gle, svakom svoje ja ne osporavam vase misljenje, smatram da imam pravo na svoje... ja sam isto sa vojnikom i spustim turret i pew pew, imas ga na pocetku svakih 100 sekundi sto znaci svaki fight i u tih par sekundi sto je tamo napravi stete da ja ne moram nis skoro
fallout 3 (koji sam jedini od serijala usporedjivao sa igrom ako malo razmislis)ima municije, ali ne cim izadjes iz vaulta vec kako sam reko do pola igre se mucis onda ima koliko ti srce oce, uostalom zasto ne bi igre bile usporedive? a, da, u falloutu kad ubijes nekoga i napravis save te izadjes iz igre tamo to nesto ostane mrtvo, ovdje se respavna ako se malo maknes iz tog prostora te se vratis... tamo ako pokupis item iz kutije ne dobivas exp i ta kutija se ne respawna, ovdje ne samo da se respawna nego dobijas exp sto uopce nalazis te kutije i skupljas pare i municiju toliko da ih nemas gdje trosit i imas sve sto ti treba od lvl 1 nadalje, imam osjecaj dabi samo mogo ulazit i izlazit iz igre i trcat u prvom gradu u krug i skupljat pare i exp
sad, zbog toga sto iz svakog grma istrcava mob i sto ima mjesta gdje ce te netko zaskocit (bilo skakanjem preko ograde ili na koji vec nacin je to osmisljeno) svaki put kad prodjes imas osjecaj da se stalno nesto dogadja ne znaci da je igra niti jako napeta niti dobra niti bilo sta.... iskreno draze mi je kad ocistim dio mape i ubijem sve tamo i polootam da to ostane ubijeno i prazno nego svaki put kad dodjem da me docekaju novi pesi, raideri i novi sadrzaj u kutijama koje ne znam samo ko je napunio
da je igra kasnije teza, je, da imas problema sa multiple enemies, ponekad, ko sto sam reko, ja izbacim turret i pew pew, zanima me kakve su ostale klase.... trenutno sam lvl 8, proci cu igru sigurno, no da sam odusevljen i da bih davio vise od 7/10 nisam i ne bi
igra se slepa i na rpg i na fps a nije nijedno, grafika nije losa i ima (relativno) dosta detalja, ali i dalje je crtana i sve sto sam za sada reko stoji po mom misljenju