- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako orije sam igrao cod 2 kad sam imao win xp ... kad sam instalirao win 7 instalirao sam cod 2 i isao igrat kad ono ... sve uđe u server ali vidi se samo hud a sve ostalo je bjelo koda je neko obojao sa painton ? evo par sliika :
skini najnovije drivere za grafu
Ovako orije sam igrao cod 2 kad sam imao win xp ... kad sam instalirao win 7 instalirao sam cod 2 i isao igrat kad ono ... sve uđe u server ali vidi se samo hud a sve ostalo je bjelo koda je neko obojao sa painton ? evo par sliika :
Konfiguracija je?
Prijedlozi : updateaj DirectX, stavi nove drivere za grafu, probaj compatibility mod (XP SP3 stavi).
jesam prije 2 dana i oet isto
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz (2 CPUs), ~2.2GHz
Memory: 2048MB RAM
NVIDIA GeForce 8600 GTS
Konfiguracija je?
Prijedlozi : updateaj DirectX, stavi nove drivere za grafu, probaj compatibility mod (XP SP3 stavi).
Sve sam to napravio ali je sve isto .
promjeni rezoluciju u opcijama ili promjeni s dx9 na dx7 ili obratno
sve sam rezolucije probao i postavke i nemogu promjenit na directx 7 nemogu naci to nigdje probao sam cak u folderu na settings.
ono options - graphic pa ono render nes valjda ti je na Auto, stavi na dx7
problem ne mora biti do grafičke... ja sam imao nevezanih problema pri pokretanju igara... probaj pokrenuti igru kao admin (:
sredio sam updejtao sam graficky driver
jel mi može iko pomoć?Imam Win 7 Professional 32x.Kad uđem u call of duty 2 multiplayer,igram 5 min i odma mi se crna slika pojavi, cijeli komp mi zabloka...grafiku sam stavio sve na low uklj. slušalice i ne pomaže jel ima kakvo drugo riješenje
mozes meni pomoci kada hocu uci u cod2 klik i prikaze se crni ekran i to je to???? plss pomozitee!