Neka se jave svi koji igraju css !!! i steam!!!
Neka se jave svi koji igraju css !!! i steam!!!
Zašto?
pa da zajedno igramo !! lol
e jel zna neko od vas gdje kupit steam za css?
e jel zna neko od vas gdje kupit steam za css?
Steam je besplatan, skines ga sa www.steampowered.com stranice, a ako si mislio gdje ima za kupiti CS:S to takodjer imas na toj stranici
bio je nedavno css preko stema, nesto sitno para..mislim par eura...sada je 15 :)
To je vjerovatno bio za vrijeme Božića
E ljudi imam jedan problem.Uđem u CS:S i pise mi na ekranu out of frekvency sto da radim molim pomozite mi
Oprostite sto sam necromancer no imam vaznu obavijest!
CS:S beta je vani i pomocu ovoga je mozete skinuti prek Steam-a:
steam://install/260
I to je to! Jos nisam probao samu igru, tek mi se skida no trebalo bi podrzavati achievementse npr. kao TF2.
EDIT: Popunjeno!
Jel se moze skinut CSS Beta bez originalnog CSS-a? Ja hocu ali nigdje nema!
Oprostite sto sam necromancer no imam vaznu obavijest!
CS:S beta je vani i pomocu ovoga je mozete skinuti prek Steam-a:
steam://install/260
I to je to! Jos nisam probao samu igru, tek mi se skida no trebalo bi podrzavati achievementse npr. kao TF2.
EDIT: Popunjeno!
Stavio sam skidat, jedva čekam.
EDIT: Popunjeno :(
@fico_1504: Mislim da se ne može nigdje skinuti beta za nonsteam CSS jer se beta skida samo sa Steam servera.
A što lažete...
ako nelažete onda stavite sliku sa vašim imenom ili vodeo !!!
dali to znaci da ce poispravljati MASU bugova koji su u css kad beta bude gotova? ( nakon nekoliko godina veliki patch?)
može neko malo više pojasniti kaj ta beta predstavlja?
može neko malo više pojasniti kaj ta beta predstavlja?
testiranje novih fičr-a :D
inace se veselim konacno jednom postenom patchu ali moram priznati i da sam ocekivao i neki upgrade css-a na noviji source engine
Evo moj fbg :D
Tipa kliknem na server, load ekran se vidi 1 sec pa se vrati natrag na popis servera..
To mi se dešava na nekim domaćim serverima, dok se na neke strane spajam ok...
Na serveru vidim da ljudi igraju, ali se ne mogu connectat...
Probao sam obrisati pa ponovno downloadat i instalirati sa Steam-a i opet isto..
Help enione?
Tipa kliknem na server, load ekran se vidi 1 sec pa se vrati natrag na popis servera..
Probao sam obrisati pa ponovno downloadat i instalirati sa Steam-a i opet isto..
Help enione?
Mislim da je to zbog toga što je dosta naših servera crackirano, ni meni se neće spojiti na Shabane dok na BIH Bosna server hoće.
Help enione?
Mislim da je to zbog toga što je dosta naših servera crackirano, ni meni se neće spojiti na Shabane dok na BIH Bosna server hoće.
Da, bit će zbog toga.. Ni ja se ne mogu spojiti na Shabane, Ludnicu..
Valjda će se riješiti...
Čemu hvaljenje ?
Čemu hvaljenje ?
Nije hvaljenje, nego sam mislio da če još neki igrači css-a staviti svoj fbg, a ono nitko,
izgleda da svi imaju pi***ske verzije :(
ili pak nežele da se sazna to su :(
Meni danas radili Shabani...
Izlgeda da nema više nonsteam igrača.
Bilo bi lijepo kad bi svatko stavio servere na kojim igra..
ja imam problema nemogu se konektat... a i malo servera mi promadje... nekih 30-ak.. ako i uspijem upast samo stoji ekran i nemogu nis.. napise error in connection.. lol.. sve sruge igre mi rade ok online.. samo css jebhe
ja imam problema nemogu se konektat... a i malo servera mi promadje... nekih 30-ak.. ako i uspijem upast samo stoji ekran i nemogu nis.. napise error in connection.. lol.. sve sruge igre mi rade ok online.. samo css jebhe
jesi probao reinstalirati? meni nekad nadje dosta a nekad malo servera (latency <100, Europe, is not pw protected, anti-cheat secure), kako kad
Da li je jos nekome HDR ukljucen svaki puta dok pokrenete CSS?
Čemu hvaljenje ?
Nije hvaljenje, nego sam mislio da če još neki igrači css-a staviti svoj fbg, a ono nitko,
izgleda da svi imaju pi***ske verzije :(
ili pak nežele da se sazna to su :(
Ma ne brini...evo moj : http://www.finalbattleground.com/css/profile/Kordy/
Meni danas radili Shabani...
Izlgeda da nema više nonsteam igrača.
I bolje da ih nema....kupujte CS:S jer je opet popust..koliko sam vidio 66% off
EDIT:uff dupli post...sry