Call of Duty: Ghosts

poruka: 988
|
čitano: 271.106
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Koje je ovo smeće, bačen novac.{#}

Nema demolitiona, hq-a, ctf-a... sve ono što san najviše igra u prijašnjim codovima jer jedino to traje duže od 5 minuta, i tu je bilo najviše akcije i timskog rada.

A sad mi sve to maknu, stave neke debilne nove modove koji traju dvi minute, stave kretensko velike i dosadne mape pa se na njima nikad ništa ne događa.{#}

Igra je takva da vas ubijaju s par metaka pa svi samo kampaju. Imam jedan primjer dominacije u kojoj nitko nije želio zauzeti središnju zastavu da ga ne ubiju. Svi su samo kampali oko nje na pristojnoj daljini.

Nisam misli da nešto more biti gore od bezličnog MW3 ali eto, ovo smeće me razuvjerilo.{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 8:29 (Winchester01).

6 0 hvala 0
17 godina
Re: Call of Duty: Ghosts
Romano kaže...

Slažem se,ja ne vidim nikakve razlike u odnosu na prijasnje COD igre. Sve mi izgleda isto.

Da, tjedan prije izlaska Ghostsa sam odigrao prvi CoD, i primijetio sam da je noćno nebo potpuno isto u Ghostsu sa "nextgen" grafikom i 10 godina starom prvom CoD-u.

Inače, na mojoj konfi Ghosts radi bez problema na 1680x1050 medium, malo manje od 2 gige RAMa guta, jedino po čemu osjetim da mi je pc star je po tome što se dugo učitavaju misije, trebam čekati skoro minutu nakon što završi uvodna priča prije nego misija počne.

13 godina

gle sama cinjenica sto nema dedicated servera i što je lobby based vam sve govori.

mape su ogavno male,pa ja mislim da jedna tdm il domination mapa iz bf (cak i BC2 il BF3 koji su stariji naslovi) veća barem 2x il 3x.

žao mi ovih što su kupili ghosts na PC-u,trebali su se raspitat malo prije u šta se upuštaju

13 godina
protjeran

Ima ko da bi posudio da probam igricu ili da prodaje ?

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

@Rocinante2112

Nisu male nego su prevelike i skoro sve izgledaju ko smećasti labirinti. Pola partije provedeš tražeći neprijatelje po mapi a to jednostavno nije COD.

A ni ti očito ne znaš u čemu je bit COD-a kad želiš mape velike kao u BF-u.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 11:08 (Winchester01).
13 godina

ja sam imao svaki cod original do ghosts serijala,izuzev mw3.

cod 4 je bio najbolji,najbolji map design i svi iste killstreak imali. MW2 mi je bio prvo veliko razocarenje (port s konzole,odstupanje od PC gaminga). BO2 mi je imo katastrofa mape,premale,trckaranje okolo ko u nekoj areni 2x2 i samo spray and pray.

p.s ja sam usporedjivao mape iz TDM i Domination moda iz BF (koje su smanjene) na odgovarajucu velicinu. Nisu ko conquest mape velike. Takve mape su ugodnije za igrati i map design je opcenito bolji zbog toga što imas i uske hodnike u zgradama,stepenice a i otvorena podrucja. Cod je jednostavno premali.

tolko o tome da neznam šta pričam,jer ocito nisam nikad COD igrao.

Mene je najviše zasmetao performans igre koji je shit,nisu se potrudili oko optimizacije uopće. Reciklirali su,a i uvjeren sam da ima jedna mapa (neznam kak se zove) da je ista ko iz prijasnjeg serijala,izgleda drukcije al layout ko da je ISTI.

Mislim ja neznam kak ocekuju da neko ko je igro BC2 ili BF3 ili sad BF4 ode na ovu zastarjelu inacicu FPS-a zvani CoD. P.S nisam BF fanboy ,on ima svojih problema isto sa netcodeom,optimizacijom i kreševima (u ovom trenutku),ali to su stvari koje se daju popravit,ovaj COD je napravljen tak da nema spasa.

13 godina
neaktivan

Dobro, ne bi ni ja ima problema da su mape velike ko u BF tdm-u ali onda je tu najveći problem što se ovo igra samo do 100 (!) i mapa je gotova za 5 minuti a tamo imaš masu igrača i igra se do 200, 500, čak 1000 itd.

Tako da su te dvi stvari neusporedive.

1 0 hvala 0
13 godina

to stoji. ali kako i ti kazes,i ja imam osjecaj da je sve prebrzo u codu. sve kratko traje,sve je klaustrofobicno malo,od mapa pa i vremena koliko runda traje. ja bi radije igro dobar arena shooter tipa UT i napucavo se po maloj mapi 15ak minuta nego radio to isto u modernom settingu 5 minuta.

neznam sad napamet (tocan broj i maks u svakom Game modeu)  ali broj igraca u codu po svakoj mapi je smijurija za danasnje prilike. Nekazem da bas svaka igra mora bit ko recimo Planetside di ima tisucu igraca i kaoticno je ,a ni nemora ko BF imat 64 igraca. I ja se nekad zazelim manjeg broja igrača jer je drukcije iskustvo. Al to od servera do servera ovisi,limitiras na kolko os i sve 5. TIpa 64 48 32 24 16 itd ...Ovdje tog nema,žalosno je baš.

15 godina

Sluzbeno je odobren FoV unlocker, malo je smijesno da to ponovo nakon MW3 nema u opcijama:

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=3199454

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

CoD: Ghosts multiplayer - novi modovi i PC problemi | HCL.hr

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Jao kakav je gust kada te 10-godisnjaci zovu malim balavcem (mali debili ni kozicu nisu poceli navlaciti, zovu druge balavcima xD), psuju mi rod i porod... Ahh, the wonders of CoD :)

Ispada bolji SP od MP.

Exorcizo te, omnis spiritus immunde, in nomine Dei Patris omnipotentis, et in noimine Jesu Christi Filii ejus, Domini et Judicis nostri, et in virtute Spiritus Sancti, ut descedas ab hoc plasmate Dei,

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo završili...

Nisam primijetio neki osobiti frame-drop, dapače - sve je radilo bez ikakvog trzanja na SVIM max. postavkama 99% vremena, čak i u najintenizivnijim scenama (puno neprijatelja i raznoraznih efekata)... 

Rušenje, smrzavanje? Samo jednom, ali našom greškom. 

SP - za razliku od prethodnog nastavka, bolja ali kraća priča, ali ipak nategnuta četvorka jer je i dalje to samo nesuvislo trčanje i pucanje u oblaku dima

MP - nećak nešto pokušava, uglavnom ništa novo koliko vidim - trica.

Iskreno, moglo je i trebalo ovo biti bolje. Pogotovo s obzirom na obećano, no ako se dogodine potrude staviti novi engine (koji će dati igri osjećaj otvorenog svijeta i realnosti kakav ima BF4) i dodati malo više mozga/stealtha, mogli bi opet biti kraljevi žanra. 

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
14 godina
neaktivan
Ne mogu vjerovati vas ljudi za ovu svu priču i drkenjanje oko enginea.
Ne znam razumijete li uopće koliko izrada samog enginea košta i koliko vremena treba za to, no to niti nije poanta. Sve igre, više manje imaju svoj engine. Engine od Battlefielda, recimo, je Frostbite. Frostbite 3 nije ništa nego poboljšani Frostbite 2, a Frostbite 2 nije ništa nego poboljšani Frostbite 1. Nitko normalan ne radi novi engine, nego samo rade upragade starog enginea. Nema smisla pisati novi engine 10 godina, kada stari radi savršeno.
16 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Ne znam razumijete li uopće koliko izrada samog enginea košta i koliko vremena treba za to, no to niti nije poanta. Sve igre, više manje imaju svoj engine. Engine od Battlefielda, recimo, je Frostbite. Frostbite 3 nije ništa nego poboljšani Frostbite 2, a Frostbite 2 nije ništa nego poboljšani Frostbite 1. Nitko normalan ne radi novi engine, nego samo rade upragade starog enginea. Nema smisla pisati novi engine 10 godina, kada stari radi savršeno.

Da tako razmišljaju developeri, igrali bismo još uvijek Đuku na 486-icama. 

No kako se developeri ipak trude, svake godine dobivamo poneki novi engine koji prati modernu tehnologiju i moć PC-a. Kojeg koče jedino smiješne konzole.

IW-u predlažem da otkupi Crytek. 

Jer ovaj engine je ipak jako zastario i kaska debelo za konkurencijom. Iako nije toliko ružan koliko ljudi govore, primjetno je ispod slojeva da je riječ o 10 godina staroj tehnologiji. A to si bogata firma ne smije dopustiti, a kamoli lagati. 

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
14 godina
Wicked_Sick87 kaže...

Jedno je prijatelju frostbite 1.0 i 1.5 na kojem je rođen bc2 koji i sad izgleda bolje od ghosta pa je sad došao do forstibite 3.0, a drugo je quake 3 engine malo ispoliran i prodan jadnicima.

e to je druga spika.

I pls, nemoj pokušavat opravdati iw ili activision, tresla se brda, rodila se prijevara, loša igra i puno laži.

Čekam neki free week na steamu da vidim jel čemu.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Wicked_Sick87 kaže...

{#}{#}{#}{#}{#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
neaktivan
Nitko ne opravdava niti IW niti Activision, ali činjenica je vas tu ne znam koliko vas ima kritizira igru po Singleplayeru, a nisu je ni kupili, i pazi sad žale sa kako je igra koju su dobili besplatno, tj. ukrali, loša. Vau..
14 godina
neaktivan

''Ukrao'' sam je da ne bih dao 50€ i više za nešto ovakvo. Valjda imam pravo vidjeti što kupujem svojim novcima? Zamisli tek da sam je kupio? 

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 11:10 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
1 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pa što onda sereš po njoj? Isprobao si singleplayer, nisi vidio niti pola čari igre, stavili su mali milion perkova, sto različitih vrsta pušaka, sve su izbalansirane, novi killstreakovi, imaš novi sistem pravljenja soldiera, novi attachmenti, ogromne mape, ma nema smisla više ni nabrajati. Ako si ju već ukrao, ostavi mišljenje za sebe, jer si probao 20% igre samo.
15 godina
ovo je najbolja igra, Ali tek nakon Halo Reacha.
BF3 bi bio na 3. mjestu, pa onda Bf4. to I kritike vele..eurogamer I slicni shit..
14 godina
Wicked_Sick87 kaže...
Nitko ne opravdava niti IW niti Activision, ali činjenica je vas tu ne znam koliko vas ima kritizira igru po Singleplayeru, a nisu je ni kupili, i pazi sad žale sa kako je igra koju su dobili besplatno, tj. ukrali, loša. Vau..

Nisam pljuvao igru, dao sam objektivni stav nakon sp, a kad probam mp i onda ću znati i za njega reći.

Netko tko nema nikakve zahtjeve za ikakvom kvalitetom u igri, igra će mu biti dobra, ali onda će mu svaka igra biti dobra. Netko tko je igrao svašta i zna cijeniti kvalitetnu igru u svim pogledima ne može reći nikako za novi call of duty da je dobra igra.

Čitao sam miljardu reviewa...i nitko je nije nešto pretjerano nahvalio, već su čupali neke dobre stvari i na kapaljku pričali o njima...zašto? jer ih je jako malo.

Razumijem da si kpio igru i da ti je super, ali razumi i ljude koji su isto tako kupili i nije im super.

Postoje uvijek bar dva mišljenja oko nečega.

hf!

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Pa što onda sereš po njoj? Isprobao si singleplayer, nisi vidio niti pola čari igre, stavili su mali milion perkova, sto različitih vrsta pušaka, sve su izbalansirane, novi killstreakovi, imaš novi sistem pravljenja soldiera, novi attachmenti, ogromne mape, ma nema smisla više ni nabrajati. Ako si ju već ukrao, ostavi mišljenje za sebe, jer si probao 20% igre samo.

Da, evo kradem igre non-stop. Da je išta vrijedila u odnosu na ostale kupio bih je kao i sve ostale. Pričam o tome da istu neoptimiziranu, staru glupost prodaju godinama. Meni je žao ako su tebi perkovi, killstreakovi i oružja vrijedni tih novaca.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

Da, evo kradem igre non-stop. Da je išta vrijedila u odnosu na ostale kupio bih je kao i sve ostale. Pričam o tome da istu neoptimiziranu, staru glupost prodaju godinama. Meni je žao ako su tebi perkovi, killstreakovi i oružja vrijedni tih novaca.

Ne svodi li se COD oduvijek na to ?

11 godina
neaktivan

Imam problem sa MP, kada uđem u igru mi jako šteka, kojih 2 min nakon toga igra radi normalno, kako da to popravim?????

0 0 hvala 0
15 godina

poz drustvo,ovako imam intel qad core i5 750.2,66ghz,turbo 3,0 ghz,hard od 2 tb,rama 8gb,gtx 460 1024mb 256 bit ddr5,650w napajanje i windows 7 64 bit.

,iskreno me zanima rezencije igre, i dali je to igra za 64 bit, ili se moze igrat i na 32 bit. jer kad sam ju instalirao i pokusao pokrenut pojavi mi se ovo,pa bih molio pomoc kaj cinit,jer ovo je nemoguce,po mome bih ovo trebalo pojest ovu igru.a meni se desavaju ovakve stvari

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Igra se ne može igrati na 32 bitnim Winsima pošto oni prepoznavaju samo 3.6GB RAM-a, a minimum za uopće pokrenuti igru je 6
One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
neaktivan

Ako imaš 8GB rama, logično bi bilo i da imaš x64 verziju Windowsa, a 8GB mora biti dovoljno i za zadovoljiti njihovih 6GB i općenito u odnosu na cijeli sustav!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
fight kaže...

poz drustvo,ovako imam intel qad core i5 750.2,66ghz,turbo 3,0 ghz,hard od 2 tb,rama 8gb,gtx 460 1024mb 256 bit ddr5,650w napajanje i windows 7 64 bit.

,iskreno me zanima rezencije igre, i dali je to igra za 64 bit, ili se moze igrat i na 32 bit. jer kad sam ju instalirao i pokusao pokrenut pojavi mi se ovo,pa bih molio pomoc kaj cinit,jer ovo je nemoguce,po mome bih ovo trebalo pojest ovu igru.a meni se desavaju ovakve stvari

moraš instalirati 64-bitni Win, iako mi nije jasno zašto ga dosada nisi imao ako imaš 8GB Ram-a? 32-bitni OS ti nije iskoristio ni polovinu Ram-a kojeg imaš...

14 godina

Jel proradio onaj steam sistem posudbe igara? da mi netko posudi da isprobam igru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ibme74 kaže...
fight kaže...

moraš instalirati 64-bitni Win, iako mi nije jasno zašto ga dosada nisi imao ako imaš 8GB Ram-a? 32-bitni OS ti nije iskoristio ni polovinu Ram-a kojeg imaš...

problem je u tome sto imam windowse  ultimate 7,64 bit,a to mi se pod njima i desava.....

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 19:01 (fight).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice