COD - World At War CO-OP

poruka: 8
|
čitano: 1.386
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
COD - World At War CO-OP

Jel postoji kakva sansa da se co-op mod igra preko hamachia sa frendovima ako nemamo original igru.

Svi imamo hamachi i medjusobno se pospajamo, ali nikako da na netu nadjem nekakvo rjesenje koje bi mi pomoglo, tj da se medjusobno nadjemo u igri i igramo zajedno???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD - World At War CO-OP

ne znam da li je moguće. googlaj malo pa saznaj odgovor.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
COD - World At War CO-OP

Preko xfirea nađete cracked server,uđete i good luck

0 0 hvala 0
17 godina
COD - World At War CO-OP

Da li je netko probao igrati Co-op i kako to izgleda? Osmijeh vidio sam po netu malo trailere ali to nije to hehe!

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: COD - World At War CO-OP

izgleda pre ludo !!!

Ukrcas frendove i kompletan singleplayer ispocetka sa njima igras, stavite tezinu na najvise, jer je inace lagano i rokaj !!!

Interesantnije je samim time sto se i medjusobno natjeravate tko ce biti bolji u pojedinoj misiji, uglavnom sjajno, bar meni !!!

MP je crap, samo natjeravanje, ali ovo je sasvim nova dimenzija cod-a  !!!

17 godina
neaktivan
COD - World At War CO-OP

Trebaš da bi igrao crackfix server jedan cracked server patch(fixed exe) za to. Znam jer ja igram tako. Znam gdje skinuti samo nisam siguran je li mi dozvoljeno to postati ovdje(iako je stranica legalna, valjda)..Ako to smijem ovdje napisati odnosno dati link recite mi tako i stavit ću.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: COD - World At War CO-OP
gameburnworld
P4 HT 2,8 @ 3,2 1GB RAM 6600GT 128MB 500/900 @ 564/1164 Maxtor 160GB ATA
17 godina
neaktivan
COD - World At War CO-OP

gamecopyworld.com.....imaš tamo private server crack...imaš za lan i za normalni net...sad ako ideš preko hamachia onda onaj za lan uzmi...odnosno uzmi oba jer su to dva različita .exe-a

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice