Condition Zero Multiplayer

poruka: 9
|
čitano: 2.435
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Condition Zero

Kako da pokrenem counter strike Condition Zero na internetu, na kojem serveru, kako, molim vas pomozite??

E8500, EP45-DS3, HD4870 GS, DDR 4GB, Corsair TX650, WD 640GB, T220
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ako nemas original onda se mozes pozdraviti od igranja preko interneta. ne postoji nikakav crack, patch ili bilo koji drugi nacin

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Condition Zero Multiplayer

Je li moze neki drugi ne mora biti Condition Zero(taj imam instaliran)?

17 godina

igraj 1.6 i source

Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

1.6 moze, ok hvala

17 godina
neaktivan

neznam dal se uopce koja Valve-ova igra moze igrati preko interneta ako nije original

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AA-d00d kaže...

neznam dal se uopce koja Valve-ova igra moze igrati preko interneta ako nije original

Ja igram CS 1.6 i Source naravno na non steamu al ipak igram, ima dosta servera i ovako, šta će mi orginal.
Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
17 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
AA-d00d kaže...

Ja igram CS 1.6 i Source naravno na non steamu al ipak igram, ima dosta servera i ovako, šta će mi orginal.

ja imam original ali sam takodjer igrao na crackanim i prednosti originala nad piratom su dovoljno velike da se kupi original:

1) cim izadje patch odmah ga skines i instaliras dok za piraticu niti nema patcheva nego trebas cekati dok ne crackaju novu verziju

2) cheateri = nesto najiritantnije. na crackanim serverima ih ima pun k... sto je dovoljno da ti pokvari cijelu igru. ruku na srce jave se i na VAC (valve anti cheat) serverima ali pravda je postena pa ti doticni cheateri se mogu pozdraviti od igranja na ogromnom broju servera
17 godina

Ja igram samo na vac-u, nema šanse bez njega, ima bar jedno 50-ak non steam servera s vacom za css možda i više, doista da se zabavim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice