Dali mi netko moze pomoci u ovome.... kad udem u cod4 multiplay igram dok ne zavrsi mapa i kad mapa zavrsi kad treba mi se počet učitavat sljedeča mapa komp mi zašteka i tako stalno de recite kako da to riješim prije 3 mjeseca sam igro i sve je bilo super.. pomozite plsssss
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
stvaro neznam sta bi moglo biti igro sam i prije i se je bilo ok ali od utorka mi se to počelo događat..pomozite ppls
Možda se radi o nekakvom BUG-u, si instalirao sve postojeće zakrpe za tu igru? Ako jesi probaj instalirati najnovije drivere za grafičku. Ak ni to ne pomaže probaj nabavit neki software koji detektira probleme softverske i hardwerske prirode. Jawohl!
jeesam i drivere i zakrpe nezz sta bi moglo biti.....
mislim da budeš morao reinstalirat igru, čini mi se da imaš problema s učitavanjem mapa... samo si zapiši serial prije, i profile folder si sejvaj negdje za svaki slučaj da ne bi morao opet od prvog levela igrat
jesam.. a dali bi to moglo biti od nekog virusa ili spywarea da si skeniram kompu?
cod4 je katastrofa igra barem meni.
možda ti je samo internet postao vrlo spor,ako to nije onda izbriši igru i sve u njoj (baš sve) i onda ponovo instaliraj,lako ćeš za levele to se vrati brzo...možda ti je samo greška u učitavanju mapa...