Cod 4 mp (ajmo igrat) zaključana tema

poruka: 21
|
čitano: 2.584
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Cod 4 mp (ajmo igrat)

ljudi ajmo igrat cod 4.. IP adresa od servera je 192.168.1.21:28960  

ajd što brže da se okupimo pa da malo nabacimo koju rundu

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Cod 4 mp (ajmo igrat)
bigboy98 kaže...

ljudi ajmo igrat cod 4.. IP adresa od servera je 192.168.1.21:28960  

ajd što brže da se okupimo pa da malo nabacimo koju rundu

lolwut?!? 192.168.x.x je lokalna ip adresa

http://en.wikipedia.org/wiki/IP_address

Pogledaj pravi IP na

www.whatismyipaddress.com

I otvori UDP port 28960 kako bi se drugi mogli spojit

14 godina
neaktivan
Cod 4 mp (ajmo igrat)

93.138.151.82

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cod 4 mp (ajmo igrat)

Ajmo ne{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
6 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cod 4 mp (ajmo igrat)

ja nisam reko da morate nego da idemo ako netko hoče

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bigboy98 kaže...

ja nisam reko da morate nego da idemo ako netko hoče

Nisi me skuzio,napisao sam ajmo ne zato sto je to lokalna IP adresa{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
14 godina
neaktivan

aha..pa onda tak reci..daj mi pokažite kak to napravit ja samo ovo vidim kaj mi piše

Your IP address Is: 93.138.151.82

14 godina
neaktivan
Cod 4 mp (ajmo igrat)

192.168.1.21:28960

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bigboy98 kaže...

aha..pa onda tak reci..daj mi pokažite kak to napravit ja samo ovo vidim kaj mi piše

Your IP address Is: 93.138.151.82

Napisao sam ti i u PP-u, još uvijek ti fali port.

Stavio si. 

Čekaj, nisi valjda napravio server u LAN-u i mislio da ti se možemo pridružiti? Lol, bar ne bez hamachija.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Sent from my Desire.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 20:14 (AlienWare1).
14 godina
neaktivan
Cod 4 mp (ajmo igrat)

ajd onda vi napravit plz... neznam zake neče... radim sve ko onaj lik sa youtube.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cod 4 mp (ajmo igrat)

i stavil sam INTERNET....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cod 4 mp (ajmo igrat)

Mani se corava posla,nije valjda da ti je skupo cca 50-80 kuna za 12 slotova? Nekuzim zasto neki radi svoje servere pored ovak jeftinih servera a dobrih sa rconom i ostalim glupostima,shvatio bi te da si to rekao prije 2 godine kada su bili skupi ,ali sada bas i ne.Em bi lagalo,em ak maknes konzolu u kojoj si napravio server i sve ode vrit  i drugih dosta stvari.

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Fake_Alert kaže...

Mani se corava posla,nije valjda da ti je skupo cca 50-80 kuna za 12 slotova? Nekuzim zasto neki radi svoje servere pored ovak jeftinih servera a dobrih sa rconom i ostalim glupostima,shvatio bi te da si to rekao prije 2 godine kada su bili skupi ,ali sada bas i ne.Em bi lagalo,em ak maknes konzolu u kojoj si napravio server i sve ode vrit  i drugih dosta stvari.

Sve je to zbog bandwidtha, jer se ipak prenosi 3gb (mape) za svaku instalaciju servera.

16 godina
lrx kaže...
Fake_Alert kaže...

Sve je to zbog bandwidtha, jer se ipak prenosi 3gb (mape) za svaku instalaciju servera.

Trazis dlaku u jajetu,sta ti je tesko tad ispod 100 kuna za nekoliko (cca 12) slotova mjesec dana pa igraj do mile volje? Ili se zahebavat sa home made lagging serverima? tj serverom.

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
14 godina
protjeran
Cod 4 mp (ajmo igrat)

sta znaci PunkBuster?

Daj coveku jednu ribu; nahranio si ga za 1 DAN. Nauci coveka da peca; nahranio si ga za CEO ZIVOT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lovac na pankere :p googlaj malo nece ti ruke otpast.
14 godina
protjeran
N3N0 kaže...

EROR  unable to intialize punklbuster . punklbuster is disabled.EXIT

Daj coveku jednu ribu; nahranio si ga za 1 DAN. Nauci coveka da peca; nahranio si ga za CEO ZIVOT.
14 godina
protjeran
maki753 kaže...
N3N0 kaže...

EROR  unable to intialize punklbuster . punklbuster is disabled.EXIT

to mi  ispise kad hocu da udjem u  neki server

14 godina
protjeran
Cod 4 mp (ajmo igrat)

HELP!! udjem lepo u igru multiplayer i ispise mi ; EROR unable to intialize punklbuster . punklbuster is disabled.EXIT ja pritisnem exit i skoci mi menu za muliplayer udjem u join game .I tamo imam puno servera i kad udjem neki ispise mi; you must enable punklbuster on the client to connect a punklbuster enabled server enable puklbuster and connect yes /no. A kod udjem u neki drugi server ispise ERROR key cod is in not valid i. i sad pomozite treba mi taj key cod??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

moras instalirat punkbuster i key ti nevalja kad nemas orginal verziju,kupi key i nece bit frke ili igraj na krekanim serverima.

darkness is my friend
14 godina
neaktivan
Cod 4 mp (ajmo igrat)

el hočete dat neku Ip adresu da idemo igrat..jer ja rikavam od dosadee..nemam kaj delat.. :(

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice