BUG Online Game Server - BF3 zaključana tema

poruka: 1.052
|
čitano: 172.415
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3, BUG Online mumble voice server
17 godina
neaktivan
BUG Online Game Server - BF3

Ekipa, kako smo mogli skužiti limit na platoone je 100 ljudi, a obzirom da je bilo više igrača nisu svi stali. Napravili smo zato drugi dio BUG Online Platoona pa molim one koji nisu u prvom da se ubace u drugi. :)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241139131547/

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

3 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

Kakvo je stanje sa Bug voice comm serverima? Jel to moraš bit 'dio ekipe' da bi se priheftal ili kak? Ja bi rado igral s vama na voice commu jer ak igram sam uglavnom gore, ali ne znam gdje se priključit.

The Chinaman is not the issue here!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: BUG Online Game Server - BF3
Abatwa kaže...

Kakvo je stanje sa Bug voice comm serverima? Jel to moraš bit 'dio ekipe' da bi se priheftal ili kak? Ja bi rado igral s vama na voice commu jer ak igram sam uglavnom gore, ali ne znam gdje se priključit.

Ne postoji univerzalni voice comm server za Bugovce. Postoji nekoliko voice comm servera koje iznajmljuju forumaši, pa je stvar dogovora gdje ćeš doći.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
13 godina
neaktivan

Jel zna tko di mogu kupit BTK ekstenziju? Imam rusku verziju BF3 ali nije LE..

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
general zod kaže...

Jel zna tko di mogu kupit BTK ekstenziju? Imam rusku verziju BF3 ali nije LE..

Možeš uzeti bilo gdje. Radit će ti.

Ovo nije tema za takve rasprave.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 18:48 (NiramX).
14 godina
neaktivan

Evo moram puknuti jedan THNX za povećanje ticketa.

Mislim da još nikad nismo tolko piz***i na TS-u al da je bilo dobro i napeto...bilo je.

You should never underestimate the predictability of stupidity Add me:dado1410
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 8:32 (Zero2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Sto je to bilo? :)

Restart u pola noci?

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

Sto je to bilo? :)

Restart u pola noci?

Sam se server srušio.

Evo već je na pol pun.

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan

Dječaci i djevojčice, samo da vas obavijestim da je najam servera produljen na dodatnih mjesec dana.

Hvala svima koji su pomogli puniti server ujutro posljednjih dana jer su upravo oni najzaslužniji za aktivnost servera.

8 0 hvala 4
16 godina
neaktivan

zašto je server već 3 dana prazan :S

http://www.youtube.com/user/Scrappy992
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bozic, blagdani, praznici, ...
ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
neaktivan
Koliko znam Danny nije doma pa vjerojatno nema tko žicati ljude da ga odmah ujutro napune.
a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina

Uopće nije prazan već tri dana. Pa ja sam igrao na njemu jučer oko 13 sati,a prekjučer je isto tako bio pun kad sam pogledao na battlelogu. Jedino je danas prazan kroz jutro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ajmo ga onda napunit, a ne respravljat zasto je prazan. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zanima me dali treba za igranje toga Bugova online servera treba org igra ili moze i pirat?

0 0 hvala 0
16 godina
buterino kaže...

Zanima me dali treba za igranje toga Bugova online servera treba org igra ili moze i pirat?

AFAIK uopće ne možeš BF multiplayer s {#}

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
neaktivan

Ej ekipa, napunili smo i drugi platoon, pa ukoliko niste upali u jedan od ta dva napravljen je i treći.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241158548670/

Naravno, samo za one koji nisu upali u prva dva da ne bude duplih članova. :)

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Sve mi se čini da će nam trebati 100 takvih.
15 godina
neaktivan

Još jednom ponavljam, sram me kad odigram prelošu partiju, dobijem po nosu samo tako

i onda mi kasnije zapne za oko 'representing BUG online' {#}

{#}

Van toga, sretna Nova svoj mućk0j đubradi, mnogo vam municije i spankillanja u narednoj

recesijskoj godini {#}

Real life? Amazing graphics but shitty gameplay.
Moj PC  
0 0 hvala 3
16 godina
neaktivan

prazan server :(

CARPE DIEM
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ok je

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 18:05 (rajskaptica).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ekipa, povećao sam broj tiketa sa dosadašnjih 120% na 140%.

To bi značilo da će Rush od sada imati 105 tiketa, osim Metroa koji će imati 140, a CQ mape imaju 490 odnosno 560 ticketa, ovisno o defaultnom broju.

Ovo radim jer se sve češće žalite na broj ticketa, a ono što mi ne dozvoljava veće povećanje je Rush, u kojem bi u slučaju većeg povećanja attackeri imali znatnu prednost. Još možemo u nadolazećim danima tweakati i provjeravati što više paše.

6 0 hvala 3
17 godina
neaktivan

wtf, igra mi se ruši na ovom serveru. dosad se nije rušila, a igro sam na sto stranih.

al pravi momenat nađe, kad vozim heli s 3 osobe još.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
djdomi kaže...

wtf, igra mi se ruši na ovom serveru. dosad se nije rušila, a igro sam na sto stranih.

al pravi momenat nađe, kad vozim heli s 3 osobe još.

Jes, WIN.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
17 godina
neaktivan

Piceki, na serveru sam omogućio votekick.

Radi se o sistemu po kojem sami možete kickati nekoga, ako uleti cheater primjerice a nikoga od admina nema na serveru.

Kickanje pokrećete upisivanjem !votekick [ime igrača] [razlog].

Primjer - !votekick Danny_HR jer je pica (razlog ne morate pisati ako ne želite)

Glasate sa !yes ili !no.

Svaki igrač na serveru ima pravo na jedno pokretanje glasanja u rundi, a glasanje je uspješno ako više od 70% igrača na serveru glasa za izbacivanje igrača.

Naravno, ne moram ni spominjati da abjuzanje ovog sistema nije dozvoljeno, ako netko bude spamao votekick sa bedastim zahtjevima vrlo brzo će izletiti.

Eto, nadam se da sada više nećemo imati problema s padobrancima.

19 0 hvala 16
13 godina
Danny_HR kaže...

Piceki, na serveru sam omogućio votekick.

Radi se o sistemu po kojem sami možete kickati nekoga, ako uleti cheater primjerice a nikoga od admina nema na serveru.

Kickanje pokrećete upisivanjem !votekick [ime igrača] [razlog].

Primjer - !votekick Danny_HR jer je pica (razlog ne morate pisati ako ne želite)

Glasate sa !yes ili !no.

Samo da provjerim :)

Sve ovo se upisuje pod - Chat: All?

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
17 godina
neaktivan
Nisam siguran al mislim da možeš i u squad ili team. Svejedno.
15 godina
Danny_HR kaže...
Nisam siguran al mislim da možeš i u squad ili team. Svejedno.

?? Ako to napišeš pod team ili sqad kako da očekuješ  70% igrača na serveru da to vidi i glasa. Naravno da to u upisuješ u chat da svi vide jer treba i 20% protivničke ekipe glasati za kick. Smanji postotak, jer imam iskustva da ona ekipa sa kojom igra chiter ne glasa za njegovo izbacivanje nego se vesele pobjedi.

Kendo
15 godina
neaktivan

Baš me zanima da li će se to pokazati kao efektivna funkcija. Ne govorim ovo cinično nego me stvarno zanima jer nisam još naletio na servere u BF-u sa tim.

Sjećam se da su u CoD-u to dosta abjuzali i bio sam kickan masu puta zbog toga jer se netkom nije svidjelo ako sam ga ubio par puta za redom pa bi on bacio !vote a ova ekipa bi stiskala Yes iz zayebancije. Ali mislim da to na BUG-ovom serveru nebi trebao biti problem jer se tu svi više manje znaju, a budući da nekih pravila na serveru nema, tu bi opciju možda trebalo koristiti samo za čitere.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Baš me zanima da li će se to pokazati kao efektivna funkcija. Ne govorim ovo cinično nego me stvarno zanima jer nisam još naletio na servere u BF-u sa tim

Ja sam vidio par servera u BF2 a bilo ih je i u BC2. Ja sam znao igrati na par Newbs Only servera. Na njima se u chatu vrtila poruka da možeš nekoga vote kickati ako predobro igra, pogotovo ako su iznad level 40 :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 18:04 (ZC_Someone).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3, BUG Online mumble voice server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice