Call of duty MW2 reinstalacija windowsa

poruka: 10
|
čitano: 2.877
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kupio sam samo ključ i aktivirao igru na Steamu sa koje mi je automatski i skinuo igru.

E sad trebao bih deinstalirati windowse.Zanima me kakav je postupak dalje ,da li se rank (level) i ostale stvari čuvaju na steamu ili ću morati sve ispočetka i da li će biti problem za ponovnu aktivaciju igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Trebalo bi samo spremiti level na tvoj steam račun, ali za svaki slućaj si skopiraj mapu players pa ju poslje reinstalacije windowsa vratiš na isto mijesto u slučaju da ti steam ne zapamti rank.

I kad reinstaliraš windowse netreba više utipkavati key nego se samo loginaš na svoj steam račun na kojim sad igraš mw2.

Mapa players ti se nalazi u C:\Program Files\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2, i onda tu nađeš players tu ti je cijeli save.

Moj PC  
0 1 hvala 1
17 godina

Steam pamti sve rankove, pa čak i podešavanja u svom Steam Cloud-u

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel bi bilo onda pametno kopirati cijelu igricu iz steamovog foldera i nakon instalacije vratiti nazad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Call of duty MW2 reinstalacija windowsa
Dmilasin kaže...

Jel bi bilo onda pametno kopirati cijelu igricu iz steamovog foldera i nakon instalacije vratiti nazad.

Nebi. Sve ostaje na serveru od Steama, vezano za tvoj cdkey. Ništa ne moraš kopirat.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan

Dobro kužim to ali pošto sam kupio samo ključ nemam dvd sa igricom mislio sam zato da kopiram ili ću morati  ponovo skidati sa steama ili tako nešto...

16 godina
neaktivan

backupaj igru u tom slucaju odes my games desni klik na mw2 i backup game files spremi na neku particiju di nije win ili na neki disk i sam instaliraj kad reinstaliras winse nadam se da sam ti pomogo

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Kažem ti u mapi od mw2, samo folder "players" ti je cijeli save znači sp i mp.

Ali steam bi ti sam trebao spremiti save.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2010 14:04 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zanima me zasto mi cod mw2 steka (samo neke staze ) a imam proc AMD x2 phenom 550 i grafu VTX hd4870 1gb

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tako sam i napravio i to je najbolje backup igre na drugi hard nova instalacija windowsa i samo pokreneš backup i sve je ok sve radi kako treba.Hvala svima!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice