Crysis 2

poruka: 89
|
čitano: 11.666
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Crysis 2
dery kaže...

Gledan ti tvoj pc i ne mogu virovat da si stavija 3 grafe na toga atlona.Ti ćeš morat minjat proc za toga crysisa.

Što je najbolje od svega, neće morati Smijeh

Ako je mogao ganjati C1 moći će i C2... To cijelo vrijeme i pokušavamo reći...

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 17:00 (Minoza).
15 godina
protjeran
dery kaže...
ass="editor_quote">
windows_7 kaže...

ma šta mi više razgalbamo o dvojci kad je i onako nećemo moći ni pokrenuti....

Gledan ti tvoj pc i ne mogu virovat da si stavija 3 grafe na toga atlona.Ti ćeš morat minjat proc za taj crysis.

mislio sam uzimati novu konfu ali pare su mi trebale za excurziju sad sam samo uzeo jo dvije 9800GTX,2gige rama i napajanje,ali morat ću uzeti još bar Phenoma 925 ako budem imao para

šta mislite jeli jači Tri Way Sli 9800GTX ili 1 HD 5870

17 godina
neaktivan
Crysis 2

ako se uzme da moja HD 4870x2 jaca/ili u rangu sa HD 5870 trebo bi moc na nekakvim medium-high detaljima pokretat...s tim da je igra radena za ati-evu podrsku

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
windows_7 kaže...
dery kaže...
ass="editor_quote">
windows_7 kaže...

Gledan ti tvoj pc i ne mogu virovat da si stavija 3 grafe na toga atlona.Ti ćeš morat minjat proc za taj crysis.

mislio sam uzimati novu konfu ali pare su mi trebale za excurziju sad sam samo uzeo jo dvije 9800GTX,2gige rama i napajanje,ali morat ću uzeti još bar Phenoma 925 ako budem imao para

Obe bi s tim procesorom bile preslabe.

Čak i da imas dobar procesor, opet bi neako vise preporucio 5870, jednostavno single slot kartica odličnih perfomansi i miran si s njom bar 2 godine

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 17:04 (Weky).
16 godina
Crysis 2

Ma da neče morat ali on možda misli da oće,to mu je mu inaće usko grlo.

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
windows_7 kaže...
Weky kaže...
windows_7 kaže...
dery kaže...
ass="editor_quote">
windows_7 kaže...

Obe bi s tim procesorom bile preslabe.

Čak i da imas dobar procesor, opet bi neako vise preporucio 5870, jednostavno single slot kartica odličnih perfomansi i miran si s njom bar 2 godine

jooj jbt neam ja puno para za trošenje vidiću šta pa možda zamolim starce za phenoma 965 podržava ga ova moja am2+ ploča samo kad se nadogradi noviji bios i može phenom Smijeh ali zasad osatjem na ovom athlonu sve mi igre rade na max osim Crysis i NFS Shifta

da imas bolji proc mogo bi i to na max...crysis 2 ces eventualno na med igrat...al napravio si gresku sto si kupio 3 ove grafe jer bi jedna GTX 295 bila bolja

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Moja greška, sjecam se kad sam gledao prve testove na netu da je 5870 bila sporija i to dosta od 4870x2, al evo sad sam pogledao na guru3d test i 5870 je bolja u svemu osim fallout 3 i jos par manjih igara. Sry na pogresci!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

A ja se nadao da če grafički biti puno žešči, ali i hardwerski(ali opravdano), da i za 3 godine najbolji kompovi sa njime štucajuSmijeh.

Na kraju meni sve smrdi na konzole, tj. da su oni optimizirali zbog njih(što nije loše), ali se bojim da neče iskoristiti sve tehnologije na raspolaganju zato što rade na više platforma.

Za primjer pogledajte kako izgleda novi "God of War","uncharted 2" za PS3, kada su si uzeli vremena da iskoriste maximum snage iz raspoloživih resursa, tako je izgledao prvi crysis u vrijeme izlaska, nadam se da če to ponoviti i sa crysis 2.

Živi bili pa vidjeli, ali se nadam da če se i za 3 godine jadikovati što ga se ne može pokrenuti na ultra highSmijeh

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Tu ste se svi raspisali o zahtjevima hardwareskim.. što je bez veze...svi znamo da će vam trebati state of the art komp

Mene više brine što je igra izašla iz ĐUNGLE a zato sam ju i volio...mislim da nisam jedini.. ovi screenshoti iz Crysis 2 nisu impresivni grafika na njima je ista kao u crysis 1

Eto pogledajte ove dvije fotke iz crysis warhead  usporedite novim Crysisom 2 ...

Intel Core i7 920 @3.3 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T220, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 22:54 (Horned Reaer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

Tu ste se svi raspisali o zahtjevima hardwareskim.. što je bez veze...svi znamo da će vam trebati state of the art komp

Jel se ti to zaje***š ili...?

Pa već 3 puta je postan link gdje developeri govore kako će Crysis 2 imati manje zahtjeve u odnosu na Crysis 1.... Neće ti trebati nikakav state of the art komp.... Moći ćeš normalno igrati sa normalnom konfom...

3D Designer
16 godina

tO ŠTO KAŽU MOŽEŠ OBJESITI MAČKU POD REP...

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
15 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

tO ŠTO KAŽU MOŽEŠ OBJESITI MAČKU POD REP...

Zašto? Mislim zvučiš kao obična trolčina... Bez ikakvih argumenata ubacuješ neke komentare...

Dobro je poznato da je ovaj engine optimizirana verzija prošlog, niti ne izgleda puno drugačije... Ne vidim zašto bi radio išta lošije od prošlog... Gledaš zapravo gotovo identičan (vizualno) engine koji sada bolje koristi resurse. Sasvim je realno za očekivati da će raditi bolje nego Crysis 1.

Ajde daj neki argument nemoj trolati...

3D Designer
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Gadno ste zaspamali temu onim 4870x2 vs 5870 vs 295. Većina poruka je obrisana, a nastavite li onu raspravu biti će i crvenih kartona. Neke granice opet moraju postojati!

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

Mene više brine što je igra izašla iz ĐUNGLE a zato sam ju i volio...mislim da nisam jedini.. ovi screenshoti iz Crysis 2 nisu impresivni grafika na njima je ista kao u crysis 1

Eto pogledajte ove dvije fotke iz crysis warhead  usporedite novim Crysisom 2 ...

Da budem iskren meni ljepše izgleda grafika u prvom Crysisu (i Warheadu) nego u Crysis 2. Nadam se da se varam.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
16 godina
odjavljen

upravo to, koliko sam uspio procitat na onom linku stranicu prije, engine su dosta podrezali. meni se nije svidjelo ni sto se napravili s warheadom naspram crysisa, na kraju je ispalo da oni pod optimizaciju misle na otkidanje nekih "dijelova", pa u warheadu su pukli onaj glupi fog of war (ili kako se vec zove) i s time smanjili udaljenosti koje je engine morao iscrtavati i to nazvali - optimizacija, ma daj! i jos su nesto otkinuli al se sad ne sjecam tocno sto, morat cu malo proguglat! 

budite lijepo pozdravljeni

JESUS SAVES!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 8:03 (skank666).
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Evo što sam ja primijetio na onim slikama.

Općenito se vidi da je dosta truda uloženo da se što vjernije prikaže uništen NYC, tu je posvećeno dosta pozornosti. Može se vidjeti da eksplozije i meci ostavljaju tragove na objektima (rupe i kratere), ne znam do koje je ovo mjere odsimulirano. Eksplozije i dalje izgledaju spektakularno Belji se

Svima nam u startu pogled skreće na teksture, željno iščekujemo da vidimo do koje mjere će objekti biti teselirani. Ne znam koji DX je na screenovima (vjerovatno dx11), iako mi zgrade na prvi pogled nisu izgledale tako detaljno napravljene, kada malo bolje pogledam vidim vrlo detaljne teksture sa a)dobrim paralax mapingom ili b) teselacijom, ovo ćemo teško sa sigurnošću utvrditi pomoću screenova. Vidim ogromne količine poligona na likovima, zato vjerujem da su screenovi možda iz DX11. Pogledajte npr. "kacigu" i njen rub kako je pravilno zaobljen, to je popriličan broj poligona, potpuno high-poly model, po meni, teselacija na djelu. Gledam i ove "žile" na odijelu, čini mi se da su teselirani poligoni, a ne samo teksture, čini mi se da su "prorezi" zbilja tamo.

Sjene izgledaju vrhunski, detaljne i mekane. Ovisno o položaju sunca mijenja im se oštrina. Vidio sam ovaj efekt u STALKER-u (Call of Pripyat), ovdje mi se čini još bolje napravljen. Jako me zanima dali izvori svjetlosti poput vatre i eksplozija stvaraju sjene. Nisam uspio na screenovima ovo vidjeti.

Čini mi se da bi teksture na nekom drveću mogle biti nešto više rezolucije. Kao i u većini današnjih igara, pretjeran motion blur i bloom efekt. Ovo je subjektivno doduše.

LOD! Da, LOD i definicija, čini mi se da detaljnost vrlo brzo prestaje, već nakon nekih 50-tak metara od točke gledanja, sve postaje lagano zamućeno i manje detaljno. Ovo je tipični konzolaški look. Nadam se da sam u krivu po ovom pitanju i da mi se samo čini.

Eto, to je par stvari koje mi je zapelo za oko. Slobodno me korigirajte ako se ne slažete s nečime/svime. Smijeh

*edit*

Weky, slobodno obrazloži svoj TD Namigiva

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 12:10 (Minoza).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 10:04 (hari85).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Crysis 2

Ako na štetu grafike stave da mogu srušiti objekte ili napraviti rupe na zgradama onda nemam ništa protiv.  :)

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

ali ako pogledate sve te screenove njih 17 ima jel tako....Sve je nekako u tmurnim bojama...ono što je krasilo ovaj serijal (a ja tu računam i Farcry) je baš to što su bile krasne boje, zeleno, plavo..bašo ono kako se kaže Eye Candy...
nadam se da ćemo u idučim screenovima vidjeti nesto bolje ambijente...

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Vanzemaljci napadaju New York.Igra će biti moćna ako stave da se sve može uništavati.Dođe ti veliki vanzemaljac a ti srušiš onu veliku reklamu sa zgrade na njega.BOOM!Još da se Spider-Man pojavi.

0 0 hvala 0
16 godina
fareee kaže...

Vanzemaljci napadaju New York.Igra će biti moćna ako stave da se sve može uništavati.Dođe ti veliki vanzemaljac a ti srušiš onu veliku reklamu sa zgrade na njega.BOOM!Još da se Spider-Man pojavi.

to napucavanje sa vanzemaljcima nisam mogao ni prije prožvakati...totalno bez veze ubačeno u igru a i sami alieni su glupo dizajnirani itd...bzvzz

17 godina
Horned Reaer kaže...

to napucavanje sa vanzemaljcima nisam mogao ni prije prožvakati...totalno bez veze ubačeno u igru a i sami alieni su glupo dizajnirani itd...bzvzz

Uvijek lignje....

16 godina
odjavljen

Meni užasno smeta taj filmski filter koji su isforsirali još sa warheadom, a sad su baš ono... Crysis je najbolje izgledao dok je bio u alpha fazi...

17 godina
protjeran
Crysis 2

Ja se samo nadam da neću opet morati mijenjati grafiku sad zbog brata. Prošao je tri puta Crysis i tri puta Warhead dok mu je dobra grafika. Sigurno će pitati zašto nije više kao prije ako ne stavim na Very High/EnthusiastŠutim

she caught me off my guard amazes me the will of instinct
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Možda bude novih vanzemaljaca.Ali dobro je i sa običnim protivnicima ljudima još sa super fizikom.

0 0 hvala 0
17 godina
Crysis 2

Evo novog

i izgleda da će igra ipak doći 2010. godine.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
protjeran

Nadamo se ... Heh, lijepo, lijepo. Vidi se malo razlika između Crysisa i Warheada. Valjda mi je to dojam zbog novog DX11? Inače i nije baš nešto. Bilo je za očekivati i naprednije kako je Crysis bio digao prašinu 2007Cool

a mulatto an albino a mosquito my libido yea
17 godina
fareee kaže...

Možda bude novih vanzemaljaca.Ali dobro je i sa običnim protivnicima ljudima još sa super fizikom.

Aliena će biti, vidi se u traileru.

Dodinho kaže...

Evo novog

i izgleda da će igra ipak doći 2010. godine.

Glazbena podloga odlična, pogotovo trenutak kad (vjerojatno) Nomad stisne šaku a pjesma kaže "It's up to you".

15 godina
neaktivan

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice