pokrenem css odaberem de_dust2 pokrenem dođe mi do kraja i pise the memory could not be read
pomozite molim vas hvala unaprjed
pokrenem css odaberem de_dust2 pokrenem dođe mi do kraja i pise the memory could not be read
pomozite molim vas hvala unaprjed
uradio sam to nekoliko puta i opet nece
Jel original igra?
nije orginal
ta nonsteam verzija radi mi kod frenda a kod mene ne
itko?
Jesi briso i folder u PROGRAM FILES?
nisam
E onda probaj Reinstall i izbriši iz Program FIles i onda vidi jel radi.
neradi
Sam malo jel to samo na de_dust2 ??!! ili?
i na svim ostalim mapama
Neznam onda ako si deinstaliro,obriso folder iz Program filesa.
Neznam stvarno.
jos itko?
iko?
Izbriši je pomoću Revo Uninstallera
neradi
ima li koga?
JEL VIDIŠ DA NEZNAMO!!
JEL VIDIŠ DA NEZNAMO!!
hahahaha...dobar si IMVK...
ljudi jel moguće da niko nezna kako riješiti ovaj problem,evo i ja sam guglao i načitao se raznih foruma ali još ne nađoh riješenje...
Primjetio sam nešto zajedničko kod većine slučajeva a što je takođe slučaj i kod mene....igra CS 1.6 (bilo koja ver.),grafička Radeon 9600,najnoviji drajveri za grafu Ati catalist 10.2.....
Molio bih nekoga ko zna kako rijesiti ovaj problem da nam javi ali bez savjeta tipa probaj ovo probaj ono a nema iskustva sa ovim problemom.
Hvala puno !!!!
JEL VIDIŠ DA NEZNAMO!!
ljudi jel moguće da niko nezna kako riješiti ovaj problem,evo i ja sam guglao i načitao se raznih foruma ali još ne nađoh riješenje...
Primjetio sam nešto zajedničko kod većine slučajeva a što je takođe slučaj i kod mene....igra CS 1.6 (bilo koja ver.),grafička Radeon 9600,najnoviji drajveri za grafu Ati catalist 10.2.....
Molio bih nekoga ko zna kako rijesiti ovaj problem da nam javi ali bez savjeta tipa probaj ovo probaj ono a nema iskustva sa ovim problemom.
Hvala puno !!!!
kralj si!!!!!!!
Evo vam rjesenje koje 100% radi.
Kupite igru.
I nemojte mi sad samo udarit pricu kao nisi nam pomogao samo spamas ovo ono. Mozete se drat ko jarci, cinjenica je da igrate neke shit no steam verzije skinute s kojekakvih ruskih stranica.
Kupite igru, nije bas da kosta 100 eura pa igrajte.
JEL VIDIŠ DA NEZNAMO!!
Hvala puno !!!!
Hahahahaha..
takoder kad sam kod frenda instalirao yogurt igru CSS-a i ista poruka mi je dolazila nakon minutu igre i izbacilo me van.
onda sam kupio origigi i nisam vise imao takvih problema
Kupite igru.
I nemojte mi sad samo udarit pricu kao nisi nam pomogao samo spamas ovo ono. Mozete se drat ko jarci, cinjenica je da igrate neke shit no steam verzije skinute s kojekakvih ruskih stranica.
Evo sam sebi si rekao sta te spada...spamas i pravis se pametan bez veze..
Sto se ovog problema tice, nema nikakve veze da li je igra orig ili nije.. i ja imam isti problem sa igrom koja je na steamu, tj igra je original..
Kupite igru.
Evo sam sebi si rekao sta te spada...spamas i pravis se pametan bez veze..
Sto se ovog problema tice, nema nikakve veze da li je igra orig ili nije.. i ja imam isti problem sa igrom koja je na steamu, tj igra je original..
Onda je ocito instalacija te igre preko steama nesto prezahtjevno za tebe. Drzi se tetrisa.
Onda je ocito instalacija te igre preko steama nesto prezahtjevno za tebe. Drzi se tetrisa.
U pravu si..ja nesposoban, ti pamet kakve nema i prica gotova..
a sada dosta offtopica i pusti ljudima koji imaju rjesenje da ga podjele sa ostalima..
Ovako
counter-strike source\cstrike\maps udi fino tu i obrisi sve fajlove vezano za dd2 onda udi igru i nek skine mapu,e sad postoji prob posto je ta mapa unutar igre nije naknadno dodana nece se moci obrisati mozda
Ja sam to rijesio reinstalom igre ali moras registy pocistit
Da se nisi spajao na ove servere di ne mozes sa krekanom igrom:))