Borderlands

poruka: 286
|
čitano: 101.041
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Borderlands

gle, svakom svoje ja ne osporavam vase misljenje, smatram da imam pravo na svoje... ja sam isto sa vojnikom i spustim turret i pew pew, imas ga na pocetku svakih 100 sekundi sto znaci svaki fight i u tih par sekundi sto je tamo napravi stete da ja ne moram nis skoro

fallout 3 (koji sam jedini od serijala usporedjivao sa igrom ako malo razmislis)ima municije, ali ne cim izadjes iz vaulta vec kako sam reko do pola igre se mucis onda ima koliko ti srce oce, uostalom zasto ne bi igre bile usporedive? a, da, u falloutu kad ubijes nekoga i napravis save te izadjes iz igre tamo to nesto ostane mrtvo, ovdje se respavna ako se malo maknes iz tog prostora te se vratis... tamo ako pokupis item iz kutije ne dobivas exp i ta kutija se ne respawna, ovdje ne samo da se respawna nego dobijas exp sto uopce nalazis te kutije i skupljas pare i municiju toliko da ih nemas gdje trosit i imas sve sto ti treba od lvl 1 nadalje, imam osjecaj dabi samo mogo ulazit i izlazit iz igre i trcat u prvom gradu u krug i skupljat pare i exp

sad, zbog toga sto iz svakog grma istrcava mob i sto ima mjesta gdje ce te netko zaskocit (bilo skakanjem preko ograde ili na koji vec nacin je to osmisljeno) svaki put kad prodjes imas osjecaj da se stalno nesto dogadja ne znaci da je igra niti jako napeta niti dobra niti bilo sta.... iskreno draze mi je kad ocistim dio mape i ubijem sve tamo i polootam da to ostane ubijeno i prazno nego svaki put kad dodjem da me docekaju novi pesi, raideri i novi sadrzaj u kutijama koje ne znam samo ko je napunio

da je igra kasnije teza, je, da imas problema sa multiple enemies, ponekad, ko sto sam reko, ja izbacim turret i pew pew, zanima me kakve su ostale klase.... trenutno sam lvl 8, proci cu igru sigurno, no da sam odusevljen i da bih davio vise od 7/10 nisam i ne bi

igra se slepa i na rpg i na fps a nije nijedno, grafika nije losa i ima (relativno) dosta detalja, ali i dalje je crtana i sve sto sam za sada reko stoji po mom misljenju

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Borderlands

Ma nisam ja mislio pljuvat po tvojoj ocjeni igre, to je svačije subjektivno gledište, nego sam samo rekao da su to dvije različite igre i da Borderlands puca na široku publiku dok kod Fallout serijala to igraju njegovi fanovi kojih ima puno, ali je Fallout puno kompliciraniji, gdje ima puno namještanja svih postavki likova, popravljanja oružja i ostalih pikaboca koje će otjerati široku publiku koja se nije srela sa Fallout serijalom. Što se tiče crtane grafike ja mislim da je fenomenalna i mislim da ju je puno teže napraviti i k tome da super izgleda, to je moje subjektivno mišljenje. A što se tiče respawna on nekad zna bit dosadan, al je puno bolje s tom opcijom nego da sve bude mrtvo na glavnoj karti nakon 10 sati igranja, ovako svaki put imaš malo mesa za gazit i vježbat nišanjenje Cool.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Borderlands

fallout3 je govno igre ali samo zato jer se zove fallout, to nije vidilo fallout-a 1,2 i tactics (brotherhood of steel)!!! a sad ONTOPIC meni je borderlands zasada odličan, negdje sam 13 lvl i sad su stvari več puno drukčije nego na početku igre (puno teže), meni osobno se grafika sviđa,igra baš lijepo izgleda i atmosfera je super, nešto tipa svemirskog westerna, ali najviše me boli i to najviše mrzim to jbn respawnanje ali ,kao što su več naveli u postovima iznad moga, ne samo neprijatelji nego i loot, iste kutije opet pune, wc školjke također itd. čak i kad sam ubio mad doga ili kako se več zove, pa nakon nekog vremena opet sam zalutao  na njegovo posljednje počivalište a kad ono, on ko isus uskrsnuo i trčkara okolo! moja ocjena 8,5/10

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Borderlands

Ja je vec igram uveliko i mogu reci da mi nije losa. Ima stvari koji se ponavljaju i jos poneki nedostatak,ali ostalo je cool!!!!!Malo fps-a,rpg-a,voznje....

U svakom slucaju preporuka svima koji preferiraju fps-rpg igre!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
Borderlands

nove impresije, lvl 13:

da, respawnaju se i (quest) mobovi (mad doga sam i ja sreo kasnije, no nisam ih sve sreo tako da ne znam kakvo je pravilo oko njihovog respawna) 0_o uz kutije i obicne mobove

ako zalutate u predio gdje nemate quest za obavit i nadjete stvari koje znate da bi trebali pokutit, a niste pokrenuli quest za koji su potrebne necete moc s njima ucinit nista vec cete se vracat kasnije i opet prolazit kroz respawn (strasno iritantno ako volite besciljno setat svijetom ko ja u potrazi za loot-om i shvatite da nema smisla naprosto to radit jer je cijeli svijet vise manje pokriven ovim ili onim questom i isplati se samo njih pratit)

postoje kucice koje umjesto ulaznih vrata imaju obicnu krpu, no ta krpa u tom svijetu za vas djeluje ko zid

autek je fora, medjutim pise da se upravlja tipkama wasd, ne nasjedajte na to, upravlja se tipkama w i s te misem, sto nije nuzno lose, osim kada ste sami i morate pucat, tada se prilikom kretanja i istovremenog nisanjenja automobil zakrece u smjeru gdje zelite pucat.... ili to ili ja nesto jako krivo radim

isao sam radit tu misiju za autek, treba ubit nekog raidera tamo, zaboravih ime.... imam bolesno oruzje, no 4 lvl sam ispod njega (ja 7 on 11) i iako mu shield skinem sa 1 headshotom, njemu ne radim skoro nista i ubije me 3 puta.... isti shield na meni, isto oruzje u ruci 3 levela kasnije (quest vise nije tag-an ko hard vec normal) radim mu GRO dmg-a i skinem ga ko od sale.... istina, stavio sam 2 skillpointa u bullet dmg i dobio sam 1 lvl proficencija za combat rifle, ali razlika je ABNORMALNA, taj put nisam nijednu granatu iskoristio za razliku od inace, doso i u 1 rafalu ga skinuo - objasnite mi kako i zasto je sada toliko slabiji? ugl. igra skalira dmg koji radite mobovima po odnosu vaseg lvl naspram njihovog, nevezano uz opremu koju imate 0_o. sto ne znaci da oprema nije vazna, ali ocito ne ko vas lvl

igra je zanimljiva, daleko od toga da nije, svijet je fora, na grafiku sam se naviko i da lijepa je i fora je vidjet sto su sve napravili sa "crtanom" grafikom, imate osjecaj da ste u nekoj vestern animi tipa Trigun sto kad sam se malo ufuro u svijet i nije bilo toliko lose, dapace, li postoji dosta stvari jos uvijek koje su nedorecene i mogle su biti bolje izvedene sa minimum vise truda

coop igra je fora, mozete sa backup verzijom (torrent) bez problema na netu igrat, treba vam samo besplatni gamespy acc, u "lanu" mozete preko neta u "Tunngle -u", koji iako je u beti i stoga iskljucivo na njemackom, nije problem instalirat i radi za razliku od hamachi-a

nesto sto se naziva gradom moglo bi imat vise od 1-2 stanovnika na ... hmm.... da razmislim.... milion raidera i onih pasa

ja jos uvijek ostajem kod svojih 7/10, vidjet cu kako ce dalje bit; i dalje bih igru preporucio ljudima jer je zabavno, nemojte ju zaobic, ali pripremite se na ovakve stvari

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Borderlands

Ja sam na levelu 15 i totalno mi je dosadila.

Vise nemam motiva za igrat Neodlučan

Luckyluke!
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Borderlands

dobro, brzina respawna je ocajna... dodjem na mapu di su ona 2 pesa-bossa i ubiju me ti bosevi jer eto lvl 14 sam a oni lvl 16 - ne treba ni pokusavat, ne radim im nikakav dmg, porta me nazad na pocetak mape, uzme mi skoro 2k para, zaletim se nazad, idem po onu snajper pusku quest i.... damn, respawnala se cijela mapa, sve ispocetka treba... sto je cool, jer taj dio sam cistio prije odprilike 15 minuta 0_o nisam cak ni izaso pa uso.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Borderlands

Smeće...

Moj PC  
1 4 hvala 0
17 godina
Borderlands

Igra je  napravljena za MP.

Sam je dosadno i teško igrati .

A dokste dovica je pre dobro.

