CoD4 server zaključana tema

poruka: 138
|
čitano: 45.999
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
CoD4 server

Da pojasnimo neke stvari.Zasto mislite da PB ne detektira cheatere? Dali ste kada zaigrali na GW ili PB streamanom server? Ocito da niste i sada svi misle da je MP pun cheatera.To je na neki nacin i tocno ali na CRACKANIM serverima ne orginalima.Ako i citer udje na orginalan server sa najnovijim cheatom vjerujte mi on leti u roku 20 sec van.Tada mu se automatski bana PB_guid i on vise nikako nemoze uci ni na jedan drugi orginalan server jedino sa novim CD-keyem(orginalom ofc).Tocka.

Sto se tice lvl-a 55.Najbolje odes na neki DM server i tamo se ispucavas par dana.Najbrzi nacin za lvl 55,ali ponekad ces naletjet i na servere koji sadrze mod zvan PRO MOD.To je najigraniji mod jer podize FrameRate,ogranicava svaki team po jedan sniper(ili dva),nema perkova(osim par komada koje ovaj i onak nemozete iskljucivati) i jos dosta stvari ali najvaznija je da su svi prvi level.Tako da ako mene pitas ja nebi ni levelao vec igrao samo na serverima koji sadrze PRO MOD.

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 21:18 (ukay1000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: CoD4 server
ukay1000 kaže...

Zasto mislite da PB ne detektira cheatere?

Nažalost, ne mislim, nego znam. PB ne kicka sve cheatere jer postoje cheatovi koje PB ne može detektirati. I da, ja govorim o crackiranim public serverima, nemam baš pretjerano novaca da si kupujem original CoD4.

Za sve koji prate (i vole) Prison Break: http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
16 godina
neaktivan
CoD4 server

Da ja pitam.... Nije vezno uz Server al je uz CoD4...

Imo sam od TEK9 mazarinija cfg i na njemu je bilo napravljeno da kada se stisne * da se server reconnecta....

Zanima me kako da si to napravim jer mi sa njegovim cfg-om jako lagga, a sa mojim je oke....

Fala

http://www.bug.hr/forum/topic/samogradnja/moj-prvi-case-mod/24920.aspx // Temperature na kompu mi poludile... :S
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Prison Breaker kaže...
ukay1000 kaže...

Nažalost, ne mislim, nego znam. PB ne kicka sve cheatere jer postoje cheatovi koje PB ne može detektirati. I da, ja govorim o crackiranim public serverima, nemam baš pretjerano novaca da si kupujem original CoD4.

Nemas pretjerano novaca da si kupis orginal? 150 kuna je previse novaca? Siguran sam da 5x vise potrosis vikendima vani. Kupi si orginal i sve tvoje muke po igranju ce nestati.

17 godina
protjeran
CoD4 server

kupnja originala te ne spašava od čitera i ostale gamadi...u istoj mjeri ih imas i na org serverima...smao trebaš bolje pogledati, a o mutavim njubovima i klincima da ne pričam...

tamo je ekipa jos gora, razmaženi poljaci i ostala gamad kupuju cheateve koji nisu na pb listi...tipovi daju pare za čiteve...nikad ih se ne otkrije...

prejadno

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
Prison Breaker kaže...
ukay1000 kaže...

Nemas pretjerano novaca da si kupis orginal? 150 kuna je previse novaca? Siguran sam da 5x vise potrosis vikendima vani. Kupi si orginal i sve tvoje muke po igranju ce nestati.

Evo ovo je ono što nikako ne volim, netko mi sudi a ne znam ni kakav sam. Ja vikendima vrlo rijetko izlazim, a kad izlazim ne potrosim ni duplo od ove tvoje cifre. I da se razumijemo, ja nemam nikakvih muka s igranjem, samo kazem da u zadnje vrijeme postoji gomila cheatera na serverima.

www.prisonbreaker.bloger.hr/
17 godina
Prison Breaker kaže...
ukay1000 kaže...
Prison Breaker kaže...
ukay1000 kaže...

Evo ovo je ono što nikako ne volim, netko mi sudi a ne znam ni kakav sam. Ja vikendima vrlo rijetko izlazim, a kad izlazim ne potrosim ni duplo od ove tvoje cifre. I da se razumijemo, ja nemam nikakvih muka s igranjem, samo kazem da u zadnje vrijeme postoji gomila cheatera na serverima.

Ajmo se onda dogovoriti jedan dan kada cete imati slobodnog vremena da odigramo malo na orginalnim serverima cod2 ili cod4(nebitno) da mi pokazes te citere.Moze? Neznam gdje sam ti sudio,samo sam konstatirao da kada bi svi(ne samo ti) ustedili novaca za ono sto volite(npr ostanes jedan vikend doma),a volite se igrat,nebi imali muke po piratima.Ja igram CoD zadnjih 6 godina,od jedinice tako da znam kaj pricam.Nema citera na orginalu,a ako se i desi koji on je sankcioniran u kratkom roku(citaj:u nekoliko sekundi).

Trop kaže...

Imo sam od TEK9 mazarinija cfg i na njemu je bilo napravljeno da kada se stisne * da se server reconnecta....

Zanima me kako da si to napravim jer mi sa njegovim cfg-om jako lagga, a sa mojim je oke....

Fala

On ima podesene pakete na 100 plus duplicira ih bar 4 ili pet puta.Za tako nesto ti treba min 10 megabitna veza.Zato ti je ping veci.Smanjit mozes da ukucas u konzoli /cl_maxpackets 60 i /r_packetdup 0

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2009 11:49 (ukay1000).
16 godina
moderator
system kaže...
Trop kaže...

Meni i treba samo server do 8 igraca za war-eve...... Dal bi mogo postat sliku postavki rutera i portova???

EDIT: ajd mi naposlaji pm od linka te stranice da vidim jer ja imam isto JeDaN lInk....

ev ovo je moj ruter speed touch 780WL
"EDIT: ajd mi naposlaji pm od linka te stranice da vidim jer ja imam isto JeDaN lInk...."
ovo ne kužim, meni se obračaš ili... sry ak sam te krivo shvatio napiši ponovo
samo reci ak trebaš pomoč ak odlućiš praviti servar...

Daj mi reci sto treba na prvoj slici a sto na drugoj:

2 2
17 godina
neaktivan
Trop kaže...

Fala

eSuba mazarini ...?

no to da napravis ukucas u konzolu /bind * "reconnect"

Be NooB To Be Cool...
16 godina
neaktivan
pirat kaže...
system kaže...
Trop kaže...

Meni i treba samo server do 8 igraca za war-eve...... Dal bi mogo postat sliku postavki rutera i portova???

EDIT: ajd mi naposlaji pm od linka te stranice da vidim jer ja imam isto JeDaN lInk....

ev ovo je moj ruter speed touch 780WL
"EDIT: ajd mi naposlaji pm od linka te stranice da vidim jer ja imam isto JeDaN lInk...."
ovo ne kužim, meni se obračaš ili... sry ak sam te krivo shvatio napiši ponovo
samo reci ak trebaš pomoč ak odlućiš praviti servar...

Daj mi reci sto treba na prvoj slici a sto na drugoj:

na prvoj stisni manual entery of port maps a na drugoj ovako:

pod protocol odaberi UDP pod port range i  translate to napiši 28960 ostalo ostavi prazno i stisni add

sada opet pod protocol odaberi UDP pod port rang i translate to napiši 20800 ostalo opet ostavi prazno i stisni add

i sad još jednom isti taj postupak znaći odabereš pod protocol UDP pod port rang i translate to napiši 20810

ovako bi trebao napraviti samo ponoviš taj postupak tri puta al s drugaćijim brojevima

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 7:48 (system).
17 godina
neaktivan
CoD4 server

misim da je ova tema prikladna za pitanje.

jel mi neko može molim vas dati server nekog dobrog cr****nog servera koji je SD only, non-HC obavezno i po mogućnosti bez puno čitera.

hvala.

šta gledaš u ovaj potpis, rađe zuri u sunce ili tako nešto
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

jel mi neko može molim vas dati server nekog dobrog cr****nog servera koji je SD only, non-HC obavezno i po mogućnosti bez puno čitera.

hvala.

ako misliš na ip server onda evo... ja na njemu igram i ima dosta dobrih igrača, a za čitere nezz jer čiteri mogu doči na svaki server... evo ip

78.24.9.139:29290

15 godina
protjeran

hvala.

vrjeme je da napravis xfire

Evo ide nevjesta preljepa je zaista
15 godina
neaktivan
fabijan654321 kaže...

Amen

Excuse the phun.
17 godina
neaktivan
fabijan654321 kaže...

hvala.

OMG. Viče 

imam xfire već faking 2 godine! uopće ne razumijem po čemu si ti zaključio da nemam xfire, opće mi nejde u glavu!

i amenja se u crkvi lol.

šta gledaš u ovaj potpis, rađe zuri u sunce ili tako nešto
15 godina
neaktivan

Probaj na Xfireu otić pod Servers>All>Call of Duty 4: Modern Warfare, ubaciš par filtera i voila. Ili odeš ovdje http://justfuckinggoogleit.com/

Excuse the phun.
17 godina
neaktivan
CoD4 server
Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
fabijan654321 kaže...

hvala.

OMG. Viče 

imam xfire već faking 2 godine! uopće ne razumijem po čemu si ti zaključio da nemam xfire, opće mi nejde u glavu!

i amenja se u crkvi lol.

pa xfire ti nade sve servere, ukljucujuci i krekirane za cod4, pa posto se ti neznas s njim sluzit po tome sam zakljucio da nemas xf

Evo ide nevjesta preljepa je zaista
16 godina
CoD4 server

poz ekipo imam cod4 tj zelim napravit cod4  server pokusavao sam ali nikako mi se server nece pojavit online!!

help pls stvarno mi treba!

imam xf pa me dodajte ako ocete. XF username: domeee2

pls pomoc!

Koja je razlika izmedu ludnice i skole? - Broj Telefona
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DommY kaže...

poz ekipo imam cod4 tj zelim napravit cod4  server pokusavao sam ali nikako mi se server nece pojavit online!!

pls pomoc!

jesi napravio portove bez toga nist

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
16 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Da pojasnimo neke stvari.Zasto mislite da PB ne detektira cheatere? Dali ste kada zaigrali na GW ili PB streamanom server? Ocito da niste i sada svi misle da je MP pun cheatera.To je na neki nacin i tocno ali na CRACKANIM serverima ne orginalima.Ako i citer udje na orginalan server sa najnovijim cheatom vjerujte mi on leti u roku 20 sec van.Tada mu se automatski bana PB_guid i on vise nikako nemoze uci ni na jedan drugi orginalan server jedino sa novim CD-keyem(orginalom ofc).Tocka.

Sto se tice lvl-a 55.Najbolje odes na neki DM server i tamo se ispucavas par dana.Najbrzi nacin za lvl 55,ali ponekad ces naletjet i na servere koji sadrze mod zvan PRO MOD.To je najigraniji mod jer podize FrameRate,ogranicava svaki team po jedan sniper(ili dva),nema perkova(osim par komada koje ovaj i onak nemozete iskljucivati) i jos dosta stvari ali najvaznija je da su svi prvi level.Tako da ako mene pitas ja nebi ni levelao vec igrao samo na serverima koji sadrze PRO MOD.

Varas se,,ima perkova samo ih nebiras ti jer su vec izabrani sa svakom klasom :D tako da se zna :D

Paty
16 godina
neaktivan

Za cod 4 server  ne izgleda jednostavno ,,ali poslje bude.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=351992

Eto tu sve piše :D,,ako hoće neko crackani server neka iw3mp.exe skine sa neta.Ili cu mu ga ja poslat ;D

Paty
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2009 5:42 (vice).
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
DommY kaže...

pls pomoc!

jesam ocito, ali neradi, nisam siguran za portove dal sam dobro namjestio!!

helpajteee ko  zna!

16 godina
protjeran
DommY kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...
DommY kaže...

pls pomoc!

jesam ocito, ali neradi, nisam siguran za portove dal sam dobro namjestio!!

helpajteee ko  zna!

pa kad budes siguran onda idemo dalje a ne nesto drugo rjesavat ako su portovi problem 

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
16 godina
neaktivan

pa gore sam ti dao link O.o

Paty
16 godina
vice kaže...

pa gore sam ti dao link O.o

da ali nece mi, napravio sam sve!!!

mozete mi vi probat napavit ako ocete perko team viewera :S

adajte me ko ima xf: domeee2

16 godina
neaktivan

Dodao sam te pa cemo probat :D

Paty
16 godina
neaktivan

Dodao sam te pa cemo probat :D

Meni server isto nece jer imam d-linkov ruter pa jednostavno ne zeli na net a lan server mogu napravit kad stavim svoju ip adresu 192.168.1.50:28960 :D

Paty
16 godina
CoD4 server

jel zna neko stavit promod na server za cod4??

xf:domeee2

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DommY kaže...

jel zna neko stavit promod na server za cod4??

xf:domeee2

u target od ikone pomoču koje pokrečeš server staviš na kraju svega ovo +set fs_game mods/ i onda napišeš na kraju koji mod. npr: "C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\iw3mp1.exe" +set dedicated 2 +set sv_punkbuster 1 +exec dedicated.cfg +map_rotate +set fs_game mods/promodlive

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice