Taman 50% popusta na Diabolicu :)
Baš sam htio napisat, peh.
Baš sam htio napisat, peh.
Cool!
Danny, iskoristiti ovo, skupit lovu i uzeti npr 3 mjeseca?
Ak se skupi dovoljno server u Zg?
EDIT: OK, sad sam skuzio, trenutni server nije na Diabolicu, pa se nebi moglo nadodati 3 mjeseca gore.
Danny, imas ti kakvu ideju, ovo bi se moglo nekako iskoristiti?
Šta je, tu je. Otkazati na Multiplayu više ne mogu.
Šta je, tu je. Otkazati na Multiplayu više ne mogu.
Nema veze, na novom BUG-u je bas zabavno
Nego, mozda sad i Multiplay uleti s kakvim popustom. Ako se to dogodi, javi.
Ima nas jos dosta spremnih uplatiti, pa produljis pretplatu za kojih mjesec-dva i mirni smo neko vrijeme.
Jebiga dečaci i djevojčice. Ovakve se stvari uvijek dešavaju potpuno nenadano i nepredvidive su. :)
Budući da se prije svega radi o vašoj lovi, odnosno o lovi onih koji su donirali, ne mogu i ne želim sam odlučivati o svemu, pa sam kontaktirao Multiplay da vidim koje su mi opcije.
Ugodan striček s druge strane rekao je da imam pravo zatražiti refund (djelomični - uzimaju 10-ak eura za administrativne troškove) u roku od 5 dana nakon ugovaranja usluge, što znači da zapravo mogu otkazati server u Multiplayu pa nakon toga uzeti u Diabolicu uz 50% popusta. Odnosno u krajnjoj računici nešto manje.
Kvaka je u tome što PayPal refund traje između 3 i 14 dana, što znači da bi u slučaju otkazivanja toliko čekali na novi server. Ne znam koliko će trajati promotivni period u Diabolicu, ali vjerujem da neće nestati tako brzo.
Dakle, želim vas pitati što želite. Želite li da otkažem server u Multiplayu pa ga podignem u Diabolicu nakon što refund sjedne na moj račun ili želite da sve ostane kako jest? Pitanje je namijenjeno prvenstveno onima koji su sudjelovali u financiranju servera, iako je svaki konstruktivan odgovor dobrodošao.
P.S. Usporedbe radi, ovdje su cijene na oba hosta:
Multiplay - 76,58€
Diabolic - 41,60€ + PayPal naknada
meni je ping na ovom sadasnjem serveru odlican... svejedno mi je za prebacivanje samo se nadam da ce ostati ok ping ako se prebacite...
Molio bih Vas da stavite samo vanilla mape na server barem do dolaska Armored Killa.
Volio bih igrati s vama, no nisam još u mogućnosti uzeti premium a imam samo igru bez ijednog dlc-a.
Potpis na Cecin post.
Neka ostane ovako, ne isplati se sad zezati s tim. A ako i sljedeći mjesec bude popust na diabolicu onda uzeti tamo.
Mislim da ne bi trebalo eksperimentirati, pogotov zato sto bi se "morali" obvezati na vise mjeseci da bi to imalo smisla.
A sta ako se ispostavi da nije sve tako bajno na diabolicu? Jer koliko vidim, to je samo za Frankfurt popust.
Ako tu sve sljaka kako treba, neka ostane. Eventualno probati iduci mjesec (ako bude popust),
jer mislim da vecini nije problem odvojiti od 5-10$ mjesecno za potpomognuti server na kojem svi zajedno igramo.
Dok god bude BUG servera mozete ocekivati moju mjesecnicu u iznosu od 5 - 10$ :)
edit:
Evo da testiramo , ja cu sada uzeti 24 slota pa cemo vidjeti kako to izgleda. I ako radi kako treba, prebacite server.
U medjuvremenu dok lova ne sjedne na paypal mozemo mi uskociti sa sa placanjem ako se ispostavi da je dobar server.
editx2: Uzeo server, cim dobijem podatke stavim vam link.
Slažem se sa ostalima, neka za sada ostane ovako kako je.
Evo da testiramo , ja cu sada uzeti 24 slota pa cemo vidjeti kako to izgleda. I ako radi kako treba, prebacite server.
Nije ti baš 24 slota referenca. Uvijek veći serveri budu i potencijalno problematičniji.
Kratko pitanjce... zasto je server stavljen da balansira po igracima a ne po squadovima?
Jer ovak nas svaku partiju porazbaca bezveze.
Kratko pitanjce... zasto je server stavljen da balansira po igracima a ne po squadovima?
Ne znam na što točno misliš, balansira onog igrača koji je zadnji stigao. Balans na kraju runde nema veze s balanserom koji je uključen, nego jednostavno server pokušava složiti brojčano jednake timove.
Ne znam jel do servera ili patcha jučerašnjeg (ili kombinacija oboje), ali jučer je sve bilo super.
Ne sjećam se da mi je jednom zatrzalo nešto...
Ping isto odličan.
po meni fali malo Rusha na serveru...i neke BTK mape su bar meni ocajne, gameplay je nikakav - ko recimo Oman. Protiv drugih mapa nemam nist, al ova mi je fakat ocajno dizajnirana. MOzda za neki inf only mali Cq inace nah...a da ne govorim da vecina ljudi ima vrlo vjerojatno problema s FPSom na toj mapi. ja imam na SLIju oko 70 FPS-a avg, na medium postavkama.. sve kaj padne ispod 50 je neigrivo.
Ne znam na što točno misliš, balansira onog igrača koji je zadnji stigao. Balans na kraju runde nema veze s balanserom koji je uključen, nego jednostavno server pokušava složiti brojčano jednake timove.
Pa ovako... balans na kraju runde nas ispomješa tako da sljedeću više nismo u istom squadu (bar je sinoć tako bilo).
A ima dosta servera na kojima igramo koji balansiraju na kraju runde po squadovima, tako da smo uvjek skupa... eventualno promjenimo stranu ali opet svi skupa.
Pa ovako... balans na kraju runde nas ispomješa tako da sljedeću više nismo u istom squadu (bar je sinoć tako bilo).
A ima dosta servera na kojima igramo koji balansiraju na kraju runde po squadovima, tako da smo uvjek skupa... eventualno promjenimo stranu ali opet svi skupa.
Ovo stoji u opisu balansera:
Balancer Plugin balances the teams based on the stats of the previous round but always tries to keep squads untouched. Players are only separated from squads if unavoidable to balance teams.
Valjda samo niste imali sreće. Ne mogu ja tu puno napraviti.
Evo ak koga zanima balancer skripta kak je manje vise svugdje napravljena
Advaned Balancer
The Advanced Balancer Plugin balances the teams based on the stats of the previous round but always tries to keep squads untouched. Players are only separated from squads if unavoidable to balance teams and if you have selected the appropiate option in the plugin setting. Balancing during rounds is not based on stats but on simple number of players.
Balancer logic:
If amount of players is uneven the plugin calculates how many players at least and how many at most have to be switched to even the teams. The squads from the team with more players are asorted by size and amount of currently dead soldiers. Afterwards the best fitting squad is chosen and if possible completely switched to the other team. Squads with more dead soldiers are preferred for balancing. If there are any lone wolf players the plugin tries first to balance teams by switching them. Dead soldiers are preferred again.
Pre-Round Balancer
Pre-Round balancing automatically even teams based on the stats of the previous round to create as fair teams as possible. Based on your individual settings all squads will be assorted by score, KPD or kills ("Balance based on") and then switched to the inferior team. So the former best squad should then be in team 1 and the second best squad in team 2 etc.
General settings
[X] Enable balancing during round: Enables balancig during round simply based on the amount of players
[X] Use simple balancing (swap last joined players): The balancer will now only switch the player who joined the server last into the smaller team.
Number of Warnings: Amount of warnings in ingame chat
Time in seconds between warnings: Time between the warnings
Min number of players to start balancing: The minumum amount of players before the plugin starts balancing
Break Squads if there are less players than: Amount of players that need to be on the server before players are separated from a squad
Max difference in team sizes before balancer will start: The maximum difference between both teams. Example: Set this value to "2" for the plugin to start working as soon as there is a difference of "3" players between the teams. Value needs to be above zero.
[X] Use stop balancing on ticket count: If a team has less the the defined amount of ticktes, the balancer won't swap players anymore. This is meant to avoid players to be switched into the loosing team when some players leave the server.
[X] Stop balancing if winning team has more tickets than (TDM): Selection for Conquest game mode
[X] Stop balancing if winning team has more tickets than (TDM): Selection for TeamDeathMatch game mode
[X] Don't swap a squad if there is no free squad in the target team: If a squad has been chosen to get switched but there is no free squad with enough free slots in the other team, the action will be canceled and no switch will be perfomed
[X] Put lone wulfs (players with no squad) together in a squad (if possible) after swapping them: Lone wolfs will be always preferred for balancing and also put in a squad if there is any free slot.
[X] Use after-balance message: Posts your "After-balance message" in ingame chat after successful balancing.
Whitelist (add players seperated by comma ","): Players in this list wont be switched during rounds. If a whitelisted player is in a squad, the whole squad is protected and will not be moved. Pre-round balancing is still active for all players and will also switch players in the whitelist.
Example list: Knech_Ruprecht,Crispy,JohnDoe,GI_Joe
Pre-Round Balancer settings
[X] Enable pre-round balancing: Enables Pre-Round Balancing
[X] Pre-round balancing only after mapchange: Pre-Round balancing will only commence after a mapchange and not between rounds on the same map
Balance based on: Choose on which value the plugins calculations are based for pre-round balancing. Will only affect pre-round balancing and not ingame balancing
Max score difference (RUSH): Only for RUSH game mode: Pre-Round balancer only begins to work if the set value has been exceeded in the previous round
Max score difference (CONQUEST): Only for CONQUEST game mode: Pre-Round balancer only begins to work if the set value has been exceeded in the previous round
Anti winning team joining
[X] Use anti winning team joining: Prevents players to join the winning team
Prevent winning team joining on ticket difference bigger than (in percent) (CONQUEST): Percentage of difference in ticket count so that switching to the winning team is disabled. Only for Conquest
Prevent winning team joining on ticket difference bigger than (in percent) (TDM): Percentage of difference in ticket count so that switching to the winning team is disabled. Only for Teamdeathmatch
[X] Use shame message: If enabled, a message will be prompted as soon as someone tries to switch to the winning team
Shame message: Place your message here
Ovo stoji u opisu balansera:
Balancer Plugin balances the teams based on the stats of the previous round but always tries to keep squads untouched. Players are only separated from squads if unavoidable to balance teams.
Valjda samo niste imali sreće. Ne mogu ja tu puno napraviti.
Mislim da netreba raditi strku oko balansa. Nas je jučer držalo u SQ istom 3 runde i onda u 4-toj nas izmješalo. Na kraju je ispalo super jer sam sa piratom napravio super djir u vozilu.
Uglavnom super je bilo znati skoro sve koji su igrali na serveru. Svi (osim lollika ) su ovako i onako skilleri pa nije neki bad kad nas pomješa.
Možda eventualno staviti plugin koji radi balance ako je razlika u ticketima prevelika jer ponekad se znalo poklopiti da se odigra super napeta runda nakon koje si baš na iglama odirati revanš i onda ti izmješa ekipe i sve padne u vodu.
To je u ku*cu. Sjeti se šta je zadnji put bilo. Imate svi mogućnost ručnog prebacivanja pa se trudite da bude koliko toliko balansirano. Ako uključim balans kad su runde s prevelikom razlikom već sutra ćete se plakat ovdje da je to šljuka.
Ja sam svoj problem sa balansom riješio sa alkoholom i seansama tak da u principu nema frke.
Ja sam bio zadovoljan s obzirom da je bio basta samnom u squadu.
Zašto mi ne da ući na server kada se vrti vanilla mapa iako nemam BTK?
Upozori me da treba BTK, ja prihvatim da mi svejedno uđe na server i ništa. Neda.
Zašto mi ne da ući na server kada se vrti vanilla mapa iako nemam BTK?
Upozori me da treba BTK, ja prihvatim da mi svejedno uđe na server i ništa. Neda.
Jesi provjerio po forumima na Battlelogu? Ne mogu ti pomoći budući da imam ekspanziju pa nisam bio suočen s tim problemom.
Ajd eto i ja ću se uključit kad već imam BF3, očekuj i uplatu od mene za sljedeći mjesec ;)
See ya ingame, noob sam inače...ali kol'ko tol'ko znam pješadijom igrat :P
Ekipa, za one koji vole statse i pi*darije, ovdje možete pratiti razvoj situacije na serveru. Opširne statistike svakog igrača i slično.
http://www.rconnet-stats.com/rconNET_Server_Profil_18939__.html
Ček jeli to samo za ljude koji imaju B2K?
Ako se ne varam onda trebam to imat kupljeno da mogu igrat....damn -.-
evo ako zelite probati server od diabolica u frankfurt:
Plugin je trenutacno ugasen, tako da mozete normalno igrati i isprobavati kako to radi.