imam pitanje.naime kada odem da na can you run it i npr. na igru cod world at war pokazuje mi da mi raučunar ne podržava tu igru,a ja ju igram na najvišoj konfiguraciji.CYRI pokazuje da ja imam 2.8 ghz a ustvari imam dual core 2.8.kako popraviti taj problem
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nevjeruj tome :)
znači nije pouzdano to
Ma najbolje ti je inst i probati :)
Meni je dosta igrica tvrdio da nemoze a idu na high .
znači nije pouzdano to
pouzdano je ko i yugo 45 star 15 god sa prijeđenih 200.000 km
"CYRI pokazuje da ja imam 2.8 ghz a ustvari imam dual core 2.8.kako popraviti taj problem"
To je zato sto CYRI ne prepoznaje dosta procesora.
Nedaj bože samo da si shebo koju iglicu na procu možda ti zato pokazuje samo jednu jezgru neznam stvarno(na mom procu je savijena jedna bila al sam je uspio ispravit i to sa strahom da nepukne)!
CYRI pokazuje da ja imam 2.8 ghz a ustvari imam dual core 2.8.kako popraviti taj problem
što se toga tiče...imaš 2.8 ghz i pokazuje 2.8 ghz, di je tu problem? pa to je ok
nevalja ti can you run it.com(nekad za duplo slaze),........najbolje ti je na forum da napises svoj PC i napises igru koju zelis igrati, i pitas za misljnje nase da li ces moci igrati tu igru
Evo da se ubacim htio sam pitat jel mogu sa Intel Pentium 4 (3.00 GHz) procesorom i nekom novijom grafičkom igrat dobre igrice kao npr. CoD 7 ili Shogun 2?
Evo da se ubacim htio sam pitat jel mogu sa Intel Pentium 4 (3.00 GHz) procesorom i nekom novijom grafičkom igrat dobre igrice kao npr. CoD 7 ili Shogun 2?
To ti je dosta star procesor, ima jednu jezgru, probaj nabavit neki barem dvojezgreni, ako ne i 4 jezgre. Bolje ti je imat prosječan procesor + prosječnu grafičku nego sranje procesor i odličnu grafičku.
To je najgluplji i najnepouzdaniji site kojeg sam u svom zivotu vidio, probao/testao, koristio.... kako god
Može neka preporuka?
Može neka preporuka?
Jednostavno pogledaš koji dvojezgreni procesori mogu na tvoju matičnu i uzmeš neki jeftiniji, ovisi koliko imaš para na raspolaganju.
Evo on je meni bas dobar sajt... Sve mi je dobro reko... Mozda zato sto imam neki jadni 1 core procesor is PC star 5 godina,