Da pocmem!
Instalirao sam CoD2 prije otprilike 3-4 dana da bi mogao igrati ga na internetu,i sve mi je normalon radilo.
Instaliram patch 1.3 i krenem igrati na MP sve ok radi FPS lock na 125 i nepada nikako,dabi nakon dva dana pao na svega 30-tak FPS.
Odem geldati u postavke dali je sve normalno namisteno,ono netaknuto,ja samnjim rezoluciju na 800x600 povjavi mi se ovaj problem!
[IMG]http://www.imagesforme.com/out.php/i674483_DirectXproblem.bmp[/IMG]
Shvatio sam da je problem u DirectX-u,ali prije ovakvih problema nikada nisam imao!
Onda sam otisao na stranicu od MicroSofta da skinem novi update za DirectX ali bezuspjesno!!!
I da jos par stvari napomenem,javlja mi se stranica od TechHelp iz CoD2
i moja konfiguracija:
Radeon X550
Procesor AMD Sempron 2x1.8GHz
i maticna ASUS M2V Series VIA K8t890 chipset.
Upiši "dxdiag" u Start>Run i probaj se igrati sa postavkama ili probaj reinstalirati CoD.
možda novi driveri za grafu?
A jesi updejtao DirectX? Skini sa sluzbenih MS stranica.
Mozda si slucajno u graf. opcijama prebacio na dx9 renderiranje?
Tako je i meni isto bilo. Igra san cod i taman kad me krenilo s 400h crkne windows. Instaliran ja windows ponovo i na codu iman 30 fps-a za poludit. Taman san triba u klan uć. Ovako san prista igrat cod2.
Ne,Namisteno mi je na DirectX 7.Sve mi je normalno dok neudem na neki server!!
Da ti nisi neki hack trazi pa pokupio virus(salim se)
Skini si bolji cfg
to ti je ja mislim zato jer cod2 ne podrzava tvoju graficku evo pogledaj listu koje podrzava
Supported Video cards:NVIDIA GeForce 5200,6600,6800,7800 ATI Radeon 9600,9650,9700,9800,x600,x800,x850,x1600
to ti je ja mislim zato jer cod2 ne podrzava tvoju graficku evo pogledaj listu koje podrzava
Supported Video cards:NVIDIA GeForce 5200,6600,6800,7800 ATI Radeon 9600,9650,9700,9800,x600,x800,x850,x1600
Podržava 100% ja san igra i vatalo mi je piko 150 fps-a imamo istu grafičku. Ali kad san reinstalira windows imamo isti problem . Meni vata jedva 20 fps-a i sve mutno.
Mozda su vam ipak bili stari ati dravjeri bolji
Da pocmem!
Instalirao sam CoD2 prije otprilike 3-4 dana da bi mogao igrati ga na internetu,i sve mi je normalon radilo.
Instaliram patch 1.3 i krenem igrati na MP sve ok radi FPS lock na 125 i nepada nikako,dabi nakon dva dana pao na svega 30-tak FPS.
Odem geldati u postavke dali je sve normalno namisteno,ono netaknuto,ja samnjim rezoluciju na 800x600 povjavi mi se ovaj problem!
[IMG]http://www.imagesforme.com/out.php/i674483_DirectXproblem.bmp[/IMG]
Shvatio sam da je problem u DirectX-u,ali prije ovakvih problema nikada nisam imao!
Onda sam otisao na stranicu od MicroSofta da skinem novi update za DirectX ali bezuspjesno!!!
I da jos par stvari napomenem,javlja mi se stranica od TechHelp iz CoD2
i moja konfiguracija:
Radeon X550
Procesor AMD Sempron 2x1.8GHz
i maticna ASUS M2V Series VIA K8t890 chipset.
Nije mi jasno par stvari u tvom postu. Kako može da radi sve ok na 125 pa onda spadne na 30 i ne miče?
Nisam nešto upoznat sa serijama procesora, ali mislim da ne postoji dvojezgreni AMD Sempron. Možda griješim, ali...
Radeon X550 je za današnje pojmove veoma slaba grafička kartica i ne čudi me 30 fps..
Sempron 1.8 Ghz je slab procesor...
Koliko memorije imaš?
Bez obzira na sve ovo probaj sljedeće:
- stavi preporučene drivere od ATI-ja Driveri
- napravi update DirectX-a, mada onaj koji dolazi sa igrom je sasvim ok za CoD2
- skini cfg. datoteku i zamjeni originalnu cfg. datoteku sa ovom za poboljšanje performansi, mada će igra izgledati ružno u većini slučajeva, evo ti link od pro configa poznatijih timova u CoD2 pa sebi odaberi jedan. Ja sam probao Danzig i YockYitch...
Igraj na DirectX 7, sa što manje detalja ako nećeš stavljati cfg. datoteke drugih igrača, te rezoluciju smanji na prihvatljivu da bi osigurao što veći fps.
Kako ne kontaš boxer. Lik ima problem ko i ja. Meni je vuklo na prosječno 150 fps-a i kad san reinstalira windows palo je i meni na 20/30. (imamo istu grafu). i grafa je sasvim dobra za cod2
Moja TEMA
Kako ne kontaš boxer. Lik ima problem ko i ja. Meni je vuklo na prosječno 150 fps-a i kad san reinstalira windows palo je i meni na 20/30. (imamo istu grafu). i grafa je sasvim dobra za cod2
Moja TEMA
To je veoma čudno.... Provjerite temperature grafičke kartice,možda se pregrijava.
Probaj ove gore savjete možda pomogne...
Ali meni se to desi kada udem na bilo koji server!!!
Imam 512 ram.
Trenutacno mi je veci FPS na CoD4 nego na CoD2
probaj upisati u konzolu /r_multigpu 1 i /r_drawdecals 0
Iden ja probat ponovo instalirat cod i stavit starije drivere za grafu(na njima san prije igra i sve je dobro bilo dok nisan stavia nove).
A koji su novi?xD
Daj mi link ako imas di se nalaze samo novi driveri za X550 graficku karticu.
Evo riješia san ja svoj problem i fps mi se vratia na 120-150. Instalira san drivere za grafu i kompletni directx s linkova poviše(nisan ih instalira nakon reinstalacije windowsa). I nakon toga mi je ostalo isto i onda san nabavia RegistryBooster/SpeedUpMyPC/DriveScanner, naime ti programi skeniraju komp i skinu ti automatski drivere koji fale(to mi je instaliralo drivere za monitor i neke za grafu(novije) i nakon toga je sve radilo super.
ja imam problem na cod2
na win xp fps mi je isao 140
instalirao sam win7 i fps mi ide lockan na 75 ili pucao ili gledao u nebo iako je com_maxfps 250
u cemu je tu problem
isti je cfg kao na win xp
hitno bi trebao pomoc. imam dosta star komp ( oko 3g) komponente: 1x 1gb ddr2 1x 512 ddr2, amd athlon +3000 1.8, zotac geforce gt220 1gb sddr2 i na cod2 imam jedva 100 fpsa a sa bratovim procom (amd athlon +5200 2x 2.7) sam ima 250 beton. dok igram u fps pokazivacu mi pise: 100 (50-250-1) sto sam cuo da je prvo ukupan fps, drugo fps generiran od snage procesora a trece stoji beton 250 sto bi bila grafa ovo cetvrto mislim da je konekcija al nebitno mene brine cpu kako bi mogao povecati bez kupnje novog cpu-a mozda ako neko zna nekakvu komandu za smanjenje opterecenosti proca ili nesto slicno...i da htjeo bi nadodati da nije bitna rezolucija mogu mjenjati rezoluciju, aa, dx, texture a fps ostaje isti .....
MOLIM POMOC!!!
nema rijesenja...64 bitni sustav ti automatski smanjuje fps...neznan zasto al tako je svima...
150 FPS je cisto dovoljno osim ako ne planiravas jump-at i to...
Nego jesi li instalirao 64-bitne drivere?
ja dugo trazin rijesenje...nisan nasa...i pitaj tog frenda jeli ima win 64 bit ili 32 bit os...da nije slucajno falia...ako nades rijesenje javi...ovdi na temu