Ako drugi crkava pomogneš mu dok on puca.

I tako  imjenjujete oružja.

Ne znam kaj da napišem !
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2009 11:08 (WItcher).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Borderlands

Evo ja jedino mogu reči da je igra odlična. Ja sam igrao sa svojih 3 prijatelja i to je odlično i zabavno. Svi 4 smo soldieri i samo spamamo turrete sa healom i bullet regenom. To je odlično i jako zabavno. Ovo je igra koju sam oduvijek čekao ali nisam ni znao da ju čekam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Borderlands

Ja sam na 20 lv mogli bi se naći online i zajedno kilati .

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Borderlands

Jel ko probo igrat preko LAN-a? Meni neće...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Borderlands

Igra ti je u MPu besplatna .

Samo otvoriš portove i igraj s kim god hoćeš .

Ne znam kaj da napišem !
15 godina
neaktivan
Borderlands

evo upravo igram na xboxu. igra je stvarno zabavna, al su neke misije teške dok ne dobiješ jača oružja i opremu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Moraš gledati za koji je lv misija.

Osim toga nemoguće je sve sam pobiti treba ti  barem još 2 lika .

Ne znam kaj da napišem !
16 godina

Pa dobro, al nekužim zašt mi nemože pronači match kad je hosto preko lan-a?

17 godina

možda ide preko hamačija .

Ne znam kaj da napišem !
17 godina
Borderlands

Nisam par dana pratio topic pa se naskupljalo...

Mene grafika ne dira. Ionako ne pokusava glumiti realizam nego je vise zaje*ancija sa crnim humorom (npr. Nine Toes boss sa pocetka i opis pistolja kojeg dropa...). A i inace mi crtic grafika ne smeta. Npr. WoW stil grafike mi bolje pase nego sumorna grafika i svijet AoC-a. Dovoljno sumornosti imamo oko sebe u IRL, ne treba mi jos tako nesto i na kompu.

Da nema reloada igra bi bila prejednostavna i cisti spray & pray, ovako jaca oruzja u pravilu imaju manje metaka pa moras cesce reload, npr. na lvl13 sam dobio neki purple revolver sa 150 dmg-a, snip koji sam imao u to vrijeme je imao 100, ali je zato revolver imao samo 2 metka pa ga treba reloadati svaki cas. Kasnije sam dobio neki sa vecim lvl req-om i marginalno vecim dmg-om, ali je imao 6 metaka. Postojanje municije je li-la, u pravilu nema problema, osim kasnije kada vec imas sva oruzja pa dropa i svakakva municija. Zna se desiti da bas te koja mi treba nema ni za lijek. No kasnije ima oruzja koja si generiraju municiju pa je stvarno pitanje da li je taj resurs uopce trebao igri. Vise je minor annoyance nego nesto sto utjece na gameplay.

Usporedbe sa Falloutom... Pa ono, jedina poveznica je FPS pogled na stvari i sto se desava u nekoj pustari, ostalo bas i nije. A i nije da se u Fallout-u ne respawnaju neprijatelji, samo sto treba (puno) duze nego u Borderlandsu no definitivno su mi se na par lokacija respawnali (ne mislim na skorpione i deathclawove koje randomly nadjes nego bas na lokacije koje imaju odredjene neprijatelje). No primjetio sam da se u BL-u chestovi sa itemima ne raspawnaju uvijek, npr. odem u neki dungeon, izadjem i vratim se i chest je i dalje otvoren. Cini mi se da se oni resetiraju ako se nekome na mrezi joinas i onda nastavis solo, onda resetira neke stvari (slicno kao i Diablo 2 sto je radio). Mada evo, i meni bi bilo draze da ono sto utamanim ostane krepano dok, npr. ne ugasim igru i pokrenem ju ponovo (opet, kako je sljakalo u D2) nego da se provlacim kroz pecinu i onda na povratku opet sve moram tamaniti. Ne dobijes XP za svaki chest. To su achievmenti u igri, imas npr. ubi 100 skagova, 250 itd., i isto tako, otvori 10, 50 chestova i slicno, mozes ih pogledati na char screenu, i koliko koji od njih donosi XP-a.

Onog lika za autic se sjecam, ja sam ga kokno kada sam bio lvl8 cini mi se. I da, trajalo je poprilicno, potrosio sam cca 40 snip metaka na headshot critove :). Meni je zapravo logicno da su to napravili. Tako je u dosta MMO-ova. WoW mi pada na pamet. I da, to je prilicno iritantno na pocetku, kasnije se u WoW-u razlika istopi, mozda ce i tu biti tako, npr. ti si lvl7, on je lvl11, to je zapravo prilicna razlika u postotku, mada je samo 4 lvl-a. Kasnije kada budes lvl30, a protivnik lvl34 to i nece biti neka razlika.

Sto se onog lika tice prvo me je olesio jer sam dosao kroz onaj putic i poceo pucati. Drugi put sam bio pametniji, zatrcao sam se kroz taj putic i otisao na rampu lijevo, tamo je mostic sa ogradom. Oni su trckali dolje, a ja sam samo bacao bombe i izvirivao da podijelim olovo iz snipa :). Trajalo je dugo, no lik je krepao :).

Slicno sa ona dva pesa. Ponekada nisu zajedno pa uspijes pullati samo jednog pa je nesto lakse. Inace to su Alpha Skagovi, i ako im pucas u facu ili tijelo jako malo dmg-a radis. Slaba tocka su im usta (kada reze onda razjape celjusti i tu je dobro udjeliti metak iz snipa, to je odmah crit), a druga normalna tocka im je guzica, ostatak tijela je oklopljen i dmg je mizeran. Ja sam to rjesio tako da sam skakao kao majmun i kada bi ovaj protrcao ispod bi mu u ritu opalio par patrona iz sacmare, a ako bi me bas copili bacio bi bombu da me zaheala, imam mod koji me heala za dmg koji napravi. Bilo je par skakljivih situacija, no uspio sam ih utamaniti. Naravno, ne iz prve, krepao sam tamo za cca 10-15000$ :P. Lvl15 normal quest my ass :P.

Igra mi je u principu OK, nije bas ono sto sam ocekivao, ali nisam ocekivao previse zbog iskustva sa hypeovima i "revolucionarnim" igrama. Shvacam ju vise kao FPS diablo.

Eh, da, preciznost utjece na stvari. Nije da bas uvijek zavrsi gdje nisanis. Desilo mi se par puta sa snipom da nanisanim lika u bulju, a metak se zaprasi metar od njega, ekstremno rijetlo, no desi se, to je valjda onih 5% sto fali tom snipu do 100% accuracy. I lvl oruzja znaci nesto, kod raznih kategorija utjece na razne statse, pogledaj screenove odozdo.

*edit*

Argh, ovo je ispao wall of text...

skill1 skill1
skill2 skill2
skill3 skill3
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2009 23:03 (Solo761).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
WItcher kaže...

možda ide preko hamačija .

meni nije islo preko hamachija ali sam otvorio portove pa islo normalno

prodajem pozivnice za partis
17 godina
Borderlands

Mi (sa HCL) smo do sad igrali u četvero online.

Dojam je fenomenalan, najvažnije od svega, uopće nema laga!

Super igra za zabaviti se online!

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Borderlands

sad sam več na 30 lvl i dojam se uvelike promijenio od 15 lvl, igra je ZAKON!! točno onakva kakva treba biti - ZABAVNA!

critical biatch!!Cool

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Borderlands

Wltcher reci mi gamespy u igri i pozvat ču te u svoju igru kada ćeš bit online. Ja sam level 22 zasad.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2009 21:29 (mesić555).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni je igra jednostavno odlicna, 2 puta sam preso, lvl 37 hunter i lvl 36 solider...uzivam u igri, predobro. Ni sam ne znam zasto ali mi je jednostavno savršeno sjela

16 godina
neaktivan
Borderlands

pozdrav svima

ja sam se malo kasno uključio u ovu temu pa ću pokušat bit kratak s mojim mišljenjima;

1. što se tiče razlike fallouta i borderlandsa, ne bih se bavio njome jer nisam baš puno igrao fallout (3 naravano) pa nemam komentara

2. što se tiče grafike meni je odlična jer sam jedva dočekao da naprave igricu sličnu grafici kao što je bila XIII, ona je ista na bazi cartoon-stripa, a i ova grafika se totalno uklapa u ovu igricu

3. što se tiče igrivosti, malo je teško u početku kad si noob doslovce, loš armor, oružje tako tako, a ti moraš protiv nekog boss-a koji je samo lvl slabiji od tebe, a ne možeš ga ubit nikako, a onda se on respawna nakon mac vremena na istom mjestu pa ga ponovno ubijaj,i taj respawn je malo glup ali sve u svemu dobro dođe zbog novaca što se opet na istom mjestu ponavljaju, ako si švorc

4. što se tiče oružja, armora i upgrade to mi je najbolje, dižeš levele, oružja su sve jača kad prolaziš dalje mapu, health i ostale stvari se mogu opgradeat, dobivaš class mod što je strava (ja sam TITAN i class mod 1% regenerira health), a naravno što se više dižeš sa levelima tu su i protivnici jači, naravno

5. što se tiče mapa, čovječe koliko ih ima i nisu sve male kao u početku, arid badlands, skag gully i ove bliže mape su nula prema onima gdje sam ja sad, OGROMNE !!! i ima ih na pretek ja mislim da ih oko 20-ak ima, a više mapa, više protivnika za ubijat, više oružja za prodat, i više para za zaradit

6. što se tiče misija, ja sam u početku išao rješavat jednu po jednu (malo glupo, he), odeš do onog mission loga kak se već to zove, gdje su misije, uzmeš i sve i onda dok ih ne riješiš ne vraćaš se, hello... tako lutaš kroz jedno 5,6 mapa dok ne riješiš sve misije, neku su malo glupe i prejednostavne, ali neke bome nisu, kad moraš ubit nekog boss-a kad ono ima health za ubit se i armor, sve u svemu super

Ne znam šta bi još napisao, osim toga da mi je igrica stvarno super, igrao sam je protekla 4 dana u prosjeku 10 sati pa sam malo umoran i ja mislim da cu je danas prijeć jer sam blizu Vaulta, nemam pojma šta je ali u toj sam mapi, a mogu reći da ono sa malim robotima je smiješno, a dobro ti dođe kad ga popraviš (daje ti mjesta u backpacku) i uglavnom to je to.

MOJA OCJENA IGRICE JE 9/10

P.S. nabacit ću par screenova pa slobodno nabacite mišljenje

P.S. 1 mislio sam da ću bit kratak sa mišljenjima, ali ono...

Backpack 1 Backpack 1
Backpack 2 Backpack 2
Backpack 3 Backpack 3
MBO: Gigabyte EP35-DS3P, CPU: C2D 7200 2.53GHz, MEM: OCZ Platinum XTC 1000MHz 2x2GB kit, HDD: 2x500GB Seagate, 2x750GB Samsung, 1x640GB Samsung, KUĆIŠTE: TT Armor, PSU: OCZ GameXtream 700W, VGA: Power
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 13:34 (XIII).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
XIII kaže...

pozdrav svima

ja sam se malo kasno uključio u ovu temu pa ću pokušat bit kratak s mojim mišljenjima;

, a mogu reći da ono sa malim robotima je smiješno, a dobro ti dođe kad ga popraviš (daje ti mjesta u backpacku) i uglavnom to je to.

MOJA OCJENA IGRICE JE 9/10

P.S. nabacit ću par screenova pa slobodno nabacite mišljenje

P.S. 1 mislio sam da ću bit kratak sa mišljenjima, ali ono...

ali i ti mali roboti ti i otkriju stash s gunovima, kad ih popravi, pa se malo vesele(vozika se u krug!) i onda ti otkriju stash!

inače meni su presmiješni ti robotiči! evo i malo njihovih slikica

JESUS SAVES!!!
15 godina
neaktivan
Borderlands

e ljudi di da kupim Borderlands za komp (imam ga na xboxu al bi htio probat i online)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Borderlands

e ljudi di da kupim Borderlands za komp (imam ga na xboxu al bi htio probat i online)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Bordenlandsa  sa crackanom verzijom možeš online igrati ( po kojui put već ) .

Ne znam kaj da napišem !
15 godina
Borderlands

Ko ima Borderlands i 2 je level ko jaSmijeh nek mi se javi na xf: hole3store ili gamespy acc : hole3store pa da zahaklamo malo jer ja nisam uspio ni u jedan srv uc Neodlučan

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Borderlands

Ja evo danas prešao Playthru 2... lvl 50... i mogu reć igra je u onlineu predobra... naročito ako se igra cijela ekipa s istim levelima, čim je neko 2 ili 3 levela jači nevalja.

Evo sad čekam frenda da uzme igru pa ćemo od lvl1 polako... možda skupimo još nekog pa udri... ipak je u četvero najteže i najbolje.

Same pohvale imam... ali nije za 10 nego za 9/10... ima par monotonih sitnica.

E da nemojte sami igrat igru, jer je glupo... online obavezno!

Athlon X2 4800, 4Gb mem, 8800gts, logitech z-5500
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice