evo ovako igram crysis na dx 10 1680x1050 na hight imam nekih 37fps konstanto sada me zanima jel mogu i kako da stavim igru u dx 9 mod
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zasto ako smijem pitati? ako imas vistu ili 7. odi u start/games i tamo desni klik na crysis ikonu i run in dx9 mode. na kojim postavkama igras sa tih 37 fps-a? e,
edit : nisam vidio da si napisao
35 fps mi je najmanje šta bude uglavnom ide od 40 do 55 cak nekad i 60 mada minimaliziram igru pise crysis dx10 mode kako cu stavit u dx 9 da dobijen vise fps
netko se zadovolji sa 20-25-30...a nekome 40-60 nije dovoljno...da mi znat samo kakvo oko imas da primjeti razliku izmedu 35-40 i 60...sta bi ti da ti ide 100 na dx9?
ja sam CIJELU mafiu 1 prolazio na doslovno 5-10 fps-a na starom kompu...tek poslije kad sam nabavio noviji komp i instal opet sam vidio kako je u biti kad igra lijepo glatko ide...
evo ovako igram crysis na dx 10 1680x1050 na hight imam nekih 37fps konstanto sada me zanima jel mogu i kako da stavim igru u dx 9 mod
Koju grafičku imaš?
desni klik na prečac s kojim pokrećeš crysis i dodaj -dx9 iza "C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis SP Demo\Bin32\Crysis.exe"
tako da na kraju izgleda "C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Bin32\Crysis.exe" -dx9
naravno promjeni particiju i mapu onako kako je kod tebe instalirano