Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.386.871
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Otvoren je DM server sa Nuketown mapom.

e-Sport.hr DM |CS:GO| |Nuketown| by kgb-hosting.com

217.26.75.26:28028

Više o serveru u ovoj temi.

Btw. Što kažete na okupljanje u petak navečer.

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 22:27 (Vapor).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
Ja sam za slobodan sam ali samo do 22h pa moram u nocnu :-(
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan

Novi sam u CS, i neke stvari mi nisu jasne, pošto nema aim na nekim puškama(na vecini...), nije mi jasno kako neki ljudi samo najednom, izviriš i odma te skine, i to te fino pogodi u glavu, dobije headshot sa AK-47(ili M4), i tako sam najednom, ja probam, al nikako, jučer sam je tek kupio i prvi dan sam imao kd ratio 0.85, a danas sam pao na 82 killa zaostatka sa KD ratio 0.792, igrao sam na nekom dm serveru i samo tak me skidaju, ili sam se pojave ispred mene i odma headshot, čuo sam da je CS 1.6 bio prepun hakera, CSS isto, pa me zanima dali je to tako i ovdje, i dali je ovaj moj slučaj vezan za hakere ili neke teške pro igrače^^ I ako može par savjeta i neki hrvatski server gdje ima ekipe, i aktivnih admina naravno! :D

Sniping is my job.

0 0 hvala 0
15 godina
Kad puknes 1 metak koji ide tamo gdje nisanis 3sec treba da se puska smiri za isto inace metci odu iznad zato prvi gadaj u glavu pa spustaj nisan prema dolje uglavnom ako nikad nisi igrao niti jedan cs onda se moras naviknuti!
15 godina
neaktivan

Pro igrači većinski. Da se prepoznat pravi igrač i haker.

Drži nišan uvijek u visini glave i onda te nitko neće iznenadit.

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Schima kaže...

Novi sam u CS, i neke stvari mi nisu jasne, pošto nema aim na nekim puškama(na vecini...), nije mi jasno kako neki ljudi samo najednom, izviriš i odma te skine, i to te fino pogodi u glavu, dobije headshot sa AK-47(ili M4), i tako sam najednom, ja probam, al nikako, jučer sam je tek kupio i prvi dan sam imao kd ratio 0.85, a danas sam pao na 82 killa zaostatka sa KD ratio 0.792, igrao sam na nekom dm serveru i samo tak me skidaju, ili sam se pojave ispred mene i odma headshot, čuo sam da je CS 1.6 bio prepun hakera, CSS isto, pa me zanima dali je to tako i ovdje, i dali je ovaj moj slučaj vezan za hakere ili neke teške pro igrače^^ I ako može par savjeta i neki hrvatski server gdje ima ekipe, i aktivnih admina naravno! :D

Globalni prosječni skill u CS igrača je općenito dosta visok u usporedbi s većinom drugih igara i to je za nove igrače vrlo negostoljubivo okružje.

To je posebno izraženo na DM serverima jer tamo ljudi odlaze vježbat baš taj aim koji te iznenađuje i ako su neki "medium" skill i trenutno ufurani to ti se može činiti kao druga galaksija.

Naravno, ako nastaviš igrati kad tad ćeš i ti rasturat. {#}

Što se tiče cheatera u CS-ovima, to je bilo posebno izraženo na piratskim (non-steam) serverima koji su nažalost uvijek bili dominantni na našim prostorima. Kad god sam ja igro (naravno na bilo kojem normalnom i organiziranom serveru) čitere se skužilo i banalo u roku odmah i uopće nisu bili neka česta pojava.

Welcome my son...
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 18:23 (zv'jer2).
15 godina

tako je na zgubidanima i ako naleti koji brzo je permanentno banan a vise nema potrebe za piratskom igrom kad je bezobrazno jeftina!

12 godina
neaktivan

Ma ja igram Battlefield od 7. godine, i navikao sam tamo na aim i tako sve i pogotovo na taktički način igranja, CoD ne mogu smislit(taj run and gun način igranja), a CoD "dječurlija" se navukla na BF i sad nama tamo sole pamet, nije ništa kao prije, BF3 je propast upravo zbog toga svega, ništa nije od igrica kao prije. {#} Sad čekam novi BF, a do tad polako BFBC2 i CS:GO!

Kad sam vidio ovaj novi CS, primjetio sam da je to isto taktička igra, ali nema aim i onda sam ga probao dok je bio F2P za vikend, i svidio mi se, i prekjučer sam ga kupio i sad fino uživam, samo je problem što sam novi igrač pa još neznam ništa o tome, samo učim polako, gledam tips na internetu, razrađujem taktiku {#}i tako :)
Sve u svemu igra je jako zabavna, Valve uvijek napravi nešto dobro, i ovaj put me pogotovo iznenadio :D

U PM mi pošaljite useraname od steam-a, pa da zaigramo zajedno {#}

Sniping is my job.

3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav, kupio sa cs:go prije par dana pa me zanima dali imam kakav mod gdje mi se ne mjenja puška a instantno se stvaram?

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

Pozdrav, kupio sa cs:go prije par dana pa me zanima dali imam kakav mod gdje mi se ne mjenja puška a instantno se stvaram?

Hvala!

Iz mog vrlo kratkog iskustva, to može biti DM na nekim serverima gdje biraš naoružanje i onda upišeš guns u chat i stisnes "3" da ti svaku rundu bude isto ;)

Sniping is my job.
12 godina
neaktivan

[center]Prvi Counter Strike Global Offensive Deathmatch server na Balkanu.

Dodajte ga u favourite,

uđite malo da se pucamo.

193.104.68.115:27020[/center]

Naslovna Naslovna

0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 22:04 (kralj16996).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
kralj16996 kaže...

Dodajte ga u favourite,

uđite malo da se pucamo.

Nije prvi, ali jr trenutno jedini koji radi.

Dok ne riješimo probleme sa hostingom jedini ste.

http://www.gametracker.rs/server_info/217.26.75.26:28028/?attempt=1

Pingu ;)
12 godina
neaktivan
Vapor kaže...
kralj16996 kaže...

Dodajte ga u favourite,

uđite malo da se pucamo.

Nije prvi, ali jr trenutno jedini koji radi.

Dok ne riješimo probleme sa hostingom jedini ste.

http://www.gametracker.rs/server_info/217.26.75.26:28028/?attempt=1

{#} evo ti smajli protiv uroka 

12 godina
neaktivan

Dajem Counter-Strike 1.6 + Source za cs:global offensive
Neko da se zamjeni 

0 0 hvala 0
14 godina

Jel se može kako ingame podesiti hotkeyse za kupovanje oružja?

Npr da jednom tipkom kupim oružje i armor.

Drugim set bombi.

Trećom drugi set bombi.

itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jel ima kakvih hrvatskih servera na kojima se igra ? Vidim na gametrackeru da baš i nema, ali što ja znam, možda su hostani u Njemačkoj ili negdje...

steam:hcplankton

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Keops kaže...

Jel ima kakvih hrvatskih servera na kojima se igra ? Vidim na gametrackeru da baš i nema, ali što ja znam, možda su hostani u Njemačkoj ili negdje...

Jedino Zgubidani imaju igrača, i to tek od oko 13h pa ujutro do jedno 3,4h, budu puni non stop za to vrijeme.

Hrvatskih servera nema, ja sam bio napravio ali nemoguća misija ga je napunit jer nema toliko igrača na balkanu koji igraju GO, a ovi šta igraju su na Zgubidanima

193.104.68.116:27015

Pingu ;)
15 godina
Zgubidani su puni jel se igraci sa css-a kao i ja prebacili tamo! Osobno nisam puno igro dok oni nisu server napravili jedino arms race :-)
14 godina

Ma znam za zgubidane, igram na njima, ali ipak me zanima ako ima jos koji domaci server jer mi je pak bolje da imam na listi par servera koje mogu joinat,a ne uvijek isti.

A u vezi nedostatka ljudi, nemam što reći, kriza je i očito je problem izdvojit par eura za igru, radije se igraju f2p igre. Malo sam razočaran time, očekivao sam da će na ovom CS-u bit dosta više igrača.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Keops kaže...

Ma znam za zgubidane, igram na njima, ali ipak me zanima ako ima jos koji domaci server jer mi je pak bolje da imam na listi par servera koje mogu joinat,a ne uvijek isti.

A u vezi nedostatka ljudi, nemam što reći, kriza je i očito je problem izdvojit par eura za igru, radije se igraju f2p igre. Malo sam razočaran time, očekivao sam da će na ovom CS-u bit dosta više igrača.

Kod nas je popularan 1.6 jer se može pokrenit na svakom PCu i uz to je besplatan.

Čim nešto moraš kupit odma nastaje skepticizam, pogotovo na ovim prostorima gdje gameri uopće neznaju da se igre mogu kupit.

Pingu ;)
14 godina
Vapor kaže...
Keops kaže...

Kod nas je popularan 1.6 jer se može pokrenit na svakom PCu i uz to je besplatan.

Čim nešto moraš kupit odma nastaje skepticizam, pogotovo na ovim prostorima gdje gameri uopće neznaju da se igre mogu kupit.

Što je 1.6 još popularan ? Pa to sam igrao prije 4 godine i mislio sam da je zastarjelo :D

15 godina
neaktivan

HR serveri, njih 2,3,4, puni po cijeli dan

Pingu ;)
17 godina
Vapor kaže...

Say what?

Welcome my son...
15 godina
Hoce reci da se moze igrat piratski! Ako je par eura prepreka za igru onda nemojte nista igrat...
17 godina

Ma meni je to sramota kad netko ne moze izdovjiti stino para za neku igri npr do 100 kn 150kn a naprimjer djeca do(17) god i ovak i onako vecinom sve stvari koje zele dobiju od roditelja pa zasto onda im ne bi kupili igru koja je dosla jadnih 35 kn a igrat se moze godinama.... onda ovi koji npr rade i stariji su od 18 a i dalje bi zejeli free i priatske a izalaze svaki vikend pusi se malboro i trose pare na stvari koje im prakticki ne trebaju.... 1 kutija malbora i 1 piva manje i evo ti cs:go kada je bio na popustu... pa mislim znam da se neki nece slozit vjerojatno sa ovim... ali mene bi bilo sram kad bi postavio pitanje da li se moze ova igrat besplatno a time mislim piratski... a da je kostala 35 kn a ni sad ne kosta nista vise nego 70kn

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 22:50 (Frenkyca).
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ako netko prodaje key i zeli u zmajenu dotu 2 neka javi :D

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 6 hvala 0
14 godina

Može li mi netko izlistati koji balkanski server?

Imao sam Zgubidane i Balkan Mafia (koji u zadnjevrijeme prazan).

Na Zgubidanima stavili neke djetinjaste zvukove iz Unreal Tournamente koje ne mogu podnijeti pa tražim neku alternativu za server sada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tigerija kaže...

Može li mi netko izlistati koji balkanski server?

Imao sam Zgubidane i Balkan Mafia (koji u zadnjevrijeme prazan).

Na Zgubidanima stavili neke djetinjaste zvukove iz Unreal Tournamente koje ne mogu podnijeti pa tražim neku alternativu za server sada.

Te zvukove mozes ugasiti utipkas u chat isettings i pisat ce ti i samo stavis off ili disable tako nesto... te imas kad se spojis na server ona prva stranica kad stines okej procitaj pravila servera sve ti tamo pise

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice