Burnout Paradise

poruka: 5
|
čitano: 1.112
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Burnout Paradise

Pozdrav,

imam mali problem s navedenom igrom - naime, već sam je jednom imao instaliranu na kompu, ali ju je mali šogi najčešće igrao. Ne znam da li ju je kad se zasitio deinstalirao, ili ju je jednostavno obrisao s diska (mlade dobijem kad ga vidim za kompom). Sad nastaje problem - jučer sam je kupio na Steamu, i kad je instaliram nastavlja mi se stara karijera. Dakle, ima već osvojenih auta, evenata, achievemenata itd... A ja želim početi ispočetka!

Imam Win7 i ne znam gdje se nalazi nekakva konfiguracijska datoteka, save fajlovi ili nešto slično. Vjerujem kada bi je obrisao da bi igra ''friško'' krenula.

Ili postoji neki drugi način??

Hvala na pomoći!

Prodajem zjake...povoljno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Burnout Paradise

Pogledaj pod : "C:\Documents and Settings\\Local Settings\Application Data\Criterion Games\"  - za  Win XP

ili  : C:\Users\-Your User Name-\AppData\Local\Criterion Games\Burnout Paradise\Save   _ za Win  Vista i 7

And Justice For All.... FUCK YEAH!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2011 12:47 (Haf932).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Re: Burnout Paradise
Haf932 kaže...

Pogledaj pod : "C:\Documents and Settings\\Local Settings\Application Data\Criterion Games\"  - za  Win XP

ili  : C:\Users\-Your User Name-\AppData\Local\Criterion Games\Burnout Paradise\Save   _ za Win  Vista i 7

Hmm... nemam uopće AppData i sve ovo dalje... već sam na savjet kao tvoj naletio na netu, ali ništa...

16 godina
Re: Burnout Paradise

Da bi vidio AppData,napravi ovo:

Odi u C:\Users\ime\

Onda na gornjem tabu(na njemu se nalaze organize,burn,new folder) odi na Organize-Layout i ukljuci Menu bar.

Onda na tom Menu baru odi na Tools-Folder Options-View tab i u Advanced settings ukljuci Show hidden files, folders and drivers.

I sad bi trebao vidjeti AppData.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
17 godina
Burnout Paradise

Evo riješeno, igra krenula od nule!

Hvala svima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: