Crysis zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.011
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Crysis

evo ovako igram crysis na dx 10 1680x1050 na hight imam nekih 37fps konstanto sada me zanima jel mogu i kako da stavim igru u dx 9 mod 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Crysis

Zasto ako smijem pitati? ako imas vistu ili 7. odi u start/games i tamo desni klik na crysis ikonu i run in dx9 mode. na kojim postavkama igras sa tih 37 fps-a? e,  

edit : nisam vidio da si napisao

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.10.2010 15:08 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis

35 fps mi je najmanje šta bude uglavnom ide od 40 do 55 cak nekad i 60 mada minimaliziram igru pise crysis dx10 mode kako cu stavit u dx 9 da dobijen vise fps 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crysis

netko se zadovolji sa 20-25-30...a nekome 40-60 nije dovoljno...da mi znat samo kakvo oko imas da primjeti razliku izmedu 35-40 i 60...sta bi ti da ti ide 100 na dx9?

ja sam CIJELU mafiu 1 prolazio na doslovno 5-10 fps-a na starom kompu...tek poslije kad sam nabavio noviji komp i instal opet sam vidio kako je u biti kad igra lijepo glatko ide...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Crysis
augi80 kaže...

evo ovako igram crysis na dx 10 1680x1050 na hight imam nekih 37fps konstanto sada me zanima jel mogu i kako da stavim igru u dx 9 mod 

Koju grafičku imaš?

I'll be back
17 godina
neaktivan
RE: Crysis

desni klik na prečac s kojim pokrećeš crysis i dodaj -dx9 iza "C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis SP Demo\Bin32\Crysis.exe"

tako da na kraju izgleda "C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Bin32\Crysis.exe" -dx9

naravno promjeni particiju i mapu onako kako je kod tebe instalirano

Atomska bubamara
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice