Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 905.033
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Iskreno mislim da ce crytek vise izgubiti nego dobiti na crysisu jer ovo ce ih kostati cijelo bogatstvo, a i nemaju svi nabildane masine sa core i7.

Braiiiiinss! Hitler je bio zombi također.

1 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2 potvrđen!

Ne brini, oni će dosta zaradit od prodaje konzola, a usotalom kao da su zaradili od prv adva crysisa? Ionako su svi piratku skidali, što onda vas briga dali ćete moć vrtit ili ne ako nedaš nikakve pare za igru...tako da bi im sad zarada na pc-u mogla bit veća jer su kompovi ipak puno jačiji nego što su bili pred 2 godine a igra vjerojatno neće biti 5 puta zahtjevnija od prvog crysisa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Crysis 2 potvrđen!
Living.Dead kaže...

Iskreno mislim da ce crytek vise izgubiti nego dobiti na crysisu jer ovo ce ih kostati cijelo bogatstvo, a i nemaju svi nabildane masine sa core i7.

Stoja kaže...

Ne brini, oni će dosta zaradit od prodaje konzola, a usotalom kao da su zaradili od prv adva crysisa? Ionako su svi piratku skidali, što onda vas briga dali ćete moć vrtit ili ne ako nedaš nikakve pare za igru...tako da bi im sad zarada na pc-u mogla bit veća jer su kompovi ipak puno jačiji nego što su bili pred 2 godine a igra vjerojatno neće biti 5 puta zahtjevnija od prvog crysisa.

Crytek je zaradjivao na prodaji svog odlicnog engine-a a ne na samoj igri.

Igra je bila vise kao demonstracija snage i sposobnosti engine-a.

Neznam kakva ce biti politika za Crysis 2, ali ovakva im je bila za jedinicu.

- Psiho246
16 godina
Crysis 2 potvrđen!

Da zaboravio sam da su dosta digli love od samog engina ali kao nagradu za velik trud koji su uložili u igru su dobili jednu od najpiratiziranijih igara 2007 ako se ne varam,i to je ipak utjecalo na dodatan izvor zarade. Al to će sad vjerojatno konzole ispravit pa će tu namaknut veću lovu(nadam se) .

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
TopForumaš kaže...

ja se nadam mnogo tomu

najviše da cryengine 3 nebude grafički lošiji od cryengine 2 samo zato radi konzola

nadam se bolju grafici na pc-u nego na konzolama te boljoj optimizaciji

vele da je to poseban engine gdje nema portanja ,nesto kao da ce od svake platforme najbolje iskoristit tak nekaj

tak da nema straha od loseg porta sa xboxa ili ceg vec

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...KILLZONE 2 BEST MP GAME OF 2009
16 godina
Crysis 2 potvrđen!

A znate sta? Crysis se onako predje u 3 sata, ako se pozurite i nesto manje...

Svaka cast igri, ali davat te pare za 3-4 sata game-inga su*ksa

Ako dvojka bude ista ko dosad vidjeno mislim da opet necu oridjidji kupovat, koliko god da se oni trudili i igra bila lijepa

Moj PC  
3 4 hvala 0
16 godina
Crysis 2 potvrđen!

To je tvoj problem što si ti ili dovoljno blesav da neznaš da igra ima odličan multiplayer ili si dovoljno slab da ga nemožeš igrat. Uostalom mw2 kao ima singleplayer koji traje 80 sati? Ja sam primjetio da jedini razlog zašto ljudi ne igraju crysis preko neta je što su dovoljno blesavi da bi ga igrali nažalostMršti se

I opet neznam kako si ti za 3 sata prošao osim ako igraš na easy i cilj ti je samo pobit što više koreanaca u što manje vremena, za to ti služi cod a ne crysis, i barem je crysis jeftiniji od coda, crysis warhead sad možeš nać i za 150kn a mw2 dođe 400kn pa ti vidiNamigiva

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2009 18:40 (Stoja).
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Stoja kaže...

To je tvoj problem što si ti ili dovoljno blesav da neznaš da igra ima odličan multiplayer ili si dovoljno slab da ga nemožeš igrat. Uostalom mw2 kao ima singleplayer koji traje 80 sati? Ja sam primjetio da jedini razlog zašto ljudi ne igraju crysis preko neta je što su dovoljno blesavi da bi ga igrali nažalostMršti se

I opet neznam kako si ti za 3 sata prošao osim ako igraš na easy i cilj ti je samo pobit što više koreanaca u što manje vremena, za to ti služi cod a ne crysis, i barem je crysis jeftiniji od coda, crysis warhead sad možeš nać i za 150kn a mw2 dođe 400kn pa ti vidiNamigiva

još da kažeš gdje je to WARHEAD 150kn bilo bi lijepo....u algoritmu je 250kn..inače ostalo stoji..potrebno je okupiti ekipu i umrežiti se,tek onda oigra pokazuje svoj maksimum...

16 godina
Pogledaj na game.co.uk tamo ti dode nekih 150 kn sa dostavom jos 20-ak kn vise al opet jeftinije
17 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...

još da kažeš gdje je to WARHEAD 150kn bilo bi lijepo....u algoritmu je 250kn..inače ostalo stoji..potrebno je okupiti ekipu i umrežiti se,tek onda oigra pokazuje svoj maksimum...

Šta stvarno? Čudno. Prije par mjeseci je bilo 199 kn.

If you want something done properly, kill Baldrick before you start.
16 godina
Crysis 2 potvrđen!

Evo malo surfajući po crysis forumu naletio na temu di se raspravlja o nekoj slici crysisa 2 koja je procurila u javnost,pa se raspravlja jel fake, jel prava ili samo neki koncept art. Slika je loše kvalitete pa si ni nemože puno reć al evo stavit ću je pa malo prokomentirajteNamigiva

ovo izgleda kao da je netko slikao sa mobom starim 5 godina xD ovo izgleda kao da je netko slikao sa mobom starim 5 godina xD
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
xnight_hunterx kaže...

ja mislim da cu opet bit razocaran s crysisom jer jako uzivsuju taj cryengine 3 a kad cu zaigrat cu vidjet da nije bas nesto .

sad na ovom intervievu sam procitao da je reko da se sve skoro moze unistit a to su rekli i za crysis 1 pa nisam mogo ni sva drveca unistit :(

Krivo si shvatio, on kaže kako je engine sposoban bilo koj objekt učinit uništivim al to ne znači da će developeri to sve iskoristit u svom naslovu, jer to dosta utječe na performanse.Znači ovdje ne piše da ćeš sve moć uništit u crysis-u 2 već da je engine sposoban to uradit, a sad što će crysis 2 imat,to ćemo vidjet za 10 mjeseci kad igra izađeSmijeh

Bravo. Bull's eye.

Ma ko ce narodu udovoljiti.

17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Evo malo surfajući po crysis forumu naletio na temu di se raspravlja o nekoj slici crysisa 2 koja je procurila u javnost,pa se raspravlja jel fake, jel prava ili samo neki koncept art. Slika je loše kvalitete pa si ni nemože puno reć al evo stavit ću je pa malo prokomentirajteNamigiva

Sve sljedeće napisano je pod pretpostavkom da slika nije fake:

Nemam ideje što bi to narančasto u sredini moglo biti, ali dobro da je tu jer je to još jedna novost Belji se. Po okolišu se može zaključiti da će se barem dio radnje odvijati u nekom pošumljenom, tropskom području, što je logično, jer je prvi Crysis završio sa cliffhangerom. Doduše, područje nije pod ledom pa to malo zbunjuje, ako uzmemo u obzir da se na kraju prvog Crysisa sfera povećala na cijeli otok, ali je to IMHO dobra stvar jer više volim krajeve bez leda. Možda su ljudi došli u posjed alienske tehnologije i uspjeli ju iskoristiti za otapanje leda Smijeh.

Lijevo na slici je nekakvo vozilo, koje dosta naliči na nekakvo Heavy Artillery vozilo(dole slika), što bi moglo značiti da je vojska napravila full - scale assault na otok. 

EDIT: http://www.maximumpc.com/article/news/crysis_2_announced

U PC Gamer-u za February 2010 je valjda najava - slike i te stvari izašle, tu se na naslovnici vidi Nanosuit 2. Trebalo bi pronaći  .pdf negdje :).

Heavy Arty vozilo - dosta sliči Heavy Arty vozilo - dosta sliči
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2010 20:04 (calypso).
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
xnight_hunterx kaže...

ja mislim da cu opet bit razocaran s crysisom jer jako uzivsuju taj cryengine 3 a kad cu zaigrat cu vidjet da nije bas nesto .

sad na ovom intervievu sam procitao da je reko da se sve skoro moze unistit a to su rekli i za crysis 1 pa nisam mogo ni sva drveca unistit :(

Krivo si shvatio, on kaže kako je engine sposoban bilo koj objekt učinit uništivim al to ne znači da će developeri to sve iskoristit u svom naslovu, jer to dosta utječe na performanse.Znači ovdje ne piše da ćeš sve moć uništit u crysis-u 2 već da je engine sposoban to uradit, a sad što će crysis 2 imat,to ćemo vidjet za 10 mjeseci kad igra izađeSmijeh

Kak za deset mjeseci?

Google kaže da u americi izlazi u trčem mjesecu,a europska verzija u petom.

IZVOR:

http://www.vgreleases.com/PC/ReleaseDate-88166.aspx

Jedino če konzolaši morat čekat deveti mijesec do izlaska Crysis2 za PS3 i Xbox 360.

Istina je oko nas,a laž još više.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2010 20:34 (microman).
17 godina
neaktivan
microman kaže...

Kak za deset mjeseci?

IZVOR:

Jedino če konzolaši morat čekat deveti mijesec do izlaska Crysis2 za PS3 i Xbox 360.

Ne vjerujem da će tako biti, ipak je premalo informacija dostupno o Crysisu 2, ali vidjet ćemo.

16 godina
calypso kaže...

Sve sljedeće napisano je pod pretpostavkom da slika nije fake:

Nemam ideje što bi to narančasto u sredini moglo biti, ali dobro da je tu jer je to još jedna novost Belji se. Po okolišu se može zaključiti da će se barem dio radnje odvijati u nekom pošumljenom, tropskom području, što je logično, jer je prvi Crysis završio sa cliffhangerom. Doduše, područje nije pod ledom pa to malo zbunjuje, ako uzmemo u obzir da se na kraju prvog Crysisa sfera povećala na cijeli otok, ali je to IMHO dobra stvar jer više volim krajeve bez leda. Možda su ljudi došli u posjed alienske tehnologije i uspjeli ju iskoristiti za otapanje leda Smijeh.

Lijevo na slici je nekakvo vozilo, koje dosta naliči na nekakvo Heavy Artillery vozilo(dole slika), što bi moglo značiti da je vojska napravila full - scale assault na otok. 

EDIT: http://www.maximumpc.com/article/news/crysis_2_announced

U PC Gamer-u za February 2010 je valjda najava - slike i te stvari izašle, tu se na naslovnici vidi Nanosuit 2. Trebalo bi pronaći  .pdf negdje :).

Vrlo zanimljivo razmišljanjeNamigiva Očito je da ako će priča završit,da bi trebala završit na otoku, ali također bi se dosta igre trebalo bit u urbanom području zbog invazije aliena. Po meni crysis je završio tako da Nomad i ona cura(Helen mislim) idu na otok po Propheta te se vračaju na kontinent i bore se protiv invazije aliena(i koreanaca po mogučnostiNevinašce)Ali na koncu se vračamo na otok gdje je otkriven način kako otopit ledenu sferu leda(što vidimo iz slike) te nekako izbe onaj motherboard ship iz te planine nazad u svemir od kud je i došlo i svi žive sretno do kraja životaCool

Da, vidio sam ovo za pc gamer,kažu da su unutra prvi screenovi postavljeni al bilo bi super da ti podaci procure na netOsmijeh

Inače također govore o Nanosuitu 2 da će imat neš novo al ne žele da kažu što, možda i taj N2(nanosuit 2) ima veze sa samom pričom(nekakve sposobnosti grijanja površine ili nešto u tom stilu)

microman kaže...

Kak za deset mjeseci?

IZVOR:

Nevjerujem iz par razloga:

1. ako je po tom sudit, igra izlazi za 3 mjeseca a mi nismo vidjeli ni pošteni screenshot iz igre,a kamoli neki 2 minutni trailerNeodlučan

2.Također mi se godinu i pol dana čini relativno kratko vrijeme da su stigli izgradit igru od nule(rade na novom cryengine 3 pa moraju sve od nule) i još sve prilagodit konzolama, a i bilo bi mi glupo da konzole moraju čekat pol godine dulje za igru, mislim da im to ne bi bilo pametno,rađe da svi pričekaju pa svi u isto vrijeme dobe i igraju

17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Vrlo zanimljivo razmišljanjeNamigiva Očito je da ako će priča završit,da bi trebala završit na otoku, ali također bi se dosta igre trebalo bit u urbanom području zbog invazije aliena. Po meni crysis je završio tako da Nomad i ona cura(Helen mislim) idu na otok po Propheta te se vračaju na kontinent i bore se protiv invazije aliena(i koreanaca po mogučnostiNevinašce)Ali na koncu se vračamo na otok gdje je otkriven način kako otopit ledenu sferu leda(što vidimo iz slike) te nekako izbe onaj motherboard ship iz te planine nazad u svemir od kud je i došlo i svi žive sretno do kraja životaCool

Da, ali na onom prvom traileru vidjeli su se neredi na ulicama, policija kako smiruje prosvjednike i pobunjenike, zatim su se vidjele munje i oluje, što bi moglo značiti da su zbog alienskog nastanjivanja na Zemlji nastale i neke klimatske promjene/katastrofe(a ta tema je baš sad aktualna u svijetu :)). Kako god, izgleda da nas čeka mnogo zabave i iznenađenja.

Što se tiče Nanosuita 2, izgleda malo deblje, dok NS 1 izgleda vitkijeIznenađen, a dosta informacija ima na ovome linku

http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?pid=456765#p456765

16 godina
Crysis 2 potvrđen!

Da meni se čine malo debeljuškasti sada, ali kao jačiji, mada mi se onaj vitkiji više izgledom sviđao, al ako ovaj bude bolji onda me briga za izgledBelji se Ko zna da li će i koreanci promijenit svoje ruho, ili će kupit nanosuit 1 od amera xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Da meni se čine malo debeljuškasti sada, ali kao jačiji, mada mi se onaj vitkiji više izgledom sviđao, al ako ovaj bude bolji onda me briga za izgledBelji se Ko zna da li će i koreanci promijenit svoje ruho, ili će kupit nanosuit 1 od amera xD

The president of USA: "You see, Col. Kyong, we developed NS 2 so you can have this outdated crap for half the price, do we have a deal?"Namigiva

16 godina
neaktivan

Jedva čekam vidjeti novi engine u pokretu :D

15 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Možda se dogodi čudo pa bude optimiziran kako DiRT 2....

Capri
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
calypso kaže...
linuxjuzer kaže...

evo na steamu crysis +  crysis warhead = 20 eura

sniper only
15 godina
neaktivan
ljubo2mad kaže...
calypso kaže...
linuxjuzer kaže...

evo na steamu crysis +  crysis warhead = 20 eura

bas zbog steama se igre i dalje proizvode,jer steam stvarno zna cjene dobre dat

www.gamevirtual.tk Rezencije,novosti i gameplay!
15 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Ovako, možete li vi meni pomoć da ne otvaram novu temu? Problem je sa Crysisom, vidio sam na nekoj temi (neznam uopće kojoj, a danas sam to vidio) da netko ima problem sa Pop-upanjem objekata,vegetacije i slično. A igra na medium, ja igram na mješavini high-medium (više high nego medium) i isto mi se to događa. Igram na rezoluciji 1600x900 (max koju monitor može) Smijeh Koristim win 7 Ultimate 64x bit

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

postoji  li neka slicna igra kao crysis?

16 godina
neaktivan
đoni kaže...

postoji  li neka slicna igra kao crysis?

crysis warhead. hehe

možda farcry. stariji je, al ima veliku slobodu kretanja

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
16 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

ljudi naso sam ovo tojest kad po njima izlazi crysis 2.. neznam dal je neko stavio ovo ili tocan izlazak ali evo. http://www.gamestracker.com/crysis-2-release-date.htm

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Crysis 2 potvrđen!

Već je bilo mislim postano neko slično vrijeme, al nekako mi je jako čudno da igra izlazi za 12 dana a mi neznamo praktički ništa o njojNeodlučan

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Crysis 2 potvrđen!

To nemože biti točan datum.

Na EA stranici još nisu objavili.

Ne žvači dok jedeš (c) Doxy
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Već je bilo mislim postano neko slično vrijeme, al nekako mi je jako čudno da igra izlazi za 12 dana a mi neznamo praktički ništa o njojNeodlučan

USA-30.march.2010.-Znači 30.3.2010.

UK i EU- 25.june.2010.-Znači 25.5.2010.

Kak onda izlazi za 12 dana?Iznenađen

A bome i do kraja trečeg mjeseca ima podosta vremena za objavu igre.

Istina je oko nas,a laž još više.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice