Blur pitanje

poruka: 21
|
čitano: 3.101
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Blur pitanje

ovako zanima me kad izlazi ova igra od activisiona zove se blur i bas dobro izgleda po gameplayu

evo i link http://www.blurgame.com/game/

SUICIDE-because the world is better place without you
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2010 11:41 (Ryder007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Blur pitanje
Ryder007 kaže...

ovako zanima me kad izlazi ova igra od activisiona zove se blur i bas dobro izgleda po gameplayu

evo i link http://www.blurgame.com/game/

01.04.

16 godina
neaktivan
Blur pitanje

jel izasla ova igra i jel ko igrao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Izlazi 25. svibnja u americi i 28.-oga u europi.

16 godina
neaktivan
Blur pitanje
Cro trailers :)

0 0 hvala 0
17 godina
Blur pitanje
Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo i ocjenjen je sa 7.0....dobio je lošiju ocjenu od ''split second'' http://xbox360.ign.com/articles/109/1092354p1.html

17 godina
neaktivan
Blur pitanje

Evo i GameTrailers video reca i GameSpot recenzija, ni oni ga nisu previše nahvalili, no ocjene su ok.

Edit: Evo vidim da je došao Blur kod slovenaca, pa tko voli nek izvoli, ja ga osobno neću skidati, očito po ničemu nije bolji od Split/seconda ( možda samo licencirani automobili ).

I'm gonna be Iron, like Lion, in Zion...
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.5.2010 10:55 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Blur pitanje

Igra je "trash" samo takav, igrao sam Split Second dok se nije ovo pojavilo, mislio sam da ce ovo biti bolje obzirom da su se potrudili oko licenci za automobile i video koji sam gledao uokolo po webu je obećavao nešto. Ali nažalost suprotno sve, čak i gore od zamišljenoga. Igra je drek 1/1, upravljivost automobila je nikakva, sound je užaš, sav je neki kao iz bunara, grafika i nije toliko loša, ali zapravo je, kad usporedimo sa nečim što u današnjim vremenima viđamo.

Imam 4870 ATi ali očito nije dosta, sva je trzava. Auti izgledaju kao nekakve igračke, mali i nikakvi.

Ono najgore od svega je što se kontrole ne mogu promjeniti, nego ste prisiljeni koristiti tipke koje su vam oni nametnuli (imate 3 preseta tipki između kojih možete birati one manje sjebane), moj Logitech rumblepad ne radi, stoga sam prisiljen koristiti tipkovnicu i morate imate prste kao E.T. (kao što moj frend kaže) da bi dohvatio ono što su nam nametnuli.

Najviše me boli što sam ovo kupio cdkey kao "pre order", nažalost nisam se držao one popularne "strpljen, spašen!!"

Prije ovoga sam igrao Split Second koja je 400god.  ispred ove igre iako ne koriste licencirane automobile pa imaju debilna imena, ali sam se tako zabavljao više nego s ovim što sam platio.

Stogavi pametni učite na tuđim greškama, kad već ja nisam !!

BLUR zaobiđite u širokom luku

2 0 hvala 2
15 godina
protjeran
debugger kaže...

Igra je "trash" samo takav, igrao sam Split Second dok se nije ovo pojavilo, mislio sam da ce ovo biti bolje obzirom da su se potrudili oko licenci za automobile i video koji sam gledao uokolo po webu je obećavao nešto. Ali nažalost suprotno sve, čak i gore od zamišljenoga. Igra je drek 1/1, upravljivost automobila je nikakva, sound je užaš, sav je neki kao iz bunara, grafika i nije toliko loša, ali zapravo je, kad usporedimo sa nečim što u današnjim vremenima viđamo.

Imam 4870 ATi ali očito nije dosta, sva je trzava. Auti izgledaju kao nekakve igračke, mali i nikakvi.

Ono najgore od svega je što se kontrole ne mogu promjeniti, nego ste prisiljeni koristiti tipke koje su vam oni nametnuli (imate 3 preseta tipki između kojih možete birati one manje sjebane), moj Logitech rumblepad ne radi, stoga sam prisiljen koristiti tipkovnicu i morate imate prste kao E.T. (kao što moj frend kaže) da bi dohvatio ono što su nam nametnuli.

Najviše me boli što sam ovo kupio cdkey kao "pre order", nažalost nisam se držao one popularne "strpljen, spašen!!"

Prije ovoga sam igrao Split Second koja je 400god.  ispred ove igre iako ne koriste licencirane automobile pa imaju debilna imena, ali sam se tako zabavljao više nego s ovim što sam platio.

torrent download and test lol

16 godina
debugger kaže...

Ista očekivanja sam imao i ja i isto se razočarao.A to što se tiče grafičke,nije sigurno do nje.Meni sve radi bez problema,detalji do kraja.

18 godina
neaktivan
Ma da sto je najbolje, svaku igru skinem pa je probam par dana da vidim o cemu se radi, ako valja odem po key (volim MP) zato i kupujem. Ovdje sam ima vjeru da ce biti dobro i uzeo na neviđeno (pre order) i eto, vratilo mi se tako sto mislim da sam kupio smeće. Ipak nije neka šteta 140KN.

aj
17 godina
Blur pitanje

Igra je punokrvna simulacija vožnje.

(šala)

Inače igra je poprilično zabavna, nešto kao crash team racing samo s pravim autima i bez bolesnih likova.

Voziš kao normalnu utrku i ne cesti kupiš "iteme" i koristiš ih.

Npr. možeš skupit nekakvu zraku kojom pogodiš protivnika, ostavljat zamke na cesti, pokupit nitro...

Osim klasičnih utrka ima i još nekih modova (nisam još probao).

To je najkraći mogući opis igre.

Do why me key too - pročitaj ovo brzo :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Igra je punokrvna simulacija vožnje.

(šala)

Inače igra je poprilično zabavna, nešto kao crash team racing samo s pravim autima i bez bolesnih likova.

Voziš kao normalnu utrku i ne cesti kupiš "iteme" i koristiš ih.

Npr. možeš skupit nekakvu zraku kojom pogodiš protivnika, ostavljat zamke na cesti, pokupit nitro...

Osim klasičnih utrka ima i još nekih modova (nisam još probao).

To je najkraći mogući opis igre.

U suštini da ali je sve toliko traljavo i jednostavno loše izvedeno da nije niti vrijedno spomena... Sa Crash team racing-om sam proveo sate i sate i iskreno i dan danas mi ga je zabavno zaigrati ali ovo... ne, jednostavno mi se ne sviđa, a da ne pričam o tome da i kod mene trzaka, možda zbog niske reze jbg-a, ne znam...

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 0:58 (Minoza).
15 godina
neaktivan
debugger kaže...

...apsulutno se slažem s  tobom, pod jedan nije mi ni malo jasno ako več ne nemaš opciju riktanja kontrola koji konj od programera se odlučio za te njihove postavke kontrola...ja osobno doma imam 4 joysticka za halanje PES-a, naravno da ni jednoga ne prepoznaje...ne kažem da se čovjek ne može naviknut na te kontrole al stvarno mislim da se moglo to malo bolje rasporedit... jer te kontrole stvarno ubijaju gušt u igranju, kojeg čak da i možeš riktat kontrole baš i nema pretjerano.... barem po meni. Isto imam 4870 ati al meni klizi ko suza na full high al nije mi to to, vožnja je sva neka loša...baš su mi sva očekivanja pala duboko u vodu s ovom igrom, dok je split second ispunio sva očekivanja i više...split second je po meni isto bolji u svakom mogučem pogledu (grafika, zvuk, orginalnost, kontrole, vožnja, split screen)....al o ukusima se ne raspravlja...ko voli nek izvoli...

17 godina
Blur pitanje

jel se vozi po gradu kao nfs mw ili ?

Da je baba muško - deda bi bio gay

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Blur pitanje

ne imaš staze po kojima voziš

Meni se za razliku od nekih igra sviđa jer nisam puno očekivao od nje

Podsjeća me na Nascar Rumble i Rumble Racing igre sa starih PS1 i PS2 konzola

Grafika je na razini, vidio sam da ima dosta veliki izbor vozila a i power up-ova

Sve u svemu nastavit ću je igrat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

...raznolike su staze ima grada, ima selendre, al više ti je ko nfs underground, znači staze ukrug zatvorene...što se tiče kontrola možda vam više bude igrivija jer ima caka sa programom ''xpadder'' koji zamjenjuje tipke sa tipkovnice tipkama na joypadu....program je jako jednostavan i možete ga koristiti za apsolutno sve igre, imale one joypad opciju ili ne...

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.5.2010 17:47 (marq23).
17 godina
Blur pitanje

za zabavu fora ali za neku vožnju koma

Da je baba muško - deda bi bio gay

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Blur pitanje

čuo sam da se u Bluru ne mogu promjenit kontrole na PC-u.Zanima me dal se mogu promjenit na gamepadu ako ga priključim na PC??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fic1994 kaže...

čuo sam da se u Bluru ne mogu promjenit kontrole na PC-u.Zanima me dal se mogu promjenit na gamepadu ako ga priključim na PC??

vjerovatno ti ga nece prepoznati

WAKA WAKA EH EH :) :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice