Cod 4 LAN

poruka: 6
|
čitano: 3.306
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Cod 4 LAN

Pozz svima,želio bi igrati cod4 preko lan tj. da spojim dva kompa i ja i brat da se napucavamo...Smijeh dali se to može i dali mi može netko objasniti kako to napraviti...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Cod 4 LAN
mario12 kaže...

Pozz svima,želio bi igrati cod4 preko lan tj. da spojim dva kompa i ja i brat da se napucavamo...Smijeh dali se to može i dali mi može netko objasniti kako to napraviti...

umreži dva kompa ujdi u igru napravi dedicated lan server i neka brat joina isto tako ujde u igru server izabere gore lan ne internet i to je to

15 godina
neaktivan
Cod 4 LAN

kako napraviti server,tražio sam po netu al ništa konkretno nisam našao...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Cod 4 LAN
mario12 kaže...

kako napraviti server,tražio sam po netu al ništa konkretno nisam našao...

spoji sa LAN kabelom, idi u igru, create new server, sve normalno, ugasi PB, i nek ti buraz ugasi PB i join game, LAN, i voila

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
Cod 4 LAN
uđi u start new server,onda ga pokrene i izbaci te iz igre opet udji i stisni join game.Sa drugim pc udi u igru i ako ne mozes join onda u glavnom izborniku stisni ¸¨(onaj botun livo od 1) i napisi connect ip(ip od pc koji je server) pogledaj ga u run upisi cmd i zatim ipconfig pa ce ti pisati.Meni je npr connect 192.168.1.3
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+, MMX,3DNow(2 CPUs), ~2.6GHz 3584MB RAM 500 GB Total,NVIDIA GeForce 8600 GTS Windows XP Professional Service Pack 3
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cod 4 LAN

hvala svima na pomoći

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice