Zanima me ima li iko kakav hack za cod4, a da ga pb nemože skužitić?
Jos jedno pitanje ima li kakva sansa da kickam nekog iako nije moj server? Jer neki varaju a pb ih ne izbaci,pa sam mislio ja to napraviti.
Jos jedno pitanje ima li kakva sansa da kickam nekog iako nije moj server? Jer neki varaju a pb ih ne izbaci,pa sam mislio ja to napraviti.
Zelis varati,a ne zelis da drugi varaju.Svaka cast!
Zelis varati,a ne zelis da drugi varaju.Svaka cast!
Uzmeš svoj server i hostaš pa onda kickaš koga god želiš !Ali naravmo ti bi lakšim putem!Ne postoji to što ti tražiš!
Mislim da uvijek imaš onaj call vote kojim možeš voteati da se nekog kicka.
E jbg, onda svoj server, ima kakav besplatan server?
@crystal-tamo nema gore admina, nikad ga nisam vidio,a votao sam ali ništa
Mislim da uvijek imaš onaj call vote kojim možeš voteati da se nekog kicka.
No to mislim da si ga besplatno napravim! Ima koja stranica ili što?
kakvi hackovi jesi normalan mogao bi te sad prijaviti nevolim kad netko vara a nemoj ni ti jel nevidim koliki ti je uzitak igrat igru sa citem di gledas krozi zidove
kakvi hackovi jesi normalan mogao bi te sad prijaviti nevolim kad netko vara a nemoj ni ti jel nevidim koliki ti je uzitak igrat igru sa citem di gledas krozi zidove
Ma ne pravite se svi posteni pol vas ga ovdje ima hack ja ih znam 10 minimalno,zato budite
sto ste ne se praviti posten ako to niste.
Dajte neku stranicu za pravljenje besplatnog servera.
Pa odes u Multiplayer -> Start New Server -> Podesis postavke i kliknes "Start". Drugog besplatnog nacina nema. Tj. ima ako imas pristup nekoj ustanovi koja ima 10-100Mbit net i tamo postavis svoj komp da bude server.
Ili jednostavno odes na drugi server gdje nema chitera i igras (ako imas original cdkey, ako nemas, onda kupi original).
Varanje u MP-u je samo pokazatelj kakav je igrač čovjek i igrač, a ako baš hoćeš, besplatnog NEMA. Košta. Mombot.co.uk
Varanje u MP-u je samo pokazatelj kakav je igrač čovjek i igrač, a ako baš hoćeš, besplatnog NEMA. Košta. Mombot.co.uk

evo ovako sve ti kosta noobaro jedna.......sta ce tebi cheat nebi ti ni aimbot pomogao tako da ostavi se coravog posla ne cheataju svi odi na neki drugi server gdje nema cheatera...i za ovo bi trebao dobiti zuti karton.....(neznam jeli si ga jos dobio)
Cheatere na Goli otok!!!
Vi ne čitate sto ja pisem mene muci to sto drugi cjitaju pa, sam pitao dali ima šanse da ih kickam ali nema osim svoga servera. A na drugi nacin nebrem osim da ja imam chit pa da mu pokazem kak je meni. Mutavci, jedino pirat kuzi neke stavri, a ostali se pravite postenjacine.
ili daj pare ili si sam napravi cheat
a osim call vote moze se i kikat sa /pb_kick *
moras vas više upisat pb_kick i onda lik ode ...... weee
moras vas više upisat pb_kick i onda lik ode ...... weee
evo tutorijal kako napraviti server za cod4:
1.) Korak...(najteži korak)
U ovom koraku morate namjestiti da Vaš router tj. modem forwardira određene portove koji će služiti za Vaš server. I morate provjeriti dali Vaš firewall propušta Call of duty 4 na internet tj. da ga ne blokira.
Kako forwardirati router pogledajte ovdje (http://portforward.com/routers.htm) na toj stranici je popis svih mogućih routera i kako ih forwardirati.
Svoj router morate forwardirati na sljedeće portove...
Ako ste napravili sve gore navedeno onda ste prošli najteži korak, svaka čast.
2.) Korak...(Config)
U ovom koraku moramo napraviti tzv. config tj. fajl iz kojeg Vaš server čita postavke, varijable...
Ako neznate sami napraviti taj config ja sam Vam napravio jedan odlični u kojem ima sve. Možete ga skinuti ovdje (http://www.flegma.biz/myfiles/dedicated.cfg) Spremite ga desnim klikom>Save as>i spremite ga u Main mapu u Vašem CoD4 folderu. I editirajte ga tako da izmjenite neke varijable...
Po defaultu to je C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\main
3.) Korak...(Još malo i gotovi smo...)
Sada morate napraviti Shortcut na Vašem desktopu.
Odite u Vašu cod4 mapu i imate jedan fajl koji se zove iw3mp.exe (ne iw3sp.exe!!!) Kliknite desni klik na iw3mp.exe i kliknite na Send to>Desktop (Create Shortcut) Sada imate shortcut na Desktopu i preimenujte ga u recimo Server.
Sada kliknite desni klik na taj shortcut odnosno Server i kliknite Properties.
I pojavit će Vam se ovakav prozor
Sada imate kao što vidite polje Target u kojem morate unjeti sljedeći kod (sa navodnicima i svime kako piše) “C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\iw3mp.exe” +set dedicated 2 +set sv_punkbuster 1 +exec dedicated.cfg +map_rotate
Kliknite Apply prvo kliknemo Apply pa da vidimo jer imamo neku grešku il ne, ako Vam ne javi nikakvu grešku onda kliknite Ok.
Zatim pokrenete taj Server...
Nakon toga će Vam se pojaviti ovakav ekran, zapravo nešto slično (to se zove konzola) I nemojte misliti da su ovi Warning i to da nešto ne valja, to je normalno!
To je to Vaš server je online!!!
4.) Korak...(IP Vašeg servera)
Sada se sigurno pitate kako se spojiti na server. IP Vašeg servera možete vidjeti ovdje (http://www.flegma.biz/myfiles/ip-servera.php) To je IP Vašeg servera znači oni svi brojevi uključujuči i ono na kraju :28960 bez tog na kraju se nije moguće spojiti na server.
skinuto sa: link
A jel to besplatno?
Kad smo već kod čitova, jel moguće nekako povećeti level u mp, prije sam bio 55, nakon reinstalacije prokletog windowsa sam opet prvi, ne da mi se opet mučit za normalnu pušku...