Can you run it i ghz

poruka: 16
|
čitano: 3.261
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Can you run it i ghz

imam pitanje.naime kada odem da na can you run it i npr. na igru cod world at war pokazuje mi da mi raučunar ne podržava tu igru,a ja ju igram na najvišoj konfiguraciji.CYRI pokazuje da ja imam 2.8 ghz a ustvari imam dual core 2.8.kako popraviti taj problem

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Can you run it i ghz

Nevjeruj tome :)

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Can you run it i ghz

znači nije pouzdano to

16 godina
neaktivan
Can you run it i ghz

Ma najbolje ti je inst i probati :)

Meni je dosta igrica tvrdio da nemoze a idu na high .

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fraxon kaže...

znači nije pouzdano to

pouzdano je ko i yugo 45 star 15 god sa prijeđenih 200.000 km

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
15 godina
neaktivan
Can you run it i ghz

"CYRI pokazuje da ja imam 2.8 ghz a ustvari imam dual core 2.8.kako popraviti taj problem"

To je zato sto CYRI ne prepoznaje dosta procesora.

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Can you run it i ghz

Nedaj bože samo da si shebo koju iglicu na procu možda ti zato pokazuje samo jednu jezgru neznam stvarno(na mom procu je savijena jedna bila al sam je uspio ispravit i to sa strahom da nepukne)!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fraxon kaže...

CYRI pokazuje da ja imam 2.8 ghz a ustvari imam dual core 2.8.kako popraviti taj problem

što se toga tiče...imaš 2.8 ghz i pokazuje 2.8 ghz, di je tu problem? pa to je ok

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
17 godina
neaktivan

nevalja ti can you run it.com(nekad za duplo slaze),........najbolje ti je na forum da napises svoj PC i napises igru koju zelis igrati, i pitas za  misljnje nase da li ces moci igrati tu igru

14 godina
neaktivan
Can you run it i ghz

Evo da se ubacim htio sam pitat jel mogu sa Intel Pentium 4 (3.00 GHz) procesorom i nekom novijom grafičkom igrat dobre igrice kao npr. CoD 7 ili Shogun 2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
bounty123 kaže...

Evo da se ubacim htio sam pitat jel mogu sa Intel Pentium 4 (3.00 GHz) procesorom i nekom novijom grafičkom igrat dobre igrice kao npr. CoD 7 ili Shogun 2?

To ti je dosta star procesor, ima jednu jezgru, probaj nabavit neki barem dvojezgreni, ako ne i 4 jezgre. Bolje ti je imat prosječan procesor + prosječnu grafičku nego sranje procesor i odličnu grafičku.

Do what you want cause a pirate is free.
17 godina
Can you run it i ghz

To je najgluplji i najnepouzdaniji site kojeg sam u svom zivotu vidio, probao/testao, koristio.... kako god

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Može neka preporuka?

15 godina
neaktivan
upravo ti je sirka dao preporuku i slazem se sa njim,procesor je stvarno star trebao bi kupiti barem core2duo ako nemaš puno para.
I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
16 godina
bounty123 kaže...

Može neka preporuka?

Jednostavno pogledaš koji dvojezgreni procesori mogu na tvoju matičnu i uzmeš neki jeftiniji, ovisi koliko imaš para na raspolaganju.

Do what you want cause a pirate is free.
16 godina
Can you run it i ghz

Evo on je meni bas dobar sajt... Sve mi je dobro reko... Mozda zato sto imam neki jadni 1 core procesor is PC star 5 godina,

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice