- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo nešto novo i divlje od mene. Imam ih još par za editat
Kao i prošli put, slobodno pišite kritike: šta ne valja, šta bi trebalo ubacit, šta bi trebalo izbacit, možda se nešto može bolje napravit...
Prošli put su neki rekli da je color correction bez veze pa evo sad je bez color correctiona
super sve odrađeno,samo bi volio ipajk da izbaciš Karamarka desno gore u kutu ili bar da promjeniš sliku kanala :D
bamblbi "bambi"
da vidimo sta si dobio :D *ili mozda....*
rip skin
Evo da je i mene posralo sa tim skinovima. Dropalo mi na cobbleu souvenir package odma za 27 eura prodo :D
Inace olof pojeo game t side prve 3 runde 12 0 0
tec 9 abuser
jel dropa i na ovim ruskim i b strimovima koji su isto esl ?
rip skin
13-14 vodili kreteni da bi spusili 2 najvaznije runde.
A onaj seronjaS kad treba pogodit zadnjih apr rundi nista >.<
Nek su ispali, zadnji skin na njima spusio.
Evo da je i mene posralo sa tim skinovima. Dropalo mi na cobbleu souvenir package odma za 27 eura prodo :D
Jesi li ti normalan da prodajes tako jeftino ahahahah :D
ja kupio danas 2 suvenira po 20-25 evra, prodao po 45, ty VOLVO <3
Da imam Steam Walleta, sad bi kupio bar 5 komada po 40€, i onda za mjesec dana prodavao za 70€ po komadu.
Jesi li ti normalan da prodajes tako jeftino ahahahah :D
ja kupio danas 2 suvenira po 20-25 evra, prodao po 45, ty VOLVO <3
neki padnu na 6 eura neki se dignu ne zelim se zajebavat pa sam prodo ...
Ja kupio jedan suvenir paket sa Dust 2 za 8€, prodao ga za 10€ + steam provizija, lahka 2€, eno ga sada samo 4-5€ košta
7-8 matcheva danas pregledao i niti jedan drop, stvarno mi se neda, i za dreamhack sam pregledao 10-ak matcheva, također bez dropova
kak se to gleda? nov sam na csgolounge..
tenks
Cobblestone vrijedi preko 40 evra, nikad ispod.
rip skin
13-14 vodili kreteni da bi spusili 2 najvaznije runde.
A onaj seronjaS kad treba pogodit zadnjih apr rundi nista >.<
Nek su ispali, zadnji skin na njima spusio.
Slažem se, zaslužili su izgubit. Igrali su tolko loše zadnje tri runde da je to nenormalno. Dođe im s boka, ne vide ga, opali spray sa m4 i ne ubije nikoga... Kennys rusha mid sa awpom i ide noscopat, wtf?
To nisam znao. Dakle cobble ako dobijem cuvam ? ostalo odmah prodajem ?
To nisam znao. Dakle cobble ako dobijem cuvam ? ostalo odmah prodajem ?
Najbolje bi bilo čuvat sve na neko duže vrijeme, ali ako ti se ne čeka, prvi dan prodaj ove česte mape tipa Mirage, Dust2, Nuke, Inferno, a Cobble u svakom slučaju čuvaš.
Ja ih uzeo za 25 eur maloprije *2 kom* od ljudi preko paypal/skrill-a, sacekacu negdje mjesec dana kad skoci na 60 evra i prodati ^^
A jeste se nabrijali ko da cete stvarno dobiti. Bude oko 1000 dropova po gejmu. A gledatelja bude od 250k do 500k (virtus pro vs c9 mislim da je bilo najvise dosad oko 550k).
Meni je prijatelj osvojio AWP skin vrijedan 12€ na dropu danas tako da...
A jeste se nabrijali ko da cete stvarno dobiti. Bude oko 1000 dropova po gejmu. A gledatelja bude od 250k do 500k (virtus pro vs c9 mislim da je bilo najvise dosad oko 550k).
ja sam dobio bas na tom gameu drop ali dode samo 2.5eura ali bolje ista nego nista
ja sam gledao svaki tournament dosad na kojem se dropalo nesto, na kompu mi je postavljen moj acc na twitchu i gameu; a na laptopu sam imao 2. acc i tamo mi je bio twitch za drugi acc i tek sam danas dobio 1 drop, nakon neznam ni sam kolko pogledanih matcheva...
vec sam bio izgubio svaku nadu u te dropove -.-
Jel mi mozete pojasnit te dropove na strimovima ne kuzim bas kak to funkcionira?
Jel mi mozete pojasnit te dropove na strimovima ne kuzim bas kak to funkcionira?
ako gledas preko steama (igre), netrebas nista raditi vec samo gledati mec i nakon svake runde imas sansu dobiti suvenir.
ako pak gledas preko browsera, onda moras imati racun na twitch.tv te ga povezati sa steamom. ukoliko to imas, mozes gledati ili ostaviti "upaljen" browser i tako se nadati necemu.
Za 30 rundi bude blizu 1%, na jednom matchu bilo malo više od 300k igrača a dalo 2999 dropova, što više rundi, više dropova
Ja malo obnovio inventory: http://steamcommunity.com/id/justskilled/inventory#730
Kad na esei naidjes na randomramba :D neprocjenjivo
http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/708528299103328171/5C01E90D60661EC0810DC028F9C2E6F7118BC3BF/