Call of duty high ping zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 3.080
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Call of duty high ping

E ovako sve mi je prije radilo super imao sam 40-60 ping sa 80-125 fps,ponovo sam instalirao igru, updajtovao drivere al nista opet isto imam 100-120 ping sa 50 fps neigrivo al do prije 2 tjedna sve je bilo uredu.Pa molim za pomoc.

Moj comp:AMD athlon +3200 2GHz

2 GB rama

NVidia GeForce 7300 GS

wirelles speed:2 mb

upload:250kb

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of duty high ping

Koji cod? Da smanjis detalje za povecanje fps-a?  Cool  Za ping, jesi isprobao /rate 25000 ?

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Call of duty high ping

COD4 al sve mi je bilo super i onda odjednom nisam nista mjenjao :/

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Call of duty high ping
Archy kaže...

E ovako sve mi je prije radilo super imao sam 40-60 ping sa 80-125 fps,ponovo sam instalirao igru, updajtovao drivere al nista opet isto imam 100-120 ping sa 50 fps neigrivo al do prije 2 tjedna sve je bilo uredu.Pa molim za pomoc.

Moj comp:AMD athlon +3200 2GHz

2 GB rama

NVidia GeForce 7300 GS

wirelles speed:2 mb

upload:250kb

Tebi neigrivo 50 fps,pa mislim zbilja kud ide ovaj svijet????''

15 godina
neaktivan
Call of duty high ping

Nekuzis imam 50 fps al lagga ko ludo ono teleportiram se jbt !!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of duty high ping

Fps ti ne ovisi o lagu, barem ne ako je veci od 30 (a i s manjim se neces teleportirat). Lagas i teleportiras se zbog veze

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Call of duty high ping

Al konekcija mi je ista ko i prije, brzina ista igram sve na low al opet nemogu normalno da igram

0 0 hvala 0
18 godina
Call of duty high ping

Ta igra ima totalno sjeban multiplayer kod.Nekad lagira i na 1000 mbitnoj mrezi u LAN-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Call of duty high ping
Archy kaže...

Nekuzis imam 50 fps al lagga ko ludo ono teleportiram se jbt !!!!!

Da li su ti torrenti uključeni,provjeri firewall,provjeri viruse, provjeri brzinu samu.

Nešto ti ometa vezu zato ti šteka, mene je jedno vrijeme isto zezalo padala mi brzina ispod 100/ kbs.

To se dešavalo jedno tjedan dana ,zvao t- com prijavio kvar, došli tehničari nešt mjerili i drugi dan je sve šljakalo.

16 godina
neaktivan
Call of duty high ping

Imas bezicni router, mozes li ukopcati komp kablom? Jesi li ga premjestao na vecu udaljenost od kompa? Imas li jaku enkripciju da ti netko ne krade net? Sad je tu moguce milijun problema.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Call of duty high ping

Ukopcan mi je comp kablom,sve sam probao,nezz vise sta bi.I jos jedno pitanje odem na org servere i uđem u server i onda me banna neki stream anti-cheat nekoristim nista od cheatova, promjenio sam cfg na stock,al uvijek me izbacuje kad odem na servere ciji su sponzori stream il neki drugi pa ak moze pomoc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call of duty high ping
World Championships: 7, GP started: 263, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,407

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice