BUG Online Game Server - BF3 zaključana tema

poruka: 1.052
|
čitano: 172.687
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3, BUG Online mumble voice server
16 godina
neaktivan
Re: BUG Online Game Server - BF3
ZC_Someone kaže...
thesekiman kaže...

Baš me zanima da li će se to pokazati kao efektivna funkcija. Ne govorim ovo cinično nego me stvarno zanima jer nisam još naletio na servere u BF-u sa tim

Ja sam vidio par servera u BF2 a bilo ih je i u BC2. Ja sam znao igrati na par Newbs Only servera. Na njima se u chatu vrtila poruka da možeš nekoga vote kickati ako predobro igra, pogotovo ako su iznad level 40 :)

Ako igraš PREdobro onda si čiter{#}

jokaCRO ingame
16 godina
odjavljen
BUG Online Game Server - BF3

oj, al nema vise pomaganja u placanju servera, al sve sam placas? a? nisam nigdje vidio da pise nesto za pomoc pa pitam.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za sad sve plaćam sam, da.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

a ne mislis otvorit neke donacije? pa ako kapne dobro je kapnulo... a?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan

Možda nekad, sa sad nek stoji ovako kako jest. Pa kad mi zagusti javim vam se.

Al hvala na interesu. ;-)

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

a dobro....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Oće bit mjesta u BUG platoonu ?? :)

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
15 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Oće bit mjesta u BUG platoonu ?? :)

Prva dva platoona su puna, ali u trećem ima mjesta

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241158548670/

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
15 godina

Danny kako to da je jučer bilo tako malo tiketa na serveru, tj defoltno 300 konkvest?

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nemam pojma, u postavkama stoji 140%. Eventualno ako je to onemogućeno sa zadnjom zakrpom.
Provjerit ću.
17 godina
neaktivan

Ekipa najam servera je produljen na dodatnih mjesec dana.

---

S nekim od proteklih patcheva za servere, vjerojatno zanjim, uveden je novi kriterij za quick match. Naime, sada je za njega bitan i broj tiketa, a kako je kod nas broj tiketa na 140% server ne ulazi u konkurenciju. Kao rezultat toga zadnjih smo dana mogli vidjeti da je server teže napuniti, teže održati punim i da je općenito nešto manje aktivan.

To nas je dovelo pred odluku, vratiti server na postavke da ulazi u konkurenciju za quick match i imati stabilniji priljev igrača i puniji server ili ostaviti kako jest, s tim da bi u tom slučaju server bio nešto manje aktivan - kao proteklih nekoliko dana.

Što mislite?

0 0 hvala 1
17 godina
Danny_HR kaže...

Ekipa najam servera je produljen na dodatnih mjesec dana.

---

S nekim od proteklih patcheva za servere, vjerojatno zanjim, uveden je novi kriterij za quick match. Naime, sada je za njega bitan i broj tiketa, a kako je kod nas broj tiketa na 140% server ne ulazi u konkurenciju. Kao rezultat toga zadnjih smo dana mogli vidjeti da je server teže napuniti, teže održati punim i da je općenito nešto manje aktivan.

To nas je dovelo pred odluku, vratiti server na postavke da ulazi u konkurenciju za quick match i imati stabilniji priljev igrača i puniji server ili ostaviti kako jest, s tim da bi u tom slučaju server bio nešto manje aktivan - kao proteklih nekoliko dana.

Što mislite?

Pa stavi vote pa cemo ti reci sta mislimo inace ces imati 200 postova sa misljenjima...

-BiH-slackspace
17 godina
neaktivan

Zanimaju me upravo mišljenja. Odluka ionako pada na nas admine na kraju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 9:05 (Danny_HR).
16 godina
odjavljen

ja sam za ovako kako je... vise manje dolaze samo poznati tj oni upoznati sa serverom. al stavi glasanje cisto da se vidi pa ako netko hoce nesto rec nek slobodno kaze..

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina

Meni paše manje ticketa,ionako onda Rush traje 20 min a Conquest po sat vremena

Battlelog:cro1911
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Više ticketa da runde traju barem pola sata.

23 Više ticketa
4 Manje ticketa

0 0 hvala 0
16 godina

Meni paše kako god, ali moram reći da je ovako kako je sad možda ipak malo bolje baš radi toga jer se ponekad zna dogoditi preoret. Kao jučer na Damavand Peak vodili su nas za oko 100-150 ticketa, helićem smo preletjeli preko, uzeli im sve zastave i nakraju pobjedili za nekih 70 ticketa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Ja nisam za to,nekad nam je server bio pun od 9-10h ujutro,a sad se tek napuni oko 5h popodne.

Istina da je bolje sa više ticketa,al jbg.Bolje da je server pun cijeli dan pa da runda traje 20min,nego da je pun 4h pa da runda malo potraje.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

mislim da bi trebao stavit na manje ticketa, kao sto si sam rekao, bit ce teze punit server osim ak ne dode neki svabo ili ko vec da idlea na serveru dok se ne skupi ekipe...a za server je bitno da ima protok ljudi cijeli dan,a ne samo na vecer ili od kasnog popodneva kad se bugovci skupljaju

edit:nisam vidio piratov post.

slazem se s njim

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 11:12 (lollik91).
17 godina

ma mozda je bolje staviti defaultno...tj manje tiketa..ovako su u rushu atackeri u debeloj prednosti... rijetko se kad partija zavrsi, a da defenderi odbrane...

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
17 godina

Ako nekoga zanima moje mišljenje, ja bih stavio samo conquest large 64 i 1000 ticketa. Pa ako bude igrača dobro, a ako ne, ništa.

Ja bih sigurno počeo igrati, a znam da bi i još dosta mojih poznanika koji ne igraju zato jer je mixed.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
16 godina

Ljudi pozdrav i pitanje,

Ima li tko problema s Bugovim serverom. Meni se konstantno (ali konstantno) igra rusi nakon cca 30-40 minuta. Na drugim serverima mi se to dogodi vrlo rijetko ili nikad, na BUGu redovito. 

Nije do PB-a, updatean je na zadnju verziju. Igra ne štuca, sve leti na high, ali jednostavno svako pola sata se srusi.

Komp je - amd-ov quad core (ne znam sad napamet koji), 4gb rama, 560ti s 2gb rama (hardverski ne bi trebalo biti problema). 

Što se modaliteta igre tiče - ostavite mixed, jedino bi možda povećao na 64 za probu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 12:57 (PunKufer).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ja sam za to da se ostavi kako i je.
16 godina
neaktivan

Meni je fajn i ovako

Možda bih stavio 50 igrača... :)

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 19:34 (Šef).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Napravi Conquest METRO 24/7 1500 Ticket 64 player server. {#} 

Ima jedan Njemački koji je non-stop pun i uvijek ima min 3 ljudi u queue.

Ali na tim serverima nema igre. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lol pa poanta je u tome da se igamo a ne boostamo na metrou -.-.

Moje osobno misljenje je da je 64 igraca previse, ovo sada je taman. 300 ticketa je pre malo za ovaj broj ljudi i bilo bi bolje da se moze staviti vise ali ako to ugrozava popunjenost servera ona treba ostaviti kako je. No sa druge strane mislim da dosta ljudi vec ima server u favoritima i dolazit ce bez obzira na matchmaking. I ja bih cesce igrao da moja dva munjoza od frendova ne vajnaju zbog rusha -.- lol

Meni je super ovak miksano, ubija se monotonija..al to nemres nekima utuvit u glavu.
The best way to be boring is to leave nothing out.
14 godina

Nebi valjalo bez rusha,on razbije tu monotoniju conquesta,ako nešto mrzim to je igrat po sat i pol istu mapu

Battlelog:cro1911
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 22:36 (CoKsA).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zadnjih dana, od kad sam bio postavio pitanje, server je bio na defaultnim postavkama. Quick match ipak nije donio veću aktivnost, bar ne primjetnu.

Zbog toga će onaj dogovoren broj tiketa (140%) biti uključen do daljnjega.

0 0 hvala 1
14 godina
ako je pb ukljucen iskljuci ga. radi ovih sranja s pb om
AMD u <3 Intel u C===3
17 godina
neaktivan
Većina nema sranja s PB-om. Nema potrebe za isključivanjem.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3, BUG Online mumble voice server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice