CoD4 server zaključana tema

poruka: 138
|
čitano: 46.020
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
CoD4 server

Dal mi moze netko pomoc???? Pa sta nitko nije iznajmio server i stavljo crack na njega????????? Dajte ljudi..............

Btw, dal se ovo smatra piratstvom????

Asus M2N-XE, Asus HD 4550, DDR2 2GB, AMD Athlon 64 X2 5200- 2 X 2,9GHz, HDD 500GB MSN: trop_sr50@iamcrazy.in Xfire: xelicax Clan: Cro_Elite
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: CoD4 server
tnakir kaže...
system kaže...
tnakir kaže...

Dobro, sta se tice IP adrese to se da rijesiti preko DynDns-a... Znaci sa osnovnim paketom mogu bez laga igrat 4-tvorica igraca... Mislim iskoristit jednu kantu u firmi, imamo optiku 10Mbit upload i download... To bi bilo malo bolje rijesenje.

mene zanima to s IP adresom jer mi svakih 24 sata server promjeni IP jel se to kak može riješiti
ja imam 256kbit/s i bez problema mi drži osam igrača nema lagga i sve je u redu (danas ču stavit 10 da vidim oče li izdržati a da nema lagga)
 http://www.dyndns.com/services/dns/dyndns/

tu si kreiras account i napravis npr

mojcod4server.dyndns.com

i onda kad se ovi tvoji pajdasi idu kacit na tebe, netrebas im davat IP adresu nego se kace

/connect mojcod4server.dynds.com:28960

i to je to...
 kreirao sam account ali neznam što dalje kak di treba otici ili stisnuti kako bi napravio taj "mojcod4server.dyndns.com" može pomoć?
17 godina
CoD4 server

Evo ovak: kad se loginaš, odeš na ono My Services, gore desno odmah ispod korisničkog imena ti je. Kad to otvori, pod Host Services odabereš Add Hostname. Staviš šta želiš, odabreš ime, domenu, kod ip adress stisneš ono Use auto detect IP... i stisneš Create Host. Nakon što ti otvori novu stranicu, stisneš Next i nakon toga Activate Services i to je to. Malo pričekaš dok updatea adrese i više ne moraš koristit /connect xxx.xxx.xxx.xxx nego /connect primjer.dyndns.org il tak nešt. Jel dovoljno jasno ovo? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD4 server

Ajd da samo ja pitam..... ovo /connect primjer.dyndns.org to pisemo u konzolu ili????

Asus M2N-XE, Asus HD 4550, DDR2 2GB, AMD Athlon 64 X2 5200- 2 X 2,9GHz, HDD 500GB MSN: trop_sr50@iamcrazy.in Xfire: xelicax Clan: Cro_Elite
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da to napises u consolu. ev i ja sam to napravio sebi i zbilja radi.

16 godina
neaktivan
CoD4 server

Pa sta nitko ne zna dal se moze u iznajmljeni server ubacit crack???????????????????  :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD4 server

jel zna neko kako da stavim pass na svoj server jer kad idemo igrat warove neke budale dođu pa ih moram kickat. hvala

x-fire: jebigaa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD4 server

Ako imas Cod Rcon Tool vrlo jednostavno je stavit pass...... Otvoris crt i odes pod general i pise ti ja mislim, ne znam tocno napamet Private Slots Pass...... Uglavnom, odmah iznad ili isped njega se spominje rcon pass......

Asus M2N-XE, Asus HD 4550, DDR2 2GB, AMD Athlon 64 X2 5200- 2 X 2,9GHz, HDD 500GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD4 server

ja isto imam taj d-link i isto nisam mogo napraviti server!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xrobix kaže...

ev riješio sam to s pass, a što se tiče d-linka ja sam kod jednog frenda uspio sve napravit i otvorit portove al nisam znao napravit na kraju "save and reboot" tako da nam ništa nije vredilo otvaranje portova i svega ostalog jer router nije spremio postavke opcijom "save and reboot"
16 godina
neaktivan
system kaže...
xrobix kaže...

ev riješio sam to s pass, a što se tiče d-linka ja sam kod jednog frenda uspio sve napravit i otvorit portove al nisam znao napravit na kraju "save and reboot" tako da nam ništa nije vredilo otvaranje portova i svega ostalog jer router nije spremio postavke opcijom "save and reboot"
 To smo i kod mene isto pokusavali, pa nas je to mucilo..... Ja ga resetiram i onda mi se sve izbrise.....
Asus M2N-XE, Asus HD 4550, DDR2 2GB, AMD Athlon 64 X2 5200- 2 X 2,9GHz, HDD 500GB
16 godina
neaktivan
CoD4 server

jel zna neko kako se stavlja neki mod na server npr. promod4final, ... bio bih zahvalan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD4 server

Ja mislim da ide ovako:

1. nadi i skini mod sa weba...

2. taj mod stavi tamo di ti je instal cod sa kojega podizes server u mapu Mods

3. onda klikni na ikonu s kojom podizes server i pod Target dodaj: +set fs_savepath D:\UserFiles\K9091\GameServers\TC40782681305036527516154\ +set dedicated 2 +set net_ip 194.116.187.182 +set net_port 28960 +set sv_maxclients 10 +set -to ti je samo za promod4final

Naravno, umjesto ovoga IP-a, stavi svoj....

Ako ti nece, onda probaj bez ovoga podcrtanoga ili probaj nesto iskombinirat od ovoga....

Nisam 100% siguran, ali probaj pa reci dal ti hoce....

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2009 11:19 (Trop).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
CoD4 server

ja sam isto napravio homemade server krekani ima rotation na manje mape i radi ko podmazan Smijeh

ako me nema spavam
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni server radi ko švicarski sat stavio sam na 10 igrača i redi bez lagga al mene zanima kako staviti mod. ono što je trop napisao nije upalilo na žalost. ima ko kakvih ideja. e da još nešt pitam jel se kak može napraviti voice chat bilo bi dobro ak se može da kad igramo warove nemoramo pisat neg sam kažemo preko mic.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2009 22:05 (system).
16 godina
neaktivan
system kaže...

meni server radi ko švicarski sat stavio sam na 10 igrača i redi bez lagga al mene zanima kako staviti mod. ono što je trop napisao nije upalilo na žalost. ima ko kakvih ideja. e da još nešt pitam jel se kak može napraviti voice chat bilo bi dobro ak se može da kad igramo warove nemoramo pisat neg sam kažemo preko mic.

To mozes i preko xfire-a..... Jednomstavo si napravis grupu i udu igracki koji igraju war s tobom( tvoj tim) i normalno pricate..... Tako sam i ja sa frendovima.....
16 godina
neaktivan
CoD4 server

I ja sam se mucim oko pravljenja servera zbog mog rutera koji ne dozvoljava nikakve portove iako ih se moze napravit, pa ako tko ima Zyxel p-660hw i uspjelo mu je napraviti server neka mi se javi na xf: betames. Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoD4 server

ok, kupio sam server od gameservers.com i nesvidja mi se bas ping. nasao sam drugi, bolji host i sad bih htio prodat server prijateljima iz razred. oni nemaju org key i moram im crackat server. kako? mozda zamjenit iw3mp.exe multiplayer crack za onaj koji imam na serveru? ako nije tako ili je slicno molim vas odgovorite.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD4 server

Meni su hosatali iz diabolic-server i ja sam im reko da nemam org key i oni su mi nabacili crack.... Tako da ti nemogu pomoc....

SE IPSUM VINCERE PULCHERRIMA RES EST.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD4 server

ovako kao što sam več prije u ovoj temi rekao napravio sam server za cod4 na svom kompu i sad me zanima KAKO STAVITI NEKI MOD NA NJEGA tipa "promod4final, promod3 ili promodlive". molim vas recite tražio sam na netu ali ništa.pls

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoD4 server

neka mi se javi netko tko je digo cod4 server na D-LINKu DSL 584-T (ja sam probao svakakve sheme al nista,sve u route modu,sa i bez dhcpa,sa dmz,sa  Upnp,stavio sam no-ip onu adresu,otvorio portove naravno )

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoD4 server

jel itko zna neki cod4 old school server(po mogućnosti hrvatski). neka napiše ip, ma što više podataka.

tenk ju.

edit: jel ko može pomoći oko izrade cod4 servera? ono za router ne kužim...

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2009 13:19 (djdomi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD4 server

Pozdrav,

mene zanima može li se na serveru onesposobiti cheat-evi, npr. kada uđe netko sa cheatom da mu ne radi ( da su svi isti ). možda je glupo pitanje al nisam nikad koristio cheateve pa ne znam.

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kompa kaže...

Pozdrav,

mene zanima može li se na serveru onesposobiti cheat-evi, npr. kada uđe netko sa cheatom da mu ne radi ( da su svi isti ). možda je glupo pitanje al nisam nikad koristio cheateve pa ne znam.

Hvala

za onesposobljavanja citeva služi PunkBuster ali stalno dolaze novi citevi koje PunkBuster nemože detektirati tako da je moguče da na serveru s PB ima citera. ja sam upravo na svom serveru jucer banno dva citera. doticni su imali Wallhack

evo screenshot:

16 godina
neaktivan
CoD4 server

onda je moje pitanje, kako ga uloviti? vidim li ja to ako oni koriste cheat?

na mukama sam, jer imam osjecaj da me vidi di god da se pojavim. Nije moj server, ali da mogu izbjec cheatre napravio bih svoj server. Na našem lokalnom serveru mislim da nitko ne vara, ali nisam siguran.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD4 server

Uključiš killcam tako da možeš vidjeti svaki puta kad te netko ubije. I lijepo pratiš, ako te netko jednom sumnjivo ubije nemoj ga odmah kickati jer ima i onih koji imaju sreće (pucaju na blef), a ima i onih koji dugo igraju pa znaju otrpilike gdje se tko nalazi. No zato ga pratiš više puta, jer jednom će se sigurno razotkrit ako ima Wallhack.

A i ako gadno sumnjaš na nekoga samo napraviš PunkPuster SS i onda vidiš što on vidi, dakle, vidiš da li ima Wallhack ili ne, dakako, to mogu samo admini servera, barem koliko sam ja upućen.

Također, imaš sada Wallhackova koji uklanjaju dim, dakle ne samo da osoba koji koristi WH vidi kroz zidove nego uopće ne vidim dim. Tako da ako te netko ubije kroz dim a nema šanse da te prije toga vidio on ima u većini slučajeva Wallhack.

Uglavnom, u zadnje vrijeme je prisutan ogroman broj cheatera. Ja igram isključivo na HC (Hardcore) serverima, a znam samo za neke HC servere tako da i kad naletim na cheatera na serveru mogu samo šutit i igrat, kad baš ne poznajem mnogo HC servera pa nemam baš gdje ni otići. A admini su na nekim serverima toliko bahati da mi ni ne vrijedi ništa reći, a još sam se više zabezeknuo kada sam vidio da admini nekih servera promijene nick, uključe cheat i igraju, završe uvjerljivo prvi, a kad im netko kaže da su cheateri odmah taj netko dobije kick. I ondi su admini servera ljudi koji imaju skill, eh, kakvo je to doba naletilo.

Srećom, ove jeseni dolazi MW2, pa ćemo moći neko vrijeme igrati u miru dok se cheatovi ne razviju. Jer ispočetka u CoD4 MP nisi nigdje mogao naći cheatera, a sada, kako vrijeme odmiče, sve ih je više i više...

Za sve koji prate (i vole) Prison Break: http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a nis onda cekat jesen, sta drugo...

17 godina
Prison Breaker kaže...

Srećom, ove jeseni dolazi MW2, pa ćemo moći neko vrijeme igrati u miru dok se cheatovi ne razviju. Jer ispočetka u CoD4 MP nisi nigdje mogao naći cheatera, a sada, kako vrijeme odmiče, sve ih je više i više...

Ma sjecam se da je sve bilo ok nekih mjesec dana od izlaska CoD4 dok nije dosao "Mombot" plus zvuci iz Unreala, e to je bila strava...

"Headshooot by Mombot" - Frajer udje sa Saw na server od 30 slotova i odmah svi napuste, nije se moglo igrati.

Daj Boze da makar mjesec dana odmorimo od cheatera kad dodje MW2...

There are three sides of an arguement -- your side, my side and the right side...
17 godina
neaktivan
CoD4 server

Ja sam nedavno poceo igrati cod4 u mp, pa me zanima koji je najbrzi nacin da dodjem do 55 levela? Jel ima neki server na kojem dobijem vise bodova za kill, ili tako nesto? Ili dal mozda znate neke noobovske servere?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice