i najtuznije je to sto uopce ne updateau taj pb vec 100 godina!!!
cuj..igrica je stara 5 god
znam da je IGRA stara 5 godina, ali to je vec duze vremena tako! a na kraju krajeva, da je stara 20 god, ako je dobra i ako ju igra velik broj ljudi, onda ju treba i supportat! ali, tu opet dolazimo do ljudi koji su razvili igru i sad se vidi da im nismo bitni mi ni malo, nego samo PARE!
njima je bitno da se igra prodala u toliko i toliko primjeraka. kad to uspiju, oni se bace na razvoj druge. i tako redom! jadno...
Dovoljno je pogledat ostale cod serijale, i sve će vam se samo ukazati. Napravi par sitnih patcheva, izbace nekih retard DLC-a i igra gotova za par mjeseci...
Ak HDD-u neprelazi temperatura 40-45C onda je ok.
temp je 41c... izgleda da je bilo nest s pb.. reinstaliro sam ga i sad radi normalno..svejedno hvala :)
EDIT:
izgleda da nije do punkbustera.. evu ujutro opet se smrzno.. temp hdda je 41 stupanje nakon sto sam makno vent...temp. proc je 47 dok sam u igri a grafe 61.. drivere za grafu sam downlodo nove s njihovog weba.. ima ko sta za predlozit? kaj da
bump
Ak HDD-u neprelazi temperatura 40-45C onda je ok.
temp je 41c... izgleda da je bilo nest s pb.. reinstaliro sam ga i sad radi normalno..svejedno hvala :)
EDIT:
izgleda da nije do punkbustera.. evu ujutro opet se smrzno.. temp hdda je 41 stupanje nakon sto sam makno vent...temp. proc je 47 dok sam u igri a grafe 61.. drivere za grafu sam downlodo nove s njihovog weba.. ima ko sta za predlozit? kaj da
bump
Jel ti se to događa samo akd igrač COD ili?
da..bf3 igram bez problema..
da..bf3 igram bez problema..
Jesi probao pobrisati i ponovo instalirati igru?
nisam..sad sam stavil da se windowsi updateaju... ak to ne pomogne onda cu napravit reinstall..
nisam..sad sam stavil da se windowsi updateaju... ak to ne pomogne onda cu napravit reinstall..
da je nešto sa systemom ili hardwerom imao bi problem u svakoj igri, ovo je problem sa COD-om, obriši ga i odna pokreni CCleaner (ili nek islični program ako ga imaš) i pokreni čišćenje registra da pobrise i tamo što je ostalo od COD-a i zatim ponovo instaliraj...
da je nešto sa systemom ili hardwerom imao bi problem u svakoj igri, ovo je problem sa COD-om, obriši ga i odna pokreni CCleaner (ili nek islični program ako ga imaš) i pokreni čišćenje registra da pobrise i tamo što je ostalo od COD-a i zatim ponovo instaliraj...
evo jesam..i sad mi se crasha..stopped working.. :/
Switch to Skyrim :P
ma na super maria :D
ma na super maria :D
Pacman >:/
Pokreni kao administrator ako nisi...
A ako to ne upali imaš ovdje par prijedloga http://gaming.stackexchange.com/questions/108442/how-to-fix-the-call-of-duty-4-modern-warfare-multiplayer-crash-on-startup
bilo je do windowsa izgleda.. danas sam stavil nove i sad radi normalno..
EDIT: opet nije do windowsa.. -.-" opet poce blokirat
Ma zbog takvih debila vise ni ne igram CoD.
kako stavit fps ecaounter na dnu ekrana
kako stavit fps ecaounter na dnu ekrana
Ima kakvih ozbiljnih promod igraca?
Uvijek.
Na kojem promod serveru igrate? Ja što sam našo svi il' su prazni il' su srušeni. A ovi serveri što dopuštaju idiotarije poput LS-a i Marty-a, GL-a su uvijek puni.
ja sam najvise na netsky-evim serverima... :)
Sorry org key ( ), a ja se muvam na ovim našima S&D, nekad slučajno nađem neki dobar promod tdm, al rijetko....
Sorry org key ( ), a ja se muvam na ovim našima S&D, nekad slučajno nađem neki dobar promod tdm, al rijetko....
Preko xfire-a?
OFC. zaš pitaš, svi idu prek xfira sa cracked key :D
OFC. zaš pitaš, svi idu prek xfira sa cracked key :D
vjeruj mi ne.. prije sam igro non stop na crackanim serverima.. al kad sam poceo vidat sve vise i vise cheatera smucilo mi se... quito cod...i nakon 2 mjeseca ponovo poceo igrat al na org serverima..rijetko gdje sam vidio neke cheatere.. ;)
neko za osnovat cga team(cyber gamer) cod4 liga(org)dox maybe you?
Add me:mad9dog
nek me vrag odnese ako kuzim sto si napisao