- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Doša sam do dijela kad trebaš doći na top i onda gađat neprijatelje ali nikako da ih sve pogodim top je pre spor a njih je previše, proba sam i puškom ali nisam uspija.. jeli zna neko kako ju preći ???
evo slika..!
Skini ih koliko možeš i onda prati zvjezdicu za novu misiju. Ni ja ih nisam sve uspio poskidat. Nastaviš dalje...
Splavove češ lako, ove koj ise iskrcaju skidaj puškon ( malo će ti biti teže jer si Ray ), i onda idi na zvjezdicu.
tnx, iden probat 
lako je samo trebas topom gadati splavove, ali gadaj malo iznad njih i onda ces ih pogoditi...
skini trejner da te ne mogu ubit 
ispravak:trainer
Nisu svi slabici da skidaju kojekakve cheateve i trainere pa da predu igru,onda to nije gust to je sam bezvezno bacanje vremena u prazno...Ak igras onda igras ko muskarac
a ne ko baba s placa 
ispravak:trainer
Nisu svi slabici da skidaju kojekakve cheateve i trainere pa da predu igru,onda to nije gust to je sam bezvezno bacanje vremena u prazno...Ak igras onda igras ko muskarac
a ne ko baba s placa 
tako je :), da li su kauboji na divljem zapadu koristili trainere?? sumnjam ;)
btw na toj misiji moras topom ciljati malo iznad jer kugla pada u obliku parabole....
laka misija. trebas gađati malo vise-iznad splavi.
je laka misija kad igraš na easy :D hehe proša sam dosta zakon je game !
Odusta sam od igrice i izbrisa sam je s kompjutera. Doša sam do indijanaca kada se moraš prišuljati u ono selo ideš ti, brat i ondaj indijanac koji ti je prijatelj koji te vodi kroz tu misiju.. i sada ja doša počea pucati na indijance i pobija ih dosta i sada ja sam stavia save game i odjedan put doleti pun ..c indijanaca i ubiju me i ja sad ono sejva sam neš mi ti igrati ponovo.. kad ono neki k.c mu bude da bira koje če oružje i ja to nisam nikako moga makniti ča i onda su me ubili jer mi je to smetalo za igru nisam moga sa puškom ni livo ni desno.. baš bolesno.. a igrica je odlična najbolja ko ju sam ikad igra.. posli GTA IV :D