BUG Online Game Server - BF3 zaključana tema

poruka: 1.052
|
čitano: 171.530
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3, BUG Online mumble voice server
15 godina
protjeran
BUG Online Game Server - BF3

Jedno lagano pitanje. Zasto mi fale statsi i Latest Battle Reports kada igram na BUG Online serveru? Naime, ne dogadja se to uvjek, ali recimo da mi zabiljezi nekakvih 20 - 30 % partija od odigranih (svaku 3, 4, 5, bas onak random). Na svim ostalim serverima, a i na BUG HC sve uredno radi i biljezi. Anyone? U cemu je caka?

Mislim na ovo, slika:

Brutal Truth \m/

0 0 hvala 0
15 godina

Danny da li je moguće staviti da server radi i kad si sam na njemu, naravno da ne daje bodove dok se ne okupi neki određeni broj igrača, čisto da se može trenirati malo jets i heli. Jučer prijepodne sam čekao da netko dođe ali nije bilo nikog i primjetio sam da treba samo dva igrača da runda počne, to povećaj barem na 6 jer se ovako lako dogodi da ta dvojica nabijaju bodove, što je baš aktualna tema na BF3 stranici foruma.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: BUG Online Game Server - BF3
Ako povećam teže će se napuniti, malo ljudi je spremno stajati na serveru bez igre, jer se ne možeš kretati ni ništa.

Ovako se dvojica bar mogu zafrkavati dok netko drugi ne dođe.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina

Nisi me shvatio, ja bih volio da radi i kad si sam radi vježbe letenja i sl. ali da daje bodove tek sa 4 ili više igrača.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

kako bi bilo da se osnuje  bug second platoon

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Kendo kaže...

Danny da li je moguće staviti da server radi i kad si sam na njemu, naravno da ne daje bodove dok se ne okupi neki određeni broj igrača, čisto da se može trenirati malo jets i heli. Jučer prijepodne sam čekao da netko dođe ali nije bilo nikog i primjetio sam da treba samo dva igrača da runda počne, to povećaj barem na 6 jer se ovako lako dogodi da ta dvojica nabijaju bodove, što je baš aktualna tema na BF3 stranici foruma.

Zašto tebi smeta tuđe "nabijanje bodova"? Što to ima u ljudima tužno, da ulaze u tuđe živote? Koja je svrha vašeg ovdje pljuvanja po dečkima jer nabijaju bodove? To nabijanje bodova je strašno dosadno zapravo i osim ranka, ne diže ništa bitno. Dok vas direktno ne ugrožavaju, ne vidim zašto bi ih konstantno napadali?

Bug Online HC Server starta 1v0 i tako će biti trajno. Kome se vježba letenje, neka vježba. Dapače, manje će biti pilota-idiota.

17 godina
neaktivan
Kendo kaže...

Nisi me shvatio, ja bih volio da radi i kad si sam radi vježbe letenja i sl. ali da daje bodove tek sa 4 ili više igrača.

Na žalost ne može se tako podesiti. Čim starta daje bodove.

15 godina

Tonći ne smeta meni bustanje i znam da tvoj radi sa jednim igračem jer sam neki dan došao i tip se već 6 puta ubio da promijeni tim pa smo malo zajedno jurili zastave{#} 

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Zašto ne isključite friendly fire? Danas sam ubio trojicu vlastitih jer su mi se u žurbi učinili kao neprijatelji.
17 godina
neaktivan
NiramX kaže...
Zašto ne isključite friendly fire? Danas sam ubio trojicu vlastitih jer su mi se u žurbi učinili kao neprijatelji.

U tome je i poanta FFa, da malo razmisliš što radiš.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
17 godina
ZC_Someone kaže...
NiramX kaže...

Aktiviram M-Com, zalegnem i protrči prema M-Comu lik (vidim mu samo noge, ne mogu vidjet glavu i oznaku iznad glave) i pucam. TK... Šta je radio tamo...

Inače, u Conquestu je malo teže tako TK-ati ko što sam opisao; nažalost svejedno se događa.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
13 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...

Nije baš lako razmišljati kada te okruži deset snajperista. 

17 godina
neaktivan
NiramX kaže...

Nije baš lako razmišljati kada te okruži deset snajperista. 

Zato je još napetije :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
13 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...

Zato je još napetije :)

Ja volim napete trenutke i podržavam takvo stajališe, ali ne želim da to bude na nesreću mojih suigrača. (Barem onih koji su u mojem timu. {#})

13 godina
protjeran

Zlouporaba FF- a. 

*ovu priliku bi iskoristio da pozdravim Sgt_Igor_CRO koji je uredno sletio s helicem, izasao van i TK.o me kao suvozača da si oslobodi mjesto za frenda, a mogao je pitati izašao bi mu....

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 9:00 (NiramX).

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kad takvo što doživiš prijavi odmah na serveru ili izravno meni ili piratu. Za to se dobiva instant ban.
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Kad takvo što doživiš prijavi odmah na serveru ili izravno meni ili piratu. Za to se dobiva instant ban.

Nije se meni dogodilo nego forumašu smiglcro. Citirano iz njegovog posta. 

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-3/2424196.aspx

16 godina
Danny_HR kaže...

Onda nas obavjesti kad "sarđnt peper" dobije ban ;)

13 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
NiramX kaže...

Znam da vas nije briga, ali ja dok je uključen FF na Bug server neću više ni primirisat !

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Danijel_os_cro][img]http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Danijel_os_cro.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
Dany-os kaže...

Znam da vas nije briga, ali ja dok je uključen FF na Bug server neću više ni primirisat !

Kul.

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Dany-os kaže...

Kul.

ti si od servera napravio polu-hardcore a prije si govorio da je hardcore za p*zde.

Battlelog: wip3out_HR
16 godina
odjavljen
diy_jova kaže...
Danny_HR kaže...
Dany-os kaže...

Kul.

ti si od servera napravio polu-hardcore a prije si govorio da je hardcore za p*zde.

Zato što i on sam zna da voli HC, samo ga je sram priznati.

HC Server je u Rush modu do daljnjeg.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 18:31 (Tonči).
17 godina
neaktivan
diy_jova kaže...

Ne, od servera sam napravio najsličnije što mogu Battlefieldu 2.

15 godina
neaktivan

Meni je FF odličan. Navikao sam prvo gledat, a onda pucat (Arma veteran {#})... Gužva problem? Šta radite u gužvi? Meni je izuzetno interesantno da od sve te silne kvadrature uvijek se nađu 5-orica sa linije za pametne koji se naprče na 2m2... Meni se fakat rijetko dogodi TK, pa kako to? Kako to da ima nas dosta koji obraćamo pozornost?!

Uostalom, ak vam ne paše, ima na tone drugih servera... Ja bi igrao i sa FF off da je tako podešeno jer je dobra ekipa na serveru - prilagodiš se ili zaobiđeš. Sretno!

Što se tiče servera općenito - mislim da su postavke odlične! Mi smo recimo na našem podesili dosta slično ali smo ugasili i regen (i vozila i ljudi), tak nam je još bolje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 18:56 (Minoza).
Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina

Ta regeneracija je takvo njesra... Lik me pogodi, ostane mi 1 fcking % zdravlja, malo legnem par sekundi i opa... evo me na 100%. Totalni bull...

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Yup, trebali su izvesti tako da ako te rokne ispod 50%, ne regeneriraš se preko 50% dok te ne zakrpa medic.

Možda čak i više jer kao šta je kolega naveo, živaje glupost ostati na 12% healtha i sisati palac u kantunu dok ne dođeš sebi.

Puno bolje bi bilo kad bi s tih 12% došao recimo na 30% i tu stao dok ne dobiješ medkit.

Oh Dajs, zaposli me.

edit:

kriva tema, mislih da postah u bf3, sorry.

Bring out your dead!
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 20:02 (forzzuk).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Meni je FF odličan. Navikao sam prvo gledat, a onda pucat (Arma veteran {#})... Gužva problem? Šta radite u gužvi? Meni je izuzetno interesantno da od sve te silne kvadrature uvijek se nađu 5-orica sa linije za pametne koji se naprče na 2m2... Meni se fakat rijetko dogodi TK, pa kako to? Kako to da ima nas dosta koji obraćamo pozornost?!

Uostalom, ak vam ne paše, ima na tone drugih servera... Ja bi igrao i sa FF off da je tako podešeno jer je dobra ekipa na serveru - prilagodiš se ili zaobiđeš. Sretno!

Što se tiče servera općenito - mislim da su postavke odlične! Mi smo recimo na našem podesili dosta slično ali smo ugasili i regen (i vozila i ljudi), tak nam je još bolje.

Iskreno već mi je pun k.. ovakvih izjava:"imaš druge servere pa tamo igraj" vidjećemo za mjesec dva di ćeš ti igrat.

Možemo ovdje pričat o tome "ekipa će naučit" do sutra. Neće. Zašto? jer ih ne hebe pol posto ak te pregazi, spiči rpg pod noge ili upuca jer ako si idiot to se neće promijeniti u par dana. 90% 0d tih 64 igrača su ionako padobanci

koji će se rasipat sveposvuda kad im ovdje dosadi. Ti u online pucačini očekuješ da će netko, ako ga natjeraš kikanjem nakon 5 TK-ova, naučiti ponašati se u okružju u kojem se nalazi, onda se varaš.

Polovica će ih se vratit da se "osvete" a druga polovica se neće ni vratit.

FF on je jedino dobar na serverima di u najboljem slučaju bar polovica igrača igraju timski sa voice komunikacijom i poznaju jedan drugog kako diše, tj klanski su suigrači.Sad će netko reći"pa odi na mumble i dogovaraj se sa ekipom"

Kojom ekipom? zadnji put sam bio na mumblu i neki balavac me upito "kaj ti si neki srbić? Ja onak HA???? veli on, kao joka amsterdam pa ono kužiš ne?? Sa takvima da komuniciram?

Surađivati uspješno mogu pirat i njegovi frendovi na ventrilu koji se poznaju i to je to.

Da se razumijemo ovo je moje mišljenje i igrat ću di ja hoću uostalom i na Bugu ako taj dan budem raspoložen.

jokaCRO ingame
16 godina
odjavljen

Na Bugu se FF pokazuje kao loš. Jučer sam živce izgubio zbog par budaletina. Lako za one koji slučajno ubiju, loša granata, zalutali rafal od 200 metaka je također u redu, ali neki su počeli ubijati za vozila, čak i iz zabave rušiti svoje. Jučer sam skupljao fine bodove u izvidničkom helikopteru (guided, laser) i nađe se majmun u Havocu koji me srušio iz čiste zlobe. Sat ranije se mozak od pilota u Black Birdu zabio u zraku (?!) u mene i Xyana dok smo prilično fino rejpali itd.

Previše je namjernih TKera ovdje da bi FF bio uključen. Sranje.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Tonči kaže...

Na Bugu se FF pokazuje kao loš. Jučer sam živce izgubio zbog par budaletina. Lako za one koji slučajno ubiju, loša granata, zalutali rafal od 200 metaka je također u redu, ali neki su počeli ubijati za vozila, čak i iz zabave rušiti svoje. Jučer sam skupljao fine bodove u izvidničkom helikopteru (guided, laser) i nađe se majmun u Havocu koji me srušio iz čiste zlobe. Sat ranije se mozak od pilota u Black Birdu zabio u zraku (?!) u mene i Xyana dok smo prilično fino rejpali itd.

Previše je namjernih TKera ovdje da bi FF bio uključen. Sranje.

Ha, mene je jučer lik ubio kada sam korisitio MAV (kojeg sam 40 sekundi prije otključao) u Davamand Peak-u i dodao mi ovu poruku: pijana_carapa ne kempaj {#}.

Bilo je slucajeva kada su likovi znali pucati na druga vozila i unistavati ih tako da drugi ne mogu u njih ili je bilo slucajeva ciste zlobe kako ti velis kada jednostavno spucaju rpg u tebe jer si prvi dosao do tenka.

No i dalje ja mislim da FF treba biti ON jer jednostavno igra je puno napetija zbog toga. Svakome se moze dogoditi da nekoga ubije slucajno ali ovih par pojedinaca sto to rade da ispušu ljutnju (zbog uzetog helica, tenka ili killa) jednostano nisu razlog da se FF ukine i da opet imamo one j...... rpg festove cijeli dan.

Serveri su vam zakon i sto se mene tice ne treba nista mjenjati {#}.

17 godina
neaktivan
Kad vidite nekoga tko namjerno ubija svoje možete to prijaviti i provjerom logova Pirat ili ja možemo banati. Baš kao što sam jučer napravio nekom tipu koji je ubijao Tončija.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3, BUG Online mumble voice server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice