranost je isto odlična, cheatera dosta malo (barem na VAC serverima) u odnosu na 1.6, tako da definitivno ne vidim razloga zašto bi još itko igrao 1.6 pored Source-a. Ja imam sve Coutnere na steamu i nepamtim kada sam zadnji put pokrenuo 1.6 (stari CS).
Malo chitera kad igraš warove uzmi status igrača i upiši njihov steam id u google, bar jedan ima sourceban ili neki drugi, vjerojatno nema esl ili ako ima nema ništa odigrano a igra kao pro. Tko god igra tako a nema ništa odigrano na eslu + source bans ili neki drugi + sumnjivi killovi ili biti na pravom mjestu uvijek u pravo vrijeme = chiter.
I ja sam mislio da ih nema ali nakon soma odigranih sati znaš što je moguće i čundo a što nije.
Haha, sad sam se sjetio jednog killa na infernu na banani, teror je sa stepenica maznuo ct-a iza auta glockom jednim metkom u glavu odma kick i doviđenja, mi smo to pokušavali nakon toga narpavit i svakom je trebalo bar 3,4 hita sa burstom, makar je lik stajao na mjestu kao i mi, a ovaj je u trku zaljepio head
ma smiješno.
Uglavnom igrao sam i 1.6 i css, uzmi oboje i miran si
Onaj tko je ikada koristio hax dobio je VAC ban. I kao takav se nemože spojiti na VAC servere.
Onaj tko je ikada koristio hax dobio je VAC ban. I kao takav se nemože spojiti na VAC servere.
Si čuo za x22? VAC ni Esl Wire ga ne mogu otkriti. Nisu to oni šugavi hackovi za 1.6 gdje si staviš jedan folder gdje je igra instalirana, jer VAC tako funkcionira, gleda sumnjive fileove povezane s igrom. Ah, sry za off topic.
Ugalvnom uzmi si css za živciranje kad bude neki šugavi update pa ti ne radi nešto kako treba i 1.6 za konstantu
Si čuo za x22? VAC ni Esl Wire ga ne mogu otkriti. Nisu to oni šugavi hackovi za 1.67 gdje si staviš jedan folder gdje je igra instalirana, jer VAC tako funkcionira, gleda sumnjive fileove povezane s igrom.
Vidim ja iskusan si ti u tome
Si čuo za x22? VAC ni Esl Wire ga ne mogu otkriti. Nisu to oni šugavi hackovi za 1.67 gdje si staviš jedan folder gdje je igra instalirana, jer VAC tako funkcionira, gleda sumnjive fileove povezane s igrom.
A gle ne znam tko nije u 1.6 non steam varao makar smo mi samo kada smo igrali međusobno na lan serveru, online ne. A x22, pa da, kad igraš duže ima likova koji se hvale time pa sam vidio.
A gle ne znam tko nije u 1.6 non steam varao makar smo mi samo kada smo igrali međusobno na lan serveru, online ne. A x22, pa da, kad igraš duže ima likova koji se hvale time pa sam vidio.
ja . Gadi mi se i sama pomisao na to...
LOWARE!!!!!!!!!!!!!!!!
Šta če ti ikakvi čit i skripta ka su tu ADMINI!!!!!
Ma ja nisam nikada koristio nikakva pomagala/haxove, ali da imaš pravo vrba, na non steam serverima je 95% djece koje koriste haxove (i viču u mikrofon, pišu gluposti u chat), čak su im i admini totalno u banani, kicka te bezveze jer si bolji od njih. Samo Steam i VAC serveri.
Šteta što nema puno hrv steam servera ni za CS 1.6 ni za CSS
Šteta što nema puno hrv steam servera ni za CS 1.6 ni za CSS
Pa da, chiteri su loware, slažem se. A cs:s server ima steam servera dok 1.6 su svi non steam, hrvatski jel. I moj gun game je steam i još je smješten baš u Hrvatskoj. (ip:213.149.60.37:27028)
Vjerojatno ti je server unsecured pošto voliš haxat?
Odgovor je vrlo jednostavan - cs1.6
Zašto? Mnogo razloga, ipak glavni su - stvar navike i bolji gameplay (jednostavnije mape: nesto sto je najznacajnije za cs)
Inace zasto mladji igraci preferiraju Source: zato sto su navikli da im ono sto vrte na ekranu izgleda usminkano i bljestavo. Ako pitas prave igrace grafika nikad nije odlucivala o kvaliteti igre.
Zašto? Mnogo razloga, ipak glavni su - stvar navike i bolji gameplay (jednostavnije mape: nesto sto je najznacajnije za cs)
Inace zasto mladji igraci preferiraju Source: zato sto su navikli da im ono sto vrte na ekranu izgleda usminkano i bljestavo. Ako pitas prave igrace grafika nikad nije odlucivala o kvaliteti igre.
Kladim se da si ti non-steam igrač.
Onaj tko oće da mu igra izgleda ušminkano i blještavo neće igrat ni 1.6 ni Source.. ovaj potonji nije jučer izašao nego prije - 7 godina.
Jednostavnih mapa imaš hrpetinu i na Sourceu, ionako rijetko kad igram defaultne mape (osim dust_2)..custom ih imaš jako puno i to svakakvih, malih.. velikih, biraj.. čak i portova sa 1.6, sa low res teksturama tako da ti blještav izgled opet pada u vodu.
Bolji gameplay? Pojasni ovo.. kao što si rekao stvar je navike, tako da je ovo čisto subjektivni dojam.
Inače mislim da su i jedna i druga igra odlična, ali igram CS:S jer ga imam na Steamu.
vrba jesi to ti sa mrcine klana?
u hr ima vise non-steam servera,btw vrba moj server je ispred tvog
potpunosti se slažem s kolegom XD igrivost je puno veća na 1.6 .... 1.6 dosta starije ekipe igra i to radi gusta a ne nekog dokazivanja ... nesvidja mi se remake mapa na CSS opet tvrdim da je recoil na CSS smjesan ja bi sa škorpionom (b3 4) šetao mapom rafalo i dilio HS-ove 50metaka WIN!! 16000$ non stop na startu to mi nema smisla odma se gubi igrivost bar po meni zaradi novce pa kupuj XD
E toga na cs 1.6 nema toga svako oruzije ima svoj recoil sad sta se tice grafike igram na 640x480 a evo server na kojem igram ima 10-15 stalnih steam igrača ...... Al opet svako ima pravo na svoj dojam i svoju ocjenu i jedne i druge inace obje su mi extra al preferiram CS 1.6