Call of Duty: Ghosts

poruka: 988
|
čitano: 273.643
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Jedini razlog zašto su išli na 64bitnu verziju je jer je bf4 išao na 64bitne verzije i traženje 8gb rama. Kako će onda cod, koji je najavljen kao next gen {#} isto kao i bf4, tražiti duplo manje svega?

E pa ne, ajmo blokat sve koji nemaju 6gb(moraju skidati neki ruski patch upitni) da bi igrali igru koja bi radila i na gamboy coloru.

žalosno što se sve radi danas, u vrijeme kapitalizma kad je igrač ovca i samo brojka u statistici prodanoga, samo djelić novca u kojem se kupuju korporacije.

Igre su postale moderna droga, cigare i alkohol, bez obzira na kvalitetu, ljudi ih kupuju i uživaju, i ne intersira ih što je sve iza toga.

Pritom ovdje smatram i bf4 i cod i mnoge druge igre izašle nedavno od kojih se puno više očekivalo a nisu dale toliko.

što nas u budućnosti čeka bojim se pomisliti!

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Call of Duty: Ghosts
Romano kaže...

Jedino sto su zeznuli po mom misljenju je limitiranje na 64bit operativni sustav jer masa ljudi koriste 32 bitne sustave i moje je misljenje da ce slijedeci COD biti moguce igrati i na 32 bitnom OS-u.

Varaš se, sve više ljudi koristi 64-bitne, jer su procesori itekako sposobni za to, a memorija (ram) jeftina. 64-bitni OS je puno stabilniji i općenito kvalitetnije rješenje za PC. 

Dapače, trebalo bi što više gurati 64 bita i DX11, jer tek tada može doći do izražaja silna, a neiskorištena, PC snaga u odnosu na konzole.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
17 godina
ibme74 kaže...
Romano kaže...

Jedino sto su zeznuli po mom misljenju je limitiranje na 64bit operativni sustav jer masa ljudi koriste 32 bitne sustave i moje je misljenje da ce slijedeci COD biti moguce igrati i na 32 bitnom OS-u.

pa nije moguće igrati na 32-bitnom OS-u iz razloga što je za igru "potrebno" minimalno 6GB rama a 32-bitni OS može iskoristiti samo 3.5GB RAM-a... A nevjerujem da će niti idući COD biti manje zahtjevan, u najboljem slučaju za minimum će trebati 4GB RAM-a...

Ma to je totalna glupost da mu treba 6 GB Rama.Igra zauzima 1.5 GB RAM memorije

Najpovoljnji PC web shop na netu. http://alturl.com/xxqaj
16 godina
neaktivan
Romano kaže...
ibme74 kaže...
Romano kaže...

Na extra (i sve na max) zauzima gotovo 3 Gb, ali sa slabijim postavkama guta 1.5-2 Gb.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
13 godina

Treba da se pokrene intergrirani ps4 emulator

Majke mi
12 godina
Romano kaže...
ibme74 kaže...
Romano kaže...

pa nije moguće igrati na 32-bitnom OS-u iz razloga što je za igru "potrebno" minimalno 6GB rama a 32-bitni OS može iskoristiti samo 3.5GB RAM-a... A nevjerujem da će niti idući COD biti manje zahtjevan, u najboljem slučaju za minimum će trebati 4GB RAM-a...

Nisam ja ništa rekao koliko igri treba ili ne treba RAM-a, kažem da su postavili da moraš iamti barem 6GB i zbog toga, logično, moraš imati i 64-bitni Win... Slažem se da je to glupost s obzirom da je pomak u grafici u odnosu na prijašnje nastavke skoro nikakav...

17 godina

Slažem se,ja ne vidim nikakve razlike u odnosu na prijasnje COD igre. Sve mi izgleda isto.

Najpovoljnji PC web shop na netu. http://alturl.com/xxqaj
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Neznam, kako da se nadogradim na ovu Vašu temu, ali bih nešto konstatovao povodom NOVIH izdanja Activision-a.

Naime sa interneta sam downlodao (torrent kickass) igircu Call of Duty: GHOSTS.Kada sam uobičajeno htio da pokrenem igricu na računaru NIJE uspjelo.Dobio sam odgovor igrice :

"Your system does not have a minimal system RAM for going this game!"ili nešto slično.Obzirom da se bavim servisiranjem računara već 20 godina, nisam bio bez rezervnih dijelova RAM-a i grafike.

Pa sam nadogradio svoj system da vidim to čudo ACTYVISION-a;

CPU: E8700 - 3GHz/6MB/1333MHz

RAM: 8 GB DDR2 Kingstone 800MHz nilo 4GB

Motherboard: P5Q-E Premium

VGA: PowerColor HD 5450 1 GB DDR3 650MHz/500MHz x2 Bila ASUS Magic 512MB Geforce 9600Pro

HDD: WD Blue 160GB SATA2 i HDD Green 1TB SATA2

DVD: DVDRW ASUS+DVD ROM LG

POWER SUPPLY: 550W HMS

Case: LS 7015B 2x120mm fan

Monitor: PHILIPS HD Ready 201E

Logittech 2.1 Spekaer system

Tastaura: Microsoft Digital Media Pro

Mouse: Microsoft Wireless mouse 2.1

Kada sam, pokrenuo igricu javila mije kroz opcije dali želim optimalne video postavke.Prisatao sam i počeo igrati.No kroz igru koja je tekla jako glatko i bez trzanja primjetio sam sitne pixele, koji su u većim osvjetljnim scenama

pomalo zaostajali za tokom igrice.Otišao sam do opcija i vidio da je taj OPTIMALNI VIDEO ustavri low, very low i auto postavke.

NEZNAM po meni je HD5450 dobra kartica.Pojačao sam malo video ali sam vratio na optimum jer je počela ozbiljno da trza mad neznma ZAŠTO???Iako je ona predviđena za min. 6GB RAM a ja stavio 8GB RAM.

Nadovezujem se na temu jer je glupo započinjati novu istu.

ACTIVISION je najavio druge minimalne postavke ali ja sam danas baš u SKENDERIJI pogledao original (košta 110KM - 55eur - 413Kuna) i tamo stoji ova postavak sa neta:

• CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHZ or better
  • Memory: 6 GB RAM
  • Hard Disk Space: 40 GB
  • Video: NVIDIA GeForce GTS 450 / ATI Radeon HD 5870 or better
  • Sound: DirectX compatible sound card
  • DirectX: DirectX 11
  • Internet: Broadband Internet connection for Steam and Online Multiplayer.
  •  

IAKO JE DOSADA SVAKI NASLOV ACTIVISION-a mogao da radi od 2-4GB RAM-a i dalje i na CPU-Dual core i sl, te hd grafici ili geforcu od 512-1GB

ŠTA JE SADA ODJEDNOM OVO BILO???

Rusmo
    14 godina
    neaktivan

Ne znaju šta će od sebe, pa ograničavaju ovako glupostima. Stvarno mi nije jasno čemu. Što se tiče grafičke kartice, HD5450 je realno low end kartica i nije za nekog jačeg ''gaminga''.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
    Moj PC  
    8 0 hvala 1
    15 godina
    neaktivan

frend je skinuo naravno sa steama ghosts i posto je imao 4gb rama javljalo mu je da nema dovoljno ama.nadogradio je sa jos 4gb i win. ih normalno prepoznaju ali kada zeli pokrenuti igru opet mu javlja da nema dovoljno rama.zna netko rijesenje problema?

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    14 godina

1.Bih probao instalirat win 8.1 , ako tad ne radi onda mu ostaju 2 opcije - prodat  steam account ili se javit steam podršci , infinity ward ili  kome vec treba i da objasni u cemu je problem.  {#}

12 godina
    Blue2 kaže...

frend je skinuo naravno sa steama ghosts i posto je imao 4gb rama javljalo mu je da nema dovoljno ama.nadogradio je sa jos 4gb i win. ih normalno prepoznaju ali kada zeli pokrenuti igru opet mu javlja da nema dovoljno rama.zna netko rijesenje problema?

Jel sigurno nadogradio na 64-bitni Windows?

14 godina

Upravo završio kampanju...'Murrica!!

Tako sam ponosan što sam opet spasio našu dragu 'murricu.

Cijela kampanja je kao jedan čušpajz u kojem ima svega. Onda naiđeš na nešto što ti se svidi, malo to pojedeš pa toga više nema, a ostalo je dosadno i bljutavo.

Ok je, ali imala je puno potencijala a na nekim djelovima jako razoačrala. Grafiku neću uopće komentirati.

Sve u svemu, još jedan klasični copy paste sistem i razred priče do dobroj staroj fori kako to iw radi.

Kad mp, probam javim se, dotad, hf.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    12 godina
    rusmo kaže...

NEZNAM po meni je HD5450 dobra kartica.Pojačao sam malo video ali sam vratio na optimum jer je počela ozbiljno da trza mad neznma ZAŠTO???Iako je ona predviđena za min. 6GB RAM a ja stavio 8GB RAM.

Nadovezujem se na temu jer je glupo započinjati novu istu.

ACTIVISION je najavio druge minimalne postavke ali ja sam danas baš u SKENDERIJI pogledao original (košta 110KM - 55eur - 413Kuna) i tamo stoji ova postavak sa neta:

• CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHZ or better
  • Memory: 6 GB RAM
  • Hard Disk Space: 40 GB
  • Video: NVIDIA GeForce GTS 450 / ATI Radeon HD 5870 or better
  • Sound: DirectX compatible sound card
  • DirectX: DirectX 11
  • Internet: Broadband Internet connection for Steam and Online Multiplayer.
  •  

IAKO JE DOSADA SVAKI NASLOV ACTIVISION-a mogao da radi od 2-4GB RAM-a i dalje i na CPU-Dual core i sl, te hd grafici ili geforcu od 512-1GB

ŠTA JE SADA ODJEDNOM OVO BILO???

evo jedan primjer, usporedimo HD5450 sa karticom koju oni traže kao minimalnu (iako vjerujem da bi ta kartica mogla vrtiti tu igru i na med/high detaljima bez beda) HD5870, evo ti da si odprilike predočiš koliko je HD5450 zapravo loša za gaming http://www.hwcompare.com/378/radeon-hd-5450-vs-radeon-hd-5870/

17 godina
    neaktivan
    rusmo kaže...
    Obzirom da se bavim servisiranjem računara već 20 godina
    [snip]

NEZNAM po meni je HD5450 dobra kartica.

Bez uvrede, al' promjeni profesiju.

15 godina
    neaktivan

ima 64bit.windowse.normalno mu prepoznaju svih 8gb ali igrica jos uvijek javlja da nema dovoljno.nasao sam na netu jos par ljudi sa istim problemom al nitko nema odgovor

13 godina
    Blue2 kaže...

ima 64bit.windowse.normalno mu prepoznaju svih 8gb ali igrica jos uvijek javlja da nema dovoljno.nasao sam na netu jos par ljudi sa istim problemom al nitko nema odgovor

ziher je u registryu ostalo od instalacije igre da nema dosta.

daklen nek reinstalira cod,sve fino počisti i trebalo'b da radi

on topic: drago mi je što je cod ghosts fail jer iskreno jednoj kompaniji poput IW nebi smjelo bit dozvoljeno i oprošteno non stop recikliranje po treću godinu zaredom. A i pokazali su šta točno misle o PC-u s ovim naslovom.

15 godina
    neaktivan

Ja nisam uvrijeđen A L I. Neznam koliko dugo si u IT vodama.Ja se zaista ovim bavim 20 godina.Što se tiče grafičkih karti i grica to NIJE bio moj svakodnevni  FAH jer ima puno drugih problema i ozbiljnijih stvari.

Ma O.K. je

Rusmo
    11 godina
    neaktivan

Dogovorio se jutros sa susjedom da deremo Ghosts zajedno... Stavili smo MMLP2 u DVD player, upalili Ghosts i deri.. Igra je odlicna.. Inace ne podnosim CoD jer mislim da je dev. team hrpa debila koja iskoristava svaku sitnicu da izmuze brdo love, ali.. Ovo je stvarno odlicno. {#}

Exorcizo te, omnis spiritus immunde, in nomine Dei Patris omnipotentis, et in noimine Jesu Christi Filii ejus, Domini et Judicis nostri, et in virtute Spiritus Sancti, ut descedas ab hoc plasmate Dei,

0 1 hvala 0
    16 godina
    odjavljen
    rusmo kaže...

Ja nisam uvrijeđen A L I. Neznam koliko dugo si u IT vodama.Ja se zaista ovim bavim 20 godina.Što se tiče grafičkih karti i grica to NIJE bio moj svakodnevni  FAH jer ima puno drugih problema i ozbiljnijih stvari.

Ma O.K. je

Što može biti ozbiljnije od video igara? (Igrice su na mobitelima i društvenim mrežama). U industriji se vrti ogroman novac, a veći dio tržišta GPU čipova su video igre; industrija zbog toga postoji. Onaj manji dio je tek sada u GPGPU segmentu.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
    14 godina
    neaktivan
    CasualViking kaže...

Stavili smo MMLP2 u DVD player, upalili Ghosts i deri

{#} Mora bit dobro.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
    12 godina
    neaktivan

CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 2 (ACTIVISION BLIZZARD) {NOV 10, 2009} - 1.780.000
    CALL OF DUTY: BLACK OPS (ACTIVISION BLIZZARD) {NOV 09, 2010} - 2.000.000
    CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 3 (ACTIVISION BLIZZARD) {NOV 08, 2011} - 1.970.000
    CALL OF DUTY: BLACK OPS II (ACTIVISION BLIZZARD) {NOV 12, 2012} - 1.540.000
    CALL OF DUTY: GHOSTS (ACTIVISION BLIZZARD) {NOV 05, 2013} - Around 770.000

Ovo je prodaja Boxed verzija igre u prvom tjednu u Velikoj Britaniji. I usporedba sa prijašnjim igrama.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 18:15 (Firefox72).
    Moj PC  
    0 0 hvala 1
    14 godina
    Firefox72 kaže...

CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 2 (ACTIVISION BLIZZARD) {NOV 10, 2009} - 1.780.000
    CALL OF DUTY: BLACK OPS (ACTIVISION BLIZZARD) {NOV 09, 2010} - 2.000.000
    CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 3 (ACTIVISION BLIZZARD) {NOV 08, 2011} - 1.970.000
    CALL OF DUTY: BLACK OPS II (ACTIVISION BLIZZARD) {NOV 12, 2012} - 1.540.000
    CALL OF DUTY: GHOSTS (ACTIVISION BLIZZARD) {NOV 05, 2013} - Around 770.000

Ovo je prodaja Boxed verzija igre u prvom tjednu u Velikoj Britaniji. I usporedba sa prijašnjim igrama.

A bitno da su dali miljardu vrijednosti kopija u trgovine...

zlatna koka zvana call of duty je ofišlno pri kraju.

Nevo engine nova priča nvi model i mehanike su potrebne da ne umre do kraja dogodine.

13 godina
    neaktivan

Ma daj jedva 20.000 igraća online na pc-u od toga 70% ovih kaj su tek kožicu počeli špancirat.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
    Moj PC  
    5 0 hvala 3
    14 godina
    $inke kaže...

Ma daj jedva 20.000 igraća online na pc-u od toga 70% ovih kaj su tek kožicu počeli špancirat.

Žalosno kako je to nekad bio dobar serijal...sjećam se noći potrošenih na cod 2 i 4, pa i mw2 sa nešto novijom ekipom na AIWu...dobri dani, dobra vremena kojih se rado sjetim.

očito nitko nije too big to fall!

13 godina
    neaktivan

Evo i ja instalirao Ghosts, prica mi se na pocetku cini u redu, grafika - 0 bodova {#}

Ali imam uzasno los fps na NORMAL settings, inace radi se o laptopu pod moj pc, i driveri 13.11 beta 9.2, a frend ima isti laptop kao i ja samo s i7 3632qm i ima 13.11 beta 6 i radi mu na high na 55fpsa, dok ja imam jedva 35 sa dropovima. Sto su ovi i5 (dualci) u laptopima toliko losi?

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 20:25 (mxselotejp).
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    15 godina
    neaktivan

Cod:Ghosts in a nutshell http://i.imgur.com/2QpBtEk.gif

And only as you gasp your dying breath shall you understand, your life amounted to no more than one drop in a limitless ocean!" Yet what is any ocean but a multitude of drops?"|RIP Ryan Davi
    Moj PC  
    4 0 hvala 1
    15 godina
    neaktivan

Ma što se zaista tiče igrica meni su one jako važne u smislu opuštanja i povremen zabave koja usavršava moje vještine na tasaturi ali kroz svo vrijeme igranja igrica još od 1998 godine NISAM baš nikada bio tako vješt da uključim recimo hard ili veteran vještine gdje nebih mako ni na prvom nivou.No beginer recruit i sl, nivoi su kojima sam obično završavao sve nivoe i igrice dovodio do kraja jer volim polagano iz dana u dan pomalo po sahat ili pola sahata.Call of duty seriale igrica naročito BLACK OPS 1i2 PA I OVA NOVA SU MI IZVRSNE ALI dosta oslonjene jedan na drugu.

Dalje vi ste vjerovatno maldja raja ja sam 1965 godište gotovo 50 godišnjak ali vrijedi se ponekda malo pozabaviti i igricama.Svakodnevno ih instaliram konfiguriram i pokrećem u servisu na XP systemima sa malo memorije ili slabijim cpu ali i to je život.NERADIM godinu i više nakon 20 godian staža i rada pa se snalazim

VAMA svaka čast vi treba da nasatvite brzo i ruku pod ruku s tehnologijama

{#}

Rusmo
    13 godina
    mxselotejp kaže...

Evo i ja instalirao Ghosts, prica mi se na pocetku cini u redu, grafika - 0 bodova {#}

Ali imam uzasno los fps na NORMAL settings, inace radi se o laptopu pod moj pc, i driveri 13.11 beta 9.2, a frend ima isti laptop kao i ja samo s i7 3632qm i ima 13.11 beta 6 i radi mu na high na 55fpsa, dok ja imam jedva 35 sa dropovima. Sto su ovi i5 (dualci) u laptopima toliko losi?

komp ti je ok ali igra nije.

nije optimizirana i port s konzole je smeće. nema ni FOV slider.

ne koristi ni 50% raspolozivih resursa koje komp ima. igra izgleda ko smece izaslo prije 2 godine a radi losije nego BF4 koji izgleda 2x bolje.

cod na pcu je mrtav. sto prije ljudi pocnu bojkotirat IW to bolje.

13 godina
    neaktivan

Btw kad sam igrao, grafika mi izgleda skoro kao mw2!! A BF4 sam vrtio na Ultra texture i ostalo medium na 55fpsa-60fpsa.

Moj PC  
    0 1 hvala 0
    Nova poruka
    E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice