Borderlands

poruka: 286
|
čitano: 101.184
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Borderlands
Living.Dead kaže...

Imam problem s misijama kada treba skupljati djelove oruzja. Marker mi pokazuje neko mjesto, ali tu nije taj dio. Pogledao sam i ispod i povise tamo di pokazuje. Molim pomoc!!!

Baš kod takvih misija, marker ti ne pokazuje točno u mm gdje se nalazi koji item.

Kod takvih sakupljanja, obično se radi o nekoj bazi, a djelovi su ti razbacani po njoj.

Pobij neprijatelje i traži malo, nije teško pronaći...

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
15 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Imam problem s misijama kada treba skupljati djelove oruzja. Marker mi pokazuje neko mjesto, ali tu nije taj dio. Pogledao sam i ispod i povise tamo di pokazuje. Molim pomoc!!!

ma igraj multy ja san sve prisa tako kad san bija lvl 30 igra servere lvl 50 oni su radili zadatke za playtru 2 a ja samo skuplja xp za lvle i oruzja i rjesili su mi tako i misije

jA sAn LeGeNdA
16 godina
neaktivan
Borderlands

Evo, cijeli dan proveo s igrom. Totalno sam se navukao. Sada više ne mogu gledati pa idem malo odmarati. Prvo ću igrati sam pa onda idem isprobati taj co-op. Grafika je predivna, iako imam dojam ponavljanja. Sve je nekako isto, ali jednostavno me oduševljava taj cell shading. Težina igra je odlično odrađena te se gleda po lvl-u. Pa tako ne mogu rješavati koju god misiju želim nego redom od onih jednostavnih pa kada postanem viši lvl postaju one teže jednostavne itd. Uglavnom prvi dojam igre mi i nije bio nešto, no gadno sam se prevario. Sada idem spavati pa se sutra opet vraćam na igranje.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Borderlands

Sto se dogodi ako te ubije i ti nemas love da to platis?

Zieg Heil!!!! Heil Hitler!!! GO HITLER, GO HITLER!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Sto se dogodi ako te ubije i ti nemas love da to platis?

e da to i mene zanimalo dok sam još igro(prešo 1 jenput igro co-op došo mw2)

Najnovija fora u 2r. srednje:Gle kak si MOKER!
16 godina
neaktivan
Borderlands

PRESA!!! Ubio sam onog destroyera i moram reci da je bio jako lagan.

1 0 hvala 0
17 godina
Living.Dead kaže...

Al je zato puno teže doći do njega, barem ak ne bježiš :)

Sad odi na Playthrought 2, nije gotovo ak jednom prođeš, dok nabiješ lvl 50 onda je to to ;)

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan
Armor kaže...
Living.Dead kaže...

Al je zato puno teže doći do njega, barem ak ne bježiš :)

Sad odi na Playthrought 2, nije gotovo ak jednom prođeš, dok nabiješ lvl 50 onda je to to ;)

lvl 50 je max?

15 godina
neaktivan
Borderlands

kad ce izici za pc DLC dr. ned zombie island?

Najnovija fora u 2r. srednje:Gle kak si MOKER!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Borderlands

U novom BUG-u dobila neopravdano niskih 71%. Po mom skromnom sudu vrijedi bar 10% više.

5 1 hvala 0
17 godina
Dr. Faustus kaže...

U novom BUG-u dobila neopravdano niskih 71%. Po mom skromnom sudu vrijedi bar 10% više.

Vrijedi 20 više (naravno po mom sudu), HCL je dal 90 ocjenu.

Neki prosjek je 85...

U svakom slučaju, 71 je žalosna, nepravedna ocjena...

17 godina
neaktivan

Trebala je MOŽDA dobiti nekih 75.

Sve više od toga je slijepo fanboy glupiranje.

Igra se predstavlja kao mix FPS-a i RPG-a a priča je isprazna i 'tanka'.
Igra nije dovoljno 'različita' da bi bila nešto specijalno.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2009 16:12 (Danny_HR).
16 godina
odjavljen
Borderlands

tako je,igra savrseno ispunjava ono za sto je napravljena a to je zayebancija! ne znam kad sam se zadnji puta toliko nasmijao dok sam igrao igru (mislim na claptrapa i njegove komentare). i da ocijena je malo niska, bar 85 ispod toga je stvarno prenisko!

am i leaking?

evo malo kako claptrap izfurava christiana bale-a!

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
No dobro, jednostavno se ne slazemo...

Mislim da se kod igara ocjenjuje puno vise stvari i da nije sve tako jednostavno. Emil, kazes da je igra savrseno ispunila ono za sto je namjenjena... Djelomicno tocno.

I dalje stojim da igra ima slabu pricu, neinovativnu, plitku i dosadnjikavu. Replay privlacnost je prilicno niska. Dubine u niti jednom dijelu igre nema, sto si igra kojoj je zanr RPG ne moze dopustiti.

Da igra je dobra, nema govora, sa prekrasnim vizualnim identitetom, ali moglo je to i puno bolje, puno duze, puno razradenije.

Da ne velim da igra ima ocajan online servis, sa matchmaking sistemom koji ne radi. U isto vrijeme pljuje se po MW2 koji btw ima bolji matchmaking sistem, imajmo br iste kriterije.

Svaki dio proizvoda utjece na igru, zato smatram da bi nekih 75 bio vrh.

P.S. Pisem sa telefona pa nemojte zamjeriti sto nema kvacica. :)
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
15 godina
neaktivan
Borderlands

e ljudi ovako imam jedan debilasti problem: igra mi se pokreće u prozoru!!! to mi se prvi put dogodilo zbog mene - nešto sam klikto gumb start (htio sam minimalizirat da bi mogo nešto pogledat na internetu), i dok sam ja kliktao, on je samo 'skočio' i "pretvorio" se u window. ima neku ideju kak da to riješim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

alt + enter u igri

JESUS SAVES!!!
16 godina
protjeran
Borderlands

Evo krenuo sam na playtrough 2. Ali opet je zabavno pogotovo kad igram sa svojim prijateljima. Ako netko od prijatelja igra Borderlands onda igramo online. Još uvijek me igra drži nakon 1 dana i 15 sati igranja. Trenutno sam lvl 38.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2009 14:37 (mesić555).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Borderlands

e dajte me ljudi (koji žele samnom igrat, naravno) dodajte ko frienda da malo zajedno igramo! ime: lvit11

vidimo se online!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Borderlands

Napokon sam došao do lvla 39.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Imam problem. Kada ja ili moj brat na laptopu napravimo server, ja idem na join i vidim mu server, kaže connecting to server, odbrojava i samo dodje timeout. Povezani smo LANOM, firewall iskljućen...

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
15 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Imam problem. Kada ja ili moj brat na laptopu napravimo server, ja idem na join i vidim mu server, kaže connecting to server, odbrojava i samo dodje timeout. Povezani smo LANOM, firewall iskljućen...

imam isti problem samo kod mene ne radi kada idem online, ne preko LAN-a.

16 godina
neaktivan
Borderlands

veselio sam se igri jer obožavam takvu "nacrtanu" grafiku, podsjeća me na onu igru XIII, isto dobra pucačina

Na kraju sam se razočarao, grafika je jedini plus u igri, pucanje je nerealno, sprašim mu 3 metka u glavu i ništa, on i dalje napada....

I predugo traje ono hodanje bez sadržaja, s jednog kraja mape na drugi, traje predugo, netko je rekao da je kao fallout ali pomaknuti, baš dobar opis...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Borderlands

evo sad prelazim taj novi dlc dr.neds zombie island

zasad je sve ok odlican dlc

jako liči na left 4 dead ponekad

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2009 14:34 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Borderlands

Zna li tko da li postoji nekakav storage crate, kao u Falloutu lockeri i tako to... Da ne teglim oružja koja mi ne trebaju sad, a da ih ne bacim jer su jedinstvena? Ako ima ikakve veze, lvl11 sam i upravo sam sad prešao misiju gdje otključaš auto..

/| ACTA NON VERBA |\
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Zna li tko da li postoji nekakav storage crate, kao u Falloutu lockeri i tako to... Da ne teglim oružja koja mi ne trebaju sad, a da ih ne bacim jer su jedinstvena? Ako ima ikakve veze, lvl11 sam i upravo sam sad prešao misiju gdje otključaš auto..

To dolazi u ovom najnovijem dlc-u. Moxxi nešto nešto, neznam točno ime, al uglavnom moć ćeš storeat oružja napokon.

Potpis
15 godina
protjeran
Borderlands

ajd ljepo je vidjet da netko i ovu igru igra...

ja sam pokušao, ali za moj ukus igra je bezveze

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mindstorm kaže...

ajd ljepo je vidjet da netko i ovu igru igra...

ja sam pokušao, ali za moj ukus igra je bezveze

Mene evo drži 2-3 dana.. Sad sam još i otključao auto i deri Miško!

I da, još jedno pitanje, šta su onaj Runner auto i ona strojnica i rocket launcher jedini auti/car weapons u igri?

/| ACTA NON VERBA |\
16 godina
neaktivan
Borderlands

ja i frend smo prosli igricu dva put,dosli do 50 lvla igrali prek gam-rangera u coope-u i bilo je to odlicno iskustvo,ali nazalost brzo dosadi....al sta je je igrica je odlicna koliko god sam je pljuvao sve dok nisam zaigraomislio sam da je sranje

Im But the blade in the Crowd [URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/538964006.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
@alienware1 Prodaj oružja koja ti ne tribaju, svako oružje ti je jedinstveno, ali odaberi najbolja, a ostalo prodaj
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice