BUG Online TeamSpeak server

poruka: 5
|
čitano: 3.588
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

MC klan ce vam ustupiti svoj public TS server i ako budete pokazali dovoljna interes moze se s vremenom se podici i sync plugin sa BUG serverom.

Svi se mozete spojiti na TS, uci u kanale i iskusiti pravi gameplay uz taktiziranje sa svojim suborcima na Bug serveru.

Podaci potrebni za to su:

http://www.tsviewer.com/index.php?page=ts_viewer&ID=987577

TS3 download:

http://www.teamspeak.com/?page=downloads

Sobe ce biti organizirane u team US i RU, te ce imati posebne kanale za squadove u koje mozete proizvoljno ulaziti.

Zbog odredjenih poteskoca koje mogu nastupiti, trenutacno necemo podizati TSsync za sobe, i mislim da nikome ne bi trebao biti problem da se samo prebaci u odredjenu sobu.

Nakon sto se postavi server kako treba, odredjeni ljudi ce imati mogucnost da sami rade sobe.

Server trenutacno prima 50 ljudi, sto je i vise nego dovoljno za vase potrebe.

disclaimer:

Server je podignut na neodredjeno vrijeme, u slucaju da se neke okolsnoti promjene moguce je da bude ugasen bez posebne najave, iako su za sada to vrlo male sanse.

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 1:46 (Co7).
Moj PC  
13 1 hvala 3
13 godina
neaktivan
Tko je zaduzen za admina/moderatora? Nadam se da nece bit kikanja-banova zbog clanstva u drugom klanu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: BUG Online TeamSpeak server
drahic kaže...
Tko je zaduzen za admina/moderatora? Nadam se da nece bit kikanja-banova zbog clanstva u drugom klanu.

Naravno da neće.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
neaktivan

Da, naravno da nece.

Nase sudjelovanje na i oko TS ce biti minimalno, svi su dobrodosli neovisno o pripadnosti klanu, pa tako i vi.

Banat ce se ljudi koji ce biti prijavljeni za ometanje drugih korisnika TSa i to je to.

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ekipa,

Ovaj TS nije službeni MC TS server, ali je dignut privatno (ne kod GS/TS providera), i kako je Co7 već napisao, kao takav se može možda već sutra ugasiti.

Administratori ovog TeamSpeak servera su zasada:

Co7 - najviše će se baviti sa administriranjem/moderiranjem ovog TS3 servera

DuxVirorum, Slammmer - Tu smo kao backup, ako zatreba

Sve pohvale, pokude, pritužbe  mogu se pisati u ovu temu.

Ovaj TS3 server trebao biti zasebni public voice server za MadCroats BF3 Public Server. Cijela priča je bila zamišljena tako da kada se netko joina na TS3 server, u početnom kanalu u kojem se igrač nalazi nema talk powera (igrač ne može pričati), niti igrač može sebe prebaciti u bilo koji kanal. Tu upada Procon TS3Sync plugin, koji ima prava sve raditi, i kada vidi da je igrač koji se joinao na TS postoji na MC BF3 serveru, miče ga u kanal koji odgovara njegovom Teamu, Squadu. U slučaju da igrač izleti sa BF3 servera (pukla veza, kick, ban, whatever), igrač se automatski miče natrag u početni kanal gdje ne može raditi ništa, što olakšava administraciju TS-a.

Ta ideja nije nikada zaživjela, pa nam je ostao jedan TS server u rezervi, kojeg drage volje ustupamo na korištenje ekipi koja pegla na BUG-u, a nema opciju voice servera.

Danny je iznio konkretne razloge zašto TS3Sync plugin nije opcija za BUG BF3 server, pa je sada TS podešen tako da tkogod se joina može switchati kanal koji god hoće, pričati po defaultu, itd. Igrači ne mogu kreirati kanale.

Pozz, Slamm

[M|C] Slammer
Moj PC  
3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice