CoD4 ili CS

poruka: 9
|
čitano: 5.003
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
CoD4 ili CS

ovako zanima me da bi dokazao jednom n0*bu da je CoD4 ima bolju grafiku od bilo kojeg CS i da ga vise hrvata igra pa onda onaj ko igra CoD4 ili mu se cini bolji nek lajkaju ovu poruku a onu suprotnog misljenja nek dislajkaju

7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD4 ili CS

evo par slika da usporedim grafiku

Counter Strike grafika pre los-a po meni, koliko znam nema nikakav movie cfg za cs tako da evo sa trenutno najboljom grafikom.

Call Of Duty 4 igra sa pre dobrom grafikom ovo je movie cfg(konfiguracija) znaci grafika se penje do maximuma.

Cs slika zamucena Cs slika zamucena
Cod4 grafika pre lijepa Cod4 grafika pre lijepa
MB: Intel iQ45 CPU: Intel Core 2 Duo E8200 RAM: 2x2Gb DDR2 800 Corsair HDD: 500 Gb Seagate Baracuda GRAFA: Vga Gainward nVidia 9800GT/1024m SALJEM POZIVNICE ZA LOCKERZ SAMO DAJTE MAIL NA PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
CoD4 ili CS

CCC

Za volanom guja a u krevetu oluja!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD4 ili CS

Pa Call of Duty 4 naravno...ja neznam koji je smisao ove teme XD

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,5.42 ghz,4 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf. Windows 7 64 bit

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD4 ili CS

evo ja sam lijepo usporedio tako da i totalni noob moze vidit razliku

MB: Intel iQ45 CPU: Intel Core 2 Duo E8200 RAM: 2x2Gb DDR2 800 Corsair HDD: 500 Gb Seagate Baracuda GRAFA: Vga Gainward nVidia 9800GT/1024m SALJEM POZIVNICE ZA LOCKERZ SAMO DAJTE MAIL NA PM
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CoD4 ili CS

css se ne moze usporedjivati ni s cod1 kamoli s cod4 ... 

xFire: rebelsy

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: CoD4 ili CS

pa kaj ne vidis kaj pise gore( da dokazem n*oobu da je CoD 4 bolji xD)

17 godina
neaktivan
RE: CoD4 ili CS
HeateX kaže...

evo ja sam lijepo usporedio tako da i totalni noob moze vidit razliku

1. Ono ti nije movie cfg za cod4 očito nikad nisi vidio movie cfg nit znas sta je to pa nepričaj gluposti.

2. CS je stara igra tako da grafiku nemozes uspoređivat s igrom koja izašla prije 3 godine.

3.COD 4 ima bolju grafiku, ali nije igranija od CS-a, mozda u hrvatskoj al MOŽDA...

4. Inače u svijetu ti se igra više CS to je vjerovatno najigraniji FPS, dok cod je prolazna igra igra se 4-5 godina i dojadi.

5. Koliko znam i CS:S ima movie cfg.

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1
16 godina
neaktivan
CoD4 ili CS

oprosti ali ti neznas sta govoris ovo je movie cfg zato jer sam ja to slikao sa svojim movie cfg -om

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